Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.455
- Πόντοι
- 12.756
Είμαι υπεραναλυτικός και μου αρέσουν τα τεκμήρια ! Ο άλλος όταν επανήλθα μετά από ... 6 μήνες ... έγραφε μαλακίες συνέχεια !
Ότι .. .εξαιτίας του .... δεν είχα μπει 6 μήνες !!! Ούτε θυμόμουν σε τι παπαριά αναφερόταν!
Οπότε έγραψα ότι είχα σοβαρό λόγο ! Και συνέχισε. Όταν του είπα το λόγο ... ο έκτωρας το σεβάστηκε .
Οι άλλοι .... έκαναν εκατοντάδες posts για το θέμα και για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο !!!!!!!
Εσύ μας λες ... ότι φταίω μόνο εγώ που το ανέφερα !!!!!!!
Οι άλλοι που έκαναν πλάκα ... θεωρείς ότι είναι εντάξει !!!
Είναι ... μια άποψη !
Για τέτοιες λέω ... ότι αν και πολλά posts έχουν άπειρο χαβαλέ ... αυτά τα ολίγα 0.0000001% ... σε κάνουν να μη θέλεις καμία σχέση !
Αλλωστε για το ... κύριο θέμα , δεν γράφεται τίποτε.
Η φάση είχε αρχίσει να χαλάει , από τη στιγμή που είχαν μπει τα πολιτικά . Ήδη κάπου 2006-2007 .
Ναι οκ , αλλα φανατιζεις και κόσμο με την γραφη σου μαν
ο Εκτορας επαιζε καλα το παιχνίδι της μπριζας
Και ο brabus πιαστηκε στο λαθος της τοποθετησης σου , αλλα μετά το έκοψε το θέμα και καλά εκανε.
Και τωρα αν θυμόταν το σκηνικό δεν θα είχε τοποθετηθεί, βασικά κανεις μας δεν το θυμόταν, αλλιως θα πηγαιναμε παρακατω.
Μπορει να ειμαστε μπουρδελιαριδες και μεταξυ μας να εχουμε αναταλλαξει καμια Παναγίτσα και να εχουμε χεσει ο ενας στον ταφο του αλλουνου, αλλα φοράμε παντελονια, και καποια θεματα δεν τα αγγιζουμε.
Παμε παρακατω.
Δωσε ινφο για Vogue να τρολαρουμε λιγο Αθηναιο44 τον κηπουρο