Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τύπε ρεζνοβ βόλεψε με σε κανενα πόστο και σου πουλαω κλώνοπροφιλ ρετρο σε τιμη ευκαιρίας :confused:
δεν εχω κονε τυπε ρετρο ειμαι πουθενας λεβελ 10 δυστυχως :undecided:
Μου λειπει ο Πικερ ρε συ Ρεζ:embarrased:
εκανε λογαριασμο ο κακομοιρος ξανατσαλαπατησε τον λογο του οτι αποχωρει οριστικα απο το μπουρδελα.κομ
και τωρα η γραφει και δεν εγκρινουν τα ποστ του η απλα πεταει μονο τον νομο του μια στο τοσο

παντως ναι μεγαλη απωλεια ο παλιος πικερ και ο νομος του για το σαιτ :glasses:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
τύπε ρεζνοβ βόλεψε με σε κανενα πόστο και σου πουλαω κλώνοπροφιλ ρετρο σε τιμη ευκαιρίας :confused:
δεν εχω κονε τυπε ρετρο ειμαι πουθενας λεβελ 10 δυστυχως :undecided:
Μου λειπει ο Πικερ ρε συ Ρεζ:embarrased:
εκανε λογαριασμο ο κακομοιρος ξανατσαλαπατησε τον λογο του οτι αποχωρει οριστικα απο το μπουρδελα.κομ
και τωρα η γραφει και δεν εγκρινουν τα ποστ του η απλα πεταει μονο τον νομο του μια στο τοσο

παντως ναι μεγαλη απωλεια ο παλιος πικερ και ο νομος του για το σαιτ :glasses:
Μηπως αυτος ηταν απλα καποιος που το παιζει οτι ειναι ο Πικερ;:confused:ημουν σιγουρος οτι θα σου ελειπε ο παλιος καλος Πικερ-νομοθετης:headbaning1::grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυποι αξιότιμα ιστορικά μέλη ρεζνοβ και αθηναιος, ο πικερ ειναι ενα μυστήριο για εμας τα νεα μέλη:confused:

κανεις απο εμας τους νέους δεν εχει καταλαβει τι ηταν ο περίφημος νόμος του πικερ. :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως γενικά η Ελλάδα είναι παράδεισος αν

είσαι γυναίκα

σχεσοπιρφόρος

και ηλικία 15-25 το πολύ

Κρίμα ρε πούστη που δεν ζούμε τώρα την εφηβεία μας σ'αυτή την εποχή,με τις πιτσιρίκες όλες έξω σε προοργασμική κατάσταση έτοιμες να γαμηθούν οπουδήποτε

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
τυποι αξιότιμα ιστορικά μέλη ρεζνοβ και αθηναιος, ο πικερ ειναι ενα μυστήριο για εμας τα νεα μέλη:confused:

κανεις απο εμας τους νέους δεν εχει καταλαβει τι ηταν ο περίφημος νόμος του πικερ. :confused:
ε πατα στο search ο νομος του πικερ και διαβασε ρε τζιμανι το παιζεις και εξυπνος τρομαρα σου

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

ε πατα στο search ο νομος του πικερ και διαβασε ρε τζιμανι το παιζεις και εξυπνος τρομαρα σου

τύπε συγχωρα με ειμαι νέος στο σαιτ και δεν το εχω μαθει καλα:confused:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Πιρφόρος θέλει να γυρίσει απ'το εξωτερικό για ελλεεινίδα

Ζω στο εξωτερικό.. Είμαι καλά με τη δουλειά μου νιώθω οτι με σέβονται όλα καλά οκ πλούσιος δε νιώθω ότι θα γίνω αλλά είμαι καλά οικονομικα. Έτυχε νσ γνωρίσω μια κοπέλα από την Αθήνα και περάσαμε το Σεπτέμβριο μαζί... Ερωτευτήκαμε αλλά υπάρχει αυτή η απόσταση στη μέση που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τώρα.. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να έρθει εδώ που είμαι εγώ γιατί έχει μόνιμη δουλειά στο δημόσιο είναι εκπαιδευτικούς και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα..Γυρίζω εγώ πίσω στο χαμό της Ελλάδας? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ....!!!!! Εσείς τι θα κάνατε σε μια τέτοια περίπτωση? Νιώθω ότι είναι για εμένα αυτή η κοπέλα ταιριάζουμε πολύ! Πηγή:
:2funny:
ε και τι να λεει 7-8 κατοσταρικα θα περνει..εχω φιλο εκπαιδευτικο σκεφεται να την κανει.Ποτε εδω,ποτε εκει σε στελνουν γυρνας ολη την ελλαδα με τις μεταθεσεις για 7 κατοσταρικα..πες της να φυγει εκει στο εξωτερικο δε μπορει να τη κανει τη δουλεια?

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Τύπε είσαι απλά λάθος.

Κάποιες είναι έτσι. Η τις αγνοείς και πας για άλλες, η το εκμεταλεύεσαι και "σερβίρεις", αν μπορείς τον εαυτό σου ανάλογα σε αυτές.

Τον μουνοβοσκό τον θέλουν για χαμαλη και για να ξύνουν την υπαρξιακή τους φαγούρα στη πληγη της μαλακίας του. Σίγουρα οχι για σχέση. Για σχέση θέλουν ΑΝΤΡΑ. Προσπάθησε να καταλάβεις την έννοια της λέξης.

Διάβασε τι γράφεις. Οτι χωρίς έρωτα, η χωρίς απλά μια γυναίκα δίπλα σου, δεν έχεις αυτοεκτίμηση. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;
Αυτό που γράφεις είναι η βάση του μουνοείλωτα.

Δεν έχεις ανάγκη καμμιά γυναίκα για να καθορίσει ποιός είσαι. Αυτό το καθορίζεις εσύ με τη στάση ζωής σου.

ΞΥΠΝΑ !! Και ζήσε !!

Κι εγώ ξαναλέω,για σχέση θέλουν κατα βάση μουνοβοσκούς.Αν δεν τους ήθελαν,δεν θα τους κράταγαν.

Ακόμα κι αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ όπως τους λες,είναι τελειωμένοι μουνοβοσκοί.Ότι τους πει η γκόμενα είναι

Για το άλλο,τί ανεβάζει την αυτοπεποίθηση-ψυχολογία του άντρα;Δύο πράγματα,το μουνί και η γεμάτη τσέπη.

Τέρμα πεσμένος να βγεις έξω,αν βλέπεις μουνιά να σε ρίχνουν ματιές,ανεβαίνεις.Όπως ανεβαίνεις αν έχεις και καμια καλή δουλειά,αντί να είσαι πχ εργάτης
εγω θα λεγα εχετε δικιο και οι δυο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
sad, έχεις πρωταγωνιστήσει ποτέ με τη μάρθα? (τη βούρτση)
θα κάνατε γαμώ τα δίδυμα, κλάψα κι άγιος ο θεός...
σας εχω πει την θεωρια μου οτι "ο" σαντ ειναι γυναικα γουοναμπι δημοσιογραφος και απλα κανει φλειμ ποστ για να κανει τζερτζελο και καλα για την "ρευνα" της ε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

αυτος www.bourdela.com/forum/sxetika-me-to-site/koinotita/3688089-o-nomos-toy-picker]εδω[/url] ειναι ο νομος τυπε ρετρο

αλλα οι "φιλοσοφικες" σηζητησεις που γινοταν πανω στο νομο λειπουν απο το σαιτ
οχι ο ιδιος ο νομος που στην τελικη μονο τον νομοθετη αφορουσε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Πιρφόρος θέλει να γυρίσει απ'το εξωτερικό για ελλεεινίδα

Πηγή:
:2funny:
Αντι να την κρατησει καβατζα για τις διακοπες του σκεφτεται να την παρει ισοβια επ' ωμου ο αρχιπυρφορος. -Μολις κατεβει και τελειωσουν τα μελια, η γκομενα θα παει για αλλα.. Και αυτος κλασσικα θα μεινει με το πουλι ανα χειρας.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Και το χειροτερο ειναι οτι οι ηλικιες 30-35-40 ειναι ΑΟΡΑΤΕΣ για πιτσιρικες 20-25... που καποτε στα χρονια μας αυτους γουσταραν και μεναμε εμεις σαν πιτσιρικαδες με το πουλι στο χερι...

Και τωρα οι πιτσιρικαδες σκιζονται στο πουτσο και οι μεγαλοι αγαμια και ...χειροτεχνια...:confused:
σε αυτο θα συμφωνησω εδω 38 ειμαι και οταν λεω το νουμερο μεχρι και η 25ρα εξαφανιζεται..και ειμαι σχετικα εμφανισημος

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Και το χειροτερο ειναι οτι οι ηλικιες 30-35-40 ειναι ΑΟΡΑΤΕΣ για πιτσιρικες 20-25... που καποτε στα χρονια μας αυτους γουσταραν και μεναμε εμεις σαν πιτσιρικαδες με το πουλι στο χερι...

Και τωρα οι πιτσιρικαδες σκιζονται στο πουτσο και οι μεγαλοι αγαμια και ...χειροτεχνια...:confused:
σε αυτο θα συμφωνησω εδω 38 ειμαι και οταν λεω το νουμερο μεχρι και η 25ρα εξαφανιζεται..και ειμαι σχετικα εμφανισημος

και τι δουλεια εχει με τα 25χρονα στα 38 σου ; Θα πας για clubbing μεχρι πρωιας ;
Το target group σου ειναι 29-35.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε μαλακες
Ρε ζωα
Ρε μαζοχες του κερατα

Ακομα ασχολειστε μ αυτες τις παλιοπουτανες; Αυτα τα υπανθρωπαρια αυτα τα αμορφωτα ΚΤΗΝΗ που λεγονται ελεεινιδες;;;

Δε σεβεστε καθολου τουσχεαυτους σας ρε;;;

Εγω εδω και 2,5 χρονια ουτε να...μυρισω στον αερα καμια τους δε θελω!

ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Πικρη αληθεια τυπε μου... εγω λιγο πιο μεγαλος δε μου φαινεται ΚΑΘΟΛΟΥ αλλα μολις ακουσουν τον αριθμο απο...4 οσες ειναι κατω των 35...εξαφανιζολ :(

Και καποτε στα νιατα μας οι 20ρες κυνηγουσαν 40ρηδες

Κάποτε...στη Δυση βεβαια... :(

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
τυπε πριν βγεις εξω διαβασε μερικες σελιδες k και εβγα εξω να πάρεις κεφαλια
απο καποιες γνωστες ιστοριες που ετυχε να γνωρισω, μονο οταν απεβιωσε ο πατηρ η μεγαλοκοπελα βρηκε γκομενο και σε λιγο παντρευτικανε!!
η πιεση ειναι στους αντρες, κοινωνικο περοβαλλον, οικογενειακο και λιγο απο χωρο εργασιας, σε βλεπουν ρεμαλι. Οι αγαμητη τσαπερδονα..καρακοσμαρα
τυπε εμενα γνωστες ιστοριες μου ψοφησε ο γερος ,φαγανε τη προικα και τη συνταξη της αγαμης θυγατερας και παλι στερφες και αγαμητες παρεμειναν,κυκλοφορουν μονες τους δυο δυο και τρεις τρεις σε μπουζουκια,καφε εστιατορια,δε πηδιουνται,δε παντρευονται,δε γεννανε, χωρις σκοπο και χωρις προορισμο,ελλεινιδες αχρηστες μητρες,μειον 40000 ειμασταν παλι φετος, καλα πάμε,αν οι Αλβανοι δεν αφομοιωθουν να γινουν φουρειρες δεν μας βλεπω καλα,ο αντρας αν βγει με ενα φιλο του ειναι μπακουρι,αποτυχημενος ανωμαλος και εχουν και οι δυο τους aids καθοτι σιγουρα τριζουν την οπισθεν,ενα ξερω να πω για να μη κουρασω αλλο,ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΑΝΤΟ
Καλα τα λες τύπε, ασχολουμαστε ενα εξαμηνο για τον κορονοϊό με τους 400 νεκρους, αλλά για τις 40.000 μειωση πληθυσμου σε ενα χρονο στ' αρχιδια μας.
Οταν καταλαβουμε οτι το υπ' αριθμον ενα προβλημα της Ελλαδας ειναι η υπογεννητικοτητα και δεν ειναι ούτε το μεταναστευτικο, ούτε τα ελληνοτουρκικα, ούτε οι πανδημιες, ούτε καν τα οικονομικα, τοτε ισως υπαρξει ελπιδα.
το να κανεις παιδι στην ελλαδα πλεον αυτο ειναι προνομοιο δημοσιου υπαλληλου

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.707
Πόντοι
1.446
Ρε μαλακες
Ρε ζωα
Ρε μαζοχες του κερατα

Ακομα ασχολειστε μ αυτες τις παλιοπουτανες; Αυτα τα υπανθρωπαρια αυτα τα αμορφωτα ΚΤΗΝΗ που λεγονται ελεεινιδες;;;

Δε σεβεστε καθολου τουσχεαυτους σας ρε;;;

Εγω εδω και 2,5 χρονια ουτε να...μυρισω στον αερα καμια τους δε θελω!

ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!

Συμφωνω απολυτα ....

Εκοψα τις ελλεινιδες ... και βρηκα την υγεια μου ...

Και να με παρακαλανε τωρα δεν τις γαμαω ... μην μου γρουσουζεψουνε το πουτσο ...

Στο ραφι καριολες ... γιατι ετσι μας αρεσει ...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom