Ακομα και αυτες του εξωτερικου δε κοιταξαν να μαθουν τιποτα, να γινουν καλυτεροι ανθρωποι. οποτε βρισκουν Ελληνα τις ιδιες μαλακιες κανουν . Και ταυτοχρονα να τις βλεπεις να γαμιουνται ακομα και με ινδους και πακηδες. Ελεος, σιχαματα.
Απλά έξω είναι λίγο πιο free ταπράγματα. Σιγά σιγά θα έρθει κι εδώ, είμαστε κάποια χρόνια πίσω! Για να μην σου πω ότι ξεκινάει σιγά σιγά μιας κι οι πιτσιρίκες γαμιούνται αβέρτα και πολύ πιο εύκολα από 35άρες ή 40άρες plus.Eγώ ως γέροντας 45 plus στοχεύω πιτσιρίκες για γαμήσι (25-30) και 30-40 για σχέση. Γι' αυτό και δεν έχω σχέση, είναι λίγο λαλημένες!
Έχει τύχει πάντως 1-2 φορές να πηδήξω απλά 35άρα ή 40άρα και μετά άντε γεια. Κι έχω και μια 40άρα καβάτζα, καθαρά fuck-buddies, στην οποία απευθύνομαι όταν τσιμεντώνουν τα αρχίδια από παρατεταμένη αγαμία!!! Έχω κόψει και τις πουτάνες λόγω του γαμωιού οπότε... βολεύομαι έτσι!
Τυπε δεν ειναι ακριβως οτι ειναι πιο φρι τα πραγματα, ειναι οτι εξω οι γκομενες δεν εχουν κομπλεξ για το τι θα πει ο περιγυρος. Επισης δεν ειναι αναφτρες που θελουν απλα να δινουν υποσχεσεις και μετα να το παιζουν παρθενες. Επισης δε νομιζω οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. Νομιζω οτι ειναι ελλεινα ευκολες αρκει να τους φερθεις σαν να ειναι απλα τρυπες. Γουσταρουν φτυσιμο, ταλαιπωρια και ταπεινωση. Ισως επειδη απο την οικογενεια τους τα εχουν ολα περιμενουν ποτε θα φανει καποιος που απλα θα τις φτυσει.
Χτες ακριβως, συμπληρωθηκαν 8 χρονια απο τοτε που εφυγα απο Ελλαδα μονιμα. Εχω μεινει μεχρι τωρα σε 4 χωρες.
Σε αυτα τα χρονια
Οι γκομενες που γουσταραν φτυσιμο και μετα κανανε σαν τρελες ηταν κυριως Ελληνιδες και εν μερει Ρουμανες/Βουλγαρες
Οι μονες δηθεν/πουλ μουρ/ τι θα πει ο κοσμος που γνωρισα ηταν ειτε Ελληνιδες ειτε Ρουμανες
Οι μονες που φλερταραν απλα για να φλερταρουν και να σε αναψουν ηταν Ελληνιδες
Οι 2 γκομενες που ξερω που τα εχουν με πακηδες ειναι και οι 2 Ελληνιδες
Οι και με διαφορα πιο κουτσομπολες ειναι οι ελληνιδες (και απο κοντα οι Ρουμανες)
Μου εχουν τυχει σκηνικα οπου γνωρισα, κοντες, ποντικομαμη γκομενες που το παιζανε καμποσες στο εξωτερικο.
Αλλα ειναι λογικο. Ο Μεσος Ελληνας του εξωτερικου ειναι εντελως φλωρος. Δε μπορει (για πολλους λογους) με ξενες και ψαχνει κυριως ελληνιδες. Ετσι, μιας και οι Ελληνες του εξωτερικου ειναι περισσοτεροι απο τις Ελληνιδες, μπορει η καθε φακιολα ταπα να το παιζει ντιβα. Βλεπω οτι υπαρχουν απειροι που τη βγαζουν με χειρομαλαξεις και τον βρεχουν μια φορα στα δυο χρονια. Γνωριζουν μια ελληνιδα, την παρακαλανε και στο τελος αυτη παει και γαμιεται με πακη (και ναι, αυτο ειναι πραγματικο παραδειγμα της κοινωνιας στην οποια βρισκομαι)
Ηθικο διδαγμα προς τους πατεραδες
Μη κανετε τους γιους σας φλωρους και κρυφοαδερφες
Οι κορες σας δεν ειναι στη σειρα διαδοχης του Μπακινχαμ, δεν εχουν χρυσο μουνι να τους ανηκει ο κοσμος
Τελος, επειδη μερικοι λενε οτι ετσι ειναι και οι Ιταλιδες και οι Ισπανιδες. Αυτο το ουνα φατσα ουνα ρατσα που λεμε? Καμια σχεση. Μια χαρα γυναικες ειναι και οι μεν και οι δε. Ποτε δεν εχω δει ξυνιλα και ποτε δεν εχω ακουσει για ξυνιλα ακομα και απο συμπατριωτες τους. Αυτη η ξυνιλα ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα της Ελληνιδας και μερικων γυναικων των βαλκανιων. Αν υπαρχουν ομοιοτητες με καποια χωρα αυτη ειναι η Ρουμανια, μονο και απο τις Ρουμανες χειροτερες ειναι οι Ελληνιδες.