Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
τυπε καραμανη μιλα μπεσα, ειχες σοβατισει το στρουμπουλο καυλακι βαλερι?
Τι βυζαρες ηταν αυτες...
τυπε καραμανη μιλα μπεσα, ειχες σοβατισει το στρουμπουλο καυλακι βαλερι?
Κι εγω εβλεπα μπεβερλι χιλς και προσπαθουσα ...20 χρονια χρονια να κανω οτι εκαναν ο μπραντον κι ο ντιλαν που γαμαγανε αβερτα και επαιρνα... τ αρχιδγια μου!
Έλα ρε με το φλώρο τον Μπράντον
Τον Ντίλαν γουστάραν όλες που ήταν ρεμάλι
Τεραστιος Ντιλαν! Γαμαγε Μπρεντα και μολις τη βαρεθηκε χωθηκε Κελι!
Ο Μπραντον το καλο παιδι μου την εδινε στα νευρα αλλα γαμαγε συνεχεια ο μπουστης
Ο Μπραντον το καλο παιδι μου την εδινε στα νευρα αλλα γαμαγε συνεχεια ο μπουστης
Όλοι είχαν γαμηθεί μεταξύ τους,αλλιώς δεν θα'βγαιναν τα επεισόδια
Συγκινουμαι.Μάθιου καλώς όρισες.
Το έργο σου είναι δύσκολο, το σάη βρίθει ναυαγίων.
Η κοινωνία μπορεί να σε αδίκησε και να σε άφησε στο περιθώριο να περιπλανιέσαι σαν την άδικη κατάρα στους λόφους της Αθήνας, όμως εμείς εδώ θα σε αγκαλιάσουμε με στοργή και θα σου δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία.
Ενδιαφέρον, εύστοχο και με τεκμηρίωση κάθε τοποθέτησης σου το κείμενο σου ironmaiden. Επειδή ανήκω πλέον στο κίνημα των MGTOWs και μελετώ στο διαδίκτυο παλιές εκπομπές του Αμερικανού ραδιοφωνικού παραγωγού Tom Leykis, θέλω να σου πω πως βρήκα πολλά κοινά μεταξύ των όσων λέει κι όσων εσύ ανάπτυξες. Δεν είπες το ότι ενώ οι γυναίκες ισχυρίζονται πως αναζητούν έναν καλό χαρακτήρα, προστατευτικό, υπεύθυνο αρσενικό, τελικά επιλέγουν και κάθονται και γαμιούνται με τους jerks! Τα κακά παιδιά τις γοητεύουν κι αυτό δεν μας το δίδαξε η παιδεία.
Αυτό που μου έκανε αίσθηση και θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι κάτι που έγραψες στο τέλος, ότι τις τσουβαλιάζουμε όλες στο ίδιο τσουβάλι και χάνουμε την μια και καλή εάν μας την φέρει η τύχη.
Σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος λέω πως η απαξίωση των γυναικών είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για να χτυπήσουμε τον ναρκισσισμό τους και τα υψηλά στάνταρ που θέτουν.
Μια δεύτερη σκέψη που κάνω που και που αλλά αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας είναι το αραβικό σύστημα κοινωνικής οργάνωσης. Έχει άραγε η γυναίκα την θέση που της αξίζει σε αυτές τις κοινωνίες? Πάντως, ναρκισσισμούς, fuck buddies και γυναικέιες προδοσίες δεν υπάρχουν εκεί.
[/quote]τυπε καραμανη μιλα μπεσα, ειχες σοβατισει το στρουμπουλο καυλακι βαλερι?
Ο Στηβ δε πολυγάμαγε μόνο.Όλο σε σκατοπεριπτώσεις έπεφτε χαχαΚι εγω εβλεπα μπεβερλι χιλς και προσπαθουσα ...20 χρονια χρονια να κανω οτι εκαναν ο μπραντον κι ο ντιλαν που γαμαγανε αβερτα και επαιρνα... τ αρχιδγια μου!
Tiffani Amber Thiessen(Βάλερι) και Kathleen Robertson(Κλερ) τα πιο δυνατά μουνιά που έπαιξαν στην σειράτυπε καραμανη μιλα μπεσα, ειχες σοβατισει το στρουμπουλο καυλακι βαλερι?
Ο Στηβ δε πολυγάμαγε μόνο.Όλο σε σκατοπεριπτώσεις έπεφτε χαχαΚι εγω εβλεπα μπεβερλι χιλς και προσπαθουσα ...20 χρονια χρονια να κανω οτι εκαναν ο μπραντον κι ο ντιλαν που γαμαγανε αβερτα και επαιρνα... τ αρχιδγια μου!
Tiffani Amber Thiessen(Βάλερι) και Kathleen Robertson(Κλερ) τα πιο δυνατά μουνιά που έπαιξαν στην σειράτυπε καραμανη μιλα μπεσα, ειχες σοβατισει το στρουμπουλο καυλακι βαλερι?
https://[URL unfurl="true"]www.celebsfacts.com/wp-content/uploads/2018/05/Tiffani-Thiessen.jpg[/img[/URL]]
[img]https://i.ytimg.com/vi/DZsA0O2xCWY/maxresdefault.jpg
Κι εγω εβλεπα μπεβερλι χιλς και προσπαθουσα ...20 χρονια χρονια να κανω οτι εκαναν ο μπραντον κι ο ντιλαν που γαμαγανε αβερτα και επαιρνα... τ αρχιδγια μου!
Πολλές πηχτές για Κέλυ
Τώρα έχει μπαζέψει τρελά