Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ονομαζεται

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ονομαζεται

Στα εχω ξαναγραψει σε αλλο ποστ, στα εχω εξηγησει.

Τι δεν εχεις καταλαβει και συνεχιζεις να λες τις παπαριες που λες περι καπιταλισμου;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Οι Ελληνιδες ακομα και να φορανε τα καλυτερα ρουχα και να εχουν το τελειο σωμα και προσωπο (λεμε τωρα), τους καταστρεφει τα παντα το στυλ τους, η συμπεριφορα τους.

Το στυλ που εχουν μετραει και εχει πεδιο εφαρμογης μονο τους αμπαλους-ανικανους και αγαμητους χωρις επιλογες μουνοζητιανους βηταδες.

Γιατι;

Οι σλαβες, ειναι πολυ πιο σκληρες στη συμπεριφορα τους με τους βηταδες, τους γαμανε εντελως τη ψυχη, τους τερματιζουν. Το ξερουν αυτο οι βηταδες και αποφευγουν τις κακοτοπιες, το εχουν εμφυτο απο μικροι και ξερουν που να μη πανε ποτε. Αυτο εχει συνεπεια να στοιβαζονται ως δορυφοροι (beta males orbiters) γυρω απο τη καθε αμορφωτη και ανηθικη ψυχωτικη και γεματη συνδρομα ξινομπαζολα.
Αποτελεσμα; Να νοιωθει η αλλη οτι υπαρχει στο χαρτη της μουνοαγορας και πως εχει και αξια κιολας στη μουνοαγορα. Θεωρει λοιπον οτι εχει sexual market value. Οτι αποτελει ενα ειδος asset και που πρεπει με ο χ τυπος να αξιζει στο να κερδισει αυτο το asset.

Οι beta males orbiters που στοιβαζονται γυρω της, εχουν ακομα πιο χαμηλη (ανυπαρκτη αξια) σε σχεση με τα σκατα της αγελαδας. Διοτι, τι αξια μπορει να εχει ενας τυπος που ειναι προσκυνητης, μουνοζητιανος, αμπαλος, βλαμμενος, τρολακιας-παρακαλακιας, αναξιοπρεπης, ανηθικος, πονηροβλαχομαλακας, ψευτης, σκατοψυχος, αναξιοπιστος, ανικανος, τεμπελομαλακας, μιζερος, ψυχασθενης, υποκριτης;

Κανενας σοβαρος αντρας που εχει αυτοσεβασμο και αξιοπρεπεια δεν θα ασχοληθει με ατομα που δεν εχουν καμια αξια. Εχει κανει τα κουμαντα του και εχει ποιοτικες επιλογες και δεν ασχολειται με ψυχωτικα σαχλοκουδουνα. Αλλωστε, καθε σλαβα μουναρα θελει στο πλευρο της εναν αντρα, οποτε δεν εχει την αναγκη ο τυπος να ασχοληθει με τοξικους ανθρωπους και να μπει σε μιζερες καταστασεις.

Οποτε, οι beta males orbiters συνεχιζουν να στοιβαζονται γυρω απο τη καθε ανυπαρκτη ψυχωτικη μπαζολα, αυτη κανει τη δουλεια της, ταιζει το ναρκισσισμο της και τον εγωκεντρισμο της, γαμιεται με αντιστοιχους ανευ αξιας τυπους που τους θεωρει ομως πιο πανω απο τους δορυφορους της σε αξια, οι βηταδες δορυφοροι μενουν με το πουλι στο χερι αγαμητοι και συνεχιζουν να γεμιζουν ψυχολογικα απωθημενα και να γινονται ολοενα πιο τιποτενιοι και σκατοψυχοι και η ζωη στη ζουγκλα συνεχιζεται.

Σου δινει ραντεβου σε μαγαζι Ελληνιδα που την εχει δει ντιβα. Πηγαινεις και τη περιμενεις εχοντας μαζι σου ναζιαρα σλαβα μουναρα 8αρακι. Ερχεται η τυπισσα, σε βλεπει στο τραπεζι, για να μη φανει οτι κολλαει, ερχεται και καθεται. Οι εκφρασεις της, η γλωσσα σωματος, τα λογια της, η χροια της, τα ματια της, που ειναι η ντιβα; Εκει να δεις για ποτε καταλαβαινει αμεσως τη πραγματικη της αξια. Τις γλεντανε πολυ ασχημα οι σλαβες με το τροπο τους, οπου τις πετυχουν. Το θεωρουν πολυ διασκεδαστικο να τους παιρνουν τους γκομενους-συζυγους-γιους και να τις βλεπουν να αλλαζουν 100 χρωματα ανα λεπτο. Δοκιμασε το και θα γελας για πολυ καιρο μετα καθε φορα που θα θυμασαι τα μουτρα της. Επελεξε τη πιο ντιβα της περιοχης και καντο. Προτεινω η σλαβα να ειναι απο Ουκρανια, ειναι οι πιο αδιστακτες και ταυτοχρονα οι πιο ναζιαρες μουναρες. Ιδανικα, να ειναι καμια απο καμια μικρη επαρχιακη πολη που μεγαλωσε τερμα φτωχη χωρις παρουσια πατερα στο σπιτι και εχει χοντρα father issues. Αδιστακτες εντελως, ισως οι πιο σκυλες γυναικες στο πλανητη. Θα στη κανει τη ντιβα να παιρνει χαπια για τα επομενα 10 χρονια και να μην σβησει μεσα της ποτε αυτη η βραδια και αυτη η ταπεινωση που θα φαει. Εσυ, αραξε πιες τα ποτα σου και αστες μονες τους να παιξουν μπαλα, ξερουν αυτες.

:hi:
ειναι ολοφανερο οτι τον εχεις πιει απο τις Ελληνιδες και σερνεσαι πισω απο ακωλες βαλκανιες με αρεα μαλλια..

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ειναι ολοφανερο οτι τον εχεις πιει απο τις Ελληνιδες και σερνεσαι πισω απο ακωλες βαλκανιες με αρεα μαλλια..

Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. Ακομα πινω για να ξεχασω το πονο μου και κλαιω καθε μερα φιλε, γαμησε τα.

Μη το αφησεις αυτο ετσι, να το κανεις επαγγελμα θα βγαλεις τρελα λεφτα ως ψυχολογος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τελευταια εχω παρατηρησει οτι ο κμαν σαββιδιζει και οτι ο σαββιδης κμανιζει
τους εχει δει ποτε κανεις μαζι;

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
754
Πόντοι
81
Καλησπέρα, συναγωνιστές.
Διαβάζω αρκετό καιρό, το συγκεκριμένο forum και θα ήθελα να γράψω την άποψή μου, για το θέμα: Η αλήθεια βρίσκεται πάντα στην μέση. Οι σύγχρονοι Έλληνες άνδρες έχουν γίνει πολύ μαμμόθρεφτοι, φυγόπονοι και τεμπέληδες. Οι σύγχρονες Ελληνίδες γυναίκες έχουν μεταλλαχθεί σε ανέραστες, φαντασμένες και υλίστριες. Και στις δύο περιπτώσεις, υπεύθυνες είναι οι μητέρες τους. Δεν θα αναλύσω, το πως μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά, ούτε θα μπω στο τρυπάκι να κράξω τις Ελληνίδες, γράφοντας τις ίδιες κοινοτοπίες. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στον Έλληνα άνδρα της εποχής μας. Καταρχάς, το πρόβλημα εντοπίζεται στην χαμηλή αυτοπεποίθηση και τις ανασφάλειες που κουβαλάνε οι περισσότεροι άνδρες. Βλέπω και ακούω παντού τύπους, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν την πέφτω στην τάδε, γιατί είναι καριόλα. Δεν την πέφτω στην δείνα, γιατί γουστάρει φραγκάτους. Συγνώμη, ρε μάγκες, πήγατε, τις μιλήσατε ή απλά τα βγάλατε από το κεφάλι σας, ως συνήθως; Η μουνάρα με το καυτό μίνι κάνει βίζιτα, νόμος για τους περισσότερους. Το πιπίνι, με το καυτό σορτς δεν γουστάρει μεγαλύτερους, βγήκε η ετυμηγορία. Είστε μέσα στο μυαλό όλων των γυναικών και ξέρετε τα θέλω της κάθε μίας, ξεχωριστά; Πόσοι από εσάς έχουν πλησιάσει γκόμενα στα ίσια, στο δρόμο και την έχει φλερτάρει; Το ξέρω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, γνωρίζω ότι είναι δύσκολο, αλλά συμβαίνει. Πόσοι άνδρες, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τα social media, στέλνουν αίτημα φιλίας σε γκόμενες με 5.500 followers, περιμένοντας τι από αυτές; Πόσοι τριμάλακες ανεβάζουν αγγελίες, σε ερωτικά sites, μοστράροντας για κεντρική φωτογραφία το καυλί τους; Ειλικρινά, ρε κωθώνια, υπάρχει περίπτωση, γυναίκα, όσο αγάμητη και να είναι, να δει μια ψωλή και να δελεαστεί από αυτή; Πάμε τώρα και σε αυτούς που κοιμήθηκε ο Θεός και τους έκατσε γκόμενα, για σχέση. Έχω βαρεθεί να έρχονται πιτσιρίκες και να μου κάνουν παράπονα για την αμπαλοσύνη τους. Είναι δυνατόν, νέα παιδιά, να μπαίνουν στα social media των κοριτσιών, τα οποία είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, να ψαχουλεύουν φωτογραφίες και να απαιτούν από τις γκόμενες να διαγράψουν όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του και τον θεωρούν εν δυνάμει απειλή; Είναι δυνατόν, να είναι η σχέση τους με την φίλη της για καφέ και αυτοί να παίρνουν τηλέφωνο και να κάνουν έφοδο στην καφετέρια, για να τσεκάρουν εάν όντως τους λέει την αλήθεια; Είναι δυνατόν, την ώρα που περπατάνε στον δρόμο, να την αγκαλιάζουν κάθε φορά που περνάει κάποιος άγνωστος άνδρας, δίπλα τους, λες και είχε σκοπό να τους την αρπάξει; Η αμπαλοσύνη σε όλο της το μεγαλείο! Αυτά τα ανδρείκελα τα έχω πετύχει μέσα σε εστιατόρια. Εκεί να δείτε ξεφτίλα, μάγκες μου. Πάει να πάρει παραγγελία ο σερβιτόρος και τους ακούς: Ένα σουβλάκι αυτός και ένα η γκόμενα. Θα πιείτε κάτι, ρωτάει ο σερβιτόρος, νεράκι, απαντάει ο μαλάκας. Και δεν φτάνει που συνοδεύει γυναίκα και παραγγέλνει σκέτο νερό, το προφέρει και με γκομενίστικη φωνή, για να ξεφτιλιστεί τελείως. Πάμε και στη στιγμή που έρχεται ο λογαριασμός, η οποία είναι μυσταγωγία και το ζενίθ της αμπαλίασης, για τον καρμίρη. Το σύνολο σας είναι 4,80€ (2 σουβλάκια x 2,40€ έκαστο). Το μπουρδέλο του δίνει 5€, ο σερβιτόρος του επιστρέφει 0,20€ ρέστα, δια την τάξιν και ο τύπος, μην έχει συναίσθηση της πραγματικότητας, ΒΑΖΕΙ ΤΟ 20λεπτο ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ! Μα τον Θεό, εάν υπήρχε Ερωτική Αστυνομία, θα έπρεπε να του είχε αφαιρέσει την ταυτότητα του άνδρα. Είμαστε η μοναδική χώρα του πλανήτη, στην οποία βλέπεις δίμετρους μόντελους, με six pack, να περπατάνε, χέρι-χέρι με χοντρές, οι οποίες τους κράζουν κιόλας. Είμαστε το μοναδικό μέρος του ηλιακού συστήματος, στο οποίο βλέπεις εμφανίσιμα παλικάρια να παρακαλάνε και να αποθεώνουν μέτριες πουτάνες. Δεν νομίζω σε άλλο κράτος, να υπάρχει site για τον αγοραίο έρωτα και τα μέλη του να βρίζονται μεταξύ τους για πουτάνες που δουλεύουν σε κοινά μπουρδέλα. Είναι απίστευτο, το ότι υπάρχει συγκεκριμένο forum, στο οποίο μέλη ψάχνουν πουτάνες όπως Τζούλια Θωρηκτό, Μαρία Φυλακόβια, Φωτεινή Γκμοχ, Μαρία Ξεδοντιάρα και άλλα φυντάνια, τα οποία τα πληρώνουν κιόλας. Μόνο σε αυτή την γωνιά του σύμπαντος, άνδρες (ο Θεός να τους κάνει) μπαίνουν οικειοθελώς σε λίστα αναμονής και περιμένουν πότε θα αποφασίσει η πουτάνα να τους επιλέξει και να την πληρώσουν κιόλας. Μόνο στο Ελλάντα υπάρχουν επαγγελματίες αγάμητοι, οι οποίοι κάνουν πλειστηριασμούς και φτάνουν να πληρώνουν 1500αρια για ολονυκτίες με κοριτσάκια των 70€. Οι ίδιοι είναι, οι οποίοι περιμένουν, πάνω από χρόνο, για να κλείσουν ραντεβού με 30αρες, μέτριες Αλβανίδες, call girls. Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές μου εμπειρίες και περιστατικά που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, άπειρα παραδείγματα. Δεν θέλω να το κάνω. Αντί αυτού, θα δώσω μία συμβουλή στους άνδρες και ειδικά στα νεαρά αγόρια: Εάν ξέρατε, όλοι εσείς, τι δύναμη κρύβετε ανάμεσα στα μπούτια σας, δεν θα το δίνατε έτσι εύκολα. Γίνετε πραγματικοί άνδρες. Βγείτε έξω και χωθείτε παντού, σε όποια σας αρέσει. Και να θυμάστε το σπουδαιότερο: Σημασία δεν έχει, εάν εσύ γαμήσεις 5 και ο απέναντί σου γαμήσει 10. Σημασία έχει να μην μείνει καμία αγάμητη!
Τα είπες όλα ΑΨΟΓΟΣ

Inherent Vice

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Like
22
Πόντοι
0

[/quote]
Καλησπέρα, συναγωνιστές.
Διαβάζω αρκετό καιρό, το συγκεκριμένο forum και θα ήθελα να γράψω την άποψή μου, για το θέμα: Η αλήθεια βρίσκεται πάντα στην μέση. Οι σύγχρονοι Έλληνες άνδρες έχουν γίνει πολύ μαμμόθρεφτοι, φυγόπονοι και τεμπέληδες. Οι σύγχρονες Ελληνίδες γυναίκες έχουν μεταλλαχθεί σε ανέραστες, φαντασμένες και υλίστριες. Και στις δύο περιπτώσεις, υπεύθυνες είναι οι μητέρες τους. Δεν θα αναλύσω, το πως μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά, ούτε θα μπω στο τρυπάκι να κράξω τις Ελληνίδες, γράφοντας τις ίδιες κοινοτοπίες. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στον Έλληνα άνδρα της εποχής μας. Καταρχάς, το πρόβλημα εντοπίζεται στην χαμηλή αυτοπεποίθηση και τις ανασφάλειες που κουβαλάνε οι περισσότεροι άνδρες. Βλέπω και ακούω παντού τύπους, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν την πέφτω στην τάδε, γιατί είναι καριόλα. Δεν την πέφτω στην δείνα, γιατί γουστάρει φραγκάτους. Συγνώμη, ρε μάγκες, πήγατε, τις μιλήσατε ή απλά τα βγάλατε από το κεφάλι σας, ως συνήθως; Η μουνάρα με το καυτό μίνι κάνει βίζιτα, νόμος για τους περισσότερους. Το πιπίνι, με το καυτό σορτς δεν γουστάρει μεγαλύτερους, βγήκε η ετυμηγορία. Είστε μέσα στο μυαλό όλων των γυναικών και ξέρετε τα θέλω της κάθε μίας, ξεχωριστά; Πόσοι από εσάς έχουν πλησιάσει γκόμενα στα ίσια, στο δρόμο και την έχει φλερτάρει; Το ξέρω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, γνωρίζω ότι είναι δύσκολο, αλλά συμβαίνει. Πόσοι άνδρες, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τα social media, στέλνουν αίτημα φιλίας σε γκόμενες με 5.500 followers, περιμένοντας τι από αυτές; Πόσοι τριμάλακες ανεβάζουν αγγελίες, σε ερωτικά sites, μοστράροντας για κεντρική φωτογραφία το καυλί τους; Ειλικρινά, ρε κωθώνια, υπάρχει περίπτωση, γυναίκα, όσο αγάμητη και να είναι, να δει μια ψωλή και να δελεαστεί από αυτή; Πάμε τώρα και σε αυτούς που κοιμήθηκε ο Θεός και τους έκατσε γκόμενα, για σχέση. Έχω βαρεθεί να έρχονται πιτσιρίκες και να μου κάνουν παράπονα για την αμπαλοσύνη τους. Είναι δυνατόν, νέα παιδιά, να μπαίνουν στα social media των κοριτσιών, τα οποία είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, να ψαχουλεύουν φωτογραφίες και να απαιτούν από τις γκόμενες να διαγράψουν όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του και τον θεωρούν εν δυνάμει απειλή; Είναι δυνατόν, να είναι η σχέση τους με την φίλη της για καφέ και αυτοί να παίρνουν τηλέφωνο και να κάνουν έφοδο στην καφετέρια, για να τσεκάρουν εάν όντως τους λέει την αλήθεια; Είναι δυνατόν, την ώρα που περπατάνε στον δρόμο, να την αγκαλιάζουν κάθε φορά που περνάει κάποιος άγνωστος άνδρας, δίπλα τους, λες και είχε σκοπό να τους την αρπάξει; Η αμπαλοσύνη σε όλο της το μεγαλείο! Αυτά τα ανδρείκελα τα έχω πετύχει μέσα σε εστιατόρια. Εκεί να δείτε ξεφτίλα, μάγκες μου. Πάει να πάρει παραγγελία ο σερβιτόρος και τους ακούς: Ένα σουβλάκι αυτός και ένα η γκόμενα. Θα πιείτε κάτι, ρωτάει ο σερβιτόρος, νεράκι, απαντάει ο μαλάκας. Και δεν φτάνει που συνοδεύει γυναίκα και παραγγέλνει σκέτο νερό, το προφέρει και με γκομενίστικη φωνή, για να ξεφτιλιστεί τελείως. Πάμε και στη στιγμή που έρχεται ο λογαριασμός, η οποία είναι μυσταγωγία και το ζενίθ της αμπαλίασης, για τον καρμίρη. Το σύνολο σας είναι 4,80€ (2 σουβλάκια x 2,40€ έκαστο). Το μπουρδέλο του δίνει 5€, ο σερβιτόρος του επιστρέφει 0,20€ ρέστα, δια την τάξιν και ο τύπος, μην έχει συναίσθηση της πραγματικότητας, ΒΑΖΕΙ ΤΟ 20λεπτο ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ! Μα τον Θεό, εάν υπήρχε Ερωτική Αστυνομία, θα έπρεπε να του είχε αφαιρέσει την ταυτότητα του άνδρα. Είμαστε η μοναδική χώρα του πλανήτη, στην οποία βλέπεις δίμετρους μόντελους, με six pack, να περπατάνε, χέρι-χέρι με χοντρές, οι οποίες τους κράζουν κιόλας. Είμαστε το μοναδικό μέρος του ηλιακού συστήματος, στο οποίο βλέπεις εμφανίσιμα παλικάρια να παρακαλάνε και να αποθεώνουν μέτριες πουτάνες. Δεν νομίζω σε άλλο κράτος, να υπάρχει site για τον αγοραίο έρωτα και τα μέλη του να βρίζονται μεταξύ τους για πουτάνες που δουλεύουν σε κοινά μπουρδέλα. Είναι απίστευτο, το ότι υπάρχει συγκεκριμένο forum, στο οποίο μέλη ψάχνουν πουτάνες όπως Τζούλια Θωρηκτό, Μαρία Φυλακόβια, Φωτεινή Γκμοχ, Μαρία Ξεδοντιάρα και άλλα φυντάνια, τα οποία τα πληρώνουν κιόλας. Μόνο σε αυτή την γωνιά του σύμπαντος, άνδρες (ο Θεός να τους κάνει) μπαίνουν οικειοθελώς σε λίστα αναμονής και περιμένουν πότε θα αποφασίσει η πουτάνα να τους επιλέξει και να την πληρώσουν κιόλας. Μόνο στο Ελλάντα υπάρχουν επαγγελματίες αγάμητοι, οι οποίοι κάνουν πλειστηριασμούς και φτάνουν να πληρώνουν 1500αρια για ολονυκτίες με κοριτσάκια των 70€. Οι ίδιοι είναι, οι οποίοι περιμένουν, πάνω από χρόνο, για να κλείσουν ραντεβού με 30αρες, μέτριες Αλβανίδες, call girls. Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές μου εμπειρίες και περιστατικά που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, άπειρα παραδείγματα. Δεν θέλω να το κάνω. Αντί αυτού, θα δώσω μία συμβουλή στους άνδρες και ειδικά στα νεαρά αγόρια: Εάν ξέρατε, όλοι εσείς, τι δύναμη κρύβετε ανάμεσα στα μπούτια σας, δεν θα το δίνατε έτσι εύκολα. Γίνετε πραγματικοί άνδρες. Βγείτε έξω και χωθείτε παντού, σε όποια σας αρέσει. Και να θυμάστε το σπουδαιότερο: Σημασία δεν έχει, εάν εσύ γαμήσεις 5 και ο απέναντί σου γαμήσει 10. Σημασία έχει να μην μείνει καμία αγάμητη!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
τελευταια εχω παρατηρησει οτι ο κμαν σαββιδιζει και οτι ο σαββιδης κμανιζει
τους εχει δει ποτε κανεις μαζι;

Ο Σαββίδης ωρες ωρες λέει πράγματα που λέει ο εμπερορ13,όμως πολυ πιο αναλυτικά και με διαφορετικό τρόπο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Έχει υπάρξει παντρεμένος (λογικά) και η πρώην θα τον είχε ρίξει στα πατώματα...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Ενώ οι ελληνίδες είναι τα καλοσυνάτα πλάσματα που αφού αρπάξουν τους πούτσους τους γυρνάνε στα χωριά τους και είναι παρθένες προς αποκατάσταση ενώ μακριά από τα σπίτια τους ήταν οι μεγαλύτερες ψωλορουφήχτρες.

Όπως είναι γνωστό ότι το πιο πιθανό άμα μπλέξεις βαλκάνιες είναι να βρεθείς σε κάνα καταψύκτη, έτσι και με την ελλεηνίδα το πιο πιθανό είναι να μην χωράς να περάσεις κάτω από την πόρτα. Επίσης όλα αυτά δεν είναι απόλυτα έτσι; Στατιστική και πιθανότητες είναι...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν θα δείτε ποτέ Ελληνίδα χωρίς σουτιέν κάτω από τη μπλούζα και αν το κάνουν θα φοράνε μαύρο χοντρό μπλουζάκι ή φόρεμα! Καμιά σχέση με τις Σλάβες που βάζουν άσπρο μπλουζάκι διαφανές και σχεδόν βλέπεις τις βυζάρες τους και τις ρογούλες τους! Αυτό δεν γίνετε ποτέ με το μέσο Ελληνικό ξέκωλο!
Επίσης δεν θα δείτε ποτέ λευκό λεπτό παντελονάκι ή φουστίτσα με στριγκάκι το καλοκαίρι ! Όλες βάζουν κάτι ριχτά ή φορέματα που στη καλύτερη βλέπεις μια γυμνή πλάτη!
Επίσης κάποιες Σλάβες βάζουν τόσο κοντά σορτσάκια που νομίζεις πως είναι εσώρουχα που καμιά ελληνίδα δεν τολμάει να βάλει!
Δεν μιλάω και για δυχτιοτά με μόνο στριγκάκι από κάτω που βολτάρουν κάτι Ρωσίδες με τους άντρες τους!
Όσο για τα μαγιό , το παλεύουν να ξεκωλοθούν με τα μπραζίλιαν αλλά η χαρά τους θα κρατήσει μέχρι να έρθουν οι Σλάβες με τις
λεπτές διάφανες κλωστούλες!

Τα ρούχα της Ελλεινίδας καθώς και της βορειοευρωπαίας είναι προβλέψιμα και ίδια σχεδόν σε όλες σε αντίθεση με τις Σλάβες που είναι πολύ μπροστά σε ποικιλία και στυλ στην ένδυση!
Τα καλοκαίρια στη Ρόδο σχεδόν ποτέ δεν έχω εντυπωσιαστεί από ελληνίδα ξέκωλο!

Μια χαρά φοράνε πλέον και οι ελλεεινίδες και κοντά σορτσάκια,και παντελόνια/κολάν με στριγκάκι και τα πάντα.Ίσα ίσα που οι Σλάβες ντύνονται πιο σεμνά,τουλάχιστον όσες βλέπω εγώ εδω πάνω.

Επίσης δύσκολα θα δεις εδώ Σλάβα να κάθεται στα πόδια του γκόμενου της και να γλωσσοφιλιέται μπροστά σε όλο τον κόσμο.Οι ελλεεινίδες το κάνουν αυτό κατα κόρον.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πολύ σωστή ανάλυση της πραγματικότητας ο sadman

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μια χαρά φοράνε πλέον και οι ελλεεινίδες και κοντά σορτσάκια,και παντελόνια/κολάν με στριγκάκι και τα πάντα.Ίσα ίσα που οι Σλάβες ντύνονται πιο σεμνά,τουλάχιστον όσες βλέπω εγώ εδω πάνω.

Επίσης δύσκολα θα δεις εδώ Σλάβα να κάθεται στα πόδια του γκόμενου της και να γλωσσοφιλιέται μπροστά σε όλο τον κόσμο.Οι ελλεεινίδες το κάνουν αυτό κατα κόρον.
Πήγαινε καμιά εκδρομή σε Σλαβική χώρα να ανοίξει το μάτι σου! Σαν τους φυλακισμένους  στο σπήλαιο είστε που δεν έχετε δει τον πραγματικό κόσμο!
Πάρτε σκηνικό στη Πράγα πριν κάτι χρόνια και πες μου αν το έχετε  δει Ελλάδα ---->

περνώντας έξω από μια καφετέρια σχετικά απόγευμα είδαμε ένα πολύ παθιασμένο ζευγαράκι από μακριά να φασώνεται με τη κοπέλα να είναι καβάλα σχεδόν! Σε καποια φάση της σηκώνει τη μπλούζα χωρίς να φοράει τίποτα και έγλειψε τα βιζιά της για 30 δευτερόλεπτα!!Λίγοι στη καφετέρια το είδαν και εμείς απλά σαστήσαμε! Όλο αυτό στο πέρασμά μας! Για την ιστορία ή γκόμενα ήταν μουνάρα με τουμπανόβιζα! :rockon:

Και εσείς νομίζετε πως βλέπετε κάτι τρομερό... Καλά σας κάνουν πολιτικοί και Ελλεινίδες και σας εξαπατούν!

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Αχαχαχα ξεσαλωσατε τύποι σήμερα  :2funny:

Είστε "ελαφρώς" υπερβολικοί, χαλαρώστε λίγο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πήγαινε καμιά εκδρομή σε Σλαβική χώρα να ανοίξει το μάτι σου! Σαν τους φυλακισμένους  στο σπήλαιο είστε που δεν έχετε δει τον πραγματικό κόσμο!
Πάρτε σκηνικό στη Πράγα πριν κάτι χρόνια και πες μου αν το έχετε  δει Ελλάδα ---->

Και εσείς νομίζετε πως βλέπετε κάτι τρομερό... Καλά σας κάνουν πολιτικοί και Ελλεινίδες και σας εξαπατούν!

Γιατί,εδώ δεν βλέπεις έξω γκόμενες καβάλα στο γκόμενο;Κάνε καμια βόλτα παραλία Θεσσαλονίκης βράδυ και θα τα δεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γιατί,εδώ δεν βλέπεις έξω γκόμενες καβάλα στο γκόμενο;Κάνε καμια βόλτα παραλία Θεσσαλονίκης βράδυ και θα τα δεις.
Καλά δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά αυτού που λέω από αυτό που λες;
Ο άλλος στη Πράγα πετούσε τα βιζιά της γκόμενας έξω και τα έγλυφε σε καφετέρια και εσένα σου φαίνεται ξέκωλο να κάθετε μια πάνω στον γκόμενό της ..? :headbang:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καλά δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλον το τι θα θεωρεί ξέκωλο. Εσύ μπορεί να είσαι πιο ανεκτικός

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.097
Πόντοι
2.356
Φυσικα και μπορεις εως ενα σημειο βεβαια ... μετα αρχιζει το υποκειμενικο.
αλλιως και ο αιγυπτιος του Καιρου που δεν εχει βγει απο την χωρα του πιστευει οτι οι εκει γκομενες ειναι ξεκωλα του κερατα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Μαγκες για να λεμε την αληθεια δεν εχω δει σε καμια χωρα αντρες να προσκηνανε το μουνι οπως οι Ελληναρες ...

Απο την αλλη οποιος ειχε την τυχη να ζησει στην ανατολικη Ευρωπη ... ξερει τι θα πει μουνι Α-ΕΘΝΙΚΗΣ ...!

Οποτε καντε τις κουμαντο με τον πουτσο και την τσεπη σας .... μονο αυτο υπαρχει ...!

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Επειδή διαβάζουμε αρκετές μπαρούφες, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια λογική σειρά (ή τουλάχιστον ας επιχειρήσουμε).
Καταρχάς, δεν είναι οι ελληνίδες ή οι γερμανίδες ή οι αγγλίδες κλπ. το πρόβλημα.
Το φαινόμενο, όποιο και αν ειναι αυτο, είναι παγκόσμιο.
Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν "κινήματα" σε όλες τις χώρες του τύπου mgtow, red pills, black pills...
και οι pua δεν θα έκαναν καριέρα πουθενά. Όλα αυτά θα μας ήταν ά-γνω-στα.
Δεύτερον, δεν μπορεί ο σημερινός άντρας να φτάνει στα 40, και να μην έχει, όχι να κάνει έρωτα με μια γυναίκα,
αλλά να μην έχει καν μια φιλενάδα έτσι για τους τύπους ή να μην μπορεί να πει έστω μια καλημέρα χωρίς να ιδρώσει.
Οπότε εδώ, ή οι γυναίκες είναι λάθος ή οι άνδρες (ή και οι δυο; ).
Κάτι το οποίο είναι παράλογο, γιατί αν όλοι θέλουν το ίδιο (να έχουν σύντροφο, παρέα, να κάνουν σεξ κλπ..)
τότε, εφόσον τα πράγματα στην εποχή μας είναι ελεύθερα χωρίς κανένα κοινωνικό πλαίσιο να τα καθορίζει,
το ερώτημα που προκύπτει είναι, γιατί δεν λειτουργεί η "φύσις";
Είναι η οικονομική αβεβαιότητα της εποχής μας;
Ή έχει αποκτήσει όλος ο κόσμος (γυναίκες- άντρες) γενικότερα ψυχολογικά προβλήματα που δεν έχουμε εντοπίσει ακόμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom