το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ωχΚινητο με εντεκα νουμερα
Ενα μυθικο μελος δεν θα μπορούσε να εχει ενα συνηθισμενο κινητο
μαλακια μου
καταλαθως εγραψα ενα παραπανω
το 6 στην αρχη δεν ισχυει
ωχΚινητο με εντεκα νουμερα
Ενα μυθικο μελος δεν θα μπορούσε να εχει ενα συνηθισμενο κινητο
τετοια πηρατε μαζι?
δηλαδη συγγνωμη μας εβγαλες νυχτιατικα στην αχαρνων και πας τωρα εσυ να φας τσιμπουκια πως γα λενε της αννας;
ωραιος εισαι ρε τυπε
να ξαναβαλουμε στοιχημα μαζι σου να ψωνισουμε απο σβερκο
απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις σκοπο να ερθειςΤυπε εγω εκει ημουν, ετρωγα ηδη τσεμπουρεκ στη προσπαθεια μου να γινω 200 κιλα απο τα 199 που ειμαι τωρα.
Εσυ δεν ηρθες.
απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις σκοπο να ερθεις
οποτε φευγω
και απο εκει που μας ελεγες οτι θες πανω απο 25 λεπτα πως εφτασες αμεσως 199 κιλα ανθρωπος;Τυπε τοση ωρα μπροστα σου ειμαι και τρωω τσεμπουρεκ, 199 κιλα ανθρωπος, γκαβος εισαι;
και απο εκει που μας ελεγες οτι θες πανω απο 25 λεπτα πως εφτασες αμεσως 199 κιλα ανθρωπος;
κυλησες;
φτανω σπιτιΤυπε εδω εσυ ειχες βγαλει τα αλαρμ και περιμενες, τα 199 κιλα μου σε χαλανε;
:S :S :S
την επομενη φορα που θα μας γραψεις την ιστορια που ησουν με ενα φιλο σου σε μπητς μπαρ και σας εκαναν τα γλυκα ματια απο απεναντι 2 μοντελες που αποδειχθηκε οτι ηταν η σταρ και η μις σερβια που κερδισαν στα σερβικα καλλιστεια δωρο ενα ταξιδι στην ελλαδα και τις κερασατε σφηνακι και σας προτειναν να πατε στην τουαλετα κι εκει τις γαμησατε νουμεραδα και τωρα σας εχουν γινει στενος κορσες γιατι κολλησαν μαζι σας και ψαχνεις να τις κανεις μπλοκ απο τα σοσιαλ μιντια κλπ κλπ μην ξαναβαλεις στοιχημα να σε πιστεψουμεΕλα μην εχεις παραπονο, απο εδω το εφερες, απο εκει το εφερες, τη πηρες τη προσοχη σου και σημερα απο εμενα.
Αλλη φορα παλι.
ο κοζμος ειναι κακος τυπε :-Τα οσα γραφεις δειχνουν το ποιος εισαι τυπε, δεν χρειαζεται να γραψω κατι αλλο.
Ελαχιστη νοημοσυνη να εχει καποιος, καταλαβαινει με το απλα να σε διαβασει.
σορρυ τυπε δεν θελω να με παρεξηγησεις αλλα επειδη σε εχω δει οτι ζητας κι απο αλλα μελη κινητο με πιεμ για "στοιχημα"
μηπως ξαχνεσαι να σε γαμησουμε; ηρεμα ρωταω
την επομενη φορα που θα μας γραψεις την ιστορια που ησουν με ενα φιλο σου σε μπητς μπαρ και σας εκαναν τα γλυκα ματια απο απεναντι 2 μοντελες που αποδειχθηκε οτι ηταν η σταρ και η μις σερβια που κερδισαν στα σερβικα καλλιστεια δωρο ενα ταξιδι στην ελλαδα και τις κερασατε σφηνακι και σας προτειναν να πατε στην τουαλετα κι εκει τις γαμησατε νουμεραδα και τωρα σας εχουν γινει στενος κορσες γιατι κολλησαν μαζι σας και ψαχνεις να τις κανεις μπλοκ απο τα σοσιαλ μιντια κλπ κλπ μην ξαναβαλεις στοιχημα να σε πιστεψουμε
δεν την ξαναπαταω