Δεν απαντησα για τις γαλλιδες, δε τις βρισκω ατριχες. Αυτο που εχω προσεξει παντως και σε γαλλιδες και ιταλιδες ειναι οτι το αφηνουν (τουλαχιστον ελαφρως) αξυριστο πραγμα που δε το εχει δει σε καποια αλλη εθνικοτητα.
σου βγαινει καθολου πιρφορισμος με τις ξενες?
εχουμε εκπαιδευτει με ελληνιδεις και bad habits die hard
Κοιτα θα πω μεγαλη αληθεια τωρα. Ειμαι πανω απο 8 χρονια εξωτερικο. Στην αρχη , ειχα θεμα. Και κοτευα λιγο να την πεσω και σκεφτομουν οτι ηταν σνομπ και γενικα οτι απωθημενο/κομπλεξ/αρνητισμο ειχα απο ελλεηνιδες τον μετεφερα μαζι μου. Μετα απο κανα χρονο (πηρε παραπανω απο οτι περιμενε κανεις, αλλα βαλε κατω προσαρμογη σε νεο περιβαλλον/δουλεια κλπ) αρχισα να παιρνω χαμπαρι τι παιζει. Και οταν αλλαξα και χωρες ειδα οτι σε ολες τις χωρες οι γκομενες ειναι σχετικα "νορμαλ" (γιατι πουτανιες παιζουν παντου), οποτε γενικα το ξεπερασα απο καποια στιγμη και μετα.
Βλεπω ομως πολλους που ερχονται εξωτερικο και συνεχιζουν να κανουν παρεα μονο με ελληνες και να κυνηγανε ελληνιδες. Γαμησε τα, αυτοι μενουν πυρφοροι τελειως. Ο μεσος Ελληνας γενικα ετσι ειναι. Αν εχεις μπει στο αλλο θρεντ, πολλα απο οσα λεει ο (αεργος) πορνομεταναστης για τους Ελληνες του εξωτερικου ειναι αληθεια. Φραπες και αχ να γυρισουμε Ελλαδα.