Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ουσιαστικά η μαμά είναι ο καλύτερος σύμμαχος στις σλαβικές χώρες πιέζει τη γκόμενα να κάνει κανά σοβαρό μπούκι για να κολλήσεις.Η παρεμβαίνει προσωπικά με MILF skills να σώσει την κατάσταση αν η κόρη τα σκατώσει.

:2funny:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.814
Πόντοι
3.506
Τωρα για τα μουρλοχαπα δε μπορω να τα κοψω ετσι ειναι επικινδυνο! Μονο γιατρος μπορει αν και μου πε ενας που μου τα γραφει οτι μαλλον θα τα παιρνω...εφ ορου ζωης... :confused:

Προφανώς και δεν ακούς κανέναν άσχετο παρά μόνο το γιατρό σου. Επιπροσθέτως αν δεν σου πάει η αγωγή, συζητάς εναλλακτικές. Και αν αυτές δεν αποδ΄΄ιδουν επισκέπτεσαι και έταιρο γιατρό για να πάρεις μία άλλη άποψη. είναι πολύπλοκα τα θέματα που έχουν να κάνουν με ψυχική υγεία.

Και το βασικότερο από όλα, αν δεν δραστηριοποιείσαι να πιέσεις τον εαυτό σου όταν με τη φαρμακευτική βοήθεια νοιώσεις κάπως καλύτερα, ξανακυλάς πίσω στη μαύρη τρύπα. Τα μουρλόχαπα είναι δεκανίκι για να σε υποστηρίξουν στο να είσαι λειτουργικός, μην καταρρεύσεις... τα πόδια όμως είναι δικά σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουσιαστικά η μαμά είναι ο καλύτερος σύμμαχος στις σλαβικές χώρες πιέζει τη γκόμενα να κάνει κανά σοβαρό μπούκι για να κολλήσεις.Η παρεμβαίνει προσωπικά με MILF skills να σώσει την κατάσταση αν η κόρη τα σκατώσει.

:2funny:

Ετσι είναι.Σλαβικές χώρες έτσι και γνωρίσεις τη μαμά λες τι μαλακία έκανα που έχω τη μαλακισμένη,υστερική κόρη αντί για την υπέροχη μαμά?Εξισορροπούν τις καταστάσεις ευτυχώς με την ηρεμία και τη λογική τους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Τυχαίνει και τους περισσότερους μήνες τον χρόνο να βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Μια μικρή παρατήρηση, ή μάλλον μια επισήμανση αυτών που παρατηρώ στην χώρα μας χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση.

Τυχαίνει να έχω κύκλο που περιλαμβάνει άντρες πολλών και διαφόρων ειδών, πολλών και διαφόρων κατηγοριών status, εμφάνισης, οικονομικής κατάστασης, μόρφωσης κτλ. Και αναφέρομαι σε νέους ανθρώπους.
Ορισμένοι εξ αυτών δικαίως δεν έχουν γκόμενα επειδή όντως έχουν κάποιο θέμα που τους καθιστά δυσάρεστους στις γυναίκες. Αυτό το καταλαβαίνω μια χαρά.

Αυτό που μου δένει το μυαλό κόμπο, που δεν μπορώ να το επεξεργαστώ με τίποτα, είναι ότι γνωρίζω ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις νέων και αξιόλογων αντρών, που αντιμετωπίζουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Γνωρίζω 2-3 -υπερβολικά- πλούσιους, με αμαξάρες, σπιταρόνες, μόρφωση, μια χαρά εμφάνιση που περνάνε σχεδόν απαρατήρητοι στις Ελληνίδες. Μιλάμε για μια χαρά τύπους με τίποτα το εμφανώς περίεργο ή ντεκαβλε.

Γνώριζω ακόμα περισσότερους νέους επιτυχημένους επιστήμονες, με εξαιρετική μόρφωση και αξιοπρεπείς καριέρες σε επαγγέλματα κύρους (γιατρούς,δικηγόρους,τραπεζικούς σε καλές θέσεις) που -κανένας- δεν μπορεί να βρει γκομενα.

Αυτό που με ξεπερνάει όμως εντελώς είναι ότι ξέρω και περιπτώσεις ΠΟΛΥ ωραίων αντρών, chad, τσολιάδες (αυτοί έχουν την τάση οικονομικά και μορφωτικά να είναι περισσότερο «γήινοι») που και πάλι έχουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Σήμερα το πρωί συνάντησα τυχαία έναν παλιό γνωστό μου από τον στρατό, χορευτής στο επάγγελμα και ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει προσωπικά από κοντά. Μαντέψτε για ποιο θέμα μου μίλαγε με απόγνωση.

Δεν μου αρέσει να γενικεύω και να τα βλέπω όλα μηδενιστικά, αλλά τι σκατά τρέχει?
Πως γίνεται τόσοι άνθρωποι από πολλά και διαφορά μονοπάτια της ζωής να έχουν το ίδιο πρόβλημα?

Προσωπικά δεν έχω τις ικανότητες να το καταλάβω, πάντως πουθενά στο εξωτερικό δεν το έχω δει αυτό σε τέτοια κλίμακα.

Οι μόνοι που βλέπω με γκόμενες είναι στον δρόμο κάτι τατουαζάτοι σε μηχανάκια, κάτι καλικάντζαροι με τίποτα μπυρονια να χαμουρευνται στα παγκάκια, κάτι μουσοξερολες εξαρχιακων προδιαγραφών κτλ.

Τι φάση?

Ε υπαρχει προβλημα στην Ελλαδα λεμε....
Πολλα ταμπου, κοινωνικης κυριως φυσεως.
Και παιζει και πολυ υποκουλτουρα. Και σε αντρες και σε γυναικες.

Εγω πιστευω οτι εκατερωθεν, και αξιολογοι αντρες και αξιολογες γυναικες, δυσκολα βρισκουν κατι καλο απο το αντιθετο φυλο.
Βεβαια, για τους αντρες ειναι ακομη δυσκολοτερο....

Βασικα προβλημα στην Ελλαδα,
ειναι το κομπλεξ, γενικα δεν ειναι απελευθερωμενες οι γυναικες, εννοω στην νοοτροπια κλπ,
και επισης εχει αναλυθει πολλες φορες εδω,
οτι κατα βαση γνωριζει μεσω 'κυκλων'.
Ολες μπορει να παιζουν λιγακι δεξια κι αριστερα,
αλλα γιατι κατι σοβαροτερο οπως σχεση,
θελουν 'συστασεις'.
Ή εχει λοιπον κυκλους, καλους κυκλους, και με ελευθερες γυναικες και να ειναι και καμια της προκοπης,
ή δεν εχεις ή εχεις κυκλους διχως γυναικες,
και δεν σε 'βλεπει' και δεν 'υπαρχεις' για καμία...

Ολη η δομη στην Ελλαδα, ειναι προβληματικη.
Ετσι, δε πα να 'σαι ο λεφτας, ο αξιολογος, ο προσεγμενος, ο 'κύριος', ο μορφωμενος κλπ,
αν δεν εισαι οπως ειπαμε σε κυκλους, και μαλιστα 'σωστους' κυκλους,
εχεις ελαχιστη τυχη στην Ελλαδα με το αλλο φυλο...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Τυχαίνει και τους περισσότερους μήνες τον χρόνο να βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Μια μικρή παρατήρηση, ή μάλλον μια επισήμανση αυτών που παρατηρώ στην χώρα μας χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση.

Τυχαίνει να έχω κύκλο που περιλαμβάνει άντρες πολλών και διαφόρων ειδών, πολλών και διαφόρων κατηγοριών status, εμφάνισης, οικονομικής κατάστασης, μόρφωσης κτλ. Και αναφέρομαι σε νέους ανθρώπους.
Ορισμένοι εξ αυτών δικαίως δεν έχουν γκόμενα επειδή όντως έχουν κάποιο θέμα που τους καθιστά δυσάρεστους στις γυναίκες. Αυτό το καταλαβαίνω μια χαρά.

Αυτό που μου δένει το μυαλό κόμπο, που δεν μπορώ να το επεξεργαστώ με τίποτα, είναι ότι γνωρίζω ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις νέων και αξιόλογων αντρών, που αντιμετωπίζουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Γνωρίζω 2-3 -υπερβολικά- πλούσιους, με αμαξάρες, σπιταρόνες, μόρφωση, μια χαρά εμφάνιση που περνάνε σχεδόν απαρατήρητοι στις Ελληνίδες. Μιλάμε για μια χαρά τύπους με τίποτα το εμφανώς περίεργο ή ντεκαβλε.

Γνώριζω ακόμα περισσότερους νέους επιτυχημένους επιστήμονες, με εξαιρετική μόρφωση και αξιοπρεπείς καριέρες σε επαγγέλματα κύρους (γιατρούς,δικηγόρους,τραπεζικούς σε καλές θέσεις) που -κανένας- δεν μπορεί να βρει γκομενα.

Αυτό που με ξεπερνάει όμως εντελώς είναι ότι ξέρω και περιπτώσεις ΠΟΛΥ ωραίων αντρών, chad, τσολιάδες (αυτοί έχουν την τάση οικονομικά και μορφωτικά να είναι περισσότερο «γήινοι») που και πάλι έχουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Σήμερα το πρωί συνάντησα τυχαία έναν παλιό γνωστό μου από τον στρατό, χορευτής στο επάγγελμα και ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει προσωπικά από κοντά. Μαντέψτε για ποιο θέμα μου μίλαγε με απόγνωση.

Δεν μου αρέσει να γενικεύω και να τα βλέπω όλα μηδενιστικά, αλλά τι σκατά τρέχει?
Πως γίνεται τόσοι άνθρωποι από πολλά και διαφορά μονοπάτια της ζωής να έχουν το ίδιο πρόβλημα?

Προσωπικά δεν έχω τις ικανότητες να το καταλάβω, πάντως πουθενά στο εξωτερικό δεν το έχω δει αυτό σε τέτοια κλίμακα.

Οι μόνοι που βλέπω με γκόμενες είναι στον δρόμο κάτι τατουαζάτοι σε μηχανάκια, κάτι καλικάντζαροι με τίποτα μπυρονια να χαμουρευνται στα παγκάκια, κάτι μουσοξερολες εξαρχιακων προδιαγραφών κτλ.

Τι φάση?

Ε υπαρχει προβλημα στην Ελλαδα λεμε....
Πολλα ταμπου, κοινωνικης κυριως φυσεως.
Και παιζει και πολυ υποκουλτουρα. Και σε αντρες και σε γυναικες.

Εγω πιστευω οτι εκατερωθεν, και αξιολογοι αντρες και αξιολογες γυναικες, δυσκολα βρισκουν κατι καλο απο το αντιθετο φυλο.
Βεβαια, για τους αντρες ειναι ακομη δυσκολοτερο....

Βασικα προβλημα στην Ελλαδα,
ειναι το κομπλεξ, γενικα δεν ειναι απελευθερωμενες οι γυναικες, εννοω στην νοοτροπια κλπ,
και επισης εχει αναλυθει πολλες φορες εδω,
οτι κατα βαση γνωριζει μεσω 'κυκλων'.
Ολες μπορει να παιζουν λιγακι δεξια κι αριστερα,
αλλα γιατι κατι σοβαροτερο οπως σχεση,
θελουν 'συστασεις'.
Ή εχει λοιπον κυκλους, καλους κυκλους, και με ελευθερες γυναικες και να ειναι και καμια της προκοπης,
ή δεν εχεις ή εχεις κυκλους διχως γυναικες,
και δεν σε 'βλεπει' και δεν 'υπαρχεις' για καμία...

Ολη η δομη στην Ελλαδα, ειναι προβληματικη.
Ετσι, δε πα να 'σαι ο λεφτας, ο αξιολογος, ο προσεγμενος, ο 'κύριος', ο μορφωμενος κλπ,
αν δεν εισαι οπως ειπαμε σε κυκλους, και μαλιστα 'σωστους' κυκλους,
εχεις ελαχιστη τυχη στην Ελλαδα με το αλλο φυλο...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
το εξάρι και εφτάρι που θεωρητικά του αντιστοιχεί γουστάρουν τοπ άντρα εμφανισιακά και οικονομικά,κοινωνικά
και αμα δεν τον βρουν μπορουν να περιμενουν μια ζωη,δε τρεχει και τιποτα αφου δεν υπαρχει πιεση ουτε κοινωνικη αλλα ουτε και οικονομικη αφου τα εξοδα τους τα καλυπτει ο μπαμπας οπως εχεις πει και εσυ σε αντιθεση με τα σλαβικα μουνολιβαδα που οι ντεβουσκες δεν εχουν αυτο το διχτυ προστασιας για να μαλακιζονται

απο καποιες γνωστες ιστοριες που ετυχε να γνωρισω, μονο οταν απεβιωσε ο πατηρ η μεγαλοκοπελα βρηκε γκομενο και σε λιγο παντρευτικανε!!
η πιεση ειναι στους αντρες, κοινωνικο περοβαλλον, οικογενειακο και λιγο απο χωρο εργασιας, σε βλεπουν ρεμαλι. Οι αγαμητη τσαπερδονα..καρακοσμαρα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
η πιεση ειναι στους αντρες, κοινωνικο περοβαλλον, οικογενειακο και λιγο απο χωρο εργασιας, σε βλεπουν ρεμαλι. Οι αγαμητη τσαπερδονα..καρακοσμαρα

Να σε λένε ρεμάλι,πάλι καλό είναι

Το θέμα είναι να μη σε λένε αγάμητο ή πούστη.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...

Γυρισα πισω τρεχοντας... ενιωθα σα το τρελο!
Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη με περασει για ανωμαλο βιαστη που την πηρε απο πισω...

Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!
Ετοιμος να τα βαλω με ολο το κοσμο...

Τωρα ενιωθα ενας νανος...

Ενας ποντικος που ετρεχε γρηγορα πισω στη τρυπα του!

Πουτανες καριολες ξεφτιλισμενες!
Μας νικησατε
!

:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.644
Πόντοι
12.756
Βγηκα μια βολτα το βραδυ βα ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...

Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη κε περασει για ανωμαλο βιαστη πουωτη πηρα απο πισω...

Ποσο διαφορετικα θυμαμαι τα βλεμματα οταν συνοδευα μουνι... η και γω ποσο διαφορετικος ενιωθα... γιγαντας!

Μας νικησατε
!

karamani 2,5 ειναι τα ταβορ;:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βγηκα μια βολτα το βραδυ να ξυπνησω λιγο απο τον ληθαργο των ταβορ και να καψω καμια θερμιδα...απο το φαι το πιοτο και τη ξαπλα...

Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη κε περασει για ανωμαλο βιαστη πουωτη πηρα απο πισω...

Μας νικησατε
!

Ναι αλλά πώς γινεται ο λογος σου να ειναι απολυτως συγκροτημενος, δηλαδη ενος λογικου ανθρωπου, αλλά οι συμπεριφορες σου εκτος σπιτιου να ειναι ανεξελεγκτες?

Μηπως κατα βαθος ειναι λιγο ντραμακουινιλίκι?
Με συγχωρεις αλλά δεν το καταλαβαινω αυτο. Ο ψυχικα ασθενης φαινεται και στον λογο του. Εσυ δεν δειχνεις κατι τετοιο. Κατι δεν μας λες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Με κοιτουσαν περιεργα... Αν τυχαινε να περπαταει μπροστα μου καμια μονη κοπελα αλλαζα πεζοδρομιο για να μη με περασει για ανωμαλο βιαστη που την πηρε απο πισω...

Μας νικησατε
!

Για δες λίγο εδώ...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όλα στη ζωή είναι θέμα συνήθειας! Οι Ελληνίδες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους παρακολουθώντας τηλεοπτικές διαφημίσεις, ηλίθιες εκπομπές και εξωπραγματικές ερωτικές ιστορίες και λέγοντας ψέμματα η μια στην άλλη με αποτέλεσμα μετά από λίγα χρόνια όλες να έχουν μια εντελώς διαστρεβλωμένη αντίληψη της αληθινής ζωής και των αντρών. Τον άντρα δεν τον βλέπουν σαν σύντροφο ζωής αλλά ως χορηγό υλικών αγαθών ή ως ερωτικό βοήθημα (ζωντανός δονητής) ή ως διακοσμητικό εσωτερικού χώρου (σύζυγος) ή ως αξεσουάρ για πολλαπλές χρήσεις (γκόμενος, συνοδός, βοηθός, οδηγός, εξομολογητής κ.α).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε θυμαμαι... κατι μικρα ασπρα... μαλλον 2,5αρια:confused:
Σοβαρα τωρα? Δεν ξερεις τι ταβορ παιρνεις?

Καλά,το ότι σχολίαζαν μαζί Κμαν,Σαντ Μαν και εμπερορ θα το αφήσεις ασχολίαστο?
Τι να πρωτοπρολαβω να σχολιαζω εδω μεσα πια??

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε πριν βγεις εξω διαβασε μερικες σελιδες k και εβγα εξω να πάρεις κεφαλια
απο καποιες γνωστες ιστοριες που ετυχε να γνωρισω, μονο οταν απεβιωσε ο πατηρ η μεγαλοκοπελα βρηκε γκομενο και σε λιγο παντρευτικανε!!
τυπε εμενα γνωστες ιστοριες μου ψοφησε ο γερος ,φαγανε τη προικα και τη συνταξη της αγαμης θυγατερας και παλι στερφες και αγαμητες παρεμειναν,κυκλοφορουν μονες τους δυο δυο και τρεις τρεις σε μπουζουκια,καφε εστιατορια,δε πηδιουνται,δε παντρευονται,δε γεννανε, χωρις σκοπο και χωρις προορισμο,ελλεινιδες αχρηστες μητρες,μειον 40000 ειμασταν παλι φετος, καλα πάμε,αν οι Αλβανοι δεν αφομοιωθουν να γινουν φουρειρες δεν μας βλεπω καλα,ο αντρας αν βγει με ενα φιλο του ειναι μπακουρι,αποτυχημενος ανωμαλος και εχουν και οι δυο τους aids καθοτι σιγουρα τριζουν την οπισθεν,ενα ξερω να πω για να μη κουρασω αλλο,ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΑΝΤΟ

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Είναι γεγονός ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ προήγαγαν ιδιαίτερα την "αδελφοποίηση" των Ελλήνων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε πριν βγεις εξω διαβασε μερικες σελιδες k και εβγα εξω να πάρεις κεφαλια
τυπε εμενα γνωστες ιστοριες μου ψοφησε ο γερος ,φαγανε τη προικα και τη συνταξη της αγαμης θυγατερας και παλι στερφες και αγαμητες παρεμειναν,κυκλοφορουν μονες τους δυο δυο και τρεις τρεις σε μπουζουκια,καφε εστιατορια,δε πηδιουνται,δε παντρευονται,δε γεννανε, χωρις σκοπο και χωρις προορισμο,ελλεινιδες αχρηστες μητρες,μειον 40000 ειμασταν παλι φετος, καλα πάμε,αν οι Αλβανοι δεν αφομοιωθουν να γινουν φουρειρες δεν μας βλεπω καλα,ο αντρας αν βγει με ενα φιλο του ειναι μπακουρι,αποτυχημενος ανωμαλος και εχουν και οι δυο τους aids καθοτι σιγουρα τριζουν την οπισθεν,ενα ξερω να πω για να μη κουρασω αλλο,ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΑΝΤΟ
Καλα τα λες τύπε, ασχολουμαστε ενα εξαμηνο για τον κορονοϊό με τους 400 νεκρους, αλλά για τις 40.000 μειωση πληθυσμου σε ενα χρονο στ' αρχιδια μας.
Οταν καταλαβουμε οτι το υπ' αριθμον ενα προβλημα της Ελλαδας ειναι η υπογεννητικοτητα και δεν ειναι ούτε το μεταναστευτικο, ούτε τα ελληνοτουρκικα, ούτε οι πανδημιες, ούτε καν τα οικονομικα, τοτε ισως υπαρξει ελπιδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom