Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Τον γάμησες τώρα.Αναμένουμε την δήθεν ψύχραιμη αντίδραση του.

Υπάρχει όμως και κάποια αρνητικά ακόμη στην περίπτωση του:

1)Νομίζει ότι έχει μόνο αυτός δίκιο και προσπαθεί να το περάσει σε όλους,λέγοντας ότι έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι,έχει ζήσει το ένα και το άλλο κλπ.

2)Σε όποιον τον δουλέψει,διαφωνήσει μαζί του κλπ,θα τον κατηγορήσει για αρνητικά τα οποία στην πραγματικότητα κατέχει ο ίδιος.Παράδειγματος χάριν,έχει πει σε άλλους οτι ζητάνε προσοχή,τη στιγμή που ο ίδιος το κάνει απεγνωσμένα με τον δικό του τρόπο.Θα πει άλλους κομπλεξικούς,την στιγμή που ο ίδιος με τους άπειρους χαρακτηρισμούς εκπέμπει τρελά κόμπλεξ.

3)To ''εγώ'' του είναι τόσο μεγάλο,που προσπαθεί να το θρέφει συνέχεια και συνέχεια,θέλοντας να εννοήσει ότι είναι επιπέδου Dan Bilzerian και δεν συμμαζεύεται.

Στην πραγματικότητα,λέει μαλακιούλες που λέει και ο έμπερορ(πλην του καπιταλισμού),αλλά με διαφορετικό τρόπο.

1) Μου θύμησες τώρα κάτι παππούδες(δεν έχω κάτι με τους γέρους ίσα ίσα) στα καφενεία που λένε ιστορίες από τα νιάτα τους σε στυλ "Εγώ που με βλέπεις παλιότερα όταν ήμουν καπετάνιος και πήγαινα Αμερική έπαιρνα τις βραζιλιάνες 2-2 " Λυπηρές ιστορίες.

2) Κλασικό φαινόμενο gaslighting.
Αν πάρεις 1 προς 1 τα επιχειρήματα κάποιων παίζει να βρεις όλα τα σφάλματα Λογικής που υπάρχουν.

3)Ε απλά προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειες του...όλοι το κάνουμε ως ένα βαθμό....αλλά το να το εξωτερικεύεις σε ένα φορουμ με αγνώστους το κάνει ακόμα πιο κομπλεξικό και χαζούλικο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
1) Μου θύμησες τώρα κάτι παππούδες(δεν έχω κάτι με τους γέρους ίσα ίσα) στα καφενεία που λένε ιστορίες από τα νιάτα τους σε στυλ "Εγώ που με βλέπεις παλιότερα όταν ήμουν καπετάνιος και πήγαινα Αμερική έπαιρνα τις βραζιλιάνες 2-2 " Λυπηρές ιστορίες.

2) Κλασικό φαινόμενο gaslighting.
Αν πάρεις 1 προς 1 τα επιχειρήματα κάποιων παίζει να βρεις όλα τα σφάλματα Λογικής που υπάρχουν.

3)Ε απλά προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειες του...όλοι το κάνουμε ως ένα βαθμό....αλλά το να το εξωτερικεύεις σε ένα φορουμ με αγνώστους το κάνει ακόμα πιο κομπλεξικό και χαζούλικο.

Ο Σαββίδης τις έπαιρνε 10-10. :S

Kαι για να μιλήσουμε σοβαρά:Εσύ έχεις δεχθεί πρόσκληση από τον Christos Savvidis για ποτό στο Χίλτον? :S

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ο Σαββίδης τις έπαιρνε 10-10. :S

Kαι για να μιλήσουμε σοβαρά:Εσύ έχεις δεχθεί πρόσκληση από τον Christos Savvidis για ποτό στο Χίλτον? :S

Πρέπει να δεχθώ ε?  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι γονείς μου έχουν πει να μην συναντώ αγνώστους από φόρουμ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πρέπει να δεχθώ ε?  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι γονείς μου έχουν πει να μην συναντώ αγνώστους από φόρουμ.

Nα σε ενημερώσω:

Το alpha male της καρδιάς μας,ο δάσκαλος του Hugh Hefner και λοιπών γατακίων,σε όσους τον εχουν δουλέψει,τον έχουν αμφισβητήσει,ή έχουν διαφωνήσει μαζί του,εχει προτείνει ποτό στο Χίλτον.

Φαντασου δλδ σε πόσους έχει κάνει πρόταση.

Νομίζω πρεπει να ανοίξει μια ανάλογη ψηφοφορία.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική συνάντηση..ένα τσούρμο 200 άτομα, να γίνει σωστά το κέρασμα.
Σωστό συμπόσιο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τους τελευταιους μηνες εχω καρκινο και αλλοι λενε ισως 3-4 χρονια αλλοι λενε αν ξεκινησει θα σε τελειωσει μεσα σε 2-3 μηνες και ολοι μαζι λενε να ξεκινησω επεμβασεις θεραπειες κτλπ. Οι παραγοντες που το ερεθιζουν ειναι η κακη ψυχολογια, το στρες και οι καταχρησεις. Τα εχω γραψει στα αρχιδια μου, δεν με απασχολει. Ηθελα να γνωριζω τι εχω, το εμαθα, το εγραψα στα αρχιδια μου. Αυτο κανει τη δουλεια του και εγω τη δικη μου.

Εαν θες, συναντιομαστε και τα βλεπεις και απο κοντα για να κοψεις να λες τις παπαριες που λες.

Δεν ειχα σκοπο να πω τιποτα δημοσιως αλλα βλεπω οτι δεν σεβεσαι τιποτα και το χοντραινεις το αστειο και δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο.
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι το είχες ξαναγράψει αυτό σαν Καπαμαρου. Τότε είχες πει πως έχασες και τον αδερφό από αυτή την ασθένεια και ότι λόγω αυτής, που είχες τότε ξεπεράσει, ακολουθείς και κάποια διατροφή ιδιαίτερη. Νομίζω ότι είχες παραθέσει και έναν τύπο από άπω Ανατολή που έδινε κάτι διατροφικές συμβουλές, χωρίς λάδι ελιάς κιόλας.
Το θέμα είναι γιατί κάτι τόσο προσωπικό σου να πρέπει να το κάνεις κτήμα όλων εδώ μέσα;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.176
Πόντοι
3.346
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι το είχες ξαναγράψει αυτό σαν Καπαμαρου. Τότε είχες πει πως έχασες και τον αδερφό από αυτή την ασθένεια και ότι λόγω αυτής, που είχες τότε ξεπεράσει, ακολουθείς και κάποια διατροφή ιδιαίτερη. Νομίζω ότι είχες παραθέσει και έναν τύπο από άπω Ανατολή που έδινε κάτι διατροφικές συμβουλές, χωρίς λάδι ελιάς κιόλας.
Το θέμα είναι γιατί κάτι τόσο προσωπικό σου να πρέπει να το κάνεις κτήμα όλων εδώ μέσα;
Δεν ειναι κακο αυτο..βλεπω καποια ατομα που δεν τα ξερω στο φεισμπουκ να μοιραζονται το τι περνανε με αγνωστους.
Ισως τους βοηθαει αυτο στο να εχουν καλυτερη ψυχολογια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν ειναι κακο αυτο..βλεπω καποια ατομα που δεν τα ξερω στο φεισμπουκ να μοιραζονται το τι περνανε με αγνωστους.
Ισως τους βοηθαει αυτο στο να εχουν καλυτερη ψυχολογια.

Μάλλον γιατί δεν έχουν γνωστούς για να τα μοιραστούν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.176
Πόντοι
3.346
Μάλλον γιατί δεν έχουν γνωστούς για να τα μοιραστούν
Εχουν φιλους που μιλανε στα σχολια και φωτο μαζι τους απο παλιοτερα. Απλα απο τι καταλαβα τους δινει δυναμη και ψυχολογια να μην το κρυβουν και να το μοιραζονται.
Τι να πω..να βλεπεις γυναικα 35 συν και να σου γραφει κανοντας και πλακα.. οτι μοιαζει με τους φαλακρους αντρες αν βγαλει την περουκα που φοραει και αλλα πολλα και να αστειευεται συνεχεια.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική συνάντηση..ένα τσούρμο 200 άτομα, να γίνει σωστά το κέρασμα.
Σωστό συμπόσιο.

τι 200 ατομα τυπε;    :S :S :S
δεκα εικοσι χυστες ειμαστε ολοι κι ολοι στο μπου,και οι υπολοιποι ειναι κλωνοι του ντοπα    :S :S :S

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.535
Πόντοι
216
Το τοπικ της ψυχαναλυσης εγινε εδω...
Λογικο βεβαια, αφου με τις ελλεεινιδες ολα ειναι ψυχρα κι αναποδα...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.724
Πόντοι
1.446
Εχω να πω οτι Ελλεινιδα ειναι γκομενα με μικρη ημερομηνια ληξης ...

Το ελληνικο DNA ειναι αμηληκτο για την γυναικα...
Γιαυτο δεν μου καιγεται καρφι ... θα κλαταρουν σαν σαμπρελες ...

Αναπωλω την Ουκρανια ,Ρουμανια και Τσεχια
που εβλεπες γκομενες και εμενες μαλακας απο την ομορφια τους ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχω να πω οτι Ελλεινιδα ειναι γκομενα με μικρη ημερομηνια ληξης ...

Το ελληνικο DNA ειναι αμηληκτο για την γυναικα...
Γιαυτο δεν μου καιγεται καρφι ... θα κλαταρουν σαν σαμπρελες ...

Ημερομηνία λήξης έχει στο να βρει λεφτά άντρα.Γιατί ο λεφτάς ψάχνει τη νεότερη και ομορφότερη

Απο κει και πέρα,και σαμπρέλα να γίνει,στην Ελλάδα μπορεί να γαμιέται και με γυμνασμένους 25ρηδες

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ημερομηνία λήξης έχει στο να βρει λεφτά άντρα.Γιατί ο λεφτάς ψάχνει τη νεότερη και ομορφότερη

Απο κει και πέρα,και σαμπρέλα να γίνει,στην Ελλάδα μπορεί να γαμιέται και με γυμνασμένους 25ρηδες

Μεγαλη αληθεια απο τη στιγμη που οι Ελληνες ειναι οι μεγαλυτεροι αγαπουληδες/πυρφοροι και προτιμουν να πανε με το ανθρωπακι της μισελιν απο το να κανουν εκδρομη στα σλαβικα μουνολιβαδα η να βασιστουν στα φτηνα πηδηχταδικα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε μαλάκα Μπούφο...Εσύ που υπέγραφες τις υποθήκες για δάνειο στη τραπεζικό στα τυφλά και θα έδινες το τηλέφωνό  σου στο πρώτο γυναικείο προφίλ που θα στο ζητούσε στο Ίντερνετ, ..κώλωσες να το δώσεις στον Σαββίδη που τη μισή του μέρα είναι εδώ μέσα και καταθέτει ψυχή και μιλάει με τα μισά μέλη στο τηλέφωνο..?
Τόσο κομπλεξικός και ακοινώνητος μαλάκας είσαι!Σε ξέρουν και οι γυναίκες και σου φέρονται ανάλογα!
Αν έβλεπα τι παίχτηκε προχτές το βράδι θα του έλεγα του Σαββίδη να έρθει να σου ρίξει καμιά φάπα να ξυπνήσεις χωρίς να ψαξει αν μπλοφάρεις ή όχι !
Αν και το καλύτερο ήταν να έρθει με τα παρακάτω εργαλεία !Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, σίγουρα θα ήταν καλύτερο από αυτό που βλέπουμε εδώ  :2funny:—->
εσυ ξυσε την κοπρια απο τις φτερνες με το μυστρι και αλλαζε κανα σωβρακο οταν πιανει τσικνα αρχαγγελιτη κωλοβλαχε και ασε τα καουμποϊλικια

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Θέλω να καταλάβω γιατι οι απαίσιες και ελλεεινές ελλεεινίδες προσποιούνται τόσο πολύ στο γαμήσι.
Πριν αρχίσει ο καθένας να λέει τα δικά του να πω ότι το έχω τεσταρει σε πάνω από 10 περιπτώσεις.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Θέλω να καταλάβω γιατι οι απαίσιες και ελλεεινές ελλεεινίδες προσποιούνται τόσο πολύ στο γαμήσι.
Πριν αρχίσει ο καθένας να λέει τα δικά του να πω ότι το έχω τεσταρει σε πάνω από 10 περιπτώσεις.

Γιατι ειναι ξενερωτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom