Ο ωραιος βρισκει ευκολα ωραια γκομενα..το βλεπεις εξω αυτο με τα ζευγαρια.
Υπαρχουν βεβαια, αλλα πολυ μικρο ποσοστο στο συνολο των ζευγαριων.. που καποιος λιγο ασχημος να ειναι με μια καλη και το αντιθετο.
Αλλα εκει παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες, φραγκα,καλη δουλεια,ομιλια κ.α
Συμφωνώ αν και πχ τα χαρακτηριστικά του προσώπου,σώμα δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο....Είμαι γυμνασμένος (με six pack), όμορφο πρόσωπο και νορμάλ ύψος (1,81). Όταν φοράω πχ ρούχα που είναι μέτρια με κοιτάζουν οι μισές από όταν θα φορέσω πχ ένα τόμι ή ένα λακοστάκι τα οποία θα φιτάρουν καλά πάνω μου. Έχει να κάνει με το τι αέρα έχεις, πως ντύνεσαι,πως μυρίζεις κτλ...ένα 6άρακι άνδρας που περιποιείται τον εαυτό του μπορεί να ρίξει κάτω τον Ρουβά αν είναι γλίτσας και ζέχνει.
Ο ωραίος αν έχει έστω μέτριο εισόδημα και χαρακτήρα μπορεί άνετα να χτυπήσει 7άράκια-8άρακια.
Σε περιοχές όπως η Αθήνα που υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ ανδρών και γυναικών βλέπεις νορμάλ ζευγάρια.
Σε περιοχές όπως Έβρο,Δωδεκάνησα,Σπάρτη/Τρίπολη,Χανιά βλέπεις πραγμάτικά όμορφα παλικάρια με κοντές χοντρές και άσχημες...Έναν άνδρα πχ 8 εμφανισικά με καλή δουλειά κτλ με μια που είναι 4-5.
Αντίστροφα, σε περιοχές όπως Θεσσαλονίκη,Ρέθυμνο,Ιωάννινα,Κομοτηνή βλέπεις πολλούς χοντρούληδες 40άρηδες με κορίτσια όμορφα στα 20-25-30 και λες πως γίνεται να την έριξε ο "παππούς".
Είναι θέμα προσφοράς-ζήτησης καθαρά.
Και αν βγει κάποιος και πει ότι Θεσσαλονίκη δεν είναι έτσι..ας έρθει εκεί που είμαι...όπου μου έχει συμβεί 3 φορές να με ρωτήσουν τουρίστες σε κλάμπ αν είναι γκέι κλαμπ....όπου μιλάμε για αναλογίες 95% άνδρες - 5% γυναίκες....στα 500 άτομα που είναι μέσα οι 30-40 να είναι γυναίκες....εκεί να δεις ωραίες καταστάσεις...να έχω φίλους να μου λένε "δεν αντέχω άλλο...έχω βαρεθεί να βγαίνω για καφέ και να είμαι σαν να πηγαίνω ΚΨΜ".