Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γιατι δεν της πηρες μια εξαδα μπουκαλακια και μια δεκαδα πακετακια τσιχλες τυπε να εχει το κοριτσι;

:S :S :S

Δηλαδη ηταν μαζι σου και την αφηνες να ψαχνει πιο φτηνα νερα και τσιχλες το κοριτσι;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.176
Πόντοι
3.346
Γιατι δεν της πηρες μια εξαδα μπουκαλακια και μια δεκαδα πακετακια τσιχλες τυπε να εχει το κοριτσι;

Δηλαδη ηταν μαζι σου και την αφηνες να ψαχνει πιο φτηνα νερα και τσιχλες το κοριτσι;

Ναι ρε σιγα μην την παρω και πατατακια  :S
Αφου η γκομενα ηταν φραγκοκιλερ..κι εγω την εστειλα με συνοπτικες διαδικασιες.. :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε δεν εχω να πω κατι αλλο.

Τα ποστ σου και ειδικα το τελευταιο σφυριξαν τον ερχομο της αμαξοστοιχιας Αθηνα-Λειβαδια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.176
Πόντοι
3.346
Σαββιδη οσο ομορφη και να ειναι η αλλη..αν καθεται 24 χρονων κοπελα να κανει τετοια πραγματα..δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να την παρεις στα σοβαρα..αμα ειμασταν 13 οκ μπορει να την κρατουσα  :S

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Οχι ολες φιλος.
Εβγαινα με μια πριν κανα 1.5 χρονο την εστειλα εγω, γιατι μετρουσε μεχρι και τα δεκαλεπτα! το κορυφαιο που μου εκανε ηταν οταν πηγαιναμε καπου με το αμαξι και μου λεει σταματα λιγο στο σουπερ μαρκετ να παρω κατι...τις λεω τι θα παρεις και μου λεει ενα νερο και τσιχλες..ενταξει την λεω θα παρουμε απο περιπτερο που ειναι στο δρομο μας..και μου λεει το θεικο, εκει τα εχουν ακριβα.. η διαφορα ηταν νερο 50 λεπτα στο περιπτερο 15 στο σουπερ. με χαζεψε μιλαμε. :2funny:
κακως, αυτη ηταν για σπιτι!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
κακως, αυτη ηταν για σπιτι!

Ετσι... η γκομενα που θα αγορασει με 3 ευρω αυτο που αλλου μπορει να βρει με 1, σιγουρα ΔΕΝ εχει νοοτροπια σωστης οικονομικης διαχειρισης. Και αυτο μετα θα μεταφραστει σε αυξημενο ζορι για τον αντρα που θα φερνει το χρημα και θα φευγει στο μπαμ. Τωρα βεβαια αμα δε θελει να τη παντρευτει αλλο αυτο :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε..μακρια γενικα απο φραγκοφονιαδες!

Τυπε καλο ειναι να ειναι large αλλα με τα λεφτα της... αμα παντρευτειτε και τα λεφτα σου γινουν λεφτα της, θες ακομα να ειναι ...large? :grin:

Δε βλεπεις ο Πατουλης τι επαθε?

patouli2.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εν τω μεταξύ,πολύ απλυσιά διαπιστώνω στους πιτσιρικάδες.Δεν είναι μόνο τα μούσια,αλλά περνάει δίπλα σου καμιά παρέα και σε χτυπάει η μπίχλα στη μύτη.Καλοκαίρι θέλει μπάνιο τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα για να μην βρωμάς,αυτοί αμφιβάλω αν κάνουν 1 τη βδομάδα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.724
Πόντοι
1.446
Παντως με πιανουν τα γελια οταν βλεπω τι κελεπουρια παντρευτηκαν οι Ελλε-ι-νιδες του κυκλου μας που το επεζαν ντιβες ...

Εχουν μια ταση αυτοκαταστροφης ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παντως με πιανουν τα γελια οταν βλεπω τι κελεπουρια παντρευτηκαν οι Ελλε-ι-νιδες του κυκλου μας που το επεζαν ντιβες ...

Ντίβες το παίζουν μόνο στην πόλη τους και τον κύκλο τους.Όταν πάνε αλλού,μπορούν να γαμηθούν με οτιδήποτε

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Οχι ολες φιλος.
Εβγαινα με μια πριν κανα 1.5 χρονο την εστειλα εγω, γιατι μετρουσε μεχρι και τα δεκαλεπτα! το κορυφαιο που μου εκανε ηταν οταν πηγαιναμε καπου με το αμαξι και μου λεει σταματα λιγο στο σουπερ μαρκετ να παρω κατι...τις λεω τι θα παρεις και μου λεει ενα νερο και τσιχλες..ενταξει την λεω θα παρουμε απο περιπτερο που ειναι στο δρομο μας..και μου λεει το θεικο, εκει τα εχουν ακριβα.. η διαφορα ηταν νερο 50 λεπτα στο περιπτερο 15 στο σουπερ. με χαζεψε μιλαμε. :2funny:
Πολυ καλά εκανε. Εγω έχω βρει μπουκαλάκι νερό 11 λεπτα σε σοπυπερμαρκετ. Αν είναι στο δρόμο μου πεζός και διψάω, μπαινω. Σιγά μην παω περίπτερο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Αφου γουσταρουν να ταλαιπωρουνται τι το ψαχνεις

imp9

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτό το φαινόμενο της ξινης, φιλόδοξης και αδίστακτης μπαζόλας Ελληνίδας παρατηρείται κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα και κατά κόρον στην Αθήνα. Τώρα είναι η επιρροή από κενό κόσμο; Οι ρυθμοί ζωής; Το κλίμα; Στα προάστια πάντως δεν είναι έτσι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216

Ακριβως....
παντρευονται κυριολεκτικα μαλακες....
αλλα που μυαλο, δεν εχουν μυαλα στο κεφαλι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ναι αυτο δεν ειναι θεμα των ελλεϊνιδων αποκλειστικα, εχει να κανει γενικοτερα με τη γυναικεια φυση που ελκεται απο ψυχοπαθεις, εγκληματιες, abusers, εγωκεντρικα ατομα, κτλ κτλ. Ενα μερος του ζωωδη εγκεφαλου τους ερμηνευει τα παραπανω ως σημαδια ...δυναμης τα οποια ειναι "θετικα".

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακριβως....
παντρευονται κυριολεκτικα μαλακες....
αλλα που μυαλο, δεν εχουν μυαλα στο κεφαλι...

Και τί να το κάνεις το μυαλό;Καλύτερα να είσαι κι εσύ μαλάκας και να σε θέλουν παρά νοήμων και να τον παίζεις

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Καλοκαίρι θέλει μπάνιο τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα για να μην βρωμάς
Αν πλένεσαι 2 φορές την ημέρα, το ΓΑΜΗΣΕΣ το δέρμα σου.

Στα 40 θα έχεις BRUTAL ρυτίδες στο πρόσωπο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom