Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι ελληνιδες θελουν σχεση.Οποιος μπορει να το χωνεψει εχει καλος.Οι αλλοι μαλακια η ρδελα.Δεν εχει κατι ενδιαμεσο.Εκτος αν εισαι τυπακι της νυχτας και γενικοτερα εχεις πιασει ποστο γυρω απο ξεκολιαρες οποτε εκει μπορεις να παιξεις μπαλα και με πιο ξεπεταγμενες.Η εμπειρια μου λεει μεχρι τωρα οτι αν θες να γαμησεις ευκολα πρεπει να το παιξεις ερωτευμενος και γενικοτερα να δειξεις ενδιαφερος.Αυτον τον μηνα εχω φαει 2,3 ακυρα μονο και μονο επειδη ξεκαθαριζα απο την αρχη την θεση μου και ελεγα οτι δεν ειμαι ψημενος για σοβαρα πραγματα.Ελεγα το βλεπουμε που θα παει και ολες αμεσως καταλαβαιναν οτι θελω απλα να γαμαω.Οποτε μνμ δεν ξανα πηρα.Ο δε κολλητος μου που το παιζει αγαπουλης ειναι σε 4μηνη σχεση και γαμαει κανονικα...αλλα φυσικα του εχουν γινει τα παπαρια τσουρεκια.ΕΙναι ολη μερα με νευρα και αρνητικο μοοντ.Αυτα εχουν οι σχεσεις....τα καλα και τα κακα!Διαλεγετε και παιρνετε :confused::confused:

Αν τις πεις εσύ ότι θέλεις σχέση,σε λένε απελπισμένο

Αν τις πεις ότι δεν θέλεις σχέση,σε λένε ανώριμο

Πού να βγάλεις άκρη;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Άντε να τελειώσει η πανδημία να πάμε για κάνα σεξ τουρ στην ευρώπη γιατί δεν μας βλέπω καλά. Σκέφτομαι για Νορβηγία, Σουηδία και αν μπορέσω και Φινλανδια.

Εσείς τι θα προτείνατε;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η αλήθεια είναι ότι

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ 1990 ΚΑΙ 2000
ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ

Πήγαινε να τα σκάσει χοντρά , σε μέρος ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Αν πήγαινε με γκόμενα που κουβάλαγε από το σπίτι του ... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ....

Πήγαινε να πληρώσει λειψή χωριάτικη , με λάδι λιγότερο από αυτό που θα έβαζαν ... στη σουηδία ή στην αγγλία ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΤΑ
10€ ΜΕ 12€

Τόσο μαλάκας.

Καμμένα μέρη για τον πούτσο .

Όπου και να πήγαινες αλλού, πιο πιθανό ήταν να βγάλεις γκόμενα.

Μπακουροπαρέα πάρο ή σαντορίνη .....

Καλύτερα να πήγαιναν απευθείας στο ματθαίο να τους παρκάρει .

Κυκλαδονήσι ήταν και η Ιος που γίνονταν τρελά πάρτυ.Και η Μύκονος καλή ήταν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
ΨΟΦΟ σ ολες! Ανατολικες δυτικες βορειες νοτιες κεντρικες... ψοσο σ οτιδηποτε κουβαλαει μουνι!:angry:
Στείλε αίτημα φιλίας στο kakiasmenoprovato να τα λέτε. Αυτός το έπαθε από εταιρικό πορνίδιο (κοινώς μεντορέτα) και με υπογλώσσια γράφει στο φόρουμ. Όταν τα ξεχνάει αφηνιάζει και βρίζει... :2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αγαπώ το σύντροφό μου με όλη μου την καρδιά. Είναι από Αλβανία και τα πάμε μια χαρά. Δε με πειραζει η καταγωγή του όμως τα πεθερικά μου δεν ξέρουν γρι ελληνικά ενώ έζησαν χρόνια στην Ελλάδα. Όσες φορές έχουμε μιλήσει στο ΣΚΑΪπ υπάρχει αμηχανία και χρειάζεται διερμηνέας για να συνεννοηθούμε..αυτό εμένα με χαλάει γιατί στο μέλλον που θα παντρευτούμε με το σύντροφό μου δε θα μπορώ να είμαι μόνη μαζί τους για κανένα λόγο γιατί θα υπάρχει πρόβλημα. Επίσης με χαλάει το γεγονός να βγούμε με τους δικούς μου και μεις να μιλάμε Ελληνικά και αυτοί αλβανικά...έστω και σπαστά να μιλούσαν δε θα με πείραζε...εγώ μαθαίνω τα βασικά από τη γλώσσα τους αλλά δεν πήγα εγώ σε άλλη χώρα για να μάθω τη γλώσσα..πως θα λυθεί αυτό τώρα; Πηγή:

:2funny:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ΨΟΦΟ σ ολες! Ανατολικες δυτικες βορειες νοτιες κεντρικες... ψοσο σ οτιδηποτε κουβαλαει μουνι!:angry:
Στείλε αίτημα φιλίας στο kakiasmenoprovato να τα λέτε. Αυτός το έπαθε από εταιρικό πορνίδιο (κοινώς μεντορέτα) και με υπογλώσσια γράφει στο φόρουμ. Όταν τα ξεχνάει αφηνιάζει και βρίζει... :2funny:

Τυπε ποσα βιαγκρα θες για να σου σηκωθει?

Που μεταξυ μας, ξερω οτι εισαι κλωνος εκεινου του μαλακα που εφτιαχνε συνεχεια προφιλ πριν μερικους μηνες και πεταγε μαλακιες.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σαντμαν το ειπαμε, οτι γκομενα εχει μεγαλωσει/περασει/γεννηθει στα πατησια τα τελευταια 25 χρονια, εχει καταπιει σπερμα ελμπασαν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αγαπώ το σύντροφό μου με όλη μου την καρδιά. Είναι από Αλβανία και τα πάμε μια χαρά. Δε με πειραζει η καταγωγή του όμως τα πεθερικά μου δεν ξέρουν γρι ελληνικά ενώ έζησαν χρόνια στην Ελλάδα. Όσες φορές έχουμε μιλήσει στο ΣΚΑΪπ υπάρχει αμηχανία και χρειάζεται διερμηνέας για να συνεννοηθούμε..αυτό εμένα με χαλάει γιατί στο μέλλον που θα παντρευτούμε με το σύντροφό μου δε θα μπορώ να είμαι μόνη μαζί τους για κανένα λόγο γιατί θα υπάρχει πρόβλημα. Επίσης με χαλάει το γεγονός να βγούμε με τους δικούς μου και μεις να μιλάμε Ελληνικά και αυτοί αλβανικά...έστω και σπαστά να μιλούσαν δε θα με πείραζε...εγώ μαθαίνω τα βασικά από τη γλώσσα τους αλλά δεν πήγα εγώ σε άλλη χώρα για να μάθω τη γλώσσα..πως θα λυθεί αυτό τώρα; Πηγή:

:2funny:

Για το Ματθαίο .

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Όποιος παντρεύεται Ελλεεινιδα είναι σα να παντρεύεται τη μάνα του

Σορρυ αλλά άμα ήθελα ένα θηλυκό να μου πρήζει τα παπαρια και να δίνω αναφορα κάθε 5 λεπτα που είσαι με ποιον είσαι πότε θα ρθεις κλπ όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ψυχαναγκαστικων Ελεεινιδων, προτιμούσα να μείνω σπίτι με τη μάνα μου που ξέρει να μαγειρεύει κιολας

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Άντε να τελειώσει η πανδημία να πάμε για κάνα σεξ τουρ στην ευρώπη γιατί δεν μας βλέπω καλά. Σκέφτομαι για Νορβηγία, Σουηδία και αν μπορέσω και Φινλανδια.

Εσείς τι θα προτείνατε;

Το κυκλικο τουρ μινσκ, βαλτικη, ελσινκι, αγια πετρουπολη

Και αν γινεται και κανα κιεβο.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω θελω να παω ισπανια! Μου λειψε το φλαμενκο οι ταυρομαχιες και να δω και κανα ματσακι της λα λιγα! :undecided:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Εσείς τι θα προτείνατε;

Εντάξει φίλε μου να γαμήσουμε είπαμε, όχι να αυτοκτονήσουμε...

Σιγά μην γυρίσω ζωντανός μετά από καμάκι στην Ρωσία.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Εσείς τι θα προτείνατε;

Σωστος.. Βαλτικη Ελσινκι πας και με το φερυ.. Στο roof garden του Radisson Blue στην Ριγα παιζουν και σπονσορετες:P

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Τυπε ποσα βιαγκρα θες για να σου σηκωθει?

Που μεταξυ μας, ξερω οτι εισαι κλωνος εκεινου του μαλακα που εφτιαχνε συνεχεια προφιλ πριν μερικους μηνες και πεταγε μαλακιες.

Μια χαρά είμαι, μην ανησυχείς. Δεν μου ξηγήθηκε σκάρτα καμμιά μεντορέτα για να έχω πεσμένη ψυχολογία.
Δεν είμαι κλώνος κανενός. Κάπως περισσότερο χρόνο είχα λόγω εορτών και γράφτηκα για να περνάει η ώρα. Θα αραιώσω ή θα το σταματήσω τελείως, γιατί δεν βασανίζομαι από ψυχολογικά, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Για τους υπόλοιπους: Οι ελλεηνίδες σαν μάραναν, τρομάρα σας, κι όχι ότι είστε άγαρμποι και τρώτε άκυρα. Πώς είναι δυνατόν ένας λαός να βγάζει άξια αρσενικά και άχρηστα θηλυκά; Η νοοτροπία ενός λαού επηρεάζει το μισό πληθυσμό; Ντιπ γιδοβοσκοί είστε οι περισσότεροι και μόνο ένα μικρό ποσοστό ξύπνιων που έχουν καταλάβει πώς λειτουργούν οι σχέσεις των δύο φύλων περνάει σούβλα όλες τις γκόμενες και σεις μένετε στην απέξω.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Τυποι ειναι πολυ ενταξει οι Ελληνιδες,αρκετες επιτυχιες μεσα στην καραντινα.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Άλλος ένας γαμιας που "τυχαία" βρέθηκε στο bourdela.com επειδή βαριοταν και είπε να βοηθήσει με τις συμβουλές του τους αποτυχημένους που πληρώνουν για να γαμανε.

Εντάξει καλόγερε πάμε στο επόμενο παρατραγουδο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εσείς τι θα προτείνατε;

Εντάξει φίλε μου να γαμήσουμε είπαμε, όχι να αυτοκτονήσουμε...

Σιγά μην γυρίσω ζωντανός μετά από καμάκι στην Ρωσία.

Δε θα πάθεις τίποτα Ρωσία αν πας για καμάκι.Αν πας για κατι αλλο μπορεί και να παθεις αλλά οι Ρωσοι δε σε πειραζουν αμα σε δουν με γκομενα τουναντίον παίζει να σε καλέσουν στην παρεα τους για να γαμησεις τις δικες τους ώστε να γαμησουν αυτοι τη δική σου.Ειναι κοινοκτημοσύνη φαση,δεν υπάρχει κονσεπτ boyfriend,girlfriend Ρωσία ουτε αυτες οι λέξεις.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Ρε μλκ Καλόγερε μπαίνεις εδώ και το παιζεις γαμιας και τώρα βλέπω έχεις ανοίξει θέμα "Μεντορινγκ" όπου μας εξιστορείς ότι κάθεσαι και δουλεύεις σα μαλακας τζαμπα μέρες ολόκληρες και εκπονείς business plans για γκόμενες με αντάλλαγμα να τις γαμησεις :2funny:

Είσαι σοβαρός;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom