You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Φιλοξενησα Ελλάδα το καλοκαίρι, συνάδελφο Τούρκο που γεννήθηκε Γερμανία!Του πέσαν τα σαγόνια με τις Ελληνίδες, "εάν ήξερα την γλώσσα όπως εσύ, σίγουρα θα χα μια απ'αυτές" μου είπε.
"Το ίδιο σκέφτομαι και γω για σένα με τα γερμανικά ατια" του είπα.
Και οι δύο αγαμητοι εν τω μεταξύ...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Παντως φιλε τωρα στην ηλικια που εισαι να ξερεις οτι ειναι η καλητερη για τον αντρα γιατι ουτε πιτσιρικας μαλακοπαιδι εισαι ουτε και χουφταλο να μην μπορεις να γαμησεις σε συμβουλεύω να επενδησεις σε πουτανες
Ποια καλύτερη ηλικία,καλύτερα να'σαι πιτσιρικάς μαλακοπαίδι με χαρτζιλίκι,μηχανάκι,ξεσκίζονται στον πούτσο όλοι αυτοί με τα καυλάκια
30αρης μόνο παντρεμένος/σχεσάκιας γαμάς,κι αυτό ξινό
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ρε μαλάκες ....
Ο brabus67 πάει να πει ότι έχει λεφτά και υπεραυτοκίνητα !
Ο πιο μαλάκας που πέρασε ποτέ από το μπου.
Μιλάμε για τύπο που χαλβαδιάζει 12 χρόνια με την έριναλ !
Και όλη μέρα διαβάζει ... λογοτεχνία !
Δεν θα έπρεπε να λέμε ότι ο brabus67 είναι μαλάκας , αποτυχημένος, ναυάγιο , μυρωδιάς.
θα έπρεπε να λέμε ότι οι μαλάκες-αποτυχημένοι-ναυάγια-μυρωδιάδες, είναι brabus67.
Δεν θα έπρεπε να λέμε ότι ο brabus67 είναι μαλάκας , αποτυχημένος, ναυάγιο , μυρωδιάς.
θα έπρεπε να λέμε ότι οι μαλάκες-αποτυχημένοι-ναυάγια-μυρωδιάδες, είναι brabus67.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μαλάκες ....
Εδω κρυβεσαι μωρη κωλογαμημενη;;
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 7.216
Ρε ηλίθιε, ματάκια, ηδονοβλεψία,Πάντως ότι λέμε για τις ελλεεινίδες,ισχύει για ηλικίες 30+.Να το ξεκαθαρίσουμε
Αν είσαι μέχρι 25,ψιλοπαράδεισος είναι εδώ,ειδικά Θεσσαλονίκη.Pussy paradise που θα'λεγε κι ο Roosh.Μην μας διαβάζουν εδώ τίποτα 20ρηδες και λένε τί γράφουν εδώ οι μαλάκες
Ήμουν πριν σε προποτζίδικο και ήταν ένα ζευγάρι 20χρονων που παίζανε κίνο και κοντεύαν να γαμηθούν εκεί μέσα.
Βλέπεις μετά σε παγκάκια,τη γκόμενα να έχει πχ τυλιγμένα τα πόδια της στο γκόμενο ή να κάθεται στα πόδια του με το κωλαράκι και τα μπούτια της.Αυτά ο 30αρης και βάλε ούτε στον ύπνο του,πρέπει να πληρώσει πουτάνα για να τα έχει.
κάθεσαι και λιγουρεύεσαι τα 15χρονα που χαμουρεύονται στα παγκάκια;
Και μάλιστα βγάζεις και συμπεράσματα τύπου, αφού δεν βλέπω 30αριδες να κάνουν τα ίδια τότε οι μόνοι που γαμάνε είναι οι πιτσιρικάδες.
Το οτι παρατηρείς μόνο πιτσιρικάδες να χαμουρεύονται έξω, δεν σου περνάει από το κλούβιο σου μυαλό οτι συμβαίνει γιατί δεν έχουν σπίτι να πάνε να βγάλουν τα μάτια τους σε αντιθεση με τους 30-40ρηδες;
Πόσο καμένος είσαι τελικά;
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.800
- Πόντοι
- 216
Όσο δίνεις χώρο και αέρα στο μουνί, τόσο περισσότερο θα το εκμεταλλευτεί. Περπάτα εσκεμμένα από πίσω της ακριβώς ευθυτενής και αγέρωχος και κόψε αντίδραση την επόμενη φορά.Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...
Γυρισα πισω τρεχοντας... ενιωθα σα το τρελο!
Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη με περασει για ανωμαλο βιαστη που την πηρε απο πισω...
Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!
Ετοιμος να τα βαλω με ολο το κοσμο...
Τωρα ενιωθα ενας νανος...
Ενας ποντικος που ετρεχε γρηγορα πισω στη τρυπα του!
Πουτανες καριολες ξεφτιλισμενες!
Μας νικησατε
!
Μου θύμησες μια γκόμενα παλιά στη Σαλονίκη που περπάταγε προς Τούμπα και έτυχε να ανεβαίνω κι εγώ προς τα εκεί. Κράταγε στυλό και όταν τη ρώτησα γιατί, μου είπε οτι φοβόταν. Ανεβήκαμε μαζί χωρίς να το επιδιώξω και ιδιαίτερα και καταλήξαμε σπίτι της την άλλη μέρα. Απο το πουθενά έσκασε ο τζόγος. Ούτε κύκλοι ούτε αρχίδια.
Μαλάκα Καραμάνη με συγκίνησες, ηταν καλό γαμήσι αυτό τότε.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Πάλι μουνοκωλαρακογαμήσι στον σαντ μαν?
Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
το ποιο δυσκολο πραγμα σε αυτη τη ζωη ειναι να καταφερεις μα σταθεις στα δυο σου ποδια , εσυ απο οτι εχω καταλαβει εισουνα εξαρτημενος απο την γκομενα και για αυτο σε παρατησε μαλλονΒγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...
Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη με περασει για ανωμαλο βιαστη που την πηρε απο πισω...
Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!
Μας νικησατε
!
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Καλα ρε μαλακα φιλοξενησεΣ τουρκο ; Ποσο μαλακας εισαι , τρυπιε
Φιλοξενησα Ελλάδα το καλοκαίρι, συνάδελφο Τούρκο που γεννήθηκε Γερμανία!Του πέσαν τα σαγόνια με τις Ελληνίδες, "εάν ήξερα την γλώσσα όπως εσύ, σίγουρα θα χα μια απ'αυτές" μου είπε.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μια και με έχουν ρωτήσει και άλλοι για αυτό που θέτεις.Όταν 70% είναι αγάμητες με τη θέλησή τους (και στις 30+ πιστεύω το 90%),πώς να γνωρίσεις εύκολα;Νομοτελειακά μένουν αγάμητοι και οι αντίστοιχοι άντρες.
Αν βάλεις ότι και από το άλλο 30%,το 29% είναι μόνιμα πιασμένες,τί να κάνεις;
Υπάρχει τεράστια έλλειψη διαθέσιμου μουνιού για το μέσο άντρα που δεν έχει επάγγελμα μαγνήτη ή είναι ανύπαντρος.Στα σόσιαλ βλέπεις την απόλυτη πείνα,με τους 100αδες να παρακαλάνε μία.
Πως γίνεται δηλαδή κάποιοι τύποι που γενικά θεωρούνται περιθωριακοί να κυκλοφορούν με γυναίκες και μάλιστα όμορφες σε κάποιες φάσεις ενώ άντρες "ανώτεροι" τόσο οικονομικά - κοινωνικά αλλά και σε εμφάνιση κάποιες φορές να είναι μόνοι.
Η απάντηση βρίσκεται στο τι ζητάνε οι γυναίκες, ερώτηση που ο φρόιντ όταν προσπάθησε να απαντήσει κατέληξε στα μουρλόχαπα.
Επί του θέματος. Πολλές γυναίκες σε κάποιες φάσεις της ζωής τους, ιδίως όταν η μακροχρόνια προσπάθεια για σοβαρή σχέση δεν τους βγαίνει, είναι φυσικό να στραφούν παροδικά η και μόνινα στις μή σοβαρές. Δηλαδή σε μια ψευτοσχέση μέσα από την οποία θα καλύπτουν εν μέρει τις σεξουαλικές και εν μέρει τις ανάγκες προβολής τους σε μέρος του περίγυρού τους ( όχι σε όλο το κύκλο τους ).
Ιδανικοί άντρες για τέτοιου είδους σχέσεις είναι άντρες οριακά περιθωριακοί. Μπαρίστες, εποχιακοί ναυαγοσώστες η δάσκαλοι σκι ( και ενίοτε ξεσκί ), μικροηθοποιοί, εκκεντρικοί και αφραγκοι καλιτέχνες κλπ. Ιδίως αν είναι και σχετικά εμφανίσιμοι ταιριάζουν γάντι.
Αυτό είναι το μοντέλο της "ελεύθερης" ξένοιαστης σχέσης χωρίς έρωτες, σοβαρότητες, προοπτική και όλα τα συναφή που στη συγκεριμένη φάση που περνάνε τους φαίνονται πολύ πιο δύσκολα επιτεύξιμα.
Εχω ταξιδέψει υπερβολικά πολύ στη ζωή μου. Οποτε συναντούσα τυχαία ελληνικές γυναικοπαρέες στο εξωτερικό, που δεν υπάρχει κίδυνος νατις πάρουν πρέφα, απλά καταλάβαινα ότι ξεσκιζόντουσαν στις παρτούζες.
Δεν είναι τυχαίο. Εντάσεται στο παραπάνω πλαίσιο.
Οταν αυτό το αντιλαμβάνεσαι μαθαίνεις και να το διαχειρίζεσαι.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Τι εγινε παιδες ; Καλημερα.
"Βγαλαμε" καμια γκομενιτσα κανενας ;
Ελα να ακουω και κατι χαρμοσυνο γιατι εχω βαρεθει να ακουω ολο μαυριλα και σαχλαμαρα τον τελευταιο καιρο.
Κάτι καινούργιο βγήκε !! Και πήγα τετραήμερο βόλτα.
Ορεξη να έχεις να απολαμβάνεις το κυνήγι και να αντέχεις τις αναπόφευκτες χυλοπυτες.
Παντως μιντ εισαι...φτυστος ο Κμαν!
Μεχρι και το μαλλι οπως πεταει!
Separated at birth που λενε και στα μερη μου...
Εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω και εσύ με βρίζεις !!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.903
- Πόντοι
- 10.411
[/quote]Φιλοξενησα Ελλάδα το καλοκαίρι, συνάδελφο Τούρκο που γεννήθηκε Γερμανία!Του πέσαν τα σαγόνια με τις Ελληνίδες, "εάν ήξερα την γλώσσα όπως εσύ, σίγουρα θα χα μια απ'αυτές" μου είπε.
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Τυπε κόψε τα κουμπιά , παρε ενα φιλο σου τηλέφωνο να κάνετε κανα σουτακι στο μπαςκετ ή τζόκινγκ να σε βοηθήσει . Η χημεία θα σου κάψει το μυαλό .. με τον αθλητισμό εκκρινεις ουσίες που κάνουν καλο στον εγκέφαλο σου
Εφόσον γραφεις εδω κ αναλύεις αυτο που σου συμβαίνει , δεν εισαι τρελος
Βοήθεια θες απο εναν καλο φιλο
Εφόσον γραφεις εδω κ αναλύεις αυτο που σου συμβαίνει , δεν εισαι τρελος
Βοήθεια θες απο εναν καλο φιλο
Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...
Μας νικησατε
!
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 7.216
Ολόκληρο το σαητ σε φτύνει και συ νομίζεις ότι βρέχει.
Εσύ ξαναμπες στο λαγούμι σου βλακάκο
Καρπαζοεισπρακτορα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Μια και με έχουν ρωτήσει και άλλοι για αυτό που θέτεις.
Πως γίνεται δηλαδή κάποιοι τύποι που γενικά θεωρούνται περιθωριακοί να κυκλοφορούν με γυναίκες και μάλιστα όμορφες σε κάποιες φάσεις ενώ άντρες "ανώτεροι" τόσο οικονομικά - κοινωνικά αλλά και σε εμφάνιση κάποιες φορές να είναι μόνοι.
Η απάντηση βρίσκεται στο τι ζητάνε οι γυναίκες, ερώτηση που ο φρόιντ όταν προσπάθησε να απαντήσει κατέληξε στα μουρλόχαπα.
Επί του θέματος. Πολλές γυναίκες σε κάποιες φάσεις της ζωής τους, ιδίως όταν η μακροχρόνια προσπάθεια για σοβαρή σχέση δεν τους βγαίνει, είναι φυσικό να στραφούν παροδικά η και μόνινα στις μή σοβαρές. Δηλαδή σε μια ψευτοσχέση μέσα από την οποία θα καλύπτουν εν μέρει τις σεξουαλικές και εν μέρει τις ανάγκες προβολής τους σε μέρος του περίγυρού τους ( όχι σε όλο το κύκλο τους ).
Ιδανικοί άντρες για τέτοιου είδους σχέσεις είναι άντρες οριακά περιθωριακοί. Μπαρίστες, εποχιακοί ναυαγοσώστες η δάσκαλοι σκι ( και ενίοτε ξεσκί ), μικροηθοποιοί, εκκεντρικοί και αφραγκοι καλιτέχνες κλπ. Ιδίως αν είναι και σχετικά εμφανίσιμοι ταιριάζουν γάντι.
Αυτό είναι το μοντέλο της "ελεύθερης" ξένοιαστης σχέσης χωρίς έρωτες, σοβαρότητες, προοπτική και όλα τα συναφή που φαίνονται πολύ πιο δύσκολα επιτεύξιμα.
Εχω ταξιδέψει υπερβολικά πολύ στη ζωή μου. Οποτε συναντούσα τυχαία ελληνικές γυναικοπαρέες στο εξωτερικό απλά καταλάβαινα ότι ξεσκιζόντουσαν στις παρτούζες.
Δεν είναι τυχαίο. Εντάσεται στο παραπάνω πλαίσιο.
Οταν αυτό το αντιλαμβάνεσαι μαθαίνεις και να το διαχειρίζεσαι.
Ένα ποσοστό γυναικών γαμιέται,ξεσκίζεται,παρτουζώνεται χωρίς αύριο.Αλλά είναι μικρό και δεν μπορεί να καλύψει όλο το αντίστοιχο ποσοστό αντρών που ψάχνει το ίδιο.Εγώ εκεί στέκομαι
Μακάρι περισσότερες γυναίκες ή και όλες,να μην ψάχναν μόνο μπαρίστες,ναυαγοσώστες και παντρεμένους όταν θα'θελαν να ξεσκιστούν.Γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές,όλο το μουνί στο τέλος μαζεύεται σ'αυτούς και οι άλλοι τον παίζουν.Κι αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία,βλέπεις παντού άντρες καταθλιπτικούς,νευριασμένους,έτοιμους για καυγά,όλα αυτά επειδή δεν γαμάνε.Ενώ αντίθετα αυτοί που γαμάνε,τους βλέπεις συνέχεια άνετους,cool,γενικά σε πολύ καλύτερη ψυχική κατάσταση.
Όσο και να τις βρίζουμε τις γυναίκες,δυστυχώς είναι και οι μόνες που μπορούν να σε κρατήσουν σε μια ψυχική ισορροπία.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Εσύ ξαναμπες στο λαγούμι σου βλακάκο
Πουτανάκι σε έχει κάνει ο συγκεκριμένος.