Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
:new_shocked:
Φίλε εύχομαι να είναι ιάσιμο !

Φιλε, ειναι δεν ειναι, στα αρχιδια μου. Με εχεις κοψει να με νοιαζει ή να φοβαμαι κατι;

Στειλε πμ εαν θες, μη σπαμαρουμε με ασχετα μεσα εδω.

:hi:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Τους τελευταιους μηνες εχω καρκινο και αλλοι λενε ισως 3-4 χρονια αλλοι λενε αν ξεκινησει θα σε τελειωσει μεσα σε 2-3 μηνες και ολοι μαζι λενε να ξεκινησω επεμβασεις θεραπειες κτλπ. Οι παραγοντες που το ερεθιζουν ειναι η κακη ψυχολογια, το στρες και οι καταχρησεις. Τα εχω γραψει στα αρχιδια μου, δεν με απασχολει. Ηθελα να γνωριζω τι εχω, το εμαθα, το εγραψα στα αρχιδια μου. Αυτο κανει τη δουλεια του και εγω τη δικη μου.

Εαν θες, συναντιομαστε και τα βλεπεις και απο κοντα για να κοψεις να λες τις παπαριες που λες.

Δεν ειχα σκοπο να πω τιποτα δημοσιως αλλα βλεπω οτι δεν σεβεσαι τιποτα και το χοντραινεις το αστειο και δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο.
Μακαρι να το ξεπερασεις φιλε..αλλα ετσι οπως λες να το πας δυσκολα εως απιθανο.
Εχω ξαδερφο κοντα στα 40 ηταν τυχερος που το βρηκε νωρις..εκανε θεραπειες- χημειοθεραπιες και οτι αλλο του ειπαν..εκοψε ποτα,τσιγαρα, ζαχαρη και τωρα εδω και κανα 2 χρονια παει απλα καθε εξαμηνο και κανει εξετασεις.
Το ειχε βρει πριν περιπου 3-4 χρονια.Αν τον δεις θα πεις οτι αυτος αποκλειεται να περασε καρκινο και οσοι το ξεραν παθαν πλακα με το ποσο αλλαξε,γιατι σε μιλαω για ατομο που επινε καπνιζε επαιρνε ναρκωτικα και γενικα σε μικρη ηλικια εκανε πολλες μλκ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
σκληρα λογια αληθειας,παγωμενο ντους αληθειας απο τον Δασκαλο :rockon: :rockon: :rockon:

Δασκαλε εισαι ο Τζοκερ μας :rockon: :rockon:

Άντε πάλι...

Μα τί να χτυπήσεις,λες κι έχεις επιλογές στην Ελλάδα.

Αν είσαι κανας 30-40 χωρίς κύκλο και χωρίς σχέση,είσαι εκτός.Όπως ακριβώς το λέω.Είναι σαν να μην υπάρχεις για τις γυναίκες.Είσαι σαν τον Τράβις στον Ταξιτζή.Ουσιαστικά πολλοί κυνηγάνε να κάνουν σχέση για να έχουν μέσω αυτής κοινωνική ζωή.Για να νιώθουν φυσιολογικοί άνθρωποι.Γιατί αν σ'αυτές τις ηλικίες η κοινωνική σου ζωή είναι πχ μπουρδέλα κι ένας καφές με τον κολλητό σου,θεωρείται ζωή;

Γαμώ την κωλομιζέρια σου ρε μαλάκα!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Μακαρι να το ξεπερασεις φιλε..αλλα ετσι οπως λες να το πας δυσκολα εως απιθανο.
Εχω ξαδερφο κοντα στα 40 ηταν τυχερος που το βρηκε νωρις..εκανε θεραπειες- χημειοθεραπιες και οτι αλλο του ειπαν..εκοψε ποτα,τσιγαρα, ζαχαρη και τωρα εδω και κανα 2 χρονια παει απλα καθε εξαμηνο και κανει εξετασεις.
Το ειχε βρει πριν περιπου 3-4 χρονια.Αν τον δεις θα πεις οτι αυτος αποκλειεται να περασε καρκινο και οσοι το ξεραν παθαν πλακα με το ποσο αλλαξε,γιατι σε μιλαω για ατομο που επινε καπνιζε επαιρνε ναρκωτικα και γενικα σε μικρη ηλικια εκανε πολλες μλκ.

Να εισαι καλα τυπε.

Οτι εγραψα γιατι ο κλαψιαρης δεν σεβεται ουτε ιερο ουτε οσιο και πιαστηκε απο κατι που ειπα στον Αλεξ και τρολαρε ακομα και πανω σε αυτο το θεμα χωρις να γνωριζει. Για αυτο εγραψα, για να σταματησει να ενοχλει ενω δεν ξερει τι παιζει.

Δεν ειναι το θεμα του νηματος το τι θα κανω εγω ή οχι, στα αρχιδια μου αλλωστε.

Εσυ νομιζεις θα ζησεις για παντα; Ολοι φευγουμε. Δεν με απασχολει το ποτε και το απο τι. Με ενδιαφερει εως το τελος να κανω παντα αυτο που θελω και οχι αυτο που μου λενε ή μου επιβαλουν.

Η ελευθερια ειναι το παν, πιο σημαντικο και απο την ιδια τη ζωη.

Ο ελευθερος πεθαινει μια φορα, ο μιζερος ειναι νεκρος απο τη πρωτη ημερα εως τη τελευταια. Καλυτερα να πεθανω τωρα παρα να ζω μιζερα.

Φυσικα και δεν εννοω μιζερους αυτους που δεν εχουν οικονομικη ανεση. Μιζεροι ειναι οι ψυχικα μιζεροι.

Τελος με εμενα, παμε να πουμε για τις γαμιολες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Η 'φύσις' δεν λειτουργεί εξαιτίας των γυναικών και μόνο.Κι ας πανε να με βρίζουν οι διάφοροι υποστηρικτές τους.Αγάμητοι δεν θα υπήρχαν εαν γαμιόντουσαν ΟΛΕΣ οι γυναίκες.

Βλέπεις έξω αντροπαρέες και γυναικοπαρέες.Οι πρώτοι θέλουν να γνωρίσουν γκόμενες,κοιτάνε,καρφώνουν,ψάχνονται αλλά οι δεύτερες τους γράφουν στο μουνί τους.

Στην ερώτηση λοιπόν ποιος έχει το πρόβλημα,η απάντηση είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει απ'τη γυναίκα και δυστυχώς γίνεται πρόβλημα και για τον άντρα.Γιατί όταν οι γυναίκες δεν θέλουν,ο άντρας και να θέλει δεν γίνεται τίποτα.Αυτές αντέχουν την μοναξιά και την αγαμία ακόμα και χρόνια,ο άντρας θα τρέχει στα μπουρδέλα ή θα βαράει 5 μαλακίες τη μέρα εαν δεν έχει γκόμενα

Κόψε την παρέα με τον έμπερορ.

Θα διαβάζεις σοβαρά μέλη,όπως bourdeliaris82,Mounokwlaraki,dimchair25,Mindreader.
Όχι βλαμμένα σαν τον εμπεροράκο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Να εισαι καλα τυπε.

Οτι εγραψα γιατι ο κλαψιαρης δεν σεβεται ουτε ιερο ουτε οσιο και πιαστηκε απο κατι που ειπα στον Αλεξ και τρολαρε ακομα και πανω σε αυτο το θεμα χωρις να γνωριζει. Για αυτο εγραψα, για να σταματησει να ενοχλει ενω δεν ξερει τι παιζει.

Δεν ειναι το θεμα του νηματος το τι θα κανω εγω ή οχι, στα αρχιδια μου αλλωστε.

Εσυ νομιζεις θα ζησεις για παντα; Ολοι φευγουμε. Δεν με απασχολει το ποτε και το απο τι. Με ενδιαφερει εως το τελος να κανω παντα αυτο που θελω και οχι αυτο που μου λενε ή μου επιβαλουν.

Η ελευθερια ειναι το παν, πιο σημαντικο και απο την ιδια τη ζωη.

Ο ελευθερος πεθαινει μια φορα, ο μιζερος ειναι νεκρος απο τη πρωτη ημερα εως τη τελευταια. Καλυτερα να πεθανω τωρα παρα να ζω μιζερα.

Φυσικα και δεν εννοω μιζερους αυτους που δεν εχουν οικονομικη ανεση. Μιζεροι ειναι οι ψυχικα μιζεροι.

Τελος με εμενα, παμε να πουμε για τις γαμιολες.

Βρε εννοειται δικια σου ειναι η αποφαση πως θα το χειριστεις.
Να ξερεις ομως γιατι εχω χασει γνωστο απο καρκινο..ετσι δεν το εδινε στην αρχη σημασια και μετα δυο χρονια ταλαιποριοταν παρα πολυ και στο τελος εφυγε.Καποια στιγμη θα πας στο νοσοκομειο θες δεν θες γιατι θα πονας..εκει ομως δεν θα μπορουν να κανουν και πολλα ωστε να σε βοηθησουν.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Πληροφορίες απο τα Χανιά μου λένε πως ο ζωνάκιας τα προηγούμενα  καλοκαίρια έγραφε από σημεία που θα ζηλευαμε  όλοι να είμασταν!

Έχω ζήσει σε αυτήν την πόλη 5 χρόνια λόγω σπουδών.....τον χειμώνα βαριέσαι να βλέπεις άνδρες...πραγματικά...καλοκαίρι φτιάχνει κάπως με τις τουρίστριες...αλλά και πάλι...αν θες γκομενάκι σοβαρό δεν πρόκειται ούτε με αίτηση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Βρε εννοειται δικια σου ειναι η αποφαση πως θα το χειριστεις.
Να ξερεις ομως γιατι εχω χασει γνωστο απο καρκινο..ετσι δεν το εδινε στην αρχη σημασια και μετα δυο χρονια ταλαιποριοταν παρα πολυ και στο τελος εφυγε.Καποια στιγμη θα πας στο νοσοκομειο θες δεν θες γιατι θα πονας..εκει ομως δεν θα μπορουν να κανουν και πολλα ωστε να σε βοηθησουν.

Ειμαι σιγουρος τυπε οτι θα βρω καποιον πιο δημιουργικο και πιο διασκεδαστικο τροπο απο το να τρεχω στα νοσοκομεια.

Παμε παρακατω, δικο μου θεμα, κακως το ανεφερα αλλα ο κλαψιαρης με τσαντισε που δεν σεβεται τιποτα και το χοντραινει ενω δεν γνωριζει.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
355
Πόντοι
26
Ο δειλος πεθαινει καθε μερα ο γενναιος μια.επισης τρομερος δε ειναι ο θανατος ειναι να μη ζεις και σας λεω οτι το οτιδηποτε σας καταπιεζει μαγκες γραψτε το στα ρχιδια σας. Δε ιχα σταυρωσει γκομενα μεχρι τα 24 και με πειραζεπολθ .ξερετε τι ειπα οι πουτανες θα χασουν σημερα παλι ξηρασια εχω οχι οπως πριν βεβαια .ξερετε κατι εβλεπα κατι μπραβους κατι μουσικους μπαρμεν να τις γαμανε δεκα δεκα θελετε να μαθετε κατι αν ολοι σκεφτομαστε οτι αν μας αγαπα η γκομενα ας μας εδινε α νιατα της και δε φτιαχνετε κατι σοβαρο με 25αρες και πανω δε υπαρχει κατι καλυτερο .ββλεπω κατι 30αρες που με εχεζαν να ναι τοσο μονες αφραγκες ανεργες και ολη μερα να βριζουν τους αντρες για τη  καταντια τους που λεω ας μου βγουν τα ματια εγω με τη  χυσαποθηκη μπαρμαν ποδοσφαιριστων μουσικων δε τη κανω κυρια οταν ημουν 21 20 ποια με λυπηθηκε?μη τις παντρευεστε ολοι εσεις που μαστε και πολλοι το 90 τοις εκατο που το παιζαμε στα 20 γραψτε τα σκουπιδια εκει που τους αξιζει οτι βγαζετε φατε το εσεις μη δινετε ευρω σε κανενα.κανενος μη πληρωνετε τιποτα μαθετε για επενδυσεις οικονομικα και ξεκινηστε και τις επενδυσεδυνατα μαγκες οσοι ειστε εκει 20 19 και σας γραφουν οι πουτανες καντε αυτοβελτιωση διαβασμα επενδυτικη εκαπιδευση και στη ζωη θα δειτε φτιαχνουν τα πραματα οσο μεγαλωνετε οδο δε φανταζεστε

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Έχω ζήσει σε αυτήν την πόλη 5 χρόνια λόγω σπουδών.....τον χειμώνα βαριέσαι να βλέπεις άνδρες...πραγματικά...καλοκαίρι φτιάχνει κάπως με τις τουρίστριες...αλλά και πάλι...αν θες γκομενάκι σοβαρό δεν πρόκειται ούτε με αίτηση.

τα κακα του καπιταλισμου και της ολο και αυξανομενης αστικοποιησης (παρεπομενο του καπιταλισμου) τυπε

επισης περαστικα να ευχηθω και γω δεν εχω κατι προσωπικο ουτε με τα διπλοπροφιλα

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
355
Πόντοι
26
Σαβιδαρε περαστικα .οτι καλυτερο σου ευχομαι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.641
Πόντοι
216
Jim το βλέπω ως εξής:

Αν την πέσεις, υπάρχει περίπτωση να πηδήξεις.

Αν δεν την πέσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξεις.

Τώρα σε ποιες θα την πέσεις και πως είναι δικό σου θέμα.
Προσωπικά πηγαίνω σε αυτές που μου δείχνουν με τον τρόπο τους ότι θέλουν προσσέγιση..αν πάω τυχαία θα φάω άκυρο από το 70%-80%....όση αυτοπεποίθηση και αν θέλω να πιστεύω ότι έχω δεν νομίζω ότι γουστάρω να τρώω άκυρο σε τέτοια ποσοστά.

Εισαι οπαδος του στυλ 'κυνηγου' δηλαδη...
Νομιζω οτι αυτος ο μυθος εχει καταπεσει.
waste of time and effort.

Ο alpha male, δεν κυνηγαει. Τον κυνηγανε.
Φυσικα, πρεπει να εχεις δουλεψει πολυ με τον εαυτο σου,
για να γινεις alpha male,
κι ελαχιστοι το κανουν.

Αρα ο beta male, παει κυνηγωντας και παρακαλετά...

Εγω ειμαι οπαδος,
του 'διακριτικου ενδιαφεροντος'.
Εχω φτασει τον εαυτο μου σε ψηλα επιπεδα απο πολλες αποψεις,
και απο εκει και περα, απλα δειχνω καποια μικρα σημαδια σε καποια που στοχευω, οτι με ενδιαφερει.
Αλλα ως εκει.
Κυνηγι ποτε.
Δεν εχει νοημα.

Το θεμα ειναι να γουσταρει η αλλη να ειναι μαζι σου,
να θελει ουσιαστικα να επιβεβαιωθει μαζι σου....

Αμα ειναι να πας 'να την ριξεις',
χαμενο το παιχνιδι εξαρχης,
ακομη κι αν ερθει μαζι σου για λιγο...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
τα κακα του καπιταλισμου και της ολο και αυξανομενης αστικοποιησης (παρεπομενο του καπιταλισμου) τυπε

Eνώ με Βορειοκορεατοποίηση,όλα θα είναι μέλι γάλα σαϊνι μου?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
τα κακα του καπιταλισμου και της αστικοποιησης τυπε

Παλι επιμενεις να λες για τον καπιταλισμο;

Θες να βρεθουμε στο απο κοντα να σου αποδειξω οτι δεν σου φταιει ο καπιταλισμος που δεν γαμας και σε εχουν απαξιωμενο τα μουνετα;

Βαρεθηκα να σε βλεπω συνεχως να λες το ιδιο και το ιδιο, αν θες σε βοηθω να διαπιστωσεις την αληθεια και να σταματησεις να λες τα οσα λες που δεν ισχυουν και να διορθωσεις το προβλημα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

επισης περαστικα να ευχηθω και γω δεν εχω κατι προσωπικο ουτε με τα διπλοπροφιλα

Ξεκίνα διάβαζε από εδώ για να καταλάβεις τι σκατά ονειρεύεσαι

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.641
Πόντοι
216
Τους τελευταιους μηνες εχω καρκινο και αλλοι λενε ισως 3-4 χρονια αλλοι λενε αν ξεκινησει θα σε τελειωσει μεσα σε 2-3 μηνες και ολοι μαζι λενε να ξεκινησω επεμβασεις θεραπειες κτλπ. Οι παραγοντες που το ερεθιζουν ειναι η κακη ψυχολογια, το στρες και οι καταχρησεις. Τα εχω γραψει στα αρχιδια μου, δεν με απασχολει. Ηθελα να γνωριζω τι εχω, το εμαθα, το εγραψα στα αρχιδια μου. Αυτο κανει τη δουλεια του και εγω τη δικη μου.

Εαν θες, συναντιομαστε και τα βλεπεις και απο κοντα για να κοψεις να λες τις παπαριες που λες.

Δεν ειχα σκοπο να πω τιποτα δημοσιως αλλα βλεπω οτι δεν σεβεσαι τιποτα και το χοντραινεις το αστειο και δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο.

Ευχομαι να πανε ολα καλα,
μεσα απο την καρδια μου,
ο Θεος να σε βοηθησει να το ξεπερασεις.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο alpha male, δεν κυνηγαει. Τον κυνηγανε.
Φυσικα, πρεπει να εχεις δουλεψει πολυ με τον εαυτο σου,
για να γινεις alpha male,
κι ελαχιστοι το κανουν.

Αρα ο beta male, παει κυνηγωντας και παρακαλετά...

Ο alpha male υπάρχει πλέον μόνο στα βάθη της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.Πουθενά αλλού.

Στη Δύση,Αμερικές,Ευρώπες,Ελλάδες,alpha είναι όποιος έχει χρήμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom