Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
Βλέπεις έξω αντροπαρέες και γυναικοπαρέες.Οι πρώτοι θέλουν να γνωρίσουν γκόμενες,κοιτάνε,καρφώνουν,ψάχνονται
αλλά οι δεύτερες τους γράφουν στο μουνί τους.
Στην ερώτηση λοιπόν ποιος έχει το πρόβλημα,η απάντηση είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει απ'τη γυναίκα και δυστυχώς
γίνεται πρόβλημα και για τον άντρα.Γιατί όταν οι γυναίκες δεν θέλουν,ο άντρας και να θέλει δεν γίνεται τίποτα.
Αυτές αντέχουν την μοναξιά και την αγαμία ακόμα και χρόνια
To προβλημα στην ελλαδα ξεκινα απο τους ιδιους τους ελληνες, που Δεν θελουν οι γυναικες να ειναι ευκολες,
γιατι διαφορετικα θα τις πουν πουτανες, ετσι γινεται ενας φαυλος κυκλος που πεφτουν οι ιδιοι μετα σε ζονγκ  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Θέλω να καταλάβω γιατι οι απαίσιες και ελλεεινές ελλεεινίδες προσποιούνται τόσο πολύ στο γαμήσι.
Πριν αρχίσει ο καθένας να λέει τα δικά του να πω ότι το έχω τεσταρει σε πάνω από 10 περιπτώσεις.

Τύπε, τέσταρες μετά τη 10η περίπτωση μήπως έχεις μικρό/λεπτό πουλί ή μήπως διαρκείς γύρω στο 1,5 λεπτό ΜΑΖΙ με το ντουζάκι;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Τα εχουμε αναλυσει πολες φορες ...

Οι ελαχιστοι που ειχουν την τυχη να παιξουν στα μουνολιβαδα του ανατολικου  block ξερουν τι παει να πει μουνι ...

Οι υπολοιποι θα ασχολουνται μια ζωη με ψωνισμενα κοντοπουτανα ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
To προβλημα στην ελλαδα ξεκινα απο τους ιδιους τους ελληνες, που Δεν θελουν οι γυναικες να ειναι ευκολες,
γιατι διαφορετικα θα τις πουν πουτανες, ετσι γινεται ενας φαυλος κυκλος που πεφτουν οι ιδιοι μετα σε ζονγκ  :S

Ποιος δεν θέλει να είναι εύκολες;Εδώ λέμε μακάρι να υπήρχαν περισσότερες εύκολες για να γαμούσαν όλοι

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Τύπε, τέσταρες μετά τη 10η περίπτωση μήπως έχεις μικρό/λεπτό πουλί ή μήπως διαρκείς γύρω στο 1,5 λεπτό ΜΑΖΙ με το ντουζάκι;

Εκτός από εμένα το έχω δει σε ένα σωρό τσόντες και μάλιστα ερασιτεχνικές που υποτίθεται ότι ο άλλος γαμάει την γυναίκα του.
Αν κάνω λάθος βρες μου μια ελληνική τσόντα που να γίνεται το αντίθετο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
1. Ποιος δεν θέλει να είναι εύκολες;
2. Εδώ λέμε μακάρι να υπήρχαν περισσότερες εύκολες για να γαμούσαν όλοι
1. H συλλογικη νοοτροπια της κοινωνιας μας.
2. Λεμε παντα για τις αλλες, αυτες που δεν γνωριζουμε, οχι για τις δικες μας..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
Οι ελαχιστοι που ειχουν την τυχη να παιξουν στα μουνολιβαδα του ανατολικου  block ξερουν τι παει να πει μουνι ...
Αυτο ξαναπεστο..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Εκτός από εμένα το έχω δει σε ένα σωρό τσόντες και μάλιστα ερασιτεχνικές που υποτίθεται ότι ο άλλος γαμάει την γυναίκα του.
Αν κάνω λάθος βρες μου μια ελληνική τσόντα που να γίνεται το αντίθετο

Ρε τύπε η ζωή δεν είναι όπως οι τσόντες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
1. H συλλογικη νοοτροπια της κοινωνιας μας.
2. Λεμε παντα για τις αλλες, αυτες που δεν γνωριζουμε, οχι για τις δικες μας..
αυτα εχουν εξηγηθει ενδελεχως προ 12 ετιας σε αυτο εδω το θρεντ μονο που τοτε ειχαμε λεφτα και ερχοντουσαν πολλες αλλοδαπες που δεν γνωριζαμε και βγαζαμε τα γουστα μας,τωρα ειμαστε αφραγκοι και υπάρχει πρόβλημα,γαμω το Πασοκ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Και οχι μονο, και δυτικη Ευρωπη να πας μια χαρα γκομενες εχει. Το πιο ωραιο ειναι οι ελληνιδες του εξωτερικου. Οι πιο πολλες με Ελληνες πυρφορους (ελεος ρε γμτ εισαι 2000 χιλιομετρα απο το σπιτι σου και παλι μουνοδουλος), λενε τις ξενες ευκολες, χωρις προσωπικοτητα και ψυχρες (μιλησαν τα ψυγεια πιτσος) και βγαζουν χολη για ψηλες και αδυνατες.

Giokon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2020
Like
168
Πόντοι
0
Ακριβώς έτσι. Πως έχει βγει το συμπέρασμα, ότι οι Ελληνίδες είναι γυναικάρες - τρόπαιο, ειλικρινά δεν το αντιλαμβάνομαι. Σαν να ζεις σε φυλακή. Κι επειδή έχω κάνει φυλακή , το προτιμώ. Είμαι παντρεμένος με δυτικοευρωπαια. Τα κάνουμε όλα στο σεξ. Χωρίς Κυριακή στη μαμά. Χωρίς ζήλειες. Ζούμε μόνιμα έξω, κι έχω πάρει κι εγώ όλη τη νοοτροπία αυτή. Υγειής σχέση..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
Και οχι μονο, και δυτικη Ευρωπη να πας μια χαρα γκομενες εχει. Το πιο ωραιο ειναι οι ελληνιδες του εξωτερικου. Οι πιο πολλες με Ελληνες πυρφορους (ελεος ρε γμτ εισαι 2000 χιλιομετρα απο το σπιτι σου και παλι μουνοδουλος), λενε τις ξενες ευκολες, χωρις προσωπικοτητα και ψυχρες (μιλησαν τα ψυγεια πιτσος) και βγαζουν χολη για ψηλες και αδυνατες.
Παντου τα ιδια κανουν οι πυρφοροι. Εχουν εθιστει στην ντοπια φασολαδα και τους ξυνιζει ο ξενος αστακος

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Βλεπω οτι οποιος εχει επαφη με εξωτερικο συμπερενει το ιδιο ...

Η Ελλε-ι-νιδα ειναι SKODA με τιμη PORSHE ...

Αφηστε τις Ελλε-ι-νιδες για στους πυρφορους
... μια ζωη με τα 1200ρια ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πάντως εξωτερικό σίγουρα καταλαβαίνεις αμέσως ένα ζευγάρι Ελλήνων χωρίς να τους ακούσεις.Η κοντή και ο μουσάτος

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
Πάντως εξωτερικό σίγουρα καταλαβαίνεις αμέσως ένα ζευγάρι Ελλήνων χωρίς να τους ακούσεις.Η κοντή και ο μουσάτος

χαχαχααχα!!!! Κλασικός Έλληνας με μούσια!! Όπως επίσης με καφέ και σουβλάκι στην τσέπη!!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Βλεπω οτι οποιος εχει επαφη με εξωτερικο συμπερενει το ιδιο ...

Η Ελλε-ι-νιδα ειναι SKODA με τιμη PORSHE ...

Αφηστε τις Ελλε-ι-νιδες για στους πυρφορους
... μια ζωη με τα 1200ρια ...

χχαχαχα, Σκοντα με τιμη Πορσε, εγραψες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε τύπε η ζωή δεν είναι όπως οι τσόντες.

Εννοειται τυπε.

Στις τσοντες δεν υπαρχουν ξεβρακωτοι ζωνακηδες με ζανταρισμενα navara που πινουν ολη την ωρα διαλυτικα πινελου.

:S :S :S

imp9

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Μήπως όλο αυτό είναι υποκινούμενο στερεότυπο για να μην κάνει ο Έλληνας παιδιά και να μας εκπατρίσουν;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.184
Πόντοι
3.346
μονο που η συμπεριφορα και οι απαιτησεις των ελλεεινιδων παρολα τα
στραπατσα που περασε η χωρα μας εχει μεινει ακομη στην εποχη πασοκ
Οχι ολες φιλος.
Εβγαινα με μια πριν κανα 1.5 χρονο την εστειλα εγω, γιατι μετρουσε μεχρι και τα δεκαλεπτα! το κορυφαιο που μου εκανε ηταν οταν πηγαιναμε καπου με το αμαξι και μου λεει σταματα λιγο στο σουπερ μαρκετ να παρω κατι...τις λεω τι θα παρεις και μου λεει ενα νερο και τσιχλες..ενταξει την λεω θα παρουμε απο περιπτερο που ειναι στο δρομο μας..και μου λεει το θεικο, εκει τα εχουν ακριβα.. η διαφορα ηταν νερο 50 λεπτα στο περιπτερο 15 στο σουπερ. με χαζεψε μιλαμε. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom