athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
εγινα σχεσοπιρφορος και χορτασα μουνι
εγινα σχεσοπιρφορος και χορτασα μουνι
Η αλλη ανοιγε μαγαζια τα φεσωνε και τα εκλεινε.. Τον εβαλε πουλησε το πατρικο του για ξελασπωσει τα χρεη της. Εξαιτιας της ηταν η αφορμη που πλακωσε την μανα του στο ξυλο. Επειτα τον εστειλε εδω και 10 χρονια τωρα στην αραπια εκει στους βεδουινους, μεσα στην πυρινη κολαση για να δουλευει σαν σκυλος και να της στελνει λεφτα. Και η κυρια πινει μπυρες(και οτι αλλο..) ανενοχλητη και ωραια στα μπαρακια. Οι πυρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα. :S
καλα του εκανε.. αλλα εχει και τις κορες που τις εκανε κλωνους της.. και το deadly woman θα συνεχιστει, ειναι σαν ιος, θα βρει το επομενο θυμα
Σας ενοχλεί και εσάς που η μέση ελλεεινίδα ενώ αυτοπαρουσιάζεται (μέσα από το ντύσιμο το lifestyle και άλλο πολλά) ως ψωλορουφήχτρα πόρνη και μόλις της την πέσει ξαφνικά σηκώνει παρθενοάμυνα;
Σας ενοχλεί και εσάς που η μέση ελλεεινίδα ενώ αυτοπαρουσιάζεται (μέσα από το ντύσιμο το lifestyle και άλλο πολλά) ως ψωλορουφήχτρα πόρνη και μόλις της την πέσει ξαφνικά σηκώνει παρθενοάμυνα;
Το πρωί ήμουν σουπερμαρκετ και μπροστά μου στο ταμείο ήταν μια με ξεκωλέ σορτσάκι,έκανε 3-4 σκυψίματα μπροστά σε όλους αλλά κατά τ'άλλα είχε το γνωστό ανήξερο ύφος και δεν κοίταζε κανέναν.Κρυφοπουταναριά όλες
Σκέψου τώρα να της την πέσεις και να σου πει σε παρακαλώ έχω σχέση!!!
Τί να χωθώ ρε,αυτές μόνο να προκαλούν θέλουν
Το πρωί ήμουν σουπερμαρκετ και μπροστά μου στο ταμείο ήταν μια με ξεκωλέ σορτσάκι,έκανε 3-4 σκυψίματα μπροστά σε όλους αλλά κατά τ'άλλα είχε το γνωστό ανήξερο ύφος και δεν κοίταζε κανέναν.Κρυφοπουταναριά όλες
Σοβαρά τώρα παίχτηκε τέτοια φάση και δεν πήγες να τριφτεις, να ζητήσεις τηλ κτλ;
Ρε τύπε ...Το πρωί ήμουν σουπερμαρκετ και μπροστά μου στο ταμείο ήταν μια με ξεκωλέ σορτσάκι,έκανε 3-4 σκυψίματα μπροστά σε όλους αλλά κατά τ'άλλα είχε το γνωστό ανήξερο ύφος και δεν κοίταζε κανέναν.Κρυφοπουταναριά όλες
Μπορουσες να πεις μπροστά στην ταμια "ασε αγαπη μου πληρωνω εγω σημερα" και βγαζεις την καρτα για να μην σε προλαβει αυτή ή λες άλλη μαλακια του στυλ "πηρα κι αυτα για να φαμε το βραδυ με την ταινια" και σκας μια σακουλα πατατακια με μίσος εκει που εχει τα πραγματα τηςΤο πρωί ήμουν σουπερμαρκετ και μπροστά μου στο ταμείο ήταν μια με ξεκωλέ σορτσάκι,έκανε 3-4 σκυψίματα μπροστά σε όλους αλλά κατά τ'άλλα είχε το γνωστό ανήξερο ύφος και δεν κοίταζε κανέναν.Κρυφοπουταναριά όλες