alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Α ναι. Μπερδευτηκα γιατι αυτο ειχε και πριν τον Χαρδαλιά.Καλά,δεν θυμάσαι που είχε τον Χαρδαλιά και τώρα έβαλε ενα που δείχνει μισογυνισμό?
Α ναι. Μπερδευτηκα γιατι αυτο ειχε και πριν τον Χαρδαλιά.Καλά,δεν θυμάσαι που είχε τον Χαρδαλιά και τώρα έβαλε ενα που δείχνει μισογυνισμό?
Πες τα ρε ανθρωπε γιατι θα μας τρελανουν εδω μεσαΠοιος σου λεει οτι οι πιτσιρικοι γαμανε;
Ουτε καν.
Ολες τις μουναρες ανω των 35 αντρες τις εχουν κυριως.
Να το πουμε πιο σωστα, οι 40+ εχουν τα καλυτερα μουνια σε παγκοσμιο επιπεδο, παντου.
Εινα γνωστο οτι ο τύπος φυλοβιος ειναι 1,96 και 95 κιλα
Καλά,δεν θυμάσαι που είχε τον Χαρδαλιά και τώρα έβαλε ενα που δείχνει μισογυνισμό?
Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο, πιθανον να εχεις δικιο.Εσυ εαν ερχοσουν τοτε που σε καλεσε η κοπελα, θα αλλαζες mindset πανω στο θεμα.
Γνωριζω οτι δεν μπορουσες, το σεβομαι.
Να εισαι σιγουρος ομως οτι εαν γευτεις αυτα που πρεπει, θα ξεχασεις ολα τα αλλα.
Α ναι. Μπερδευτηκα γιατι αυτο ειχε και πριν τον Χαρδαλιά.
Α δηλαδη αν το εκανε σε καμια καφετερια ή μπαρ θα της μιλαγες
Οχι, απλως εχει μια πορεια εδω μεσα (οπως κι εγω) και καποια πραγματα εχουν ειπωθει πολλάκιςΕχετε γνωριστει απο κοντα;
Τέτοιος είμαι. Γι αυτό και υπονομεύω και σχεδιάζω την πτώση του γκουρού του σεξ, emperor13.
Πες τα ρε ανθρωπε γιατι θα μας τρελανουν εδω μεσα
οταν θητευεις διπλα στον τιτανα Δασκαλο Sad Man τετοια γραμματα μαθαινεις
Έτσι ρε. Να μάθουν οι μαλακισμένες ότι αν δεν έχουν σκοπό να πηδηχτούν, ΔΕΝ πρέπει να μας προκαλούν. Γυναίκες που προκαλούν τον οποιονδήποτε και δεν πηδιούνται μαζί του, είναι ΖΩΑ. Και μην βγει τώρα κανένας υπερασπιστής ανυπεράσπιστων δεσποσύνων και μου πει τα γνωστά -είσαι μισογύνης, -είσαι κομπλεξικός, -είσαι το ένα, είσαι το άλλο, δεν φταίνε αυτές έτσι είναι η φύση τους, διότι θα τα ακούσει και θα την πληρώσει αυτός, για όλες τις άχρηστες που θέλουν να προκαλούν εκ του ασφαλούς. Και δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για την ποταπή γυναικεία φύση, που έχει μείνει ακόμα το άθλιο DNA τους, στην εποχή των σπηλαίων, όταν το δικό μας φύλο ανακαλύπτει πλανήτες, νέους γαλαξίες και προάγει τον πολιτισμό.Αν με έβριζε ή αρνούνταν ακόμη και ευγενικά θα της έλεγα τουλάχιστον να μαζέψει το κωλαράκι της γιατί δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να κρατάω την κάβλα μου επειδή γουστάρεις να προκαλείς.
Ποιος σου λεει οτι οι πιτσιρικοι γαμανε;
Ουτε καν.
Ολες τις μουναρες ανω των 35 αντρες τις εχουν κυριως.
Να το πουμε πιο σωστα, οι 40+ εχουν τα καλυτερα μουνια σε παγκοσμιο επιπεδο, παντου.
Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο, πιθανον να εχεις δικιο.
Δεν θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει, η κοπελα ηταν ελληνιδα?
Στην Ελλάδα μ'αυτό το σωματότυπο,θα μοιάζει εξωγήινος
Το έχω ξαναπει,με τέτοια ύψη αν δεν είσαι μπασκετμπολίστας είναι κατάρα
Έτσι ρε. Να μάθουν οι μαλακισμένες ότι αν δεν έχουν σκοπό να πηδηχτούν, ΔΕΝ πρέπει να μας προκαλούν. Γυναίκες που προκαλούν τον οποιονδήποτε και δεν πηδιούνται μαζί του, είναι ΖΩΑ. Και μην βγει τώρα κανένας υπερασπιστής ανυπεράσπιστων δεσποσύνων και μου πει τα γνωστά -είσαι μισογύνης, -είσαι κομπλεξικός, -είσαι το ένα, είσαι το άλλο, δεν φταίνε αυτές έτσι είναι η φύση τους, διότι θα τα ακούσει και θα την πληρώσει αυτός, για όλες τις άχρηστες που θέλουν να προκαλούν εκ του ασφαλούς. Και δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για την ποταπή γυναικεία φύση, που έχει μείνει ακόμα το άθλιο DNA τους, στην εποχή των σπηλαίων, όταν το δικό μας φύλο ανακαλύπτει πλανήτες, νέους γαλαξίες και προάγει τον πολιτισμό.
Και στην τελική όποια μας προκαλεί χωρίς να διευκρινίζει ξεκάθαρα, αν μας γουστάρει ή όχι, μόνο και μόνο για να δοκιμάζει την υπομονή μας, να πέσει και να γκρεμοτσακιστεί από τις σκάλες, να την πιάσουν οι αιμορροϊδες της και να την πάει αίμα για ένα μήνα και να πέσει μια γλάστρα, πάνω στο αυτοκίνητό της. Αυτό αξίζει σε όλες αυτές τις άθλιες υπάρξεις, που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους, να τρολάρουν τους καλούς και ενάρετους ανθρώπους και να μαγεύονται από τα τσογλάνια.
Ισχύει . Καθόλου πιασάρικο ύψος.
Χειρότερα από μένα, είναι όσοι είναι πινέζες.
Αυτοί όμως μοιάζουν πιο προσιτοί.
Εγώ βγάζω και λίγο φόβο στις γκόμενες.
Το έχω πει άπειρες φορές.
Στην ελλάδα αλλά και γενικότερα, τα ύψη που αρέσουν στις γυναίκες, είναι 180 μέχρι 1.85 .
Άντε μέχρι 1.87 - 1.88 .
Από εκεί και πάνω ΧΑΝΕΙΣ.
Και από 1.75 μέχρι 1.80 είσαι καλός.