Άμα έχεις καλή εμφάνιση,δεν θα ψάξεις να βρεις τα πιο μπάζα που κυκλοφορούν για να την πέσεις.Θα ψάχνεις κάτι εφάμιλλο με σένα.Αν είσαι 6 ψάχνεις τουλάχιστον 6,αν είσαι 7 ψάχνεις 7,άσχετα αν στην Ελλάδα πολλοί εμφανίσιμοι είναι με μπάζα.
οκ κατσε εσυ πχ 7ρι να περιμενεις να βρεις γκομενα απο το 10% των ελληνιδων που ειναι απο 7 και πανω
και ασε εμας τα μπαζα, να γαμαμε το 90% των 6ριων και 5ριων
ΚΑΙ ΤΑ 7ΡΙΑ ΚΑΙ 8ΡΙΑ του 10% , ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΑ 6ΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 5ΡΙΑ.
το πεσιμο ειναι θεμα πειρας και αν περιμενεις να αποκτησεις πειρα μη την ψηλη, ξανθια, λεπτη, κουκλαρα ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, και θα εισαι μια ζωη με το πουλι στο χερι ΜΑΛΑΚΑ,
εκτος αν εισαι τραγουδιστης, ηθοποιος, διασημος, εφοπλιστης και ειναι γεματο με κουκλαρες το παρτυ που πας καθε βραδυ.
στα 18 μου νομιζα οτι επειδη ειχα κοιλιακους και μπρατσα θα εχω και την αντιστοιχη γκομενα, την καλλιγραμμη, στα 22 ωριμασα και το ειδα αλλιως το εργο οποτε αφου γαμησα μπαζα, αρχισα να γαμαω και ομορφες, γιατι την επεφτα και δεν περιμενα ο κοινωνικος μου κυκλος να μου γνωρισει γκομενα και μαλιστα και εμφανισιμη.
εσυ εισαι στο σταδιο του αβγαλτου που περιμενει το μουνι στο πιατο οπως εγω στην εφηβεια μου. ωριμασε, ξυπνα μαλακα, δεν ειναι στραβος ο γιαλος εσυ εισαι στραβος που σνομπαρεις γυναικες πανω απο την βαση, και απο τις αλλες θες να σου φερθουν με ισοτητα... απο ποτε ρε μαλακα αυτος που εξεταζεται ειναι σε ιση θεση με αυτην που σε εξεταζει για να απαιτει ισοτητα??? ακου ο 7 με την 7 και πανω χαχαχα.
οχι ρε, επειδη ειναι 7ρι ο ψαρας, δεν θα του ερθουν 7ρια ψαρια μονα τους, θα βγεις να ψαρεψεις και αν δεν βρεξεις τον κωλο σου , ψαρι δεν πιανεις, ουτε 5ρι ουτε 10ρι