Τυχαίνει και τους περισσότερους μήνες τον χρόνο να βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Μια μικρή παρατήρηση, ή μάλλον μια επισήμανση αυτών που παρατηρώ στην χώρα μας χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση.
Τυχαίνει να έχω κύκλο που περιλαμβάνει άντρες πολλών και διαφόρων ειδών, πολλών και διαφόρων κατηγοριών status, εμφάνισης, οικονομικής κατάστασης, μόρφωσης κτλ. Και αναφέρομαι σε νέους ανθρώπους.
Ορισμένοι εξ αυτών δικαίως δεν έχουν γκόμενα επειδή όντως έχουν κάποιο θέμα που τους καθιστά δυσάρεστους στις γυναίκες. Αυτό το καταλαβαίνω μια χαρά.
Αυτό που μου δένει το μυαλό κόμπο, που δεν μπορώ να το επεξεργαστώ με τίποτα, είναι ότι γνωρίζω ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις νέων και αξιόλογων αντρών, που αντιμετωπίζουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.
Γνωρίζω 2-3 -υπερβολικά- πλούσιους, με αμαξάρες, σπιταρόνες, μόρφωση, μια χαρά εμφάνιση που περνάνε σχεδόν απαρατήρητοι στις Ελληνίδες. Μιλάμε για μια χαρά τύπους με τίποτα το εμφανώς περίεργο ή ντεκαβλε.
Γνώριζω ακόμα περισσότερους νέους επιτυχημένους επιστήμονες, με εξαιρετική μόρφωση και αξιοπρεπείς καριέρες σε επαγγέλματα κύρους (γιατρούς,δικηγόρους,τραπεζικούς σε καλές θέσεις) που -κανένας- δεν μπορεί να βρει γκομενα.
Αυτό που με ξεπερνάει όμως εντελώς είναι ότι ξέρω και περιπτώσεις ΠΟΛΥ ωραίων αντρών, chad, τσολιάδες (αυτοί έχουν την τάση οικονομικά και μορφωτικά να είναι περισσότερο «γήινοι») που και πάλι έχουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.
Σήμερα το πρωί συνάντησα τυχαία έναν παλιό γνωστό μου από τον στρατό, χορευτής στο επάγγελμα και ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει προσωπικά από κοντά. Μαντέψτε για ποιο θέμα μου μίλαγε με απόγνωση.
Δεν μου αρέσει να γενικεύω και να τα βλέπω όλα μηδενιστικά, αλλά τι σκατά τρέχει?
Πως γίνεται τόσοι άνθρωποι από πολλά και διαφορά μονοπάτια της ζωής να έχουν το ίδιο πρόβλημα?
Προσωπικά δεν έχω τις ικανότητες να το καταλάβω, πάντως πουθενά στο εξωτερικό δεν το έχω δει αυτό σε τέτοια κλίμακα.
Οι μόνοι που βλέπω με γκόμενες είναι στον δρόμο κάτι τατουαζάτοι σε μηχανάκια, κάτι καλικάντζαροι με τίποτα μπυρονια να χαμουρευνται στα παγκάκια, κάτι μουσοξερολες εξαρχιακων προδιαγραφών κτλ.
Τι φάση?
Ε υπαρχει προβλημα στην Ελλαδα λεμε....
Πολλα ταμπου, κοινωνικης κυριως φυσεως.
Και παιζει και πολυ υποκουλτουρα. Και σε αντρες και σε γυναικες.
Εγω πιστευω οτι εκατερωθεν, και αξιολογοι αντρες και αξιολογες γυναικες, δυσκολα βρισκουν κατι καλο απο το αντιθετο φυλο.
Βεβαια, για τους αντρες ειναι ακομη δυσκολοτερο....
Βασικα προβλημα στην Ελλαδα,
ειναι το κομπλεξ, γενικα δεν ειναι απελευθερωμενες οι γυναικες, εννοω στην νοοτροπια κλπ,
και επισης εχει αναλυθει πολλες φορες εδω,
οτι κατα βαση γνωριζει μεσω 'κυκλων'.
Ολες μπορει να παιζουν λιγακι δεξια κι αριστερα,
αλλα γιατι κατι σοβαροτερο οπως σχεση,
θελουν 'συστασεις'.
Ή εχει λοιπον κυκλους, καλους κυκλους, και με ελευθερες γυναικες και να ειναι και καμια της προκοπης,
ή δεν εχεις ή εχεις κυκλους διχως γυναικες,
και δεν σε 'βλεπει' και δεν 'υπαρχεις' για καμία...
Ολη η δομη στην Ελλαδα, ειναι προβληματικη.
Ετσι, δε πα να 'σαι ο λεφτας, ο αξιολογος, ο προσεγμενος, ο 'κύριος', ο μορφωμενος κλπ,
αν δεν εισαι οπως ειπαμε σε κυκλους, και μαλιστα 'σωστους' κυκλους,
εχεις ελαχιστη τυχη στην Ελλαδα με το αλλο φυλο...