Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
φίλοι δεν βγαίνει άκρη, είναι ανίατη η περίπτωσή του. Χαίρομαι πάντως για το επίπεδο των υπόλοιπων παιδιών, που έχει να κάνει με το θερμόμετρο ηθικής του καθενός και δεν έχει να κάνει με το να πληρώσουμε τον φυλόβιο με το ίδιο νόμισμα ενώ δεν κάνει αυτοκριτική για τα ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. Ειδικά στο παράδειγμα του τραμουντάνα όσοι συμμετείχαν στην έκθεση των στοιχείων του έπρεπε να έχουν μόνιμη διαγραφή με κάθε νικνειμ.
Όχι να συζητάμε τώρα εάν ήταν σωστό με τον αμετανόητο. Έχει και το θράσος να μιλάει ακόμα στον τραμουντάνα. Έπρεπε να ήμουν εγώ ο τραμουντάνας και.....
Να πάει στο καλό ο κύριος. Αμετανόητος των πράξεών του.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εγώ δεν ξεκίνησα! εσύ και ο μπαρόκ , είχατε κάνει ... κάτι χιλιάδες posts για μένα ! με ενημέρωσαν με pm !
εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχετε !!! αφού δεν διάβαζα .... βιβλιοκριτικές !!!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
ρε παπάρα ... ειλικρινά σου αρέσει να τη λέμε σε τέτοιο επίπεδο ;;; ειλικρινά !!!!
για το κωλοάμαξο ήθελα να γράψω ότι σπινιάρει σαν πουτάνα και γαμάει τα λάστιχα .....
έγραψα ότι ... ντριφτάρει !!! λες να υπονοούσα ότι παίρνω μέρος σε αγώνες ;;;;;;;;;; και ότι ντριφτάρει σαν πισωκίνητο ;; έλεος
σε κάτι καρτόπιστες καίγαμε μπουρδέλα λάστιχα για χαβαλέ .... έλεος !
πόσες χιλιάδες posts να γράψουν για αυτή τη μαλακία ;;;;;
Οι μαλακες θα γραψουν χιλιαδες ποστ για αυτη την μαλακία, το λες και μονος σου και φαινεται να το εχεις καταλάβει.
Και με το RS4 που ειχες γραψει σου εκαναν καζουρα αν θυμαμαι καλα, ειδες να ξαναγραψει κανεις ?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.979
Πόντοι
2.606
ρε παπάρα ... ειλικρινά σου αρέσει να τη λέμε σε τέτοιο επίπεδο ;;; ειλικρινά !!!!
για το κωλοάμαξο ήθελα να γράψω ότι σπινιάρει σαν πουτάνα και γαμάει τα λάστιχα .....
έγραψα ότι ... ντριφτάρει !!! λες να υπονοούσα ότι παίρνω μέρος σε αγώνες ;;;;;;;;;; και ότι ντριφτάρει σαν πισωκίνητο ;; έλεος
σε κάτι καρτόπιστες καίγαμε μπουρδέλα λάστιχα για χαβαλέ .... έλεος !
πόσες χιλιάδες posts να γράψουν για αυτή τη μαλακία ;;;;;
Ρε ηλιθιε κτηνιατρε κατάλαβε το αν δεν γινόταν αυτό το γλέντι εδώ μέσα δεν θα ήμασταν εδώ θα γράφαμε στο κοσμοπολιταν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Πολύ ψέμα και παραμύθα γράφεται !!!!!

Οπότε .... bye bye !!!!!!

Χαιρετίσματα .

Να περνάτε καλά χωρίς εμένα !

Εγώ χαβαλέ έκανα .

Τσίου !
Τις γαμωμάνες που μου είχατε ρίξει τις θυμάστε;

Ή bye bye κι αυτές, όπως τα υπόλοιπα;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Λακη νομίζω ότι ολοι ειδικα αυτοι που γραφουμε σήμερα, δειξαμε οτι δεν ειμαστε το ιδιο με την πλεμπα του σαιτ.
Που μπαινει και προσπαθει με τρόπο να παιξει στο όριο της ανωνυμίας και να εκθέσει κόσμο.
Οτι θα φας καζουρα για κατι που θα ανεφερεις εχει γινει σε ολους μας, ενα λαικ να κανεις σε τραβελονημα σε πανε τραινο μετα σαν τραβελογαμιά.
Αλλοι το συνεχιζουν μολις νιωσουν οτι στριμωχθουν σε μια κουβέντα και το ξαναπετάνε, και εσυ εχεις ποστάρει παλια ποστ μελων.
Το θεμα ειναι να ξερουμε που πρεπει να σταματάμε, οτι το σαιτ ειναι τόσο ''ανοιχτο'' χωρις λογοκρισία ειναι καλο και κακο, πρακτικά εμεις εχουμε τον μετρητη ξεφτιλας και διασυρμου του κάθε ποστ.

Δυστυχως δεν ειναι ολοι εδω μεσα εγκεφαλικά συνεπείς, οπως και εξω στην ζωη, εξω τους αποφευγεις , κανε και εδω το ίδιο.
και εγω κατακριθηκα πολλες φορες για την αγαπη μου προς τον προεδρο τυπε...
υπαλληλο του πρεζεμπορα με λεγανε...
ομως η αγαπη ειναι πιο δυνατη απο την λασπη...και δικαιωθηκα πανηγυρικα...
ολοι εμεις οι πιστοι οπαδοι του τον βγαλαμε αμολυντο και καθαρο στην εξουσια....ηρεμος πλεον γραφει στιχους για τραγουδαρες....
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
εγώ δεν ξεκίνησα! εσύ και ο μπαρόκ , είχατε κάνει ... κάτι χιλιάδες posts για μένα ! με ενημέρωσαν με pm !
εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχετε !!! αφού δεν διάβαζα .... βιβλιοκριτικές !!!!!!
για να τελειωνει αυτο το παιχνιδί , πες οτι το ξεκινησα εγω.
Θες να παω να κανω και λαικ σε ολα τα τραβελονήματα για να εχουν να λενε για μενα και να ηρεμησεις λιγο ?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μαλακά σταματά να τσιμπας ποιος δυνατός παίχτης ασχολήθηκε με το δάχτυλο ; Ο μπαρικ μόνο στα έγραφε εσύ τσιμπαγες και εμείς διαβάζαμε και γελαγαμε γιατί τσιμπαγες και σε έσερνε στο παιχνίδι του
Δυνατοί παίχτες μάγκα δεν ενόχλησαν ποτέ. Μην τους αναφέρεις. Το μπαρόκ .... μπορώ με ένα post μου να τον κάνω να γράψει 2000 για την πάρτη μου. Έχει ... και πολύ χρόνο !!!!!!! Απλά ... γίνεται μαλακία από μια στιγμή και μετά.

Το πλάκωμα στα πολιτικά είχε πιο πολύ χαβαλέ !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τις γαμωμάνες που μου είχατε ρίξει τις θυμάστε;

Ή bye bye κι αυτές, όπως τα υπόλοιπα;

Λέτε ότι έπεφτε βρίσιμο μόνο από έναν εδώ μέσα ;;;; Και ότι ... αυτός ήμουν εγώ ;;; Αυτό λέτε ;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Οι μαλακες θα γραψουν χιλιαδες ποστ για αυτη την μαλακία, το λες και μονος σου και φαινεται να το εχεις καταλάβει.
Και με το RS4 που ειχες γραψει σου εκαναν καζουρα αν θυμαμαι καλα, ειδες να ξαναγραψει κανεις ?

Και με το προσθοκίνητο γκολφ των 350 ίππων για ντριφτάρισμα, είχε φάει καζουρα. Να τα λέμε κι αυτά

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
Ρε ηλιθιε κτηνιατρε κατάλαβε το αν δεν γινόταν αυτό το γλέντι εδώ μέσα δεν θα ήμασταν εδώ θα γράφαμε στο κοσμοπολιταν
Μαλάκα μου τι θυμηθηκες τωρα !!!!
Ποσο καυλα ηταν τα θεματα του Κοσμοπολιταν που ανεβαιναν εδω :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και με το προσθοκίνητο γκολφ των 350 ίππων για ντριφτάρισμα, είχε φάει καζουρα. Να τα λέμε κι αυτά
ναι Αγιε , αναφερθηκε πιο πριν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
για να τελειωνει αυτο το παιχνιδί , πες οτι το ξεκινησα εγω.
Θες να παω να κανω και λαικ σε ολα τα τραβελονήματα για να εχουν να λενε για μενα και να ηρεμησεις λιγο ?

Τύπε ... εσένα δεν σε θυμάμαι ! Όχι μόνο αυτό ... ούτε προηγούμενα προφίλ σου ... Κανένα !
Σόρυ . Δεν είπα ότι ... ξεκίνησες κάτι ! Σε κατηγόρησα για κάτι ;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
Λέτε ότι έπεφτε βρίσιμο μόνο από έναν εδώ μέσα ;;;; Και ότι ... αυτός ήμουν εγώ ;;; Αυτό λέτε ;;;
Απο ολους επεφτε.
τους εξισωνει ολους ομως οταν ο ενας βριζει μανες και ο αλλος απλα βριζει τον ιδιο πισω απο το νικ ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Όχι , δεν λέω αυτό.

Απλώς ένα σχόλιο στην επισήμανσή σας ότι δεν αρχίσατε ποτέ πρώτος, πράγμα που δεν αληθεύει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ναι Αγιε , αναφερθηκε πιο πριν

Βλέπεις τι σου λέω ;;; Για μια λάθοπς έκφραση ..... έχουν γράψει 100Κ posts !!
Και θα γράψουν τις ... χιλιαπλάσιες στο μέλλον !
Μήπως ...σε βάζω στο σωστό δρόμο ;;; Να σκεφτείς να ... διαγραφτείς κι εσύ ;;;;;;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
Τύπε ... εσένα δεν σε θυμάμαι ! Όχι μόνο αυτό ... ούτε προηγούμενα προφίλ σου ... Κανένα !
Σόρυ . Δεν είπα ότι ... ξεκίνησες κάτι ! Σε κατηγόρησα για κάτι ;;;
δεν με θυμασαι με αλλο προφιλ γιατι πρεπει να ειμαι ο μονος που εχει ενα απο τοτε που μπηκε .
Δεν με κατηγορησες για κάτι ,ουτε εχεις γραψει κάτι αρνητικό για μένα.
Ειδες υπαρχουν και σαν και εμενα καποιοι εδω μεσα .

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και εγω κατακριθηκα πολλες φορες για την αγαπη μου προς τον προεδρο τυπε...
υπαλληλο του πρεζεμπορα με λεγανε...
ομως η αγαπη ειναι πιο δυνατη απο την λασπη...και δικαιωθηκα πανηγυρικα...
ολοι εμεις οι πιστοι οπαδοι του τον βγαλαμε αμολυντο και καθαρο στην εξουσια....ηρεμος πλεον γραφει στιχους για τραγουδαρες....
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Στο τοπικ της Πατούλαινας κυριαρχούν οι ιερόσυλοι. Το τραγούδι ο Πρόεδρας λένε το έγραψε γιαυτήν, γιαυτό και χώρισε, αλλά εγώ είχα την εντύπωση πως το έγραψε για τη γυμνάστρια που μας έλεγες, την τηλεοπτική. Δώσε φώτα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
καλά ντάξει. Τα πόστ για τα κωλοδάχτυλα και τα τρανσφόρμερς και ότι καινούργιο θα συνεχιστούν μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και για όσους αμφιβάλουν μοστράρω και το διαβατήριο αποδείξεις που έλεγε και ο Μπόμπολας Κωνσταντάρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom