Μόλις τελείωσα μια σχετική έρευνα η οποία κατέληγε στο ότι η γυναίκα είναι πιο εύπλαστη στις κοινωνικές νόρμες.
Αυτό εμένα μου δημιούργησε την εξής απορία.
Μήπως και τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας ( ναι τους άντρες εννοώ) έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που κάνει την γυναίκα της δικής μας κοινωνίας ελλεεινίδα;
Εννοείται.Οι γυναίκες είναι εύπλαστες και λειτουργούν σαν αγέλη,με την έννοια πως αν δουν ότι στο σύνολό τους λειτουργούν κάπως,θα προγραμματιστούν αναλόγως.Κάποτε ήταν νοικοκυρές και ήθελαν το καλύτερο για το σπίτι τους γιατί αυτή ήταν η νόρμα την οποία καλλιέργησε το τότε σύστημα.Πλέον η γυναίκα είναι εκτραχυσμένη,γιατι το σύστημα το αποτελούν κερατάδες,beta και εν γένει αριστερίζοντες φελλοι που το παίζουν φεμινιστές,αλλά αντί αυτού έχουμε ένα εμετικό αποτέλεσμα,όπου οι γυναίκα δεν είναι γυναίκα,αλλά θέλει να γίνει άντρας-φερεται,ντύνεται,ερωτοτροπεί σαν άνδρας- και εμείς οι άντρες κατά πελιοψηφία είμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε,καθώς όλο το συστημα είναι μαζί τους.Όμως ενώ θέλει να γίνει άνδρας,εκεί που τη συμφέρει παίζει τον ρόλο της ανυπεράσπιστης και της χρήζουσας ειδικής μεταχείρισης.
Προσωπικά είμαι της άποψης πως πρέπει να τους δώσουμε λίγο απο το φαρμακό τους.Ας δοθούν επιτέλους ίδες υποχρεώσεις,μαζί με τα δικαιώματα,σε άνδρες και γυναίκεςόπως π.χ. υποχρεωτική στράτευση,μονογονεικα οφέλη και σε άνδρες,ίση μεταχείριση σε περιστατικά βίας κάθε είδους κτλ, όπου δεν θα λαμβάνεται υπόψιν πουθενά το φύλο τους.Βεβαια αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν beta πιρφοροι αγαπούληδες.