Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Τελικα δε ειμαι ο καλόγερος και ειμαι ο Λάκης ?
υπάρχουν νεότερες ενδείξεις, όπως η προηγούμενη καθώς και αυτή
Τελικα δε ειμαι ο καλόγερος και ειμαι ο Λάκης ?
Αχαχαχαχ, σου ειπα εχει αλβανικές ρίζες ειναι σκληρός κσργιολης,υπάρχουν νεότερες ενδείξεις, όπως η προηγούμενη καθώς και αυτή
Εισαι σκληρός πουλιγιατί χάθηκε το θρέντ αποχώρησης? αυτή η σημαντική κατάθεση ψυχής? το κλαψομούνι?
ποιός κλώνος θα ενεργοποιηθεί επόμενος?
θυμίζω ότι ο κλώνος μαντάμ φυλοβία είχε εγγραφεί το 2012 ενώ ο κλώνος zeljko το 2016!
επέστρεψε σε προ υπάρχων κλώνο δηλαδή
Τυπε θέλεις να φέρεις κορταρι;τύπε σοκολ ντρεου κανα κονε απο χωριό παιζει να κανουμε κανα βερι ;
θα γεμισει την Αθηνα κατουρημενο και γεματο ddt κορτο;Τυπε θέλεις να φέρεις κορταρι;
Οι Αλβανοί δε μισούμε τους Ελληνες να κανουμε τετοια.θα γεμισει την Αθηνα κατουρημενο και γεματο ddt κορτο;
καλωσορίζω τον κόσμο του site,πρώτη φορά σαν μέλος, χρόνια αναγνώστης.Έγω όπως και άλλοι που γνωρίζω, διάβαζαν και διαβάζουν το site λόγω Λάκη.Έχει έναν ιδιαίτερο και ανατρεπτικό λόγο που δεν το χει άλλο μέλος εδω.έχει κοινώς προσωπικό κοινό που διαβάζει λογώ αυτού το site.Λάκαρε τα σέβη μου ,μην φύγεις απτο σαιτ για τον κόσμο που σε διαβάζει ,άλλα δεν γράφει και είναι πολύς
γιατί χάθηκε το θρέντ αποχώρησης? αυτή η σημαντική κατάθεση ψυχής? το κλαψομούνι?
ποιός κλώνος θα ενεργοποιηθεί επόμενος?
θυμίζω ότι ο κλώνος μαντάμ φυλοβία είχε εγγραφεί το 2012 ενώ ο κλώνος zeljko το 2016!
επέστρεψε σε προ υπάρχων κλώνο δηλαδή
Τύπε καταλαβαίνεις φατνάζομαι πως αυτή η πληροφορία που μαρτυράς σε εκθέτει κάπως.Εισαι σκληρόςπουλι
θέλω το θρέντ αποχώρησης - κλαψομούνι της μανδάμ φυλοβίας ζηνοβίας για να καταθέσω στεφάνι σαν πατριώτης
Και γω αλλά οι συναγωνιστές λένε οτι κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες.θέλω το θρέντ αποχώρησης - κλαψομούνι της μανδάμ φυλοβίας ζηνοβίας για να καταθέσω στεφάνι σαν πατριώτης
Τα παραλέτε. Που να τους βρει τόσους αναδόχους;με τόσες αναγνωριστικές στην σουφρίτσα της μανδάμ Φυλοβίας, θα πρέπει να έχουν βαφτίσει ονόματα σε καθεμιά από τις αιμορροϊδες του εκεί εις το στούντιον
Επιβεβαιώνω.έκανε θρεντ αποχώρησης?
βρε τη μαντάμ Ζηνοβία Φυλοβία
Λες από το κρύο να έχει παγώσει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο;; Άτιμο πράγμα η υγρασία.Εν τω μεταξύ απορούσα που τόσο καιρό έμενε σε υπόγειο γεμάτο υγρασία και χωρίς θέρμανση, αλλά τελικά κατάλαβα......
Όχι δεν εννοώ αυτό. Την ανακούφιση που του προσέφερε ο παγωμένος αέρας στην πυρωμενη σούφρα του. Πρέπει να ήταν σκέτο βάλσαμο, σε συνδυασμο με την ταχεία ψύξη που προσέφερε η υγρασία.Λες από το κρύο να έχει παγώσει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο;; Άτιμο πράγμα η υγρασία.
Α, για ιατρικούς καθαρά λόγους το έκανε.Όχι δεν εννοώ αυτό. Την ανακούφιση που του προσέφερε ο παγωμένος αέρας στην πυρωμενη σούφρα του. Πρέπει να ήταν σκέτο βάλσαμο, σε συνδυασμο με την ταχεία ψύξη που προσέφερε η υγρασία.