Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
Τα ίδια και τα ίδια ρε πούστη.Ή όλες με γκόμενο έξω ή 3-4 μαζί στην αγέλη τους.Πάντως για να μη λέμε και μαλακίες,οι καλές γαμιούνται όλες,σιγά μη μείνουν αγάμητες.Ενώ στις αγέλες η καλύτερη άντε να'ναι 6αρι.

Αν δεν είσαι σαν τον εικονιζόμενο, δεν γαμείς καλό νιμού σήμερα

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Δεν είναι και θεά.Τόσες ωραίες είναι σαν αυτή και τα φτιάχνουν με συνηθισμένους άντρες.

Είναι και οι δύο διάσημοι,έχουν περίπου ίδιο κοινωνικό στάτους και έσμιξαν.Τα όμοια έλκονται.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Και εσύ ρε Sad_man γίνεσαι το ίδιο ρηχός με τις ωραίες που κοιτάνε τα φράγκα.

Εάν θες κάποια που να σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι για τα λεφτά,μην κοιτάς και εσύ μόνο την ομορφιά στις γυναίκες,αλλά και το χαρακτήρα τους.

Σκέψου το..
Μην τα ρίχνεις όλα στις γυναίκες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ελπίζω σπιρτούλη να υπερασπίζεσαι τα μουνέτα απλά για να την σπάσεις στο sadman

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ο Spirtoulis ειναι ενα νεο παιδι που γαμαει. Μην το συγκρινετε με το Sadman που του αρεσει να την παιζει μονο και να κρινει.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ο κοσμος παει απο το κακο στο χειροτερο. Εχουμε γεμισει μουνοδουλους,πουτανες και φρικια, βλέπε το μεγάλο αδερφό χθες.

Όλοι μπορούμε να γαμήσουμε σημασία έχει τι υποχωρήσεις κάνει ο καθένας για αυτό. Η παρατήρηση του σπιρτούλη δείχνει άμεσα την αποδοχή της εξίσωσης των φύλων.

Όχι τύπου Μέρκελ, νοητικών, παραγωγικών κτλ δυνατοτήτων, στα οποία φυσικά και είμαι υπέρμαχος, αλλά σεξουαλικά. Η φύση (θεός, Βούδας κτλ ανάλογα με το τι πιστεύει ο καθένας) έκανε τον άντρα κυνηγό και τη γυναίκα θήραμα.

Αν τώρα η κοινωνία θέλει να το αλλάξει, αυτό είναι πρόβλημα αυτών που αποδέχονται τις διεκδικήσεις τις άλλης πλευράς.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολύ μπούτι έξω ρε παιδιά.Βγαίνεις και το μάτι πάει δεξιά αριστερά.Οι πιτσιρίκες όλες γαμήσιμες πλέον,πού είναι τα σκατόμπαζα που βλέπαμε παλιά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Η φύση (θεός, Βούδας κτλ ανάλογα με το τι πιστεύει ο καθένας) έκανε τον άντρα κυνηγό και τη γυναίκα θήραμα.

Αν τώρα η κοινωνία θέλει να το αλλάξει, αυτό είναι πρόβλημα αυτών που αποδέχονται τις διεκδικήσεις τις άλλης πλευράς.

Στη φυση ο κυνηγος ειναι ο βιαστης. Τρεχει ο γατος, σβερκωνει τη γατα, τη πηδαει και δρομο. Θελει/δε θελει η γατα.

Το κοινωνικο προτυπο του "κυνηγου" σημερα ειναι αυτος που θα τη πεσει για να παρει το ...ΟΚ απ'τη γυναικα. Αυτο ομως δεν ειναι κυνηγι. Ειναι πεσιμο και εγκριση/απορριψη. Ο αντρας με το πεσιμο ουσιαστικα κανει ...αιτηση. Δεν ελεγχει τη κατασταση.

Δλδ η κοινωνια και οι νομοι εχουν ηδη μετατρεψει το μη-συναινετικο κυνηγι οπου ο αντρας επιλεγει σε μια συναινετικη κοινωνικη συναλλαγη που η γυναικα εχει το τελικο λογο. Αυτα ισχυουν ηδη με βαση τους νομους.

Το επομενο βημα (#metoo) ειναι η φαση που καποιες γυναικες τη λενε στους αντρες που προσεγγιζουν ή το θεωρουν harassment και μετα καποιοι αντρες σταματανε να προσεγγιζουν (βλεπε περιπτωση superman: ) και μετα καποιες αλλες γυναικες κραζουν τις πρωτες γυναικες που αποθαρρυνουν τους αντρες απ'το να προσεγγιζουν ή τους αντρες που σταματησαν να προσεγγιζουν για να μη δεχτουν ...harassment charges ή εκβιασμους στο μελλον που μπορει να επηρεασουν τη καριερα τους (στο κινηματογραφο, τις επιχειρησεις, τη πολιτικη, κτλ).

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
να ρωτησω κατι ηθελα , όποιος ξερει ας απαντησει
πανω πανω σε αυτο το νημα στην πρωτη σελιδα γραφει ---αυτο εχει μαθει απο την μανα της και λεει να ψηφισετε
Ερωτηση: πιο παλια ειχε και αλλες επιλογες. αυτες οι επιλογες που πηγαν??? γιατι σβηστηκαν???
ειχε περιπου 10 επιλογες.
δευτερη ερωτηση: πως ψηφιζεις??
ευχαριστω

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ελληνιδα + αλκοολ = μια σχεση μισους...

Πραγματικα πως να μηννειναι ξινες ξενερωτες και στη τσιτα οταν κατα την εξοδο για την υποτιθεμενη διασκεδαση τους η δε πινουν σταγονα αλκοολ ολο το βραδυ η παιρνουν ενα ρημαδοποτο συνηθως με ...100 ειδη χυμων μεσα και το λιβανιζουν (με το αλλο χερι στο κινητο) ολη τη νυχτα!!!

Πως να χαλαρωσουν; Πως να γινουν πιο δεκτικες φιλικες κ ανοιχτες σε αγνωστους;

Και μαλιστα οχι μονο δε πινουν αλλα επικρινουν ανοιχτα η εχουν αυτο το γαμημενο επικριτικο βλεμμα σε οσους πινουν.. του στυλ ηπιες 2 ποτα η 3 μπιρες; Εισαι αλκοολικος, περιεργος και περιθωριακος!!

Τι να συγκρινουμε τωρα με βορεια ευρωπη; Αγγλια; Γερμανια; Πρωην εσσδ; Ισπανια; Πορτογαλια;! Αμερικη;

Δεν ειπα να ξερνανε στο δρομο οπως κανουν πολλες δυτικες αλλα οχιψρε πουστη μου να μου το παιζεις κυρηγμα με δασκαλιστικο τροπο επειδη θα πιω 2-3 ποτα και συ ακομα γλυφεις τα παγακια απο το χυμοκοκτειλ 4 ωρες;

Και δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας... και να την κερασεις οχι θα πει... ουτε σφηνακι!

Μιλαω με προσωπικη πειρα απο τουλαχιστον 5 γκομενες μου και πολλες αλλες γνωστες και αγνωστες που ειχα επαφη...

Οσο ασημαντο και να φαινεται... οταν παρασκευη η σαββατο βραδυ βγαινεις να ξενυχτησεις και δε πινεις σταγονα ουτε θα χαλαρωσεις ουτε θα χορεψεις ουτε θα αφεθεις να διασκεδασεις και ΦΥΣΙΚΑ..ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ....

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πολύ μπούτι έξω ρε παιδιά.Βγαίνεις και το μάτι πάει δεξιά αριστερά.Οι πιτσιρίκες όλες γαμήσιμες πλέον,πού είναι τα σκατόμπαζα που βλέπαμε παλιά

Εγω τυπε γιαυτο δε βγαινω πια εξω... βαρεθηκα! Μπηκα σε προσωπικη καραντινα μονος μου απο τις 20/7! Δε παω πουθενα... θα ξαναβγω μονο αν βρεθει γυναικα κι ας μου παρει αλλα 2 χρονια...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω τυπε γιαυτο δε βγαινω πια εξω... βαρεθηκα! Μπηκα σε προσωπικη καραντινα μονος μου απο τις 20/7! Δε παω πουθενα... θα ξαναβγω μονο αν βρεθει γυναικα κι ας μου παρει αλλα 2 χρονια...

Κι αυτό δεν είναι λύση.Απλά πρέπει να βαράς κανα δυο μαλακίες πριν βγεις,δεν γίνεται αλλιώς.Σου πετάνε όλες τα μπούτια μες στη μούρη και άντε εσύ να κοιτάς αλλού για να μη σου σηκώνεται.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Που θα τη βρεις τυπε τη γυναικα ?στο ινσταγκραμ?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Κι αυτό δεν είναι λύση.Απλά πρέπει να βαράς κανα δυο μαλακίες πριν βγεις,δεν γίνεται αλλιώς.Σου πετάνε όλες τα μπούτια μες στη μούρη και άντε εσύ να κοιτάς αλλού για να μη σου σηκώνεται.

Σαντ ... θέλεις μια συμβουλή ;;;;;;

Πάρε δύο αλτήρες και ένα σετ λαβές για πους απς .... και άρχισε προπόνηση ......

Μόλις δεις αποτελέσματα, άρχισε κολλητά φανελάκια , στενά ποκάμισα κτλ ....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Πραγματικα πως να μηννειναι ξινες ξενερωτες και στη τσιτα οταν κατα την εξοδο για την υποτιθεμενη διασκεδαση τους η δε πινουν σταγονα αλκοολ ολο το βραδυ η παιρνουν ενα ρημαδοποτο συνηθως με ...100 ειδη χυμων μεσα και το λιβανιζουν (με το αλλο χερι στο κινητο) ολη τη νυχτα!!!

Και μαλιστα οχι μονο δε πινουν αλλα επικρινουν ανοιχτα η εχουν αυτο το γαμημενο επικριτικο βλεμμα σε οσους πινουν.. του στυλ ηπιες 2 ποτα η 3 μπιρες; Εισαι αλκοολικος, περιεργος και περιθωριακος!!

Τι να συγκρινουμε τωρα με βορεια ευρωπη; Αγγλια; Γερμανια; Πρωην εσσδ; Ισπανια; Πορτογαλια;! Αμερικη;

Δεν ειπα να ξερνανε στο δρομο οπως κανουν πολλες δυτικες αλλα οχιψρε πουστη μου να μου το παιζεις κυρηγμα με δασκαλιστικο τροπο επειδη θα πιω 2-3 ποτα και συ ακομα γλυφεις τα παγακια απο το χυμοκοκτειλ 4 ωρες;

Και δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας... και να την κερασεις οχι θα πει... ουτε σφηνακι!

Μιλαω με προσωπικη πειρα απο τουλαχιστον 5 γκομενες μου και πολλες αλλες γνωστες και αγνωστες που ειχα επαφη...

Οσο ασημαντο και να φαινεται... οταν παρασκευη η σαββατο βραδυ βγαινεις να ξενυχτησεις και δε πινεις σταγονα ουτε θα χαλαρωσεις ουτε θα χορεψεις ουτε θα αφεθεις να διασκεδασεις και ΦΥΣΙΚΑ..ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ....

καλυτερα σπιτακι να βλεπεις 4Κ τσοντουλα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Φοβούνται μην ζαλιστούν και χάσουν την παρθενιά τους

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Δε μπορω... πλεον νευριαζω να βλεπω χωρις να εχω... Εκανα περα και οσους αντρες φιλους ειχα!
Καλυτερα εσωκλειστος παρα εξω βραδυ χωρις μουνι!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Δε μπορω... πλεον νευριαζω να βλεπω χωρις να εχω... Εκανα περα και οσους αντρες φιλους ειχα!
Καλυτερα εσωκλειστος παρα εξω βραδυ χωρις μουνι!

παιζεις κανενα game τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom