Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Κοιτα leonardo di caprio πως ξηγιετε δεν εχει αφησει μοντελο για μοντελο

Υπαρχει μια διαφορα ομως τυπε με τον λεο!

Εγω δεν εχω παιξει στο... ινσεπσιον και στο ματωμενο διαμαντι! ουτε στον γκατσπυ! :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν ζήταγε κάποιος ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, να μας πουν τι θυμούνται από κάτι ανύπαρκτους μυρωδιάδες πουθενάδες

όπως

brabus67
barock=pustler=pustavoros31

τι θα έλεγαν ;;;

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΤΕΥΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ
αυτά τα σκατά, τι έχουν προσφέρει ;;;

Έχουν γράψει ποτέ τίποτε σχετικό με το φόρουμ ;;
Έχουν πει τίποτε ;;

Εντάξει ...ο brabus67 γράφει για τα άρλεκιν που διαβάζει και κάνει ... φλερτ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΝΑΛ....

οι άλλοι ;;;;;;;

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ο πουστλερ κανει πιατσα στη συγγρου καθε ΣΚ.... αποδειξη του οτι ειναι εντελως χαμενος σαββατοβραδα αν προσεξετε...

ο πουσταδουρος31 ξερω απο πηγες μου οτι ειναι φουλ ερωτευμενος με τον αλγερινο και μαλιστα πηγε και ταξιδι αστραπη στο λενινγκραντ αυτες τις μερες για να σβησει τη διψα του για το μαχρεμπισιο καυλι του γαμια του! εξ ου και οι πολλες φρεσκες φωτο του Δημητρακαρου...... (ειδικα αυτη απο το νοσοκομειο...)

γιαυτους τους 2 βαζω το χερι μου στη φωτια! για τους αλλους δεν μπορω να πω γιατι μπορει να εκτεθω...:confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε είσαι απλά λάθος.

Κάποιες είναι έτσι. Η τις αγνοείς και πας για άλλες, η το εκμεταλεύεσαι και "σερβίρεις", αν μπορείς τον εαυτό σου ανάλογα σε αυτές.

Τον μουνοβοσκό τον θέλουν για χαμαλη και για να ξύνουν την υπαρξιακή τους φαγούρα στη πληγη της μαλακίας του. Σίγουρα οχι για σχέση. Για σχέση θέλουν ΑΝΤΡΑ. Προσπάθησε να καταλάβεις την έννοια της λέξης.

Διάβασε τι γράφεις. Οτι χωρίς έρωτα, η χωρίς απλά μια γυναίκα δίπλα σου, δεν έχεις αυτοεκτίμηση. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;
Αυτό που γράφεις είναι η βάση του μουνοείλωτα.

Δεν έχεις ανάγκη καμμιά γυναίκα για να καθορίσει ποιός είσαι. Αυτό το καθορίζεις εσύ με τη στάση ζωής σου.

ΞΥΠΝΑ !! Και ζήσε !!

Κι εγώ ξαναλέω,για σχέση θέλουν κατα βάση μουνοβοσκούς.Αν δεν τους ήθελαν,δεν θα τους κράταγαν.

Ακόμα κι αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ όπως τους λες,είναι τελειωμένοι μουνοβοσκοί.Ότι τους πει η γκόμενα είναι

Για το άλλο,τί ανεβάζει την αυτοπεποίθηση-ψυχολογία του άντρα;Δύο πράγματα,το μουνί και η γεμάτη τσέπη.

Τέρμα πεσμένος να βγεις έξω,αν βλέπεις μουνιά να σε ρίχνουν ματιές,ανεβαίνεις.Όπως ανεβαίνεις αν έχεις και καμια καλή δουλειά,αντί να είσαι πχ εργάτης

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Sad man πολυ disney εχεις δει και πολυ hollywood η πραγματικη ζωη ειναι οπως στα λεει ο mindreader

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
μακαρι να μουνα ο σαββιδαρος
o σαββιδης τα ελεγε τσεκουρατα- εξω απ τα δοντια -για τις ελλεεινιδες ή και για τις ξενες γυναικες γενικοτερα - επισης καυτηριαζε την πυρφορικη συμπεριφορα των αντρων- σε καποιους ομως δεν αρεσε να ακουν αληθειες- και τον χλευαζαν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Αν ζήταγε κάποιος ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, να μας πουν τι θυμούνται από κάτι ανύπαρκτους μυρωδιάδες πουθενάδες

όπως

brabus67

τι θα έλεγαν ;;;

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΤΕΥΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ

Έχουν πει τίποτε ;;

Εντάξει ...ο brabus67 γράφει για τα άρλεκιν που διαβάζει και κάνει ... φλερτ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΝΑΛ....

οι άλλοι ;;;;;;;

Εσύ θυμάσαι πάντως το φουγάρο που σε έβαλα να κάτσεις και έχει γίνει ο κώλος σου σαν τούνελ. Μπαρόκ διαβάζεις και τρέχεις να κρυφτείς άφραγκε κακομοίρη.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Καλα ρε μαλακα φιλοξενησεΣ τουρκο ; Ποσο μαλακας εισαι , τρυπιε
Φιλοξενησα Ελλάδα το καλοκαίρι, συνάδελφο Τούρκο που γεννήθηκε Γερμανία!Του πέσαν τα σαγόνια με τις Ελληνίδες, "εάν ήξερα την γλώσσα όπως εσύ, σίγουρα θα χα μια απ'αυτές" μου είπε.

"Το ίδιο σκέφτομαι και γω για σένα με τα γερμανικά ατια" του είπα.

Και οι δύο αγαμητοι εν τω μεταξύ...

Τυπε, πρέπει να σαι απ'αυτούς που κάθονται στην ηλεκτρική πολυθροναρα απέναντι απ'την 55' uhdtv έχοντας "παγώσει" την εικόνα με την μορφή του Κασιδιάρη σε ομιλία, παίζοντας το πουτσακι σου με το τσιμπιδακι των φρυδιών.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Αφού τρεντάρει το νήμα είπα να το ανεβάσω εδώ μπάς και το ανοίξει και καμία Θηλυκιά.......όποιος θέλει ας το ακούσει.Συμπυκνωμένο νόημα.Θέλει λίγο να το χωνέψεις αν δεν είσαι συνηθισμένος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ότι θα έφτανε η στιγμή που κάποιοι θα μνημονεύαν τον καπαμαρού-Σαββίδη ως μορφή του σάη με ξεπερνά...:confused::confused::confused:

Αρχίζω και μετανιώνω για εκείνη την αποφράδα ημέρα της 2ας Ιουλίου που τον έκανα ρόμπα στο μπου,βγαζοντας ένα πόστ του ως kayamaru igano,οπού δήλωσε οτι κυνηγούσε την κάθε σκυλα,και ότι έκανε και γάμο.Από τότες,δεν γράφει.
Αι στα διαλα συγκινήθηκα Κυριακάτικα,πάω να πιώ ένα Ταλισκερ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αρχίζω και μετανιώνω για εκείνη την αποφράδα ημέρα της 2ας Ιουλίου που τον έκανα ρόμπα στο μπου,βγαζοντας ένα πόστ του ως kayamaru igano,οπού δήλωσε οτι κυνηγούσε την κάθε σκυλα,και ότι έκανε και γάμο.Από τότες,δεν γράφει.
Αι στα διαλα συγκινήθηκα Κυριακάτικα,πάω να πιώ ένα Ταλισκερ.
Εγώ βάζω στοίχημα πάντως πως όλα αυτά τα βαρύγδουπα που έλεγε "θα σου τσαλαπατήσει την ψυχή", "θα σου ισοπεδώσει το εγώ σου" για τις γκόμενες, τα έχει πάθει ο ίδιος και μάλιστα σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό...!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

όπως

brabus67

τι θα έλεγαν ;;;

Έχουν πει τίποτε ;;

οι άλλοι ;;;;;;;

Εσύ θυμάσαι πάντως το φουγάρο που σε έβαλα να κάτσεις και έχει γίνει ο κώλος σου σαν τούνελ. Μπαρόκ διαβάζεις και τρέχεις να κρυφτείς άφραγκε κακομοίρη.

Ρε ανύπαρκτε .... μου είχες αφιερώσει 5000posts στη μαλακία του stekas72 και δεν σε ήξερα.
Με ειδοποίησαν με pm ότι ένας πούστης των τσοντοσινεμά έχει φάει σκάλωμα μαζί μου καιαμου αφιερώνει ... χιλιάδες posts.
1/500 posts που κάνω εδώ μέσα, είναι για τα τσιμπάνε αποτυχημένα ναυάγια σαν εσένα και τον αναγνώστη άρλεκιν
που ονειρεύεται να γαμήσει ... την έριναλ (αλλά έχει λαμπορκίνι !!!!!! στον ύπνο του).

Έβαλες τις πληρωμές των πακιστανών στα δημοτικά έργα που δουλεύεις.
Θα γίνεις σκόνη με φτογραφία που θα δουν άλλοι , όχι εσύ !
Εσύ δεν θα δεις, για να μη την βάλουν στη συλλογή τους οι αποτυχημένοι αναγνώστες άρλεκιν .

Καμιά απόδειξη ότι ... υπάρχεις υπάρχει ;;;;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπαρμπαπηδουλα,σίγουρα.Αφού όταν είχε μπει,έκραζε με μίσος τις γυναίκες,και μετα τον κατάλαβε όλο το σαη,το γύρισε και έκραζε μόνο άντρες.
Kαλά βασικά είναι για να τον λυπάσαι, όχι για να τον κράζεις. Γι' αυτό δεν τον έκραζα.
Αλλά η πικρή αλήθεια μάλλον αυτή πρέπει να είναι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

όπως

brabus67

τι θα έλεγαν ;;;

Έχουν πει τίποτε ;;

οι άλλοι ;;;;;;;

Καμιά απόδειξη ότι ... υπάρχεις υπάρχει ;;;;;;

Ο κωλος σου που εχει γινει τριανταφυλλο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πιρφόρος θέλει να γυρίσει απ'το εξωτερικό για ελλεεινίδα

Ζω στο εξωτερικό.. Είμαι καλά με τη δουλειά μου νιώθω οτι με σέβονται όλα καλά οκ πλούσιος δε νιώθω ότι θα γίνω αλλά είμαι καλά οικονομικα. Έτυχε νσ γνωρίσω μια κοπέλα από την Αθήνα και περάσαμε το Σεπτέμβριο μαζί... Ερωτευτήκαμε αλλά υπάρχει αυτή η απόσταση στη μέση που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τώρα.. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να έρθει εδώ που είμαι εγώ γιατί έχει μόνιμη δουλειά στο δημόσιο είναι εκπαιδευτικούς και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα..Γυρίζω εγώ πίσω στο χαμό της Ελλάδας? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ....!!!!! Εσείς τι θα κάνατε σε μια τέτοια περίπτωση? Νιώθω ότι είναι για εμένα αυτή η κοπέλα ταιριάζουμε πολύ! Πηγή:
:2funny:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
χαχχαχαχα φαντασου αγαμια θελει να γυρισει για εα μουνι

Stories

Νέο!