Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ακομα και αυτες του εξωτερικου δε κοιταξαν να μαθουν τιποτα, να γινουν καλυτεροι ανθρωποι. οποτε βρισκουν Ελληνα τις ιδιες μαλακιες κανουν . Και ταυτοχρονα να τις βλεπεις να γαμιουνται ακομα και με ινδους και πακηδες. Ελεος, σιχαματα.
Απλά έξω είναι λίγο πιο free ταπράγματα. Σιγά σιγά θα έρθει κι εδώ, είμαστε κάποια χρόνια πίσω! Για να μην σου πω ότι ξεκινάει σιγά σιγά μιας κι οι πιτσιρίκες γαμιούνται αβέρτα και πολύ πιο εύκολα από 35άρες ή 40άρες plus.Eγώ ως γέροντας 45 plus στοχεύω πιτσιρίκες για γαμήσι (25-30) και 30-40 για σχέση. Γι' αυτό και δεν έχω σχέση, είναι λίγο λαλημένες! :tooth: Έχει τύχει πάντως 1-2 φορές να πηδήξω απλά 35άρα ή 40άρα και μετά άντε γεια. Κι έχω και μια 40άρα καβάτζα, καθαρά fuck-buddies, στην οποία απευθύνομαι όταν τσιμεντώνουν τα αρχίδια από παρατεταμένη αγαμία!!! Έχω κόψει και τις πουτάνες λόγω του γαμωιού οπότε... βολεύομαι έτσι! :grin:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
Απο lifo:

Εμπιστοσύνη σε καμία και σε κανέναν πια . Βγήκα την Κυριακή με μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ και πήγαμε σε ένα μαγαζί που εκείνη ήθελε.
Περάσαμα τέλεια, τα είπαμε , έχουμε πολλά κοινά , την πήγα σπίτι και είπαμε να τα πούμε την Δευτέρα και να το επαναλάβουμε, αυτή την φορά στο σπίτι μου, όπου και την προσκάλεσα για να της κάνω το τραπέζι.
Συμφώνησε και με χαρά μάλιστα Χτες λοιπόν δεν μου απαντούσε σε κανενα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα όπου τελικά μου απάντησε. Τι μου είπε.
Ότι είμαι ένα πολύ καλό παιδί, ευγενικό και ότι θα κάνω χαρούμενη όποια κοπέλα έχω δίπλα μου, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν ταιριάζουμε τελικά , οπότε να το αφήσουμε.
Της είπα ότι χτες μου είπες άλλα , εγώ απο το πρωί μαγειρεύω για να φάμε το βράδυ παρέα και όλα αυτά που είπαμε και την ρώτησα αν συμβαίνει κάτι άλλο.
Και μου ειπε ότι της αρέσει ένα άλλο παιδί για αυτό και ήθελε να πάμε σε αυτό το μαγαζί, επειδή ήταν και εκείνος εκεί. Ήθελε λοιπόν να την δει με έναν άλλον, μπας και ζηλέψει και την διεκδικήσει..
. Με χρησιμοποίησε δηλαδή στην ψύχρα τόσο απλά , για να κάνει κάποιον να την διεκδικήσει... Τι να πω. Πραγματικά δεν κατάλαβα , ούτε υπέθεσα κάτι τόσο ακραίο και την πίστεψα. Φαινόταν ειλικρινής.
Τι να πω. Εμπιστοσύνη πλέον σε καμία και κανέναν. Δεν υπάρχει ανθρωπιά εκεί έξω. Αηδίασα με όλους πια. Χίλιες φορές μόνος μου εφόσον κανείς δεν σέβεται αυτά που του προσφέρεις.
Άλλος ένας υποψήφιος για τον Μονσελά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ετσι αν η γκομενα ξερει οτι μπορει να κανει κατι εκτος εδρας, ή με ατομο που εχει ερθει απ'εξω, ή με ατομο που εχει μικρη πιθανοτητα να συμπεσει με το κοινωνικο της κυκλο, "ανοιγεται" γιατι θεωρει οτι το ρισκο για κοινωνικες επιπτωσεις τεινει στο μηδεν (αν και εχει στο πισω μερος του μυαλου της οτι ο κοσμος ειναι πολυ μικρος - οπότε διατηρει παντα καποιες μικρες αναστολες).

Καταρχας δε φταινε μονο οι αντρες που δε συμπεριφερονται σωστα, φταινε και οι γυναικες που το δεχονται..προσφατα μια γνωστη που ηταν στη θαλασσα γνωρισε εναν τουρίστα που ηρθε ελλαδα για δουλειες και εκει που κανανε μπανιο διπλα διπλα στις ξαπλωστρες ανεβηκε στο δωματιο του για τα σχετικα και μετα στεναχωριοταν γιατι δεν την ειδε σοβαρα..μετα οι αντρες φταινε οταν και εμεις εχουμε γινει τοσο ευκολες? Πηγή:

:tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ααα εδω εχει ψωμι

Σε μερικούς άντρες κακοπέφτει να γνωρίσουν λίγο μια κοπέλα να βγούνε μια βόλτα σαν άνθρωποι να έρθουν λίγο πιο κοντά. Σε λίγο θα το κάνουμε με άγνωστους κινδυνεύοντας να μας κακοποιήσουν για να ικανοποιούνε αυτοί τις ανάγκες τους χωρίς να χρειαστεί να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι.Θα στηνόμαστε στα φανάρια θα περνάνε και θα μας κάνουν νόημα φύγε εσύ έλα εσύ.Και όταν έρχεται η ώρα για κάτι μόνιμο αν μάθουν ότι η κοπέλα το έκανε με άγνωστους άντρες ξερνάνε και τις παρατάνε αι σιχτίρ μια ζωή όλα στα μέτρα τους βαρέθηκα. Πηγή:

Ειναι ακριβως αυτο που ελεγα για το κοινωνικο στιγμα της πουτανιας... το οτι θα το κανει με αγνωστους που δηθεν το κατακρινει, στην ουσια δειχνει οτι το προτιμαει γιατι δε θελει να ξερουν τι εκανε αφου θα τη κατακρινουν. Απλα την ανησυχει η ...ασφαλεια της οπου θα ηταν προτιμοτερο να ξερει και κατι για τον αλλο...

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Ναι καλά όλα αυτά.Τις πίτες τις χυλομενες που μας ρίχνουν δεν λένε όμως...Παράπονά ξέρουν να κάνουν ότι δεν κουνάμε το δάχτυλο και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ακομα και αυτες του εξωτερικου δε κοιταξαν να μαθουν τιποτα, να γινουν καλυτεροι ανθρωποι. οποτε βρισκουν Ελληνα τις ιδιες μαλακιες κανουν . Και ταυτοχρονα να τις βλεπεις να γαμιουνται ακομα και με ινδους και πακηδες. Ελεος, σιχαματα.
Απλά έξω είναι λίγο πιο free ταπράγματα. Σιγά σιγά θα έρθει κι εδώ, είμαστε κάποια χρόνια πίσω! Για να μην σου πω ότι ξεκινάει σιγά σιγά μιας κι οι πιτσιρίκες γαμιούνται αβέρτα και πολύ πιο εύκολα από 35άρες ή 40άρες plus.Eγώ ως γέροντας 45 plus στοχεύω πιτσιρίκες για γαμήσι (25-30) και 30-40 για σχέση. Γι' αυτό και δεν έχω σχέση, είναι λίγο λαλημένες! :tooth: Έχει τύχει πάντως 1-2 φορές να πηδήξω απλά 35άρα ή 40άρα και μετά άντε γεια. Κι έχω και μια 40άρα καβάτζα, καθαρά fuck-buddies, στην οποία απευθύνομαι όταν τσιμεντώνουν τα αρχίδια από παρατεταμένη αγαμία!!! Έχω κόψει και τις πουτάνες λόγω του γαμωιού οπότε... βολεύομαι έτσι! :grin:

Τυπε δεν ειναι ακριβως οτι ειναι πιο φρι τα πραγματα, ειναι οτι εξω οι γκομενες δεν εχουν κομπλεξ για το τι θα πει ο περιγυρος. Επισης δεν ειναι αναφτρες που θελουν απλα να δινουν υποσχεσεις και μετα να το παιζουν παρθενες. Επισης δε νομιζω οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. Νομιζω οτι ειναι ελλεινα ευκολες αρκει να τους φερθεις σαν να ειναι απλα τρυπες. Γουσταρουν φτυσιμο, ταλαιπωρια και ταπεινωση. Ισως επειδη απο την οικογενεια τους τα εχουν ολα περιμενουν ποτε θα φανει καποιος που απλα θα τις φτυσει.

Χτες ακριβως, συμπληρωθηκαν 8 χρονια απο τοτε που εφυγα απο Ελλαδα μονιμα. Εχω μεινει μεχρι τωρα σε 4 χωρες.

Σε αυτα τα χρονια

Οι γκομενες που γουσταραν φτυσιμο και μετα κανανε σαν τρελες ηταν κυριως Ελληνιδες και εν μερει Ρουμανες/Βουλγαρες
Οι μονες δηθεν/πουλ μουρ/ τι θα πει ο κοσμος που γνωρισα ηταν ειτε Ελληνιδες ειτε Ρουμανες
Οι μονες που φλερταραν απλα για να φλερταρουν και να σε αναψουν ηταν Ελληνιδες
Οι 2 γκομενες που ξερω που τα εχουν με πακηδες ειναι και οι 2 Ελληνιδες
Οι και με διαφορα πιο κουτσομπολες ειναι οι ελληνιδες (και απο κοντα οι Ρουμανες)

Μου εχουν τυχει σκηνικα οπου γνωρισα, κοντες, ποντικομαμη γκομενες που το παιζανε καμποσες στο εξωτερικο.

Αλλα ειναι λογικο. Ο Μεσος Ελληνας του εξωτερικου ειναι εντελως φλωρος. Δε μπορει (για πολλους λογους) με ξενες και ψαχνει κυριως ελληνιδες. Ετσι, μιας και οι Ελληνες του εξωτερικου ειναι περισσοτεροι απο τις Ελληνιδες, μπορει η καθε φακιολα ταπα να το παιζει ντιβα. Βλεπω οτι υπαρχουν απειροι που τη βγαζουν με χειρομαλαξεις και τον βρεχουν μια φορα στα δυο χρονια. Γνωριζουν μια ελληνιδα, την παρακαλανε και στο τελος αυτη παει και γαμιεται με πακη (και ναι, αυτο ειναι πραγματικο παραδειγμα της κοινωνιας στην οποια βρισκομαι)

Ηθικο διδαγμα προς τους πατεραδες

Μη κανετε τους γιους σας φλωρους και κρυφοαδερφες
Οι κορες σας δεν ειναι στη σειρα διαδοχης του Μπακινχαμ, δεν εχουν χρυσο μουνι να τους ανηκει ο κοσμος

Τελος, επειδη μερικοι λενε οτι ετσι ειναι και οι Ιταλιδες και οι Ισπανιδες. Αυτο το ουνα φατσα ουνα ρατσα που λεμε? Καμια σχεση. Μια χαρα γυναικες ειναι και οι μεν και οι δε. Ποτε δεν εχω δει ξυνιλα και ποτε δεν εχω ακουσει για ξυνιλα ακομα και απο συμπατριωτες τους. Αυτη η ξυνιλα ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα της Ελληνιδας και μερικων γυναικων των βαλκανιων. Αν υπαρχουν ομοιοτητες με καποια χωρα αυτη ειναι η Ρουμανια, μονο και απο τις Ρουμανες χειροτερες ειναι οι Ελληνιδες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επισης δε νομιζω οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. Νομιζω οτι ειναι ελλεινα ευκολες αρκει να τους φερθεις σαν να ειναι απλα τρυπες. Γουσταρουν φτυσιμο, ταλαιπωρια και ταπεινωση. Ισως επειδη απο την οικογενεια τους τα εχουν ολα περιμενουν ποτε θα φανει καποιος που απλα θα τις φτυσει.

Ναι αλλά τελικά με σχεσομουνόδουλους τα φτιάχνουν οι περισσότερες

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Επισης δε νομιζω οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. Νομιζω οτι ειναι ελλεινα ευκολες αρκει να τους φερθεις σαν να ειναι απλα τρυπες. Γουσταρουν φτυσιμο, ταλαιπωρια και ταπεινωση. Ισως επειδη απο την οικογενεια τους τα εχουν ολα περιμενουν ποτε θα φανει καποιος που απλα θα τις φτυσει.

Ναι αλλά τελικά με σχεσομουνόδουλους τα φτιάχνουν οι περισσότερες

Ναι για να τους χειριζονται. Αλλα ουτε που φτιαχνονται απο αυτους.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846

Τυπε δεν ειναι ακριβως οτι ειναι πιο φρι τα πραγματα, ειναι οτι εξω οι γκομενες δεν εχουν κομπλεξ για το τι θα πει ο περιγυρος. Επισης δεν ειναι αναφτρες που θελουν απλα να δινουν υποσχεσεις και μετα να το παιζουν παρθενες. Επισης δε νομιζω οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. Νομιζω οτι ειναι ελλεινα ευκολες αρκει να τους φερθεις σαν να ειναι απλα τρυπες. Γουσταρουν φτυσιμο, ταλαιπωρια και ταπεινωση. Ισως επειδη απο την οικογενεια τους τα εχουν ολα περιμενουν ποτε θα φανει καποιος που απλα θα τις φτυσει.

Χτες ακριβως, συμπληρωθηκαν 8 χρονια απο τοτε που εφυγα απο Ελλαδα μονιμα. Εχω μεινει μεχρι τωρα σε 4 χωρες.

Σε αυτα τα χρονια

Οι γκομενες που γουσταραν φτυσιμο και μετα κανανε σαν τρελες ηταν κυριως Ελληνιδες και εν μερει Ρουμανες/Βουλγαρες
Οι μονες δηθεν/πουλ μουρ/ τι θα πει ο κοσμος που γνωρισα ηταν ειτε Ελληνιδες ειτε Ρουμανες
Οι μονες που φλερταραν απλα για να φλερταρουν και να σε αναψουν ηταν Ελληνιδες
Οι 2 γκομενες που ξερω που τα εχουν με πακηδες ειναι και οι 2 Ελληνιδες
Οι και με διαφορα πιο κουτσομπολες ειναι οι ελληνιδες (και απο κοντα οι Ρουμανες)

Μου εχουν τυχει σκηνικα οπου γνωρισα, κοντες, ποντικομαμη γκομενες που το παιζανε καμποσες στο εξωτερικο.

Αλλα ειναι λογικο. Ο Μεσος Ελληνας του εξωτερικου ειναι εντελως φλωρος. Δε μπορει (για πολλους λογους) με ξενες και ψαχνει κυριως ελληνιδες. Ετσι, μιας και οι Ελληνες του εξωτερικου ειναι περισσοτεροι απο τις Ελληνιδες, μπορει η καθε φακιολα ταπα να το παιζει ντιβα. Βλεπω οτι υπαρχουν απειροι που τη βγαζουν με χειρομαλαξεις και τον βρεχουν μια φορα στα δυο χρονια. Γνωριζουν μια ελληνιδα, την παρακαλανε και στο τελος αυτη παει και γαμιεται με πακη (και ναι, αυτο ειναι πραγματικο παραδειγμα της κοινωνιας στην οποια βρισκομαι)

Ηθικο διδαγμα προς τους πατεραδες

Μη κανετε τους γιους σας φλωρους και κρυφοαδερφες
Οι κορες σας δεν ειναι στη σειρα διαδοχης του Μπακινχαμ, δεν εχουν χρυσο μουνι να τους ανηκει ο κοσμος

Τελος, επειδη μερικοι λενε οτι ετσι ειναι και οι Ιταλιδες και οι Ισπανιδες. Αυτο το ουνα φατσα ουνα ρατσα που λεμε? Καμια σχεση. Μια χαρα γυναικες ειναι και οι μεν και οι δε. Ποτε δεν εχω δει ξυνιλα και ποτε δεν εχω ακουσει για ξυνιλα ακομα και απο συμπατριωτες τους. Αυτη η ξυνιλα ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα της Ελληνιδας και μερικων γυναικων των βαλκανιων. Αν υπαρχουν ομοιοτητες με καποια χωρα αυτη ειναι η Ρουμανια, μονο και απο τις Ρουμανες χειροτερες ειναι οι Ελληνιδες.
Λοιπόν να που σου ξέφυγε κάτι σημαντικό παρόλο που είσαι γυρισμένος.

Άμεσα συγκρίσιμες με τις ελληνίδες είναι οι Κυπραίες. Στο club θα σε κοιτάξουν, θα νομίζεις ότι περιμένουν να τους μιλήσεις, πας να πεις ένα γεια και σε έχουν στείλει πίσω από τα αποδυτήρια. Το παίζουν οσο δεν πάει.

Αλλά ο μαλακας ο Έλληνας, εκεί κολλημένος. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι Έλληνες στην Κύπρο είναι παντρεμένοι με Κυπραίες. Έχουν την ξεφτίλα και το DNA από Ελλάδα να παρακαλάνε την κάθε μαλακισμενη. Και δεν μιλάμε για τίποτα μουναρες..οι περισσότερες είναι κοντές, με κιλά και με φουλ τρίχα.

Και η βλακεία είναι ότι ειδικά στην ξΚύπρο που μπορείς να γνωρίσεις εύκολα τόσες ξένες χωρίς κόμπλεξ που μένουν εδώ, πάνε οι πιθηκες να την πέσουν μόνο στις ντόπιες..

Εμ αυτά παθαίνεις άμα στα αγγλικά είσαι σκραπας και έπαιζες το πουλάκι σου στο σχολείο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλά,πόσο κατάντια να ασχολείται κάποιος με κυπραίες.Και οι ελλεεινίδες μπροστά τους είναι κράμα Ρωσίδων με Σουηδέζες

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι Κυπριες ειναι ακομα χειροτερες απο τις ελληνιδες ισχυει. Παντως για τους Ελληνες.

Θυμαμαι και οταν εμενα μονιμα αλλα και σε ταξιδια στο Βιζενγκραντ πολλοι ελληνες ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ να εχουν ελληνιδα γκομενα απο οτι πχ σλοβακα η πολωνη.

Αυτες τις θεωρουσαν υπο και οτι δεν κανουν για αυτους.

Φαντασου να εισαι σλοβακια (που οποια ηταν χοντρη ηταν Ελληνιδα φοιτητρια* κυριως) και να υπαρχουν αρκετοι (ευτυχως οχι ολοι) ΜΑΛΑΚΕΣ που ασχολιοντουσαν με κατι κοντοπουτανα. Ποσο μαλακας παιζει να ειναι καποιος να ειναι σλοβακια και να εχει γκομενα η ακομα και να παντρευεται ελληνιδα (τα παραδειγματα παρα πολλα).

* αναφορικα με το αστερακι που εβαλα πανω. Μια απο τις χωρες στην οποια εζησα ηταν η σλοβακια. Τοτε αρκετες ελληνιδες που ηξερα (γειτονισσες, φιλες φιλων κλπ) μιλαγανε υποτιμητικα για τη χωρα και τι παω να κανω εκει, οτι οι γκομενες ειναι βρωμιαρες και τα λεφτα λιγα κλπ. Οι ιδιες γκομενες, μετα που πηγαινα σε πιο "προηγμενες" χωρες παρακαλανε να τις πηδηξω. Ετσι για να καταλαβει κανεις τι μαλακισμενες ειναι οι γκομενες.

Γενικα Σλοβακια, βρισκεις πιο ευκολα ελληνιδα φοιτητρια αντι μονιμη, μιας και οι ελληνιδες δεν το εχουν με τη μεταναστευση και τοσο, ειδικα σε αυτες τις χωρες (στις οποιες παιζουν καλυτεροι μισθοι απο οτι ελλαδα πλεον)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως όσες πάνε εράσμους,γαμιούνται με τον πρώτο τυχόντα (κι εννοείται όχι Έλληνα)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ισχυει. Τους φευγουν ολα τα κομπλεξ. Δεν εχω ακουσει εναν ξενο να λεει οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες μαλλον το αντιθετο λενε.

Αν γαμανε μεχρι και οι Ινδοι γκομενες που στους Ελληνες το παιζουν δυσκολες τι να πω.

Να εισαι Ελληνας πατερας , Κρητικος, να εχεις στειλει τη κορη σου να σπουδασει εξω και να ειναι πακιστανικο χυσοδοχειο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Κυπριες ειναι ακομα χειροτερες απο τις ελληνιδες ισχυει. Παντως για τους Ελληνες.

Θυμαμαι και οταν εμενα μονιμα αλλα και σε ταξιδια στο Βιζενγκραντ πολλοι ελληνες ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ να εχουν ελληνιδα γκομενα απο οτι πχ σλοβακα η πολωνη.

Φαντασου να εισαι σλοβακια (που οποια ηταν χοντρη ηταν Ελληνιδα φοιτητρια* κυριως) και να υπαρχουν αρκετοι (ευτυχως οχι ολοι) ΜΑΛΑΚΕΣ που ασχολιοντουσαν με κατι κοντοπουτανα. Ποσο μαλακας παιζει να ειναι καποιος να ειναι σλοβακια και να εχει γκομενα η ακομα και να παντρευεται ελληνιδα (τα παραδειγματα παρα πολλα).

* αναφορικα με το αστερακι που εβαλα πανω. Μια απο τις χωρες στην οποια εζησα ηταν η σλοβακια. Τοτε αρκετες ελληνιδες που ηξερα (γειτονισσες, φιλες φιλων κλπ) μιλαγανε υποτιμητικα για τη χωρα και τι παω να κανω εκει, οτι οι γκομενες ειναι βρωμιαρες και τα λεφτα λιγα κλπ. Οι ιδιες γκομενες, μετα που πηγαινα σε πιο "προηγμενες" χωρες παρακαλανε να τις πηδηξω. Ετσι για να καταλαβει κανεις τι μαλακισμενες ειναι οι γκομενες.

Γενικα Σλοβακια, βρισκεις πιο ευκολα ελληνιδα φοιτητρια αντι μονιμη, μιας και οι ελληνιδες δεν το εχουν με τη μεταναστευση και τοσο, ειδικα σε αυτες τις χωρες (στις οποιες παιζουν καλυτεροι μισθοι απο οτι ελλαδα πλεον)

Ο λόγος είναι βασικά οτι δεν έχει αραπαδες και πάκια Σλοβακία οποτε οι Ελληνίδες αναγκάζονται να τραβηχτουν με Ελληνες και έχουν περιορισμένες επιλογές.
Ελληνίδα να πηδηχτεί με Τσεχο ή Σλοβάκο χλωμό.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Ο λόγος είναι βασικά οτι δεν έχει αραπαδες και πάκια Σλοβακία οποτε οι Ελληνίδες αναγκάζονται να τραβηχτουν με Ελληνες και έχουν περιορισμένες επιλογές.
Ελληνίδα να πηδηχτεί με Τσεχο ή Σλοβάκο χλωμό.
To 2012 στη Κρακοβία στο Afera φασώναμε αβέρτα γκομενάκια! Σε μια γωνία ήταν και κάτι μαύροι έκτος παιχνιδιού και δεν τους πλησίαζε καμία! Κάπου στη μέση της βραδιάς ακούμε κάτι Ελληνικά και ήταν μια παρέα Ελλήνων που ήταν Ερασμίτες! Αρχίσαμε να γνωριζόμαστε και ένα παιδί μου είπε πως είναι άλλη μια κοπέλα μαζί τους Ελληνίδα και την έψαχνε! Σε κάποια φάση μου λέει να εκεί είναι... και μου δείχνει μια καλούλα τύπισα που φάσωνε παθιασμένα τον ένα μαύρο που ούτε αυτός το πίστευε ....:headbang::headbang::headbang:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ακριβά πληρώνει την απιστία του ο Γ.ΜακΓκρέγκορ - Τι παίρνει η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του
Η Εύη Μαυράκη θα πάρει ακόμα μία βίλα αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες, πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα από τη συλλογή του ηθοποιού, περίπου 500.000 δολάρια σε μετρητά και κοσμήματα, 15.000 δολάρια το μήνα για τη διατροφή των παιδιών τους, 40.000 δολάρια τον μήνα για την ίδια κλπ.
Αμ Γκρεγκοράκο, είσαι που είσαι άμαθος από ελλεινίδες στο Αμέρικα, δεν διάβαζες τουλάχιστο τα bourdela.com να ξέρεις τι σε περιμένει.
Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Κλάρα, είχε εμφανιστεί πέρυσι εξαγριωμένη με τον πατέρα της, περιγράφοντάς τον ως «σκουπίδι που πλήγωσε την Ελληνίδα θεά μητέρα της».
:2funny::2funny::2funny:
Ξυπνάτε ρε σκουπίδια ...

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Like
8.456
Πόντοι
2.356

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σωθηκες, θα εχουν παει οι ... μη πουτανες διακοπαρες στο νησι και τωρα θα εχουν γυρισει με τακαμουρι. :crazy:

Ναι... με την διαφορά ότι οι μη πουτάνες θα έχουν πηδηχτεί με 1-2... άντε 3 άτομα για μια εβδομάδα, ενώ οι πουτάνες με 300 άτομα! Είναι θέμα του πόσο ρίσκο παίρνεις! :grin:

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Like
8.456
Πόντοι
2.356
Σωθηκες, θα εχουν παει οι ... μη πουτανες διακοπαρες στο νησι και τωρα θα εχουν γυρισει με τακαμουρι. :crazy:

Ναι... με την διαφορά ότι οι μη πουτάνες θα έχουν πηδηχτεί με 1-2... άντε 3 άτομα για μια εβδομάδα, ενώ οι πουτάνες με 300 άτομα! Είναι θέμα του πόσο ρίσκο παίρνεις! :grin:

οι επαγγελματιες εχουν πλεον αντισωματα και πινουν φαντα. Οι μη επαγγελματιες θα εχουν βγαλει και κανα κερατο στον γκωλο τωρα απο τον... συγχρωτισμο με τα αραπακια.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Αυτές που θέλουν πούτσα,την έχουν.Αυτές που είναι ελεύθερες,κουβαλάνε ένα κάρο ψυχολογικά,ναρκισσιστικά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα προβλήματα.Διαφορετικά,δεν θα ήταν ελεύθερες ούτε κι αυτές.

Το'χω πει τόσες φορές,η Ελλάδα είναι ένας αρχιδόκαμπος με ελάχιστο διαθέσιμο μουνί.Αν προλάβεις,πρόλαβες.Αλλιώς δε γλυτώνεις τη μπουρδελομαλακία.

Τιτανα Δασκαλε:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom