iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
καλημερα μαγκες...
Μπαινω χθες πρωι σε ενα μαγαζι με ρουχα.....με 2 γκομενακια πωλητριες ....ο ιδιοκτητης λεει θα σας εξυπηρετησει η Ιωαννα...ερχεται το καυλακι....αρχιζουμε το μπλα μπλα το τι θελω...και το γυρισα στο που πηγες διακοπες, που μενεις κλπ....23χρονο....οχι και μουναρα...απο αυτες τις αφρατουλες που εχουν μια καυλα ομως....43 εγω δεν με λες και ασχημο του πουστη....1,94 90 κιλα...κανουμε φουλ ελευθερα βαρη στο καραβι......και μπλα μπλα οσο μπορουσα με το μικρο......τελος παντων δεν βρεθηκε η ευκαιρια να της ζητησω τηλεφωνο ειχε και αλλους πελατες γυρω γυρω....κραταγε και μια αποσταση επιτηδευμενη.....
Το απογευμα λεω δεν ψαχνω στο fb....και την βρισκω .....απιστευτο....και της στελνω μηνυμα ..λεγοντας της παμε για το βραδυ για ποτο....στην αρχη ειπε ειναι κουρασμενη, μετα της ξαναστειλα και απαντουσε οσες φορες της εστελνα, και μετα απο 2-3 μυνηματα λεει εχω σχεση και δεν θελω κατι αλλο....
Ενας κολλητος μου ειπε , καλα ρε με το πρωτο μηνυμα της ειπες για ποτο κατευθειαν, εκει την εχασες. Λεω ετσι θελουν να καταλαβουν οτι αυτος εδω θελει να με γαμησει, οχι μιξομπλαμπλα
Θα μου πεις υπαρχουν και αυτα......που στο λεει ξεκαθαρα
Παιζει καμια ιδεα πως να το πιεσω το μωρο ....χωρις να μου το γυρναει στην σχεση της??
Αν ειχες δυνατο f/b προφιλ τυπε. παρτακια, διακοπες,ταξιδια, αγκαλια με γκομενακια,απειρα like απο γκομενακια, σπιτια με πισινες , extreme sports, κτλ θα γαμουσες για πλακα...δεν ειδε κατι ενδιαφερον και τοn πουλο..με μπακουροπροφιλ 20χρονη δε γαμας ουτε στον αιωνα τον απαντα, καλυτερα να λες οτι δεν εχεις καθολου f/b