Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Δεν ειμαι ο...καβουρδιδης που του τριβονται και του κανουν τουερκιν τις κωλαρες τους τα μουνια στα λεοφωρια...

Προχθες ειμαι ΗΣΑΠ, ανεβαινω προς τα πανω, εγω ορθιος, μια αλλη ξανθια γαλανοματα με ψιλοσκληρο προσωπο - καπου 25+ - με κοιταει απ'το καθισμα που καθεται. Τη κοιταω και γω. Ανεβαινε το τρενο, ξανακοιταχτηκαμε 3-4 φορες, τη μια μαλιστα παρατεταμενο. Σε καποια φαση φτανει η σταση της και σηκωνεται για να κατεβει... παει στη πορτα... η τυπισσα προεκυψε ...θηριο στο 1.80 καπου... και πρεπει να ταν αθλητρια γιατι ειχε αθλητικα και σακο μαζι της... ειχε και κατι τατουαζ... λεω ω ρε πουστη, ψηλη+τατουαζ, καληνυχτα. Αυτη ηταν σε φαση "αντε μιλα" με το βλεμμα... προφανως δε της μιλησα ποτε.

Τωρα θα πει καποιος τι προβλημα ειναι οτι ηταν ψηλη ή οτι ειχε τατουαζ? Το οτι ειναι ψηλη ειναι προβλημα στη χημεια. Αφενος δε κουμανταρεται ευκολα, αφετερου οταν οι γυναικες θελουν τον αντρα +20cm ψηλοτερο θα νιωθει υποσυνειδητα δυσαρεστημενη απο καποιον που ειναι περιπου στο υψος της ή λιγο πιο πανω.

Στο τατουαζ: Τατουαζ+πιρσινγκ = Προβληματα αυτοεκτιμησης, κρουσματα ξεφτιλισματος, αυξημενη πιθανοτητα να εχουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα και να πηγαινουν ακομα και με ...αφρικανους. Τα ψυχολογικα τα εντοπισα πριν καν δω τα τατουαζ απ'το τροπο που εκαναν συσπασεις τα φρυδια της... Αμα ειχα καταλαβει οτι ηταν ψηλη και με τατουαζ δε θα την κοιταγα 2η φορα για να τερματιστει το παιχνιδι αμεσα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δε πινουν κι ολας οι ψωλες γαμω τη κεφαλα τους....να χαλαρωσουν λιγο!
Εχουν στη μαυρη λιστα το αλκοολ εδω στο ευρωπαικο Ιραν!
Βασανιζουν ολη νυχτα ενα κωλοκοκτειλ με 500 φρουτα μεσα που παιρνουν γιατι πρεπει να παραγγειλουν... κι αν δουνε ανθρωπο να πιει 2ο ποτο τον βγαζουν...μπεκρη!

Αι στο διαολο... Φρενο ρε στις καργιολες!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτο το «καλο παιδι» μεγαλη μαστιγα....

Εχω βαρεθει ν ακουω... «εισαι πολυ καλο παιδι αλλα..»

Μια αλλη μου πε το καλοκαιρι... «πρεπει να γινεις πιο σκληρος»

Τι στο διαολο θελετε ρε γσμιολες;
Πουτσο ξυλο και σουβλα;
Να σας μπει στο μουνι η γροθια πανω κατω;;;
Να σας γαμησουμε τον ουρανο;
Να σας μαυρισουμε τ αστρα;;;

Τι διαολο θελετε γαμω το πουστη το καριμ σας βραδιατικα...
Με λίγα λόγια.

Κάποια κοριτσάκια μεγαλώνουν σε ένα ειδυλιακό οικογενειακό περιβάλον που συνοψίζεται σε δυο εικόνες

Πρώτον ο τακτικά μεθυσμένος πατέρας τους σπάει στο ξύλο τη μάνα τoyw και τiις ίδιες.
Δεύτερον τόσο η μάνα τους όσο και οι κοντινοί συγγενείς τους, τις παρηγορούν λέγοντάς τους ότι ο μπαμπάς τους τις αγαπάει και ότι οι πραγματικοί άντρες έτσι συμπεριφέρονται.

Αυτά τα κοριτσάκια λοιπόν μέσα στο στραμπουληγμένο στη κυριολεξία ψυχιμό τους σχηματίζουν το μοτίβο ότι είναι φυσικό ο άντρας που τις αγαπάει να τις κάνει τακτικά ασήκωτες διότι έτσι είναι οι βαρβάτοι άντρες.
Οι άλλοι είναι τσόλια.

Ετσι απο τέτοιου τύπου άντρες έλκονται.

Το παραπάνω βέβαια μοτίβο, πολύ κοινό στην πρώην σοβιετία, προσωπικά έχω πολλά παραδείγματα, έχει στη πελιοψηφία του παρέλθει.
Μόνο υπολείματά του συναντά κανείς σήμερα διεθνώς.

Αντίθετα το εκρεμές τείνει να προσεγγίσει το αντίθετο άκρο όπου καλοζωισμένες μικρές πριγκηπέσες που έχουν μάθει απο το πατέρα τους να τα έχουν όλα στο χέρι ζητάνε όταν ενηλικιώνονται τον ουρανό με τα άστρα απο τον άντρα τους.
Και παίρνουν μεγαλοπρεπώς τα αρχίδια τους βέβαια, διότι μόνο έλάχιστα μουνόδουλα ναυάγια θα κάνουν τη ψυχή τους χαλάκι για να περάσει το κάθε κακομαθημένο απο την οικογένειά του μαλακοτσιμπούκωμα.

Ανάμεσα στα δυο παρπάνω άκρα που περιέγραψα υπάρχουν και φυσιολογικές ώριμες ( ανεξαρτήτου ηλικίας ) γυναίκες.

Επίσης υπάρχουν και άντρες που έχουν πολύ κακή σχέση με τον καθρέφτη και η διαδικασία που λέγεται αυτογνωσία και για όλα τα κακά της μοίρας τους με προεξάρχουσα την αγαμία που τους ταλαιπωρεί φταίνε πάντα όλα τα άλλα εκτός βέβαια απο τον εαυτό τους.

Ο άντρας αναδίδει αυτό που πολύ βαθειά μέσα του πιστεύει για τον εαυτό του. Η θετική αυτοπεποίθηση ( σε λογικά πλαίσια ) είναι η βάση της αρενωπότητας.

Οι γυναίκες που απο την φύση τους έχουν ανεπτυγμένη την συναίσθηση αυτό που ο άντρας αναδίδει το νοιώθουν.
Αν αναδίδει κακομοιριά συμπεριφέρονται με δυο πολύ συγκεκριμένους τρόπους

Πρώτον την αποφεύγουν όπως ό διάολος το λιβάνι.
Δεύτερον την ορέγονται όπως ο καρχαρίας το αίμα.

Η φυσική ένβαση της κάθε περίπτωσης είναι μάλλον πολύ προφανής σε όλους μας διότι τη βλέπουμε σε παραδείγματα γύρω μας.

Καλύτερα για όλους μας να κοιτάμε μέσα μας περισσότερο από ότι κοιτάμε γύρω μας.

keep Walking :hi::hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Δε ξερω τι να κανω! Πραγματικα δεν εχω ιδεα!
Το να ειμαι ο εαυτος μου σιγουρα δεν αποδιδει αλλιως δε θα χτυπαγα 2,5 χρονια αγαμιας...
Κατι πολυ λαθος κανω...

1. Δεν χρειαζεται να ριξεις γκομενες για να γαμησεις. Σε site πληρωμενου ερωτα εισαι οπότε αν δε μπορεις να πας εστω μια στο τοσο επι πληρωμη τοτε αυτο ειναι το ενα λαθος.

2. Οσον αφορα τις γκομενες, βοηθαει να το δεις απ'την οπτικη της γκομενας. Αμα ησουν γκομενα και εβλεπες τον karamanis stratos, θα θελες να πας με αυτον? Επισης οτι ειναι για μας η ασχημια για τις γκομενες ειναι η αδυναμια. Η αδυναμια τις ξενερωνει πολυ. Αν εχεις προβληματα που να σε καθιστουν σε κατασταση "για λυπηση" τοτε πρεπει να τα επιλυσεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το να ειμαι ο εαυτος μου σιγουρα δεν αποδιδει αλλιως δε θα χτυπαγα 2,5 χρονια αγαμιας...
Κατι πολυ λαθος κανω...

Εχεις παραμελήσει τον εαυτό σου?Εννοώ σώμα,εμφάνιση κλπ?

Ναι δυστυχως....
μετα τη συμφορα που με βρηκε, δεν κανω καμια δραστηριοτητα... εβαλα και παρα πολυ βαρος με τα μουρλοχαπα... εκοψα γυμναστηρια κλπ...ασχημηνα... κακογερασα που λενε..
10-15 χρονια πριν ημουν ενας...κουκλος! Περιζητητος στα μουνια... τωρα ουτε η πιο τελειωμενη πρεζου συφιλιαρα δε μου ριχνει βλεμμα...

Τα μουρλόχαπα θα τα σταματήσεις όταν ό γιατρός σου το πεί και όχι όταν στο πούν κάποιοι συνφορυμίτες στο bou.com

Ξεκίνα να ξαναφτιάχνεις τον εαυτό σου. Θα δείς ότι μπορεί να γίνει καλύτερος απο ότι πριν στα καλύτερά του ήταν. Οσο απίθανο και να σου φαίνεται τώρα αυτό.
Το δεύτερο σπίτι που χτίζει κάποιος το χτίζει πάντα καλύτερο απο το πρώτο.
ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ.

Οι πραγματικά ενδιαφέροντες ωραίοι και επιτυχημένοι άνθρωποι συνήθως δεν είχαν ένα εύκολο παρελθόν.

Οταν αρχίσεις να νοιώθεις ωραία με τον εαυτό σου οι γυναίκες θα έρθουν απλά και φυσικά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τι εγινε παιδες ; Καλημερα.
"Βγαλαμε" καμια γκομενιτσα κανενας ;
Ελα να ακουω και κατι χαρμοσυνο γιατι εχω βαρεθει να ακουω ολο μαυριλα και σαχλαμαρα τον τελευταιο καιρο.

Κάτι καινούργιο βγήκε !! Και πήγα τετραήμερο βόλτα.

Ορεξη να έχεις να απολαμβάνεις το κυνήγι και να αντέχεις τις αναπόφευκτες χυλοπυτες.

Συνημμένα

• 20200917_205706.jpg
    20200917_205706.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 20200922_124234.jpg
    20200922_124234.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 20200922_124245.jpg
    20200922_124245.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 20200922_161029.jpg
    20200922_161029.jpg
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 20200922_104730.jpg
    20200922_104730.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 24

outbreak2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Τυχαίνει και τους περισσότερους μήνες τον χρόνο να βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Μια μικρή παρατήρηση, ή μάλλον μια επισήμανση αυτών που παρατηρώ στην χώρα μας χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση.

Τυχαίνει να έχω κύκλο που περιλαμβάνει άντρες πολλών και διαφόρων ειδών, πολλών και διαφόρων κατηγοριών status, εμφάνισης, οικονομικής κατάστασης, μόρφωσης κτλ. Και αναφέρομαι σε νέους ανθρώπους.
Ορισμένοι εξ αυτών δικαίως δεν έχουν γκόμενα επειδή όντως έχουν κάποιο θέμα που τους καθιστά δυσάρεστους στις γυναίκες. Αυτό το καταλαβαίνω μια χαρά.

Αυτό που μου δένει το μυαλό κόμπο, που δεν μπορώ να το επεξεργαστώ με τίποτα, είναι ότι γνωρίζω ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις νέων και αξιόλογων αντρών, που αντιμετωπίζουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Γνωρίζω 2-3 -υπερβολικά- πλούσιους, με αμαξάρες, σπιταρόνες, μόρφωση, μια χαρά εμφάνιση που περνάνε σχεδόν απαρατήρητοι στις Ελληνίδες. Μιλάμε για μια χαρά τύπους με τίποτα το εμφανώς περίεργο ή ντεκαβλε.

Γνώριζω ακόμα περισσότερους νέους επιτυχημένους επιστήμονες, με εξαιρετική μόρφωση και αξιοπρεπείς καριέρες σε επαγγέλματα κύρους (γιατρούς,δικηγόρους,τραπεζικούς σε καλές θέσεις) που -κανένας- δεν μπορεί να βρει γκομενα.

Αυτό που με ξεπερνάει όμως εντελώς είναι ότι ξέρω και περιπτώσεις ΠΟΛΥ ωραίων αντρών, chad, τσολιάδες (αυτοί έχουν την τάση οικονομικά και μορφωτικά να είναι περισσότερο «γήινοι») που και πάλι έχουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Σήμερα το πρωί συνάντησα τυχαία έναν παλιό γνωστό μου από τον στρατό, χορευτής στο επάγγελμα και ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει προσωπικά από κοντά. Μαντέψτε για ποιο θέμα μου μίλαγε με απόγνωση.

Δεν μου αρέσει να γενικεύω και να τα βλέπω όλα μηδενιστικά, αλλά τι σκατά τρέχει?
Πως γίνεται τόσοι άνθρωποι από πολλά και διαφορά μονοπάτια της ζωής να έχουν το ίδιο πρόβλημα?

Προσωπικά δεν έχω τις ικανότητες να το καταλάβω, πάντως πουθενά στο εξωτερικό δεν το έχω δει αυτό σε τέτοια κλίμακα.

Οι μόνοι που βλέπω με γκόμενες είναι στον δρόμο κάτι τατουαζάτοι σε μηχανάκια, κάτι καλικάντζαροι με τίποτα μπυρονια να χαμουρευνται στα παγκάκια, κάτι μουσοξερολες εξαρχιακων προδιαγραφών κτλ.

Τι φάση?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επειδή παίζει πολύ το θέμα της χαμηλής αυτοπεποίθησης,εγώ δε νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα των αντρών στην Ελλάδα.Για ένα ποσοστό μπορεί να είναι,αλλά όχι για την πλειοψηφία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίσουν.Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που βγαίνεις έξω και γνωρίζεις γκόμενες.Όλα γίνονται μέσω παρεών/κλικών.Αν δεν τα'χεις,μένεις εκτός.Τόσο απλά.

Επίσης εδώ δε δουλεύει και καθόλου το ίντερνετ(fb,τίντερ κλπ),οι νορμάλ γκόμενες απλά το έχουν για να ταίζουν το ναρκισσισμό τους οπότε κι εκεί πόρτα.

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.161
Πόντοι
456
Ελα να ακουω και κατι χαρμοσυνο γιατι εχω βαρεθει να ακουω ολο μαυριλα και σαχλαμαρα τον τελευταιο καιρο.

Ορεξη να έχεις να απολαμβάνεις το κυνήγι και να αντέχεις τις αναπόφευκτες χυλοπυτες.

ΣΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.161
Πόντοι
456
Μια μικρή παρατήρηση, ή μάλλον μια επισήμανση αυτών που παρατηρώ στην χώρα μας χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση.

Τυχαίνει να έχω κύκλο που περιλαμβάνει άντρες πολλών και διαφόρων ειδών, πολλών και διαφόρων κατηγοριών status, εμφάνισης, οικονομικής κατάστασης, μόρφωσης κτλ. Και αναφέρομαι σε νέους ανθρώπους.
Ορισμένοι εξ αυτών δικαίως δεν έχουν γκόμενα επειδή όντως έχουν κάποιο θέμα που τους καθιστά δυσάρεστους στις γυναίκες. Αυτό το καταλαβαίνω μια χαρά.

Αυτό που μου δένει το μυαλό κόμπο, που δεν μπορώ να το επεξεργαστώ με τίποτα, είναι ότι γνωρίζω ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις νέων και αξιόλογων αντρών, που αντιμετωπίζουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Γνωρίζω 2-3 -υπερβολικά- πλούσιους, με αμαξάρες, σπιταρόνες, μόρφωση, μια χαρά εμφάνιση που περνάνε σχεδόν απαρατήρητοι στις Ελληνίδες. Μιλάμε για μια χαρά τύπους με τίποτα το εμφανώς περίεργο ή ντεκαβλε.

Γνώριζω ακόμα περισσότερους νέους επιτυχημένους επιστήμονες, με εξαιρετική μόρφωση και αξιοπρεπείς καριέρες σε επαγγέλματα κύρους (γιατρούς,δικηγόρους,τραπεζικούς σε καλές θέσεις) που -κανένας- δεν μπορεί να βρει γκομενα.

Αυτό που με ξεπερνάει όμως εντελώς είναι ότι ξέρω και περιπτώσεις ΠΟΛΥ ωραίων αντρών, chad, τσολιάδες (αυτοί έχουν την τάση οικονομικά και μορφωτικά να είναι περισσότερο «γήινοι») που και πάλι έχουν φοβερό θέμα στην εύρεση γκόμενας.

Σήμερα το πρωί συνάντησα τυχαία έναν παλιό γνωστό μου από τον στρατό, χορευτής στο επάγγελμα και ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει προσωπικά από κοντά. Μαντέψτε για ποιο θέμα μου μίλαγε με απόγνωση.

Δεν μου αρέσει να γενικεύω και να τα βλέπω όλα μηδενιστικά, αλλά τι σκατά τρέχει?
Πως γίνεται τόσοι άνθρωποι από πολλά και διαφορά μονοπάτια της ζωής να έχουν το ίδιο πρόβλημα?

Προσωπικά δεν έχω τις ικανότητες να το καταλάβω, πάντως πουθενά στο εξωτερικό δεν το έχω δει αυτό σε τέτοια κλίμακα.

Οι μόνοι που βλέπω με γκόμενες είναι στον δρόμο κάτι τατουαζάτοι σε μηχανάκια, κάτι καλικάντζαροι με τίποτα μπυρονια να χαμουρευνται στα παγκάκια, κάτι μουσοξερολες εξαρχιακων προδιαγραφών κτλ.

Τι φάση?
Σε κανενα εστιατοριο του κοσμου δεν εχει στο μενου "μουνι στο πιατο".
Αν δεν μιλανε στις γυναικες τοτε δεν προκειται να τους μιλησει καμια.
Απλα πραματα.

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.161
Πόντοι
456
Επειδή παίζει πολύ το θέμα της χαμηλής αυτοπεποίθησης,εγώ δε νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα των αντρών στην Ελλάδα.Για ένα ποσοστό μπορεί να είναι,αλλά όχι για την πλειοψηφία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίσουν.Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που βγαίνεις έξω και γνωρίζεις γκόμενες.Όλα γίνονται μέσω παρεών/κλικών.Αν δεν τα'χεις,μένεις εκτός.Τόσο απλά.

Επίσης εδώ δε δουλεύει και καθόλου το ίντερνετ(fb,τίντερ κλπ),οι νορμάλ γκόμενες απλά το έχουν για να ταίζουν το ναρκισσισμό τους οπότε κι εκεί πόρτα.

Κοπελα ξερεις κατι.... σε ειδα μου αρεσες και ηθελα να σου πω μια καλησπερα και να γνωριστουμε. Καλησπερα λοιπον........
ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...
(φιλικα στα γραφω )

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.161
Πόντοι
456
Δε πινουν κι ολας οι ψωλες γαμω τη κεφαλα τους....να χαλαρωσουν λιγο!
Εχουν στη μαυρη λιστα το αλκοολ εδω στο ευρωπαικο Ιραν!
Βασανιζουν ολη νυχτα ενα κωλοκοκτειλ με 500 φρουτα μεσα που παιρνουν γιατι πρεπει να παραγγειλουν... κι αν δουνε ανθρωπο να πιει 2ο ποτο τον βγαζουν...μπεκρη!

Αι στο διαολο... Φρενο ρε στις καργιολες!

Ελα, παρε ενα motivational video απο τον μοναδικο στο ειδος του οταν ηταν στα νιατα του να αναπτερωθεις λιγο.....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846

Τα έχω δει και εγώ αυτά τα φαινόμενα να συμβαίνουν μανιέρο και σου παραθέτω τις δικές μου εκτιμήσεις:

1. Οι φίλοι σου έχουν βάλει τον πήχυ ψηλά. Μπάζα κάθε ηλικίας σε απόγνωση βρίσκεις πολύ εύκολα και σε παρακαλάνε, μία βόλτα στο tinder θα σας πείσει. Ένας άντρας με προσόντα όπως αυτοί που αναφέρεις είναι λογικό (και τους δικαιολογώ απόλυτα) να μη θέλει να γίνει σαβουρογάμης αλλά να πηγαίνει για κάτι καλύτερο. Και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.
2. Διασυνδέσεις. Μετά από μια ηλικία όλες οι γνωστές σου σε δουλειά, από το σχολείο, φίλες φίλων κτλ έχουν αποκατασταθεί. Άρα μένουν οι άγνωστες. Και αυτό είναι και ήταν πάντα το πρόβλημα στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο να γνωρίσεις γυναίκα σε νυχτερινή έξοδο (καλά τώρα με τα ωράρια είναι άπιαστο όνειρο). Σου μένουν κοινωνικές εκδηλώσεις (από μια ηλικία και μετά είναι τόσο ξενέρωτες, μαζεύονται μόνο ζευγάρια που καλύτερα να μην πηγαίνεις) και τα dating apps. Και από εκεί ξεκινάει ένα καινούριο πρόβλημα.
3. Η Ελληνίδα στα dating apps είναι πολύ διστακτική για συνάντηση (πάλι εξαιρούνται κάτι ξαδέρφες του Φρέντι Κρούγκερ και κάτι αθλήτριες του σούμο). Συνήθως σου βγάζει τα ψυχολογικά της στο chatting και σε ξενερώνει ή αναβάλλει τη συνάντηση (επειδή και καλά έτσι δοκιμάζεται ο άντρας) και γενικά συμπεριφέρεται τελείως αψυχολόγητα. Η μόνη σχέση που έχω κάνει με tinder είναι με Ρωσίδα που ζει Ελλάδα. Με τις Ελληνίδες δε βγήκα ποτέ δεύτερο ραντεβού γιατί το πρώτο όταν γινοταν αποδεικνυόταν ναυάγιο.

Συμπέρασμα: Μετά τα 38-40 ισχύει η παροιμία "όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος".

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Παντως μιντ εισαι...φτυστος ο Κμαν!
Μεχρι και το μαλλι οπως πεταει!

Separated at birth που λενε και στα μερη μου...

:grin:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Κατι πολυ λαθος κανω...

Ναι δυστυχως....
μετα τη συμφορα που με βρηκε, δεν κανω καμια δραστηριοτητα... εβαλα και παρα πολυ βαρος με τα μουρλοχαπα... εκοψα γυμναστηρια κλπ...ασχημηνα... κακογερασα που λενε..
10-15 χρονια πριν ημουν ενας...κουκλος! Περιζητητος στα μουνια... τωρα ουτε η πιο τελειωμενη πρεζου συφιλιαρα δε μου ριχνει βλεμμα...

Τα μουρλόχαπα θα τα σταματήσεις όταν ό γιατρός σου το πεί και όχι όταν στο πούν κάποιοι συνφορυμίτες στο bou.com

Ξεκίνα να ξαναφτιάχνεις τον εαυτό σου. Θα δείς ότι μπορεί να γίνει καλύτερος απο ότι πριν στα καλύτερά του ήταν. Οσο απίθανο και να σου φαίνεται τώρα αυτό.
ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ.

Οι πραγματικά ενδιαφέροντες ωραίοι και επιτυχημένοι άνθρωποι συνήθως δεν είχαν ένα εύκολο παρελθόν.

Οταν αρχίσεις να νοιώθεις ωραία με τον εαυτό σου οι γυναίκες θα έρθουν απλά και φυσικά.

Εχεις δικιο... τοσοι και τοσοι μου χουν πει ν αγαπησω τον εαυτο μου...
εγω βλεπω το καθρεφτη και...φτυνω!
:confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι καμμένοι σαν τον σαντ μαν ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΑΡΕΩΝ , δεν έκαναν ποτέ τίποτε.
Γιατί δεν είχες γκόμενα ρε σαντ ούτε όταν είχες ελεύθερες συμμαθήτριες, συμφοιτήτριες ;
Γιατί ήσουν ναυάγιο και τότε ;;;

Είπαμε ο τύπος δεν θα γάμαγε ούτε αν κλεινόταν ΣΚ σε ασανσέρ με 7 νυμφομανείς.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Κατι πολυ λαθος κανω...

Ναι δυστυχως....

ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ.

Εχεις δικιο... τοσοι και τοσοι μου χουν πει ν αγαπησω τον εαυτο μου...
εγω βλεπω το καθρεφτη και...φτυνω!
:confused:
τι σημαινει να αγαπαμε τον εαυτο μας ; Σημαινει να εχουμε αξιοπρεπεια και εγωισμο , περηφανια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Τι φάση?

Απορώ,αυτοί που έχουν λεφτά,γιατί κάθονται κι ασχολούνται με ελλεεινίδες;

Γιατί δεν πάνε εξωτερικό να γνωρίζουν γκόμενες 100 φορές πιο εμφανίσιμες απ'τις μαλακισμένες εδώ;

Και μιλάω γι'αυτούς που εννοείται δεν είναι μπούληδες,φλώροι,μαμάκηδες που θεωρούν την ελλεεινίδα το ανώτερο ον
.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom