Σαλουτ!
Να σας πει και ενας αλλος την ιστορια του...
Ειπα και εγω καποτε να μπω στο κλαμπ των παντρεμενων. Το εκανα γιατι το ηθελα, και οχι γιατι οπως παρα πολλοι στην ελλαδα το επιτασσει το κοινωνικό γίγνεσθαι ή γιατι ειμαι καιρο με την κοπελα και μεγαλωσε και δεν παει να την αφησω (ναι το εχω ακουσει και αυτο απο γνωστο!!! Αν ειναι δυνατον την παντρευθηκε για αυτο το λογο!).
Ευτυχως για μενα ειδα αναγνωρισα νωρις τα σημαδια των γκεσταμπο πεθερικών. Αλλα βρηκαν να κανουν μαγκες σε καπετανιο? χαχα! Οποτε την εκανα πολυ νωρις ! Εχουν περασει πανω απο 10 χρονια εκτοτε και καθε μερα κανω τον σταυρο μου που δεν κώλωσα και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ 9 στους 10 ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ που ήταν αντιθετοι στο να χωρισω γιατι θα βρισκομουνα μονος μου!!! Ακουστε κριτηριο που εχουν οι 9 στους 10 μουνοδουλοι. Για να μην μεινω μονος μου να εχω τους γκεσταμπιτες πανω απο το κεφαλι μου. ΕΛΕΟΣ! Και ομως , ειναι παρα πολλοι αυτοι που σκεφτονται ετσι. ΤΩΡΑ, αυτοι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που πανω απο τους μισους ειναι τελειωμενοι με τις γυναικες και τα σογια τους, μου λενε "τι αναγκη εχεις εσυ, αλωνιζεις". Μαλιστα ενας μου το ειπε προχθες αυτο.
Επελεξα την ελευθερια μου και ειμαι εξω καρδια με χαμογελο και 2 γκομενακια πλεον να περναει ωραια ο χρονος.
Αλλος επιλεγει αξιοπρεπεια και ελευθερια, αλλος ξεφτυλικι και καταναγκασμό. Ιδανικα θα ηταν να συνδυαζεις την αξιοπρεπή ζωή και ευτυχια με την οικογένεια, αλλά προσωπικά αν δεν συνδυαζει και τα 2 επιλεγω αξιοπρέπεια και ελευθερια.
Καλα μας ταξίδια