Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια και με έχουν ρωτήσει και άλλοι για αυτό που θέτεις.

Πως γίνεται δηλαδή κάποιοι τύποι που γενικά θεωρούνται περιθωριακοί να κυκλοφορούν με γυναίκες και μάλιστα όμορφες σε κάποιες φάσεις ενώ άντρες "ανώτεροι" τόσο οικονομικά - κοινωνικά αλλά και σε εμφάνιση κάποιες φορές να είναι μόνοι.

Η απάντηση βρίσκεται στο τι ζητάνε οι γυναίκες, ερώτηση που ο φρόιντ όταν προσπάθησε να απαντήσει κατέληξε στα μουρλόχαπα.

Επί του θέματος. Πολλές γυναίκες σε κάποιες φάσεις της ζωής τους, ιδίως όταν η μακροχρόνια προσπάθεια για σοβαρή σχέση δεν τους βγαίνει, είναι φυσικό να στραφούν παροδικά η και μόνινα στις μή σοβαρές. Δηλαδή σε μια ψευτοσχέση μέσα από την οποία θα καλύπτουν εν μέρει τις σεξουαλικές και εν μέρει τις ανάγκες προβολής τους σε μέρος του περίγυρού τους ( όχι σε όλο το κύκλο τους ).

Ιδανικοί άντρες για τέτοιου είδους σχέσεις είναι άντρες οριακά περιθωριακοί. Μπαρίστες, εποχιακοί ναυαγοσώστες η δάσκαλοι σκι ( και ενίοτε ξεσκί ), μικροηθοποιοί, εκκεντρικοί και αφραγκοι καλιτέχνες κλπ. Ιδίως αν είναι και σχετικά εμφανίσιμοι ταιριάζουν γάντι.

Αυτό είναι το μοντέλο της "ελεύθερης" ξένοιαστης σχέσης χωρίς έρωτες, σοβαρότητες, προοπτική και όλα τα συναφή που φαίνονται πολύ πιο δύσκολα επιτεύξιμα.

Εχω ταξιδέψει υπερβολικά πολύ στη ζωή μου. Οποτε συναντούσα τυχαία ελληνικές γυναικοπαρέες στο εξωτερικό απλά καταλάβαινα ότι ξεσκιζόντουσαν στις παρτούζες.

Δεν είναι τυχαίο. Εντάσεται στο παραπάνω πλαίσιο.

Οταν αυτό το αντιλαμβάνεσαι μαθαίνεις και να το διαχειρίζεσαι.

Ένα ποσοστό γυναικών γαμιέται,ξεσκίζεται,παρτουζώνεται χωρίς αύριο.Αλλά είναι μικρό και δεν μπορεί να καλύψει όλο το αντίστοιχο ποσοστό αντρών που ψάχνει το ίδιο.Εγώ εκεί στέκομαι

Μακάρι περισσότερες γυναίκες ή και όλες,να μην ψάχναν μόνο μπαρίστες,ναυαγοσώστες και παντρεμένους όταν θα'θελαν να ξεσκιστούν.Γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές,όλο το μουνί στο τέλος μαζεύεται σ'αυτούς και οι άλλοι τον παίζουν.Κι αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία,βλέπεις παντού άντρες καταθλιπτικούς,νευριασμένους,έτοιμους για καυγά,όλα αυτά επειδή δεν γαμάνε.Ενώ αντίθετα αυτοί που γαμάνε,τους βλέπεις συνέχεια άνετους,cool,γενικά σε πολύ καλύτερη ψυχική κατάσταση.

Όσο και να τις βρίζουμε τις γυναίκες,δυστυχώς είναι και οι μόνες που μπορούν να σε κρατήσουν σε μια ψυχική ισορροπία.

Φίλε ούτε στατιστική έρευνα έχουμε κάνει ούτε τροχονόμοι στο μουνί της καθεμιάς είμαστε για να ξέρουμε τι κάνουν.

Θα συμφωνήσω ότι πολλές και πολλοί είναι όπως λές. Το αν είναι οι περισότεροι η όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε

Οσο για το υπόλοιπο που γράφεις θα σταθώ σε ένα σημείο.

Γράφεις οτι αυτοί που γαμάνε νοιώθουν ωραία και είναι cool.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.

Δεν είναι cool επειδή γαμάνε.Αλλά γαμάνε επειδή είναι cool.

Σκέψου το. Η αυτοεκτίμηση είναι το θεμέλιο της αντρικής προσωπικότητας.

Τι το πιο φυσικό οι γυναίκες να μην ελκονται από μαμούχαλους, κάγκουρες, μουνοείλωτες,που με το καλησπέρα αδειάζουν τη ψυχή τους και το πορτοφόλι τους στη κάθε πριγκημπέσα ;;

Τι το πιο φυσικό απο το να τον κάνουν σωφέρ, μουνοβοσκό, κινητό atm, διεκπεραιωτή πάσης φύσεως κλπ.

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει το αγόρι οταν γίνεται άντρας είναι να σέβεται τον εαυτό του. Αλιώς νιάνιαρο μένει, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Παντως φιλε τωρα στην ηλικια που εισαι να ξερεις οτι ειναι η καλητερη για τον αντρα γιατι ουτε πιτσιρικας μαλακοπαιδι εισαι ουτε και χουφταλο να μην μπορεις να γαμησεις σε συμβουλεύω να επενδησεις σε πουτανες

Μεγαλος ειμαι τυπε... 45ρης! Τελειωμενος... :grin:

Οπως ειχα ξαναπει μετα τα 40-45 θα επρεπε να πεθαινει ο ανθρωπος καθως δεν εχει τιποτα καινουριο να κανει! Η νεοτητα εχει τελειωσει, αν ειναι εγγαμος απλα ζει μονο για την οικογενεια του αν ειναι αγαμος... δε ζει καν! Ειναι ενα ναυαγιο!

Μονο μπελας ειναι η ζωη μετα απο αυτηντην ηλικια :confused:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Στην καλύτερη ηλικία εισαι τρελε μου οι πιτσιρικες γουσταρουν ώριμους αντρες

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Κοιτα leonardo di caprio πως ξηγιετε δεν εχει αφησει μοντελο για μοντελο

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε κόψε τα κουμπιά , παρε ενα φιλο σου τηλέφωνο να κάνετε κανα σουτακι στο μπαςκετ ή τζόκινγκ να σε βοηθήσει . Η χημεία θα σου κάψει το μυαλό .. με τον αθλητισμό εκκρινεις ουσίες που κάνουν καλο στον εγκέφαλο σου

Εφόσον γραφεις εδω κ αναλύεις αυτο που σου συμβαίνει , δεν εισαι τρελος
Βοήθεια θες απο εναν καλο φιλο

Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...

Γυρισα πισω τρεχοντας... ενιωθα σα το τρελο!
Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη με περασει για ανωμαλο βιαστη που την πηρε απο πισω...

Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!
Ετοιμος να τα βαλω με ολο το κοσμο...

Τωρα ενιωθα ενας νανος...

Ενας ποντικος που ετρεχε γρηγορα πισω στη τρυπα του!

Πουτανες καριολες ξεφτιλισμενες!
Μας νικησατε
!

:confused:

Τυπε μου δν εχω φιλους... απομακρυνα τους παντες.. οχι οτι ηταν κ πολλοι...

Επισης ορκιστηκα να μη ξαναβγω ποτε με ψωλη! Ειτε για καφε η σπορ η ποτο ειτε οτιδηποτε... :confused:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
Ρε παιδια, δεν ξερω που αλλου να ρωτησω,
αλλα ο ... Χρηστος Σαββιδης του φορουμ, ζει;

Μου τον θυμισε λιγο ο καραμανης, κι ειπα να ρωτησω.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Τι το πιο φυσικό οι γυναίκες να μην ελκονται από μαμούχαλους, κάγκουρες, μουνοείλωτες,που με το καλησπέρα αδειάζουν τη ψυχή τους και το πορτοφόλι τους στη κάθε πριγκημπέσα ;;

Τι το πιο φυσικό απο το να τον κάνουν σωφέρ, μουνοβοσκό, κινητό atm, διεκπεραιωτή πάσης φύσεως κλπ.

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει το αγόρι οταν γίνεται άντρας είναι να σέβεται τον εαυτό του. Αλιώς νιάνιαρο μένει, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ναι αλλά πάρα πολλές τα'χουν με τέτοιους.

Στην Ελλάδα όσες ψάχνουν σχέση,τον μουνοβοσκό θέλουν παρα αυτόν που σέβεται τον εαυτό του.

Κι επειδή λέμε για αυτοεκτίμηση,ε ναι άμα είσαι ερωτευμένος,με κανονική σεξουαλική ζωή και σε συνοδεύει γυναίκα έξω(κι εννοώ κανονική γυναίκα,όχι κανα κοντοχοντρομπαζο),έχεις και άλλο αέρα.Άμα είσαι μόνος σου ή ψωλαρία συνέχεια ή μπουρδέλο συνέχεια,λογικό είναι η ψυχολογία σου να είναι στα τάρταρα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Λες τύπε; :think::think::think:

Χθες εδώ έγραφε μαζί το τρίδυμο Κμαν-Σαντ Μαν-έμπερορ
Για κάνε ενα αντικειμενικό σχόλιο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

Λείπει ο λάκης να συμπληρωθεί το καρέ οπότε κάνω στάση ποσταρίσματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Λείπει ο λάκης να συμπληρωθεί το καρέ οπότε κάνω στάση ποσταρίσματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Σαν δεν ντρέπεσαι.
Δεν ξέρω γιατί,αλλά ο Μουνοκωλαρακογαμημένος από την τριάδα που έγραψα,τον τελευταίο καιρό θυμώνει εύκολα στα ποστ του.Τι λες να παίζει?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

Πως γίνεται δηλαδή κάποιοι τύποι που γενικά θεωρούνται περιθωριακοί να κυκλοφορούν με γυναίκες και μάλιστα όμορφες σε κάποιες φάσεις ενώ άντρες "ανώτεροι" τόσο οικονομικά - κοινωνικά αλλά και σε εμφάνιση κάποιες φορές να είναι μόνοι.

Η απάντηση βρίσκεται στο τι ζητάνε οι γυναίκες, ερώτηση που ο φρόιντ όταν προσπάθησε να απαντήσει κατέληξε στα μουρλόχαπα.

Επί του θέματος. Πολλές γυναίκες σε κάποιες φάσεις της ζωής τους, ιδίως όταν η μακροχρόνια προσπάθεια για σοβαρή σχέση δεν τους βγαίνει, είναι φυσικό να στραφούν παροδικά η και μόνινα στις μή σοβαρές. Δηλαδή σε μια ψευτοσχέση μέσα από την οποία θα καλύπτουν εν μέρει τις σεξουαλικές και εν μέρει τις ανάγκες προβολής τους σε μέρος του περίγυρού τους ( όχι σε όλο το κύκλο τους ).

Ιδανικοί άντρες για τέτοιου είδους σχέσεις είναι άντρες οριακά περιθωριακοί. Μπαρίστες, εποχιακοί ναυαγοσώστες η δάσκαλοι σκι ( και ενίοτε ξεσκί ), μικροηθοποιοί, εκκεντρικοί και αφραγκοι καλιτέχνες κλπ. Ιδίως αν είναι και σχετικά εμφανίσιμοι ταιριάζουν γάντι.

Αυτό είναι το μοντέλο της "ελεύθερης" ξένοιαστης σχέσης χωρίς έρωτες, σοβαρότητες, προοπτική και όλα τα συναφή που φαίνονται πολύ πιο δύσκολα επιτεύξιμα.

Εχω ταξιδέψει υπερβολικά πολύ στη ζωή μου. Οποτε συναντούσα τυχαία ελληνικές γυναικοπαρέες στο εξωτερικό απλά καταλάβαινα ότι ξεσκιζόντουσαν στις παρτούζες.

Ένα ποσοστό γυναικών γαμιέται,ξεσκίζεται,παρτουζώνεται χωρίς αύριο.Αλλά είναι μικρό και δεν μπορεί να καλύψει όλο το αντίστοιχο ποσοστό αντρών που ψάχνει το ίδιο.Εγώ εκεί στέκομαι

Μακάρι περισσότερες γυναίκες ή και όλες,να μην ψάχναν μόνο μπαρίστες,ναυαγοσώστες και παντρεμένους όταν θα'θελαν να ξεσκιστούν.Γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές,όλο το μουνί στο τέλος μαζεύεται σ'αυτούς και οι άλλοι τον παίζουν.Κι αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία,βλέπεις παντού άντρες καταθλιπτικούς,νευριασμένους,έτοιμους για καυγά,όλα αυτά επειδή δεν γαμάνε.Ενώ αντίθετα αυτοί που γαμάνε,τους βλέπεις συνέχεια άνετους,cool,γενικά σε πολύ καλύτερη ψυχική κατάσταση.

Όσο και να τις βρίζουμε τις γυναίκες,δυστυχώς είναι και οι μόνες που μπορούν να σε κρατήσουν σε μια ψυχική ισορροπία.

πως τους γλεντοκοπας ετσι Δασκαλε

θα ντρεπομαστε στο τελος να μπουμε στο φορουμ με τα αριστουργηματικα ποστ σου:sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

Σαν δεν ντρέπεσαι.
Δεν ξέρω γιατί,αλλά ο Μουνοκωλαρακογαμημένος από την τριάδα που έγραψα,τον τελευταίο καιρό θυμώνει εύκολα στα ποστ του.Τι λες να παίζει?

Η αγαμία θα φταίει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

πως σε γλεντοκοπανε ετσι Δασκαλε

θα ντρεπομαστε στο τελος να μπουμε στο φορουμ με τις αριστουργηματικες μαλακιες σου:sunglasses:

Τώρα μιλάς σωστά

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ναι αλλά πάρα πολλές τα'χουν με τέτοιους.

Στην Ελλάδα όσες ψάχνουν σχέση,τον μουνοβοσκό θέλουν παρα αυτόν που σέβεται τον εαυτό του.

Κι επειδή λέμε για αυτοεκτίμηση,ε ναι άμα είσαι ερωτευμένος,με κανονική σεξουαλική ζωή και σε συνοδεύει γυναίκα έξω(κι εννοώ κανονική γυναίκα,όχι κανα κοντοχοντρομπαζο),έχεις και άλλο αέρα.Άμα είσαι μόνος σου ή ψωλαρία συνέχεια ή μπουρδέλο συνέχεια,λογικό είναι η ψυχολογία σου να είναι στα τάρταρα.
Τύπε είσαι απλά λάθος.

Κάποιες είναι έτσι. Η τις αγνοείς και πας για άλλες, η το εκμεταλεύεσαι και "σερβίρεις", αν μπορείς τον εαυτό σου ανάλογα σε αυτές.

Τον μουνοβοσκό τον θέλουν για χαμαλη και για να ξύνουν την υπαρξιακή τους φαγούρα στη πληγη της μαλακίας του. Σίγουρα οχι για σχέση. Για σχέση θέλουν ΑΝΤΡΑ. Προσπάθησε να καταλάβεις την έννοια της λέξης.

Διάβασε τι γράφεις. Οτι χωρίς έρωτα, η χωρίς απλά μια γυναίκα δίπλα σου, δεν έχεις αυτοεκτίμηση. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;
Αυτό που γράφεις είναι η βάση του μουνοείλωτα.

Δεν έχεις ανάγκη καμμιά γυναίκα για να καθορίσει ποιός είσαι. Αυτό το καθορίζεις εσύ με τη στάση ζωής σου.

ΞΥΠΝΑ !! Και ζήσε !!

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...

Γυρισα πισω τρεχοντας... ενιωθα σα το τρελο!
Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη με περασει για ανωμαλο βιαστη που την πηρε απο πισω...

Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!
Ετοιμος να τα βαλω με ολο το κοσμο...

Τωρα ενιωθα ενας νανος...

Ενας ποντικος που ετρεχε γρηγορα πισω στη τρυπα του!

Πουτανες καριολες ξεφτιλισμενες!
Μας νικησατε
!

:confused:
lol ρε φιλε ποιος νομιζεις οτι ασχολειται μαζι σου ρε φιλε ολα στο μυαλο σου ειναι μια χαρα παιδι εισαι για ονομα τι ειναι αυτα δε ντρεπεσαι ρε στο μυαλο σου ειναι ολα?εσυ οταν βγαινεις του αλλους κοιτας?ξυπνα ρε λιγα χρονια εμειναν?περνα καλα αλλαξε τροπο σκεψης.ειμαι 28 και βγαινω μονος και ουτε σκεφτομαι τ λενε οι αλλοι? ρε δυναμη ρε ειμαστε ααντρες ρεε

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ολα τακαλα που απολαμβανουν οι βρωμες στο ιδρωτα μας το χρωσταν οι μανικιουριστριες πουτανες των χαρεμιων των επειχηρηματιων και των τραγουδισταδων

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

mΠΑ ΤΥποι δε παιζει...

μακαρι να μουνα ο σαββιδαρος να χα τα φραγγα του και να βρεχα και λιγο τη ψωλη μου.... :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom