Παρακολούθησα τον διάλογο της αποτυχημένης απόπειρας συνάντησης, του πουλιού με τον Σαββίδη κι έχω να πω τα εξής:
Πουλί είσαι τραγικός και απαράδεκτος. Σου έλεγε ο Σαββίδης, να του στείλεις ένα πμ και να του δώσεις το τηλέφωνό σου κι εσύ άλλα αντ' άλλων και ότι να 'ναι. -Μη μου μιλάς οδηγάω, -Έφτασα, ενώ σου εξηγούσε λογικότατα ο άνθρωπος, ότι αν δεν έχει τηλέφωνο κάποιου δεν τρέχει σε άσκοπες συναντήσεις για τρολάρισμα. Κι εσύ αντί σαν φυσιολογικός άνθρωπος να του δώσεις ένα τηλέφωνο σε πμ και όχι εδώ δημοσίως, τον έπαιζες και κόμιζες γλαύκα εις Αθήνας.
Ότι έγινε έγινε, πάμε παρακάτω.
Σου προτείνω να επιδιώξεις να τον συναντήσεις. Κέρδος θα έχεις, χάσιμο δεν θα έχεις. Ο άνθρωπος, είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων, για πάρα πολλά θέματα, που όλοι μας αγνοούμε. Πίστεψέ με, αν έμενα Αθήνα και όχι Βόρεια Ελλάδα θα επεδίωκα να τον συναντήσω.
Στείλ' του σε πμ τον αριθμό σου και συνάντησέ τον. Αν μετά την συνάντηση, θεωρήσεις ότι έχασες άσκοπα τον χρόνο σου, τότε στείλε σε εμένα με πμ τον τραπεζικό αριθμό λογαριασμού σου, να σου βάλω ένα πενηντάρικο για την βενζίνη που ξόδεψες και τον καφέ που ήπιες.