Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Τώρα ο άλλος χρειάζεται ένα σωρό προσόντα για να γαμήσει μη μπάζο, δεν είναι έτσι απλά.
Και στα νησια τοτε.. πως γ@μιουνται 'οι δυτικες' με ενα μπουκαλι κρασι και μια φρουτοσαλατα ή και με μια βολτα με την μηχανη, αφου ειναι τοσο απαιτητικες οπως λες.. :sunglasses:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτες οι βρωμερες φλομπες, που μπορει να ειναι κορες καρβουνιαρη και νυχουδες στο επαγγελμα και να περιμενουν να παρουν γιατρο με μπρατσα και παραστημα σαν του μπατσελορ, δεν ειναι ικανες να κρατησουν οπλο. Βρωμιαρες, τσακωμενες με τη γυμναστικη μονιμως με το τσιγαρο , δεν ειναι για πολλα.

Αυτο που επρεπε να τις βαλει να κανουν ειναι κοινωνικη εργασια. Νοσοκομες, να ξεσκατωνουν γερους οι καργιολες.Να μαζευουν σκουπιδια.

Και πιο κοντα στη φυση τους και πιο χρησιμο απο να ειχαμε και αλλους γιωταδες.

Αντι αυτου, εχουν γινει οι Ελληνες σκατοφλωροι και αυτες γαμιονται με το μισο Ελμπασαν. Οτι Ελληνιδα εχει περασει/γεννηθει πατησια τα τελευταια 25 χρονια εχει αποτελεσει τρυπα απολαυσης αλβανων. Και οταν γνωριζαν καναν Ελληνα με σοβαρη δουλεια το παιζανε κυριες.

Δε θελω να αναφερω σημεια/γυμναστηρια/σχολες χορου κλπ, οποιος εχει περασει απο Πατησια ξερει.

Το δε ωραιο, οταν καποιοι απο αυτους τους νοτιοαλβανιωτες παιρνανε υπηκοοτητα και πηγαιναν για ενα τριμηνο στρατο. 3 χρονια θα επρεπε να ειναι για τους ξενους. Να τους βαζανε 1 χρονο στρατο 2 χρονια ξεσκατωμα γερων.

Μαλακες Ελληνες, ο πιο χαζος λαος στην Ευρωπη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Σλάβοιε είναι ωραίοι όντως.Είναι πολύ ωραίοι,αυτά που βλέπεις Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία είναι αδιαννόητα Δύση.
Δεν παίζονται οι τύποι.

Ε ναι,είναι δυνατόν να δούμε ποτέ Σλάβο πορνοτουρίστα;Σλάβο PUA;Σλάβο mgtow;

Αν το δούμε,πιστεύω τότε τελείωσε ο κόσμος

Τον Τσέχο πχ τον έχω για να γυρνάει τσόντες με τις μουνάρες.Μπορείς να τον φανταστείς κάτι άλλο;

Οι Σλάβοι είναι γενικώς στα αρχίδια τους.Θυμάμαι μια Τσέχα μουνάρα 188 μου λέει το 2008.Δεν μπορείς να φανταστείς πώς είναι οι Τσέχοι άντρες.Τελείως παθητικοί.Κυκλοφορώ παντού με μίνι και τα βυζιά έξω και δε μου δίνει σημασία κανείς.Μια μέρα βγήκα με το ποδήλατο φορώντας μόνο εσώρουχα,σουτιέν και στρινγκ και έκανα βόλτες στην κεντρική πλατεία,ε λοιπόν οι άντρες δε μου δίνανε σημασία.Δεν ξέρω τι να κάνω.
Ιταλία όταν πάω νιώθω άλλος άνθρωπος,αρχίζουν όλοι να κορνάρουν,να στέλνουν φιλάκια,αναζωογονούμαι.Εδώ Τσεχία νιώθω σκατά με τους δικούς μας δεν έχουν καθόλου ταπεραμέντο και το μόνο που κοιτάνε είναι να πίνουν μπύρα.Εχω ακούσει οτι οι Ελληνες έχετε καλύτερο ταπεραμέντο.Μερικές Τσέχες πήγαν διακοπές Ελλάδα και έμειναν πολύ ευχαριστημένες.Μια διάσημη τηλεπαρουσιάστριά μας τα έφτιαξε με έναν ψαρά στην Κρήτη πολύ ωραίο παιδί.
Συνέχεια Κρήτη πάει πλέον.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και στα νησια τοτε.. πως γ@μιουνται 'οι δυτικες' με ενα μπουκαλι κρασι και μια φρουτοσαλατα ή και με μια βολτα με την μηχανη, αφου ειναι τοσο απαιτητικες οπως λες.. :sunglasses:

Γαμιόντουσαν

Τώρα όλες με γκόμενους έρχονται

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δεν ειναι τοσο αδιαφοροι πλεον οι Σλαβοι. Το 2008 μπορουσες να χορευεις και με τη γκομενα του αλλου στο κλαμπ και να μην ανοιξει μυτη, τωρα εχουν και αυτοι μια ταση στον πυρφορισμο.

Σαντμαν, εσυ θες μουνολιβαδα για 2 χρονια μπας και σωθεις

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι πήγαινα τότε Σαντορίνη με Τσέχα και είδε κάποια στιγμή μια παρέα Ελλήνων στο πλοίο τους έδειξε και μου λέει:Αυτοί είναι gay?Γιατί πάνε στο νησί χωρίς κοπέλες?
Λέω ξέρεις εδώ Ελλάδα κάπου κάπου πάνε διακοπές μπακουροπαρέα δε σημαίνει οτι είναι gay και δυσκολεύτηκε να το καταλάβει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Δεν ειναι τοσο αδιαφοροι πλεον οι Σλαβοι. Το 2008 μπορουσες να χορευεις και με τη γκομενα του αλλου στο κλαμπ και να μην ανοιξει μυτη, τωρα εχουν και αυτοι μια ταση στον πυρφορισμο.

Αυτός είναι ικανός να τον βρέξει και μετά να λέει ότι είναι μούσκεμα και κρυώνει!:confused:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ο Σάντμαν πρέπει να μπει polski bus και να αποβιβαστεί Πόζναν 2008 ας πούμε στο Pacha.Χρονομηχανή φάση.
Και τώρα βέβαια μένει η ατμόσφαιρα ή ψήγματα αυτής αλλά για να την αναγνωρίσεις πρέπει να έχεις πάει στις καλές εποχές.
Με χρονομηχανή και polski bus θα γαμούσε σίγουρα.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Στην Ελλάδα ποτέ δεν είχαμε πατριαρχία.
Ακόμα και πριν το δεύτερο κύμα του φεμινισμού, το όποιο πατριαρχικό σύστημα υπήρχε έκλινε αυστηρά προς την μητριαρχία.
Στη δε Αρχαία Ελλάδα όλο το σύστημα κατευθυνόταν αυστηρά από γυναίκες ιέρειες και στην Σπάρτη το σύστημα ήταν φανερά μητριαρχικό, κιόλας.
Εν έτει 1952, στο χωριό μου, ένας νέος εκείνης της εποχής είχε ερωτευθεί την γιαγιά μου και μια φορά της έδωσε ένα ερωτικό/ρομαντικό γράμμα, το οποίο η γιαγιά μου το διάβασε και χάρηκε πολύ και το έκρυψε, έτυχε όμως να το ανακαλύψει ο αδερφός της ο οποίος πήγε βρήκε τον νεο και τον έκανε μαύρο στο ξυλο. Αν αυτό ήταν η πατριαρχία τότε μάλλον κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά.. :confused:
Τώρα, μην ακούτε κανάλια μεγάλα red pills και mgtow του εξωτερικού, γιατί η Ελλάδα είναι άλλο εντελώς διαφορετικό ανέκδοτο.
Αν και γενικά στη δύση, όντως οι γυναίκες μετά την πτώση της πατριαρχίας (στην πραγματικότητα την απελευθέρωση των σεξουαλικών/αισθηματικών σχέσεων) έχουν εκτοπίσει τους λεγόμενους beta males και ενδιαφέρονται μόνο για αρσενικά άλφα, στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται ούτε για άλφα ούτε για βητα ούτε για γάμμα ούτε δέλτα ούτε κανένα γράμμα της αλφαβήτου, ούτε για τσαντς ούτε για φραγκάτους ούτε τίποτα.
Αν και ακόμα και η ψυχολογία της μέσης Ελληνίδας εμπίπτει στην γενικότερη αύξηση των ναρκισσιστικών διαταραχών της σύγχρονης γυναίκας, αυτό όμως στην περίπτωση της χώρας μας εξηγείται απόλυτα απ' το ακλόνητο διαχρονικό και υπεραιωνόβιο μητριαρχικό-γυναικοκεντρικό μοντέλο της ελληνικής κοινωνίας.
Ο φεμινισμός επίσης στην σημερινή Ελλάδα είναι μόνο για ιδεολογική κατανάλωση, το ως άνω μοντέλο που αναπτύχθηκε διαχρονικά στην ελληνική κοινωνία απέδειξε ότι μπορεί να επιβιώσει παντού, ακόμα και στον πλέον (φαινομενικά) ανδροκεντρικό χριστιανισμό (Μεσαίωνας-Βυζάντιο κλπ... όταν οι γυναίκες στην ευρώπη ήταν με τα φίμωτρα και δεν ήξεραν να μιλούν, οι δικές μας εδώ ήταν μορφωμένες, έπαιρναν διαζύγια, συμμετείχαν σε καλλιστεία, κινούσαν τα νήματα στην αυτοκρατορία απ' τα παρασκήνια (όπως κάνει διαχρονικά η ελληνίδα γυναίκα) ενίοτε ανέβαιναν και στον θρόνο).
Γενικα εδώ δεν υπάρχει καμία σχέση με έξω.Οι φεμινίστριες της κλάψας στο εξωτερικό αντιμετωπίζονται απο τις πραγματικές φεμινίστριες και την κοινωνία ως απόβλητα.Η μόνη χωρα που έχουν λάβει μυθικές διαστάσεις και είχαν βήμα ήταν και είναι το Αμέρικα και εδώ στο Ελλαδιστάν όπου έχουμε "πατριαρχία" και μάλιστ σκληρη,κατά τα λεγόμενά τους.Βεβαια εγώ βλέπω ότι μια ζωή όλα ήταν υπέρ της γυναίκας εδώ.Οι νόμοι,η κοινή γνώμη,η κοινωνία,ακομα και οι σκληροί πατριάρχες...Μια ζωή οι γυναίκες ότι θέλουν κάνουν και βγαίνουν λάδι.Το μακρινό 1988,όταν και χώρισα (για αυτό και το 1988 στο nickname μου),στη δίκη για το διαζύγιο μου ζητούσε να της δώσω την μισή πατρική μου περιουσία,την οποία δικαιούταν,για κάποιο λόγο...Βεβαια δεν μου είχε μεταβιβαστεί και πήρα τα παπάρια μου,αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.Το ζήτημα είναι πως σε κάθε διένεξη που έχει κάποιος με μια γυναίκα βγαίνει πάντα χαμένος,γιατί τα πάντα είναι με το μέρος τους.Ακόμα και σε απιστία εις βάρος σου,σου λένε ότι είσαι ανίκανος και πάλι φταίς και πάει λέγοντας.Στα εξωτερικά δεν ισχύουν τα καραγκιοζιλίκια αυτά.Εμείς είμαστε πραγματικά άλλο ανέκδοτο.
o mpampas mou einai plousios pos sou zhtouse th patrikh periousia ti sto diaolo ginetai afto file?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θυμάμαι πήγαινα τότε Σαντορίνη με Τσέχα και είδε κάποια στιγμή μια παρέα Ελλήνων στο πλοίο τους έδειξε και μου λέει:Αυτοί είναι gay?Γιατί πάνε στο νησί χωρίς κοπέλες?
Λέω ξέρεις εδώ Ελλάδα κάπου κάπου πάνε διακοπές μπακουροπαρέα δε σημαίνει οτι είναι gay και δυσκολεύτηκε να το καταλάβει.

Ε λογικό είναι,που αλλού θα δεις μπακουροπαρέες να πηγαίνουν διακοπές μαζί;

Που αλλού θα δεις τόσες μπακουροπαρέες γενικώς;

Μόνο στο Αγαμιστάν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ε λογικό είναι,που αλλού θα δεις μπακουροπαρέες να πηγαίνουν διακοπές μαζί;

Που αλλού θα δεις τόσες μπακουροπαρέες γενικώς;

Μόνο στο Αγαμιστάν

Αυτή θωρούσε δεδομένο οτι ήταν πούστηδες.Παντού έβλεπε πουσταίους.Η ξεφτίλα ήταν Αίγινα όταν καθίσαμε ξαπλώστρες και μπροστά ένας Ελληνας νεαρός άρχισε να χαιδεύει το καυλί ενός μεσόκοπου Γερμανού και να του μιλάει με πουστέ φωνή,εκεί ψιλοτελείωσε η φάση για τη γκόμενα είχε πλέον πειστεί.Τι να πω εγώ πλέον.
Μιλάμε να παίρνεις κοπλιμέντα από Πολωνέζες που έμεναν Ελλάδα δεν είσαι γκαίυ αν και είσαι Ελληνας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
σουρεαλιστικό...
ο κμαν και ο σαντ μαν μιλάνε για "αγαμιστάν" και μπακουροπαρέες...:confused:

Oι τελευταίες 2-3 σελίδες είναι τίγκα στη μιζέρια και την αμπελοφιλοσοφία

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια έδωσε εντολή να ξυλοκοπήσουν και να πνίξουν 16χρονη στην οδό Ερμού

Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνίστρια 15χρονη που «ναύλωσε» τέσσερις περίεργους τύπους για να σπάσουν στο ξύλο και να επιχειρήσουν να πνίξουν μια 16χρονη, πιθανότατα για λόγους αντιζηλίας, αποκαλύπτει το protothema.gr.

Το σκηνικό του τρόμου στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Ερμού και είχε ως αποτέλεσμα η 16χρονη και δύο φιλοι της που τη συνόδευαν να μεταφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό απο το ξύλο που δέχτηκαν απο το κουαρτέτο των «μπράβων» της 15χρονης.

Η ανήλικη αναζητείται καθως έχει ταυτοποιηθεί ενώ οι τέσσερις μυστήριοι τύποι που έλαβαν την φρικτή εντολή απο τη μαθήτρια αναζητούνται καθώς κανείς δεν τους αναγνώρισε.

Φτάσαν να'χουν και μπράβους οι πιτσιρίκες;:2funny:

Λάθρο ή αλμπάνια λέτε να ήταν;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Ο Σάντμαν πρέπει να μπει polski bus και να αποβιβαστεί Πόζναν 2008 ας πούμε στο Pacha.Χρονομηχανή φάση.
Και τώρα βέβαια μένει η ατμόσφαιρα ή ψήγματα αυτής αλλά για να την αναγνωρίσεις πρέπει να έχεις πάει στις καλές εποχές.
Με χρονομηχανή και polski bus θα γαμούσε σίγουρα.

Τεριτοριουμ βραδυ πεμπτης ακομα καλυτερα. Μεχρι και οι Τουρκοι γαμουσαν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
28αρης πιρφόρος παρακαλάει ελλεεινίδα να τη σπιτώσει αλλά αυτή δε θέλει

Έχω προτείνει δυο φορές στην κοπέλα μου να συγκατοικησουμε.Σπίτι υπάρχει(δικό μου)οπότε δεν θα έχουμε το βραχνά του ενοικίου,και δουλεύουμε και οι δύο με καλούς μισθούς.Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο πρακτικό θέμα.Και τις δύο φορές που της το είπα,μου είπε ότι θέλει να το σκεφτεί,αλλά δεν μου δίνει κάποια απάντηση.Είμαστε μαζί ένα χρόνο.Μήπως αυτό το χρονικό διάστημα θεωρείται μικρό ώστε να κάνουμε αυτό το βήμα;Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διστάζει.Άν θέλετε,πείτε μου τη γνώμη σας.Είμαστε 28 και οι δύο. Πηγή:

Ψόφο στους πιρφόρους :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Με γυναίκες θα μειωθεί η μαχητικότητα του στρατού.Καλύτερα να πλέκουν πουλόβερ στα μετόπισθεν.Ακόμα και ο Χίτλερ δεν κινητοποίησε τις γυναίκες και μιλάμε για Γερμανίδες.Μόνο οι Σοβιετικοί το έκαναν σε κάποιο βαθμό λόγω δεξιοτήτων μερικών γυναικών στη σκοποβολή.
Συνήθως βέβαια όταν οι φεμινίστριες μιλάνε για ισότητα δε διεκδικούν το δικαίωμα να οδηγούν τρακτέρ,να δουλεύουν οικοδομή ή να περνούν στον ελληνικό στρατό.

Οντως, ειχα δει και μια ωραια ρωσικη ταινια προσφατα,
που εδειχνε ταγματα στρατου απο γυναικες.
Ηρωιδες πραγματικα αυτες οι ρωσιδες.
Αυτο ειναι πραγματικη ισοτητα. Στο μετωπο του πολεμου.
Αξιες γυναικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom