Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.903
- Πόντοι
- 10.411
Τι να τρέχει με τις ελλεεινίδες?
Ηταν εθισμενος στο μπου, αποκλειεται να εξαφανιστηκε τοσο ευκολα
Τι να τρέχει με τις ελλεεινίδες?
τυπε κακιασμενοπροβατο λυπαμαι που δεν προλαβα τον τυπο σαββιδη να παρω και εγω μια προσκληση για χιλτον.
Γυρίσαν οι φοιτήτριες και ξαναγέμισε μουνί η Θεσσαλονίκη.Σήμερα το βράδυ παίζει να'ταν και 80-20 η αναλογία,ειδικά προς Λαδάδικα και σε όλες τις στάσεις στο κέντρο μόνο μουνοπαρέες έβλεπες.
Κλασικά οι γνωστές αγέλες,3-4 μαζί,κάποιες ρίχναν και ματιές αλλά άμα οι άλλες είναι στη μούνα τους,τί να κάνεις;Γυρνάνε μετά στα σπίτια τους και αρχίζουν το αγαπημένο τους σπορ,το πλακομούνι.
Γυρίσαν οι φοιτήτριες και ξαναγέμισε μουνί η Θεσσαλονίκη.Σήμερα το βράδυ παίζει να'ταν και 80-20 η αναλογία,ειδικά προς Λαδάδικα και σε όλες τις στάσεις στο κέντρο μόνο μουνοπαρέες έβλεπες.
Κλασικά οι γνωστές αγέλες,3-4 μαζί,κάποιες ρίχναν και ματιές αλλά άμα οι άλλες είναι στη μούνα τους,τί να κάνεις;Γυρνάνε μετά στα σπίτια τους και αρχίζουν το αγαπημένο τους σπορ,το πλακομούνι.
Δασκαλε πρεπει να εκδωσεις βιβλιο
τυπε κακιασμενοπροβατο λυπαμαι που δεν προλαβα τον τυπο σαββιδη να παρω και εγω μια προσκληση για χιλτον.
Εγω τον προλαβα αλλα δε με καλεσε, νιωθω τελειως δευτερος.
Που θα ξαναβρω Ταλισκερ τωρα
Εκανε εγγραφή πριν τρεις μερες για να κανει το πουτανακι του μπαροκ και του μπαρμαπηδουλα
δεν εχω κονε τυπε ρετρο ειμαι πουθενας λεβελ 10 δυστυχωςτύπε ρεζνοβ βόλεψε με σε κανενα πόστο και σου πουλαω κλώνοπροφιλ ρετρο σε τιμη ευκαιρίας
Μου λειπει ο Πικερ ρε συ Ρεζδεν εχω κονε τυπε ρετρο ειμαι πουθενας λεβελ 10 δυστυχωςτύπε ρεζνοβ βόλεψε με σε κανενα πόστο και σου πουλαω κλώνοπροφιλ ρετρο σε τιμη ευκαιρίας