Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Μπυροκοιλιά δεν αρέσει σε καμία γυναίκα ως προς την εμφάνιση. Μη γράφετε πιπέτες παιδιά...
Mερικά μέλη του μπου γιατί νομίζεις ότι πιστευουν τέτοιες μαλακίες?
Μπυροκοιλιά δεν αρέσει σε καμία γυναίκα ως προς την εμφάνιση. Μη γράφετε πιπέτες παιδιά...
Ε ναι. Εδώ νομίζουν οτί και για μια απλή γνωριμία με γκόμενα θες 1 εκατομμύριο ευρώ στην τράπεζα... Εκτός πραγματικότητας εντελώς...
Τωρα θα σοκαρω κοσμο. Υπηρχε φαση της ζωης μου που ημουν 95 κιλα (ειμαι 1.81-αλλα δεν ειμαι κακασχημος). Και στις δυο φασεις ειχα μονιμη γκομενα και μαλιστα και οι δυο ειχαν παρα πολυ καλο σωμα (και εμμονη με γιογκα η μια με τζογκινγκ η αλλη)
Και οταν ειπα στη μια οτι θελω να αρχισω γυμναστικη να χασω με ρωταγε αν θελω να βρω αλλη γκομενα και για αυτο το κανω :p
Και οι δυο λεγανε οτι με προτιμουσαν με κοιλιτσα αλλα πραγματικα πιστευω ηταν απο ανασφαλεια (να ξεκαθαρισω οτι ουτε εχω μουσια ουτε καραφλα)
Τωρα θα σοκαρω κοσμο. Υπηρχε φαση της ζωης μου που ημουν 95 κιλα (ειμαι 1.81-αλλα δεν ειμαι κακασχημος). Και στις δυο φασεις ειχα μονιμη γκομενα και μαλιστα και οι δυο ειχαν παρα πολυ καλο σωμα (και εμμονη με γιογκα η μια με τζογκινγκ η αλλη)
Και οταν ειπα στη μια οτι θελω να αρχισω γυμναστικη να χασω με ρωταγε αν θελω να βρω αλλη γκομενα και για αυτο το κανω :p
Και οι δυο λεγανε οτι με προτιμουσαν με κοιλιτσα αλλα πραγματικα πιστευω ηταν απο ανασφαλεια (να ξεκαθαρισω οτι ουτε εχω μουσια ουτε καραφλα)
μεγαλη αληθειαΣτειλε την απο δω ρε τυπε γιατι οσες βρισκω δεν ξερουν ν αναψουν ουτε το ματι της κουζινας
Πάντως ρε μύστες,εσεις ξέρετε καμια γκόμενα ανω του 6 ελεύθερη;Εγώ δεν ξέρω καμία.Και δεν βλέπω και καμία έξω
Το τί καγκουροπιτσιρικάδες βλέπεις έξω με μουνάρες,δεν περιγράφεται.Ειδικά τώρα στην καραντίνα που πάνε όλοι για περπάτημα.Μιλάμε μουνάκια που οι μεγαλύτεροι δεν βλέπουν στον ύπνο τους.Λεπτές,κωλαράκια,προσωπάκια,μέσα στην καύλα όλες.
Και έχεις τους 30+ ,αυτή τη γαμημένη απ'τους θεούς γενιά,στα πορνχαμπ και τα σοσιαλ μπας και βρουν κανα μπάζο να χώσουν
Συμφωνω απολυτα δυστυχως... η γενια μετα τα 30-35 μουτζωμενη απο θεους και δαιμονες ειναι... στα παντα!
Συμφωνω απολυτα δυστυχως... η γενια μετα τα 30-35 μουτζωμενη απο θεους και δαιμονες ειναι... στα παντα!
Στράτο,σαντμανίζεις επικίνδυνα
σε πολλα συμφωνω μαζι του!
σε πολλα συμφωνω μαζι του!
Κακό αυτό.
Αντί να συμφωνείς με άλλα μέλη όπως bourdeliaris82,Mounokwlaraki,stokadoura κλπ