Πριν απο λιγο, επεστρεψα απο μινι εκδρομη που πηγα με Ελληνιδα χωρισμενη με παιδι, 32 ετων αυτη, σωμα αψογο, προσωπο καλο, οχι πανεμορφη αλλα ομορφη.
Το παιδι το ειχε αφησει στη μανα της, περασα τη πηρα, πηγαμε, μπαμ μπαμ χυμα στη παραλια, μετα πηραμε και τηλεφωνο ενα μελος απο εδω και τα λεγαμε οι 3 μας (του την εχω παει και σπιτι του μια φορα) και μου λεει ειναι οκ ο φιλος σου, ρωτα τον θελει να του γνωρισω καμια φιλη μου να περνανε καλα και να κανουμε ολοι μαζι παρεα;
Τι θελω να πω με αυτο.
Εαν ξερεις να φερεσαι και εχεις λυσει το οικονομικο και εισαι ανετος (οπως και ο φιλος μας εδω εχει καλο εισοδημα και καλο αυτοκινητο) και εχεις μια απλα νορμαλ εμφανιση, το τριπτυχο συμπεριφορα-οικονομικο-οκ εμφανιση ειναι αχτυπητο, δεν χανεις σχεδον ποτε.
Εαν πας στο ξεκαρφωτο ομως, στις πιο πολλες περιπτωσεις δεν θα ερευνησει η Ελληνιδα το τι εισαι κτλπ, θα σου ριξει το ακυρο στις πιο πολλες περιπτωσεις, αυτο ειναι το λαθος της.
Δηλαδη, ο εδω φιλος μας, της μιλησα μια φορα για αυτον, πηγαμε μια επισκεψη σπιτι του, τον ειδε, ειδε που μενει και πως μενει, καταλαβε, ειδε οτι ειναι οκ σαν ανθρωπος και μιλησε ηδη κιολας με αλλη φιλη της και μου λεει παρτον τηλεφωνο να πουμε μια καλησπερα πριν φυγουμε για πισω. Απο μονη της. Δεν της ζητησα εγω βρες φιλη σου για τον φιλο μου κτλπ. Οταν δουν οτι υπαρχουν αυτα που θελουν, χωνονται απο μονες τους. Δεν ειναι χαζες, σου λεει καλα θα περασει και αυτη οπως περναω καλα και εγω και ετσι θα γινουμε 4 να βολταρουμε και να γουσταρουμε σε μαγαζια-εκδρομες κτλπ.
Να περνανε καλα θελουν τα μουνετα, απλο ειναι το θεμα.
Το λαθος τους ειναι οτι αν πας στο ξεκαρφωτο, δεν ψαχνουν να δουν τι παιζει, οι σλαβες θα ψαχτουν το τι εισαι εκτος αν κανεις μπαμ οτι εισαι τεμπελομαλακας. Εαν δειχνεις σε πρωτη φαση οκ, θα ψαχτει, θα βγειτε να σε μελετησει.