Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Δεν ειμαι ο...καβουρδιδης που του τριβονται και του κανουν τουερκιν τις κωλαρες τους τα μουνια στα λεοφωρια...
Προχθες ειμαι ΗΣΑΠ, ανεβαινω προς τα πανω, εγω ορθιος, μια αλλη ξανθια γαλανοματα με ψιλοσκληρο προσωπο - καπου 25+ - με κοιταει απ'το καθισμα που καθεται. Τη κοιταω και γω. Ανεβαινε το τρενο, ξανακοιταχτηκαμε 3-4 φορες, τη μια μαλιστα παρατεταμενο. Σε καποια φαση φτανει η σταση της και σηκωνεται για να κατεβει... παει στη πορτα... η τυπισσα προεκυψε ...θηριο στο 1.80 καπου... και πρεπει να ταν αθλητρια γιατι ειχε αθλητικα και σακο μαζι της... ειχε και κατι τατουαζ... λεω ω ρε πουστη, ψηλη+τατουαζ, καληνυχτα. Αυτη ηταν σε φαση "αντε μιλα" με το βλεμμα... προφανως δε της μιλησα ποτε.
Τωρα θα πει καποιος τι προβλημα ειναι οτι ηταν ψηλη ή οτι ειχε τατουαζ? Το οτι ειναι ψηλη ειναι προβλημα στη χημεια. Αφενος δε κουμανταρεται ευκολα, αφετερου οταν οι γυναικες θελουν τον αντρα +20cm ψηλοτερο θα νιωθει υποσυνειδητα δυσαρεστημενη απο καποιον που ειναι περιπου στο υψος της ή λιγο πιο πανω.
Στο τατουαζ: Τατουαζ+πιρσινγκ = Προβληματα αυτοεκτιμησης, κρουσματα ξεφτιλισματος, αυξημενη πιθανοτητα να εχουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα και να πηγαινουν ακομα και με ...αφρικανους. Τα ψυχολογικα τα εντοπισα πριν καν δω τα τατουαζ απ'το τροπο που εκαναν συσπασεις τα φρυδια της... Αμα ειχα καταλαβει οτι ηταν ψηλη και με τατουαζ δε θα την κοιταγα 2η φορα για να τερματιστει το παιχνιδι αμεσα.