Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ημουν Ρουμανια για μηνες κυνηγουσα ενα απιστευτο μουνι που μου το επαιζε πολυ High Class...

Μαθαινω απο την κολητη της οτι κανει Web Cam shows οποτε στην επομενη συναντηση σε ενα Club στο Βουκουρεστι της ξεφουρνηζω οτι ξερω τι κανει ... και οτι το βρισκω πολυ προχω...

Μου εκατσε με συνοπτηκες διαδικασιες ... οταν πεσουν οι μασκες ... ειναι ολες πουτανες ...!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βλέπεις κάτι 20χρονα-23χρονα με κάτι καυλομουνίτσες έξω,τραβάς τα βυζιά σου να πούμε.Και εμφάνιση ότι να'ναι όλοι αυτοί,κοντοί,λέτσοι,αξύριστοι,τί να πεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Παρακολούθησα τον διάλογο της αποτυχημένης απόπειρας συνάντησης, του πουλιού με τον Σαββίδη κι έχω να πω τα εξής:

Πουλί είσαι τραγικός και απαράδεκτος. Σου έλεγε ο Σαββίδης, να του στείλεις ένα πμ και να του δώσεις το τηλέφωνό σου κι εσύ άλλα αντ' άλλων και ότι να 'ναι. -Μη μου μιλάς οδηγάω, -Έφτασα, ενώ σου εξηγούσε λογικότατα ο άνθρωπος, ότι αν δεν έχει τηλέφωνο κάποιου δεν τρέχει σε άσκοπες συναντήσεις για τρολάρισμα. Κι εσύ αντί σαν φυσιολογικός άνθρωπος να του δώσεις ένα τηλέφωνο σε πμ και όχι εδώ δημοσίως, τον έπαιζες και κόμιζες γλαύκα εις Αθήνας.

Ότι έγινε έγινε, πάμε παρακάτω.

Σου προτείνω να επιδιώξεις να τον συναντήσεις. Κέρδος θα έχεις, χάσιμο δεν θα έχεις. Ο άνθρωπος, είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων, για πάρα πολλά θέματα, που όλοι μας αγνοούμε. Πίστεψέ με, αν έμενα Αθήνα και όχι Βόρεια Ελλάδα θα επεδίωκα να τον συναντήσω.

Στείλ' του σε πμ τον αριθμό σου και συνάντησέ τον. Αν μετά την συνάντηση, θεωρήσεις ότι έχασες άσκοπα τον χρόνο σου, τότε στείλε σε εμένα με πμ τον τραπεζικό αριθμό λογαριασμού σου, να σου βάλω ένα πενηντάρικο για την βενζίνη που ξόδεψες και τον καφέ που ήπιες.
τυπε μπες με το κανονικο προφιλ και γραψε γιατι να υποστηριζεις τον εαυτο σου με κλωνους ειναι απο θλιβερο εως και καταθλιπτικο

Υ.Γ: ελαβα αυτο το προσωπικο μηνυμα απο ενα νεο μελος με νικνειμ "το πτηνο", ο οποιος δεν μπορει να γραψει ακομα χωρις εγκριση απο τους διαχειριστες και με παρακαλεσε να αναρτησω για λογαριασμο του το εξης:

"καλησπερα παιδια, ειμαι ενα νεο μελος, το πτηνο, που παρακολουθω εδω και καιρο το σαιτ και αποφασισα να γραψω σημερα πρωτη φορα αλλα επειδη δεν μπορω ακομα να κανω ποστ, το στελνω στο πουλι για να το δημοσιευσει για μενα. για το θεμα της αποτυχημενης αποπειρας συναντησης του πουλιου και του χρηστου σαββιδη εχω να πω τα εξης: χρηστο σαββιδη εισαι τραγικος. λες λες λες σε ολα τα νηματα ποσο υπερσυμπαντικος γαμιας και ποσο αμυθητα πλουσιος εισαι αλλα την πρωτη φορα που σου εκλεισε καποιος ραντεβου απο κοντα αρχισες τις δικαιολογιες οτι θελεις κινητα τηλεφωνα και συνομιλιες για να δεις ποιος ειναι κλπ κλπ. ενας υπερσυμπαντικος γαμιας και αμυθητα πλουσιος εχει τους τροπους και τα μεσα να προστατευει απεναντι σε ασημαντους και ταπεινους ιντερνετικους χρηστες χωρις να χρειαζεται να του καταθεσουμε και Ε9 και πιστοποιητικο βαφτισης πριν τη συναντηση. επεσες πολυ στα ματια μου χρηστο. σε ειχα ψηλα, πιστευα σε σενα, ημουν ετοιμος να εφαρμοσω τα αποσταγματα γνωσης που γραφεις καθε μερα εδω μεσα, ομως πια απογοητευτηκα. κατι εσπασε μεσα μου χρηστο. που ειναι ο ανθρωπος που γνωρισα; ο μαστερ του σεξ, της μπαλας και του καρατε; ο ανθρωπος που εχει κανει αμυθητη περιουσια εξαγοντας σερβιετες για γοργονες και εισαγοντας κομπολογια για κουλους; ο ανθρωπος που εχει γαμησει το παγκοσμιο τζετ σετ και το εγχωριο σετ τζετ; κριμας."

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε μάγκες στα τελευταία μου πεσίματα όλες προβάλουν ότι έχουν γκόμενο. Ξαφνικά δεσμεύτηκαν όλες οι ελλεεινίδες;
Πλέον τους λέω ότι γαμαω και και τους μπέμπηδες γκόμενους τους για να τους την σπάσω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε μάγκες στα τελευταία μου πεσίματα όλες προβάλουν ότι έχουν γκόμενο. Ξαφνικά δεσμεύτηκαν όλες οι ελλεεινίδες;
Πλέον τους λέω ότι γαμαω και και τους μπέμπηδες γκόμενους τους για να τους την σπάσω
τυπε μηπως φταιει τιποτα αλλο;

0782bdd450f8ee680509538abb714d62.jpg

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μπαααα μακάρι να ήταν αυτό, θα ήξερα και τι να κάνω για να το διορθώσω.

Εμφανισιακά θεωρώ ότι είμαι οκ. 1,87 μελαχρινός, αρκετά αθλητικός χωρίς βέβαια τίποτα υπερβολικό.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μπαααα μακάρι να ήταν αυτό, θα ήξερα και τι να κάνω για να το διορθώσω.

Εμφανισιακά θεωρώ ότι είμαι οκ. 1,87 μελαχρινός, αρκετά αθλητικός χωρίς βέβαια τίποτα υπερβολικό.
τοτε τυπε μου υπαρχουν 2 ενδεχομενα
επεσες σε πολλες συνεχομενες ξενερωτες που δεν γουσταρανε φαση ή επεσες σε πολλες που δεν θελουν μπλεξιματα λογω κορωνοιου
δεν πειραζει, μην απογοητευεσαι
σε ενα μηνα περιπου ο νικ χαρντ θα ανοιξει αεροδρομια και πτησεις και η αθηνα θα κατακλειστει απο αλλοδαπα μουνακια για να παιξεις τη μπαλιτσα σου
σε καθε περιπτωση ολοι περιμενουμε πως και πως

6-dscf0817.jpg

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Έτσι ρε πουλί και ήθελα φέτος να γαμησω Αγγλίδα γαμώ τον κορωναϊό μου.
Μου κατέστρεψε πολλά όνειρα η πανδημία

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Έτσι ρε πουλί και ήθελα φέτος να γαμησω Αγγλίδα γαμώ τον κορωναϊό μου.
Μου κατέστρεψε πολλά όνειρα η πανδημία
τυπε οι παρεες με αγγλιδες θελουν προσοχη
πρεπει να αποφευγεις τις κακοτοπιες

6966869

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506

https://[URL unfurl="true"]www.bournemouthecho.co.uk/resources/images/6966869?type=responsive-gallery-fullscreen[/img[/URL]]
[/quote]

5Ι και φίλες;;;  :what:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μπορεί να το λένε και σαν δικαιολογία,αλλά λίγο πολύ,όλες κάπου είναι κολλημένες.Έχουν τόσες επιλογές στον κύκλο τους,που είναι αδύνατον να μην κολλήσουν με κάποιον.

Το πρόβλημα το έχουν όσοι άντρες δεν έχουν γκόμενες στον κύκλο τους και πρέπει να γνωρίσουν άγνωστες.Αυτοί πραγματικά ζουν στη χειρότερη χώρα που θα μπορούσαν να ζουν.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

https://[URL unfurl="true"]www.bournemouthecho.co.uk/resources/images/6966869?type=responsive-gallery-fullscreen[/img[/URL]]
[/quote]

Ειχα μαυρη αγγλιδα συναδερφο, πιο χοντρη απο αυτη, που με κυνηγουσε για κανα τριμηνο. και ολο ελεγε τι  θες με τις κοκκαλιαρες, εγω ειμαι αληθινη γυναικα κλπ. Μου ξυπνησες εφιαλτες τωρα. Στο τελος την πηδηξε ενας σλοβακος και γλυτωσα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μπορεί να το λένε και σαν δικαιολογία,αλλά λίγο πολύ,όλες κάπου είναι κολλημένες.Έχουν τόσες επιλογές στον κύκλο τους,που είναι αδύνατον να μην κολλήσουν με κάποιον.

Το πρόβλημα το έχουν όσοι άντρες δεν έχουν γκόμενες στον κύκλο τους και πρέπει να γνωρίσουν άγνωστες.Αυτοί πραγματικά ζουν στη χειρότερη χώρα που θα μπορούσαν να ζουν.

Ελλαδα χωρις κυκλο δε πηδας σιγουρα (εκτος απο μπαρμαν, λεφταδες κλπ). Το θεμα ομως ειναι να μη σε παρει απο κατω και να κοιταξεις να φτιαξεις κυκλο, να εχεις μια ασχολια και να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου, ετσι ωστε οταν γνωρισεις να μη βγαλεις μια μιζερια.

Και σε μια τελικη, Αθηνα στα πηδηχταδικα εχει με 20 ευρω (το πιο φτηνο σεξ στην Ευρωπη) και το καλοκαιρι εχει ξενες, οποτε δικαιολογιες δε χρειαζονται.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ελλαδα χωρις κυκλο δε πηδας σιγουρα (εκτος απο μπαρμαν, λεφταδες κλπ). Το θεμα ομως ειναι να μη σε παρει απο κατω και να κοιταξεις να φτιαξεις κυκλο, να εχεις μια ασχολια και να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου, ετσι ωστε οταν γνωρισεις να μη βγαλεις μια μιζερια.

Και σε μια τελικη, Αθηνα στα πηδηχταδικα εχει με 20 ευρω (το πιο φτηνο σεξ στην Ευρωπη) και το καλοκαιρι εχει ξενες, οποτε δικαιολογιες δε χρειαζονται.

Τα πηδηχτάδικα καλύπτουν μέχρι ένα σημείο.Αλλά και η γκόμενα χρειάζεται,να γαμάς στο σπίτι,να βγάζεις ότι γούστα θες χωρίς πίεση,να την παίρνεις μαζί σου μην πηγαίνεις παντού μόνος σαν ψωριάρης κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom