Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ποιος σκέπτεται σήμερα να κάνει παιδί με Ελληνίδα; Οι περισσότερες είναι εντελώς ακατάλληλες για μητέρες!

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Ακατάλληλες γενικότερα είναι! Για να μπει στη διαδικασία να κάνει σχέση κάποιος μαζί τους πρέπει να ναι τρελός ή
μαζόχας. :confused:
Ποιος σκέπτεται σήμερα να κάνει παιδί με Ελληνίδα; Οι περισσότερες είναι εντελώς ακατάλληλες για μητέρες!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εν τω μεταξύ,αυτό με την υπογεννητικότητα είναι ψιλοανέκδοτο όταν βλέπεις όλους τους γύρω σου να έχουν παιδί-α

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Αγαπητε συναγωνιστη karamanis stratos,
Οσο εχουμε πουτανες ,αθλητικα και κατι για να τρωμε ΔΕΝ εχουμε αναγκη καμμια μαλακισμενη ελεεινιδα.Αντιθετα αυτες για να ειναι στοιχειωδως καλα πρεπει να εχουν φραγκα ειτε αυτες ειτε οι συνοδοι τους.Αν δεν εχουν φραγκα και ειναι και αγαμητες τοτε ξεκιναει η μιζερια τους.Για αυτο γραφονται τοσα για την ψυχολογια τους και οχι για την δικια μας: εμεις εχουμε φαρμακα για να γινουμε καλα...ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
γεματο σχεσο πυρφορους το ελλαδισταν.

Με βρηκε πρωην συμμαθητης στο φεησμπουκ, 32 χρονων, παντρεμενος με παιδι, 13 χρονια με την ιδια γκομενα.

Υποδουλοι μιας τρυπας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Φεμινισμος ,η καταστροφη του δυτικου πολιτισμου οπως τον γνωριζουμε σημερα..

Τα φωναζα εγω στο θρεντ mgtow εδω κ χρονια(που καποιο αλανι αποφασισε να αλλαξει τον τιτλο με αποτελεσμα να μην ξαναγραψω)

Υπογενητικοτητα σε συνδυασμο με υπεργενητικοτητα κ εισβολη χιλιαδων μουσουλμανων τι σημαινει? Ησουν καλος στην αριθμητικη? Βρεστο κ κερδιζεις μπισκοτολουκουμο.

Αφηστε τις γυναικες περισσοτερο ελευθερες κ χειραφετημενες, καλα να παθουμε,
δεν μπορουν να το διαχειριστουν, δεν ειναι γενημενες για αυτο.

Καθε γαμος σημαινει καταστροφη για εναν αντρα (ψυχολογικα, και οικονομικα κ κοινωνικα)για τουλαχιστον μια δεκαετια κ μιλαω ως παθών. Ενω τα διαζυγια,οι κατεστραμενες οικογενειες ,οι δυστυχισμενοι μεσα σε διαλυμενη σχεσηκ αυτοι που κανουν γαιδουρινη υπομονη για να μην χωρισουν, χαρα στην υπομονη τους ,εχει ξεπερασει το 85%

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...

Γυρισα πισω τρεχοντας... ενιωθα σα το τρελο!
Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη κε περασει για ανωμαλο βιαστη πουωτη πηρα απο πισω...

Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!
Ετοιμος να τα βαλω με ολο το κοσμο...

Τωρα ενιωθα ενας νανος...

Ενας ποντικος που ετρεχε γρηγορα πισω στη τρυπα του!

Πουτανες καριολες ξεφτιλισμενες!
Μας νικησατε
!

:confused:
Ναι αλλά πώς γινεται ο λογος σου να ειναι απολυτως συγκροτημενος, δηλαδη ενος λογικου ανθρωπου, αλλά οι συμπεριφορες σου εκτος σπιτιου να ειναι ανεξελεγκτες?

Μηπως κατα βαθος ειναι λιγο ντραμακουινιλίκι?
Με συγχωρεις αλλά δεν το καταλαβαινω αυτο. Ο ψυχικα ασθενης φαινεται και στον λογο του. Εσυ δεν δειχνεις κατι τετοιο. Κατι δεν μας λες.

Καταθλιψη εχω τυπε μου δεν ειμαι ψυχακιας... ασχετα αν καταληξω στο τελος ετσι...
Και επισης αγχος και νευρα που λιγο καλμαραν με το ταβορ...
Νταξει γινομαι και λιγο μελο ωρες ωρες...
Μου λειπει η γυναικεια συντροφια... εδω και 28 μηνες δεν εχω αγγιξει/μιλησει/μυρισει/νιωσει τιποτα που να χει σχεσει με μουνι...
Και γενικως δε δειχνω καθολου τα συναισθηματα μου αλλα οι περισσοτεροι που με ξερουν κυριως συγγενεις με καταλαβαινουν απο τη θλιψη στα ματια...
Αυτο μου χουν πει...
Παντως το σιγουρο ειναι οτι με εκαναν μισογυνη οι καργιολες!
:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αγαπητε συναγωνιστη karamanis stratos,
Οσο εχουμε πουτανες ,αθλητικα και κατι για να τρωμε ΔΕΝ εχουμε αναγκη καμμια μαλακισμενη ελεεινιδα.Αντιθετα αυτες για να ειναι στοιχειωδως καλα πρεπει να εχουν φραγκα ειτε αυτες ειτε οι συνοδοι τους.Αν δεν εχουν φραγκα και ειναι και αγαμητες τοτε ξεκιναει η μιζερια τους.Για αυτο γραφονται τοσα για την ψυχολογια τους και οχι για την δικια μας: εμεις εχουμε φαρμακα για να γινουμε καλα...ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ!

Τυπε μου τις «πουτανες» τις εχω κοψει απο το 14... δυστυχως πλεον εκοψα και τις αυθεντικες πουτανες τις ελεηνιδες!!

Χιλιες φορες σαββατο βραδυ να αραξω σπιτι να δω παναιτωλικος αστερας τριπολης να δω τη μπαλιτσα μου σουπερλιγκ να παραγγειλω και καμια πιτσα κανα μακαρονακι να πιω τα μπιρονια μου και μετα καμια ταινιουλα νετφλιξ να λυσω κανα σταυρολεξακι παρα να ταισω το εγω της καθε πουτανας που θα βγει με ενα φωρτομενο ναρκισσισμο ετοιμη να μοιρασει απανωτες χιλωπιτες!

Ουτε θα υποβαλω τον εαυτο μου να βγω μονος η ψωλαρια να βλεπω το καθε ξεκωλο με το σωρτσακι με τη κωλαρα εξω και γω με το πουλι στο χερι η να ανεχομαι το καθε μπαμπουινο να κυκλοφορει το θεομουνο!

Οχι φιλε... μεγαλωσαμε πολυ γι αυτα...

Καραντινα και (δεν) εχει ο θεος...

Φρενο στις καριολες ρε!
Φρενο απ τ αποδυτηρια!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καραμανη παμε για καμμια μπυρα,φερε απο ολα τα καλουδια που πινεις να γινουμε φετες:grin:
Eίσαι σίγουρος? Αυτός κατεβάζει 1 κιλό χημεία κάθε βράδυ, θες σίγουρα να τον πας στην κόντρα? :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Καραμανη παμε για καμμια μπυρα,φερε απο ολα τα καλουδια που πινεις να γινουμε φετες:grin:
Eίσαι σίγουρος? Αυτός κατεβάζει 1 κιλό χημεία κάθε βράδυ, θες σίγουρα να τον πας στην κόντρα? :grin:
εννοειται πως οχι μια ιδεα θα παρω εγω:grin::grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ζαναξ καραμανη δεν παιζει καθολου να μας σπασεις αν εχεις καμια καρτελα του 1mg?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μαλάκες ..... δωρεάν μάθημα από λάκη !

1)Δείχνετε ότι δεν μασάτε τίποτε, δεν καταλαβαίνετε τίποτε.
2)Χαμόγελο πάντα, λίγα λόγια, αργή ομιλία, σιγανή.
3)Δεν σας θυμώνουν μπριζώνουν με τίποτε.
4)Δεν σας επηρεάζουν με τίποτε.
5)Ποτέ δεν ασχολείστε πολύ με μία. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ.
6)Αυτές που σας έκλασαν πρέπει να δουν αυτές που γαμάτε.

ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΣΚΙΖΕΤΕ.
ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΑΤΕ.

Και πως !

Αυτό το έτσι είναι που τις τρελαίνει

ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ
ΑΛΟΓΟ
ΑΙΘΕΡΑΣ.

ΓΑΜΑΜΕ ΓΑΜΑΜΕ ΓΑΜΑΜΕ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
ζαναξ καραμανη δεν παιζει καθολου να μας σπασεις αν εχεις καμια καρτελα του 1mg?
0,5 δεν σου κανει;:grin:
το 1 ειναι πιο καμπανα απο τα 2 του 0,5...
ξερω ιδεα μου θα μου πεις ισως φταιει το ροζακι :think:
ιδεα σου ειναι...φαρμακοποιος φιλος μου παντως μου λεει φευγουν σαν καραμελες ειδικα αυτα του 0,5:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom