Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Οι Ελλε-ι- νιδες ειναι οι πιο μαλακισμενες γκομενες του κοσμου ...

Θα προκαλεσουν με τον τροπο τους για να σου τρσβηξουν την προσοχη μονο εκει που υπαρχει ασφαλεια ...  για να μπορει να το γυρισει ...

1. Στο χωρο εργασιας ... αλλα οχι εκτος
2. Στο αεροπλανο ... αλλα οχι στο checkin
3. Οταν σε δουν με γκομενα ... αλλα οχι χωρις
4. Αν εισαι παντρεμενος ... αλλα οχι ελευθερος
5. Οταν εχει γκομενο ... αλλα οχι οταν δεν εχει

Μακρια απο τις φτυνο-καριολες

Ευστοχος για μια ακομη φορα.
Ελλεεινιδες...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Οι Ελλε-ι- νιδες ειναι οι πιο μαλακισμενες γκομενες του κοσμου ...

Θα προκαλεσουν με τον τροπο τους για να σου τρσβηξουν την προσοχη μονο εκει που υπαρχει ασφαλεια ...  για να μπορει να το γυρισει ...

1. Στο χωρο εργασιας ... αλλα οχι εκτος
2. Στο αεροπλανο ... αλλα οχι στο checkin
3. Οταν σε δουν με γκομενα ... αλλα οχι χωρις
4. Αν εισαι παντρεμενος ... αλλα οχι ελευθερος
5. Οταν εχει γκομενο ... αλλα οχι οταν δεν εχει

Από τις καλύτερες αναλύσεις που έχει κάνει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα.

Όμως στη θέση του sadman θα την έπαιρνα από πίσω και θα ζητούσα τηλ.

Αν με έβριζε ή αρνούνταν ακόμη και ευγενικά θα της έλεγα τουλάχιστον να μαζέψει το κωλαράκι της γιατί δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να κρατάω την κάβλα μου επειδή γουστάρεις να προκαλείς.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Οχι μαγκες συμφωνω εν μερει ξερω κατι μπαρμεν κατι ντι τζει που οχι δε το παιζουν δυσκολες Αλλα τους το δινουν στο πιατο.αυτοι γι υτες ειναι αλφα αρσενικοι αφου οι πουτανες εχουν σκατα στο κεφαλι

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Σε εμας τους καθημερινους οχι και τσου και μας θυμουνται μονο οταν ερθει η ωρα οχι του γαμου αλλα ης διατροφης.αφου ις ξεχειλωσαν ολοι οι ηθοποιοι μουσικοι καλλιτεχνες μπασκετμπολιστεςκλπκλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν καταλαβαινω ρε μεγαλε, εσενα γιατι σε ενδιαφερει τι κάνει μια ανεγκεφαλη που ψαχνει να πηδηχθει με τον μπαρμαν ή τον ντιτζει?
Τετοιες θελεις?
Τοσο χαμηλους στοχους εχεις οσον αφορα τις γυναικες?

Εμενα αυτες που λες, μού ειναι παγερα αδιαφορες. Εσυ γιατι λυσσας?

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ρε αλεξ τι παγερα αδιαφορες ρε φιλε τι ε ενδιαφερουν εσενα οι  καυλιτσες σωστα ?ε οι καυλες με αυτους πανε κατα δεκαδες το ω δει  με φιλους μου μπαρμεν και απο μακρια απο ντι τζει.και αυτες που εσυ θα  λεγες σοβαρες οταν μεγαλωσουν σοβαρευουν ρωτα καποια απο αυτες που το παιζουν ψευτοσοβαρες μετα τα 24 τα χες  ποτε με ντι τζει μπαρμαν καλλιτεχνη να δεις τ θα σου πει

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Βεβαια τετοιες θελω που χουν στητα βυζια και στρογγυλους κωλους και ναι ειναι ανεγκεφαλες και αναθεματιζω τη φυση που εχω τετοια ζωα αναγκη για να καλυψω τις γενετησιες ορμες αλλα τι να κανω? Ευχομαι οσο μεγαλωνωνα μειωνονται οι ορμες.και να μη τις εχω αναγκη δε φανταζεσαι λεξ ποσο τις απεχθανομαι αλλα τι νακανω

hak525

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Γιατι οι Ελλεινηδες εχουν γινει ετσι;

Nεο-φεμινιστικες θεωριες που τις πειθουν οτι αξιζουν το καλυτερο ( ακομα και αν  ρεαλιστικα δεν μπορουν να το εχουν)
Τα εκατομμυρια λιγουρια στα social χλαmedia.

Με τοση επιβεβαιωση, γιατι να μην εχουν ψηλα τον αμανε;

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Οι ωραιες παντα ειχαν ψηλά τον αμανέ, δυστυχώς τώρα και οι πατσαβούρες, και γιαυτό φταίνε οι άνδρες.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ο φεμινισμος ειναι αρρωστεια σιχαμενη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Nεο-φεμινιστικες θεωριες που τις πειθουν οτι αξιζουν το καλυτερο ( ακομα και αν  ρεαλιστικα δεν μπορουν να το εχουν)
Τα εκατομμυρια λιγουρια στα social χλαmedia.

Με τοση επιβεβαιωση, γιατι να μην εχουν ψηλα τον αμανε;

Το ερωτημα ειναι: Αμα ειχαν ψηλα τον αμανε, θα πηγαιναν με πακηδες, βορειοαφρικανους αραβες και μαυρους?

Αυτα που κανουν δε βγαζουν νοημα απο λογικης αποψεως. Δλδ δε γινεται να εχει καποια μια λιστα απαιτησεων με checkboxes που πρεπει να τικαριστουν του στυλ

α) να εχει μια καλη δουλεια (και οχι σκουπιδιαρης πχ)
β) να εχει ανεξαρτητοποιηθει / να μενει μονος
γ) να εχει μεταφορικο μεσο
δ) να ξερει να μιλησει και να μην ειναι iq 0
...κτλ κτλ

και μετα να βλεπεις την αλλη με εναν πακη ή αλγερινο που μενει με αλλους 8, εχει iq της πλακας, σιγουρα δεν εχει ουτε παπι, πιθανον να ζει με τιποτα επιδοματα, κλεψιμεϊκα ή με καποια κωλοδουλεια, κτλ.

Εεε, καπου εκει γελαει ο κοσμος που ελεγε και ο συγχωρεμενος ο αλεφαντος.

Ειδα σημερα μια ελλεϊνιδα με εναν βορειοαφρικανο αραβα, με κατι μουσια περιεργα, και ειχαν παει για ψωνια στο mall... καπου εκει το μυαλο βραχυκυκλωνει γιατι αυτος και μονο απ'τα μουσια δε κυκλοφορειται ο τυπος. Δλδ αμα ημουν γκομενα θα ντρεπομουν να βγω βολτα μαζι του. Αλλα απο τον αντιστοιχο ελληνα θελει τον ουρανο με τ'αστρα. Μονο με ορους ψυχοπαθειας πλεον αντιμετωπιζονται αυτα τα φαινομενα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το ερωτημα ειναι: Αμα ειχαν ψηλα τον αμανε, θα πηγαιναν με πακηδες, βορειοαφρικανους αραβες και μαυρους?

Αυτα που κανουν δε βγαζουν νοημα απο λογικης αποψεως. Δλδ δε γινεται να εχει καποια μια λιστα απαιτησεων με checkboxes που πρεπει να τικαριστουν του στυλ

...κτλ κτλ

και μετα να βλεπεις την αλλη με εναν πακη ή αλγερινο που μενει με αλλους 8, εχει iq της πλακας, σιγουρα δεν εχει ουτε παπι, πιθανον να ζει με τιποτα επιδοματα, κλεψιμεϊκα ή με καποια κωλοδουλεια, κτλ.

Ειδα σημερα μια ελλεϊνιδα με εναν βορειοαφρικανο αραβα, με κατι μουσια περιεργα, και ειχαν παει για ψωνια στο mall... καπου εκει το μυαλο βραχυκυκλωνει γιατι αυτος και μονο απ'τα μουσια δε κυκλοφορειται ο τυπος. Δλδ αμα ημουν γκομενα θα ντρεπομουν να βγω βολτα μαζι του. Αλλα απο τον αντιστοιχο ελληνα θελει τον ουρανο με τ'αστρα. Μονο με ορους ψυχοπαθειας πλεον αντιμετωπιζονται αυτα τα φαινομενα.

Καμπουρδίδη,δεν με ακούς!If you know what I mean :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε αλεξ τι παγερα αδιαφορες ρε φιλε τι ε ενδιαφερουν εσενα οι  καυλιτσες σωστα ?ε οι καυλες με αυτους πανε κατα δεκαδες το ω δει  με φιλους μου μπαρμεν και απο μακρια απο ντι τζει.και αυτες που εσυ θα  λεγες σοβαρες οταν μεγαλωσουν σοβαρευουν ρωτα καποια απο αυτες που το παιζουν ψευτοσοβαρες μετα τα 24 τα χες  ποτε με ντι τζει μπαρμαν καλλιτεχνη να δεις τ θα σου πει
Το αν μια γυναικα ειναι καυλίτσα ή οχι, δεν εχει να κάνει με τον σωματοτυπο της. Αυτα ειναι λυμένα απο καιρό.
Καταθετοντας μαλιστα προσωπικη εμπειρια, αυτες που λες ως "καυλιτσες" τις εχω καταχωρησει ως τα μεγαλυτερα κομοδινα. Ακριβως επειδη θεωρουν οτι ειναι θεές, δεν κάνουν και τιποτα για να σε ανεβασουν. Θεωρουν οτι επειδη απλως τις βλεπεις, πρεπει να καυλωνεις. Ε δεν ειναι μονο αυτο.
Η πιο καύλα γυναικα που εχω γνωρισει ηταν 1.63 και 80 κιλα.
Και ειμαι βεβαιος οτι οι περισσοτεροι που εχουν "αυστηρα" κριτηρια υψους και κιλων θα εδιναν ενα νεφρο για να ειναι μαζι της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

...κτλ κτλ

Αχ ρε τύπε.
Μας τα χάλασαν οι σκούροι.

Πανω που ειχαμε βολευτει στην αποψη οτι η μουνάρα θελει τον πλουσιο με τους κοιλιακους και το ακριβο αυτοκινητο, αρα αφου δεν τα εχουμε τι να κανουμε, ηρθαν οι σκουροι και απεδειξαν οτι αυτα δεν ισχυουν.
Και αντε τωρα να καταλαβουμε τι φταιει τελικα.

Αλλά μαλλον θα τις βγαλουμε τρελές και θα καθαρισουμε.
Εκτός αν καποια στιγμη ενηλικιωθουμε και καταλαβουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι ποτέ ασπρο-μαύρο ούτε τοσο επιφανειακα οσο μας βολευει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι ωραιες παντα ειχαν ψηλά τον αμανέ, δυστυχώς τώρα και οι πατσαβούρες, και γιαυτό φταίνε οι άνδρες.

Κι όμως,έχει κάτι φοιτήτριες μουνάκια κάτσε καλά,που εμένα δεν μου φαίνονται να έχουν κανέναν αμανέ ψηλά.Ίσα ίσα που γαμιούνται πανεύκολα πλέον με τον κάθε συνομήλικό τους.Δεν πρόλαβε δυστυχώς η δική μας γενιά την απελεύθερωση αυτών των ηλικιών

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τί να χωθώ ρε,αυτές μόνο να προκαλούν θέλουν
Ναι τύπε

Οταν οι κοπελες παιζουν με το κινητο τους, τις κατηγορεις οτι ειναι στον κοσμο τους και αδιαφορουν για τους γυρω τους

Οταν οι κοπελες σκυβουν μπροστα σου και σου δειχνουν τον κωλο τους, τις κατηγορεις οτι απλά θελουν να προκαλεσουν

Ηθελα να ηξερα τι πρεπει να κανει μια κοπελα για να εγκρινεις.
Καποτε βεβαια ισως καταλαβεις οτι το προβλημα το εχεις εσυ και οχι αυτες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και ειμαι βεβαιος οτι οι περισσοτεροι που εχουν "αυστηρα" κριτηρια υψους και κιλων θα εδιναν ενα νεφρο για να ειναι μαζι της.

Τύπε ... μια φορά κάπου το 1994 .... γαμιούνταν όλες οι γκόμενες ενός γραφείου που ψώνιζα βίζιτες ....

και η τηλεφωνήτρια μου είπε , επειδή θα τέλειωνε η πρώτη σε 2 ώρες, αν θέλω,
να έρθει αυτή να γαμηθεί μαζί μου ....επειδή ήμουν παλιός πελάτης ...

οι βίζιτες τους έπαιρναν 20.000 δρχ βασικό .... αυτή μου είπε θα ερχόταν με 10.000 δρχ ....
ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....

μου είπε ότι ήταν 1.90 , 90 κιλά ....

η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κακό γαμήσι !!!!!!

τελείως βαρύ εργαλείο όμως .....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εγώ θα προτιμούσα να κρατήσω το νεφρό μου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κι όμως,έχει κάτι φοιτήτριες μουνάκια κάτσε καλά,που εμένα δεν μου φαίνονται να έχουν κανέναν αμανέ ψηλά.Ίσα ίσα που γαμιούνται πανεύκολα πλέον με τον κάθε συνομήλικό τους.Δεν πρόλαβε δυστυχώς η δική μας γενιά την απελεύθερωση αυτών των ηλικιών

Και 20χρονος να ήσουν αγάμητος θα ήσουν, έχω φίλους με 20χρονους γιούς, που είναι τρόμπες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
35 ετων εισαι, γιατι θεωρείς οτι οι φοιτητριες ειναι εκτός του target group σου?
Γιατι πολυ απλα ψαχνεις παντα την απορριψη, την γουσταρεις, εχεις εθισθεί σε αυτήν.
Και την ανακαλυπτεις ακομη κι εκει που δεν υπαρχει.
Καποτε πρεπει να αναζητησεις βοηθεια απο εναν ειδικο οσο ειναι καιρος ακομη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom