Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Ποιος σκέπτεται σήμερα να κάνει παιδί με Ελληνίδα; Οι περισσότερες είναι εντελώς ακατάλληλες για μητέρες!
Ποιος σκέπτεται σήμερα να κάνει παιδί με Ελληνίδα; Οι περισσότερες είναι εντελώς ακατάλληλες για μητέρες!
Ποιος σκέπτεται σήμερα να κάνει παιδί με Ελληνίδα;
Ναι αλλά πώς γινεται ο λογος σου να ειναι απολυτως συγκροτημενος, δηλαδη ενος λογικου ανθρωπου, αλλά οι συμπεριφορες σου εκτος σπιτιου να ειναι ανεξελεγκτες?Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...
Γυρισα πισω τρεχοντας... ενιωθα σα το τρελο!
Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη κε περασει για ανωμαλο βιαστη πουωτη πηρα απο πισω...
Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!
Ετοιμος να τα βαλω με ολο το κοσμο...
Τωρα ενιωθα ενας νανος...
Ενας ποντικος που ετρεχε γρηγορα πισω στη τρυπα του!
Πουτανες καριολες ξεφτιλισμενες!
Μας νικησατε
!
Μηπως κατα βαθος ειναι λιγο ντραμακουινιλίκι?
Με συγχωρεις αλλά δεν το καταλαβαινω αυτο. Ο ψυχικα ασθενης φαινεται και στον λογο του. Εσυ δεν δειχνεις κατι τετοιο. Κατι δεν μας λες.
Σοβαρα τωρα? Δεν ξερεις τι ταβορ παιρνεις?Δε θυμαμαι... κατι μικρα ασπρα... μαλλον 2,5αρια
Αγαπητε συναγωνιστη karamanis stratos,
Οσο εχουμε πουτανες ,αθλητικα και κατι για να τρωμε ΔΕΝ εχουμε αναγκη καμμια μαλακισμενη ελεεινιδα.Αντιθετα αυτες για να ειναι στοιχειωδως καλα πρεπει να εχουν φραγκα ειτε αυτες ειτε οι συνοδοι τους.Αν δεν εχουν φραγκα και ειναι και αγαμητες τοτε ξεκιναει η μιζερια τους.Για αυτο γραφονται τοσα για την ψυχολογια τους και οχι για την δικια μας: εμεις εχουμε φαρμακα για να γινουμε καλα...ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ!
Eίσαι σίγουρος? Αυτός κατεβάζει 1 κιλό χημεία κάθε βράδυ, θες σίγουρα να τον πας στην κόντρα?Καραμανη παμε για καμμια μπυρα,φερε απο ολα τα καλουδια που πινεις να γινουμε φετες
εννοειται πως οχι μια ιδεα θα παρω εγωEίσαι σίγουρος? Αυτός κατεβάζει 1 κιλό χημεία κάθε βράδυ, θες σίγουρα να τον πας στην κόντρα?Καραμανη παμε για καμμια μπυρα,φερε απο ολα τα καλουδια που πινεις να γινουμε φετες
Ναι... έτσι ξεκινάνε όλοι... με μια ιδέα!!!!εννοειται πως οχι μια ιδεα θα παρω εγω
Ναι... έτσι ξεκινάνε όλοι... με μια ιδέα!!!!εννοειται πως οχι μια ιδεα θα παρω εγω
0,5 δεν σου κανει;ζαναξ καραμανη δεν παιζει καθολου να μας σπασεις αν εχεις καμια καρτελα του 1mg?
το 1 ειναι πιο καμπανα απο τα 2 του 0,5...0,5 δεν σου κανει;ζαναξ καραμανη δεν παιζει καθολου να μας σπασεις αν εχεις καμια καρτελα του 1mg?
ιδεα σου ειναι...φαρμακοποιος φιλος μου παντως μου λεει φευγουν σαν καραμελες ειδικα αυτα του 0,5το 1 ειναι πιο καμπανα απο τα 2 του 0,5...0,5 δεν σου κανει;ζαναξ καραμανη δεν παιζει καθολου να μας σπασεις αν εχεις καμια καρτελα του 1mg?
ξερω ιδεα μου θα μου πεις ισως φταιει το ροζακι