Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κινητο με εντεκα νουμερα

Ενα μυθικο μελος δεν θα μπορούσε να εχει ενα συνηθισμενο κινητο
ωχ
μαλακια μου
καταλαθως εγραψα ενα παραπανω
το 6 στην αρχη δεν ισχυει

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
δηλαδη συγγνωμη μας εβγαλες νυχτιατικα στην αχαρνων και πας τωρα εσυ να φας τσιμπουκια πως γα λενε της αννας;
ωραιος εισαι ρε τυπε
να ξαναβαλουμε στοιχημα μαζι σου να ψωνισουμε απο σβερκο

Τυπε εγω εκει ημουν, ετρωγα ηδη τσεμπουρεκ στη προσπαθεια μου να γινω 200 κιλα απο τα 199 που ειμαι τωρα.

Εσυ δεν ηρθες. :dunno:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε τοση ωρα μπροστα σου ειμαι και τρωω τσεμπουρεκ, 199 κιλα ανθρωπος, γκαβος εισαι;
και απο εκει που μας ελεγες οτι θες πανω απο 25 λεπτα πως εφτασες αμεσως 199 κιλα ανθρωπος;
κυλησες;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
και απο εκει που μας ελεγες οτι θες πανω απο 25 λεπτα πως εφτασες αμεσως 199 κιλα ανθρωπος;
κυλησες;

Τυπε εδω εσυ ειχες βγαλει τα αλαρμ και περιμενες, τα 199 κιλα μου σε χαλανε;

:S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε εδω εσυ ειχες βγαλει τα αλαρμ και περιμενες, τα 199 κιλα μου σε χαλανε;

:S :S :S
φτανω σπιτι
τιποτα τερμα και τελειωσε
πληρως αναξιοπιστος
ολο λαδι λαδι και τηγανιτα τιποτα
δεν την ξαναπαταω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• download.jpeg.jpg
    download.jpeg.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ελα μην εχεις παραπονο, απο εδω το εφερες, απο εκει το εφερες, τη πηρες τη προσοχη σου και σημερα απο εμενα.

Αλλη φορα παλι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ελα μην εχεις παραπονο, απο εδω το εφερες, απο εκει το εφερες, τη πηρες τη προσοχη σου και σημερα απο εμενα.

Αλλη φορα παλι.
την επομενη φορα που θα μας γραψεις την ιστορια που ησουν με ενα φιλο σου σε μπητς μπαρ και σας εκαναν τα γλυκα ματια απο απεναντι 2 μοντελες που αποδειχθηκε οτι ηταν η σταρ και η μις σερβια που κερδισαν στα σερβικα καλλιστεια δωρο ενα ταξιδι στην ελλαδα και τις κερασατε σφηνακι και σας προτειναν να πατε στην τουαλετα κι εκει τις γαμησατε νουμεραδα και τωρα σας εχουν γινει στενος κορσες γιατι κολλησαν μαζι σας και ψαχνεις να τις κανεις μπλοκ απο τα σοσιαλ μιντια κλπ κλπ μην ξαναβαλεις στοιχημα να σε πιστεψουμε
δεν την ξαναπαταω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σου λεω βαζεις στοιχημα στο απο κοντα να δουμε εαν αυτα που λες για εμενα ισχυουν;

Μου λες ναι ερχομαι εκει σε 25 λεπτα, και καλα. Παιδιαστικες παπαριες.

Σου λεω, στειλε πμ το κινητο σου να σε καλεσω να κλεισουμε τη συναντηση και να δουμε ποιος θα  κερδισει το στοιχημα.

Συνεχιζεις και κανεις παιδιαστικες παπαριες.

Ερχομαι, φτανω, εφτασα, περιμενω με αλαρμ, βλεπω ενα χοντρο απεναντι κτλπ.

Τωρα, γραφεις ασχετες παπαρολογιες για να στρεψεις τη προσοχη αλλου και να μη φανει οτι οταν γραφεις παπαριες για ανθρωπους που δεν γνωριζεις και μετα κανεις τον Κινεζο οταν σου ριχνει το εδω και τωρα.

Αυτος που θελει να στηριξει τα οσα λεει, στελνει το κινητο του με πμ ομορφα κυριος και λεει παρε φιλε να κανονισουμε. Κανονιζεις, πας απο εκει, βλεπεις τα οσα εχεις να δεις και η αληθεια λαμπει και για τους δυο.

Ετσι κανουν οι ανθρωποι.

Τωρα αυτα που κανεις εσυ και που συνεχιζεις συνεχως τις τρολιες και τις παπαρολογιες, κρατα τα για τον εαυτο σου, ειναι τοξικο και βαρετο το ολο θεμα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σορρυ τυπε δεν θελω να με παρεξηγησεις αλλα επειδη σε εχω δει οτι ζητας κι απο αλλα μελη κινητο με πιεμ για "στοιχημα"

μηπως ψαχνεσαι να σε γαμησουμε; ηρεμα ρωταω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τα οσα γραφεις δειχνουν το ποιος εισαι τυπε, δεν χρειαζεται να γραψω κατι αλλο.

Ελαχιστη νοημοσυνη να εχει καποιος, καταλαβαινει με το απλα να σε διαβασει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τα οσα γραφεις δειχνουν το ποιος εισαι τυπε, δεν χρειαζεται να γραψω κατι αλλο.

Ελαχιστη νοημοσυνη να εχει καποιος, καταλαβαινει με το απλα να σε διαβασει.
ο κοζμος ειναι κακος τυπε  :-

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
την επομενη φορα που θα μας γραψεις την ιστορια που ησουν με ενα φιλο σου σε μπητς μπαρ και σας εκαναν τα γλυκα ματια απο απεναντι 2 μοντελες που αποδειχθηκε οτι ηταν η σταρ και η μις σερβια που κερδισαν στα σερβικα καλλιστεια δωρο ενα ταξιδι στην ελλαδα και τις κερασατε σφηνακι και σας προτειναν να πατε στην τουαλετα κι εκει τις γαμησατε νουμεραδα και τωρα σας εχουν γινει στενος κορσες γιατι κολλησαν μαζι σας και ψαχνεις να τις κανεις μπλοκ απο τα σοσιαλ μιντια κλπ κλπ μην ξαναβαλεις στοιχημα να σε πιστεψουμε
δεν την ξαναπαταω

εκλαψα με πουλι παλι σημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Παρακολούθησα τον διάλογο της αποτυχημένης απόπειρας συνάντησης, του πουλιού με τον Σαββίδη κι έχω να πω τα εξής:

Πουλί είσαι τραγικός και απαράδεκτος. Σου έλεγε ο Σαββίδης, να του στείλεις ένα πμ και να του δώσεις το τηλέφωνό σου κι εσύ άλλα αντ' άλλων και ότι να 'ναι. -Μη μου μιλάς οδηγάω, -Έφτασα, ενώ σου εξηγούσε λογικότατα ο άνθρωπος, ότι αν δεν έχει τηλέφωνο κάποιου δεν τρέχει σε άσκοπες συναντήσεις για τρολάρισμα. Κι εσύ αντί σαν φυσιολογικός άνθρωπος να του δώσεις ένα τηλέφωνο σε πμ και όχι εδώ δημοσίως, τον έπαιζες και κόμιζες γλαύκα εις Αθήνας.

Ότι έγινε έγινε, πάμε παρακάτω.

Σου προτείνω να επιδιώξεις να τον συναντήσεις. Κέρδος θα έχεις, χάσιμο δεν θα έχεις. Ο άνθρωπος, είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων, για πάρα πολλά θέματα, που όλοι μας αγνοούμε. Πίστεψέ με, αν έμενα Αθήνα και όχι Βόρεια Ελλάδα θα επεδίωκα να τον συναντήσω.

Στείλ' του σε πμ τον αριθμό σου και συνάντησέ τον. Αν μετά την συνάντηση, θεωρήσεις ότι έχασες άσκοπα τον χρόνο σου, τότε στείλε σε εμένα με πμ τον τραπεζικό αριθμό λογαριασμού σου, να σου βάλω ένα πενηντάρικο για την βενζίνη που ξόδεψες και τον καφέ που ήπιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom