Γιώργος Κρους
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2013
- Like
- 203
- Πόντοι
- 21
Τον γάμησες τώρα.Αναμένουμε την δήθεν ψύχραιμη αντίδραση του.
Υπάρχει όμως και κάποια αρνητικά ακόμη στην περίπτωση του:
1)Νομίζει ότι έχει μόνο αυτός δίκιο και προσπαθεί να το περάσει σε όλους,λέγοντας ότι έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι,έχει ζήσει το ένα και το άλλο κλπ.
2)Σε όποιον τον δουλέψει,διαφωνήσει μαζί του κλπ,θα τον κατηγορήσει για αρνητικά τα οποία στην πραγματικότητα κατέχει ο ίδιος.Παράδειγματος χάριν,έχει πει σε άλλους οτι ζητάνε προσοχή,τη στιγμή που ο ίδιος το κάνει απεγνωσμένα με τον δικό του τρόπο.Θα πει άλλους κομπλεξικούς,την στιγμή που ο ίδιος με τους άπειρους χαρακτηρισμούς εκπέμπει τρελά κόμπλεξ.
3)To ''εγώ'' του είναι τόσο μεγάλο,που προσπαθεί να το θρέφει συνέχεια και συνέχεια,θέλοντας να εννοήσει ότι είναι επιπέδου Dan Bilzerian και δεν συμμαζεύεται.
Στην πραγματικότητα,λέει μαλακιούλες που λέει και ο έμπερορ(πλην του καπιταλισμού),αλλά με διαφορετικό τρόπο.
1) Μου θύμησες τώρα κάτι παππούδες(δεν έχω κάτι με τους γέρους ίσα ίσα) στα καφενεία που λένε ιστορίες από τα νιάτα τους σε στυλ "Εγώ που με βλέπεις παλιότερα όταν ήμουν καπετάνιος και πήγαινα Αμερική έπαιρνα τις βραζιλιάνες 2-2 " Λυπηρές ιστορίες.
2) Κλασικό φαινόμενο gaslighting.
Αν πάρεις 1 προς 1 τα επιχειρήματα κάποιων παίζει να βρεις όλα τα σφάλματα Λογικής που υπάρχουν.
3)Ε απλά προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειες του...όλοι το κάνουμε ως ένα βαθμό....αλλά το να το εξωτερικεύεις σε ένα φορουμ με αγνώστους το κάνει ακόμα πιο κομπλεξικό και χαζούλικο.