Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πριν απο λιγο, επεστρεψα απο μινι εκδρομη που πηγα με Ελληνιδα χωρισμενη με παιδι, 32 ετων αυτη, σωμα αψογο, προσωπο καλο, οχι πανεμορφη αλλα ομορφη.

Το παιδι το ειχε αφησει στη μανα της, περασα τη πηρα, πηγαμε, μπαμ μπαμ χυμα στη παραλια, μετα πηραμε και τηλεφωνο ενα μελος απο εδω και τα λεγαμε οι 3 μας (του την εχω παει και σπιτι του μια φορα) και μου λεει ειναι οκ ο φιλος σου, ρωτα τον θελει να του γνωρισω καμια φιλη μου να περνανε καλα και να κανουμε ολοι μαζι παρεα;

Τι θελω να πω με αυτο.

Εαν ξερεις να φερεσαι και εχεις λυσει το οικονομικο και εισαι ανετος (οπως και ο φιλος μας εδω εχει καλο εισοδημα και καλο αυτοκινητο) και εχεις μια απλα νορμαλ εμφανιση, το τριπτυχο συμπεριφορα-οικονομικο-οκ εμφανιση ειναι αχτυπητο, δεν χανεις σχεδον ποτε.

Εαν πας στο ξεκαρφωτο ομως, στις πιο πολλες περιπτωσεις δεν θα ερευνησει η Ελληνιδα το τι εισαι κτλπ, θα σου ριξει το ακυρο στις πιο πολλες περιπτωσεις, αυτο ειναι το λαθος της.

Δηλαδη, ο εδω φιλος μας, της μιλησα μια φορα για αυτον, πηγαμε μια επισκεψη σπιτι του, τον ειδε, ειδε που μενει και πως μενει, καταλαβε, ειδε οτι ειναι οκ σαν ανθρωπος και μιλησε ηδη κιολας με αλλη φιλη της και μου λεει παρτον τηλεφωνο να πουμε μια καλησπερα πριν φυγουμε για πισω. Απο μονη της. Δεν της ζητησα εγω βρες φιλη σου για τον φιλο μου κτλπ. Οταν δουν οτι υπαρχουν αυτα που θελουν, χωνονται απο μονες τους. Δεν ειναι χαζες, σου λεει καλα θα περασει και αυτη οπως περναω καλα και εγω και ετσι θα γινουμε 4 να βολταρουμε και να γουσταρουμε σε μαγαζια-εκδρομες κτλπ.

Να περνανε καλα θελουν τα μουνετα, απλο ειναι το θεμα.

Το λαθος τους ειναι οτι αν πας στο ξεκαρφωτο, δεν ψαχνουν να δουν τι παιζει, οι σλαβες θα ψαχτουν το τι εισαι εκτος αν κανεις μπαμ οτι εισαι τεμπελομαλακας. Εαν δειχνεις σε πρωτη φαση οκ, θα ψαχτει, θα βγειτε να σε μελετησει.

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
tenor.gif

Φαντασου τυπε, κατι φυσιολογικο, το βλεπεις απιστευτο και ακατορθωτο ωστε να το χαρακτηρισεις ως ψεμα. :S :S :S

Ποσα χωνεις στοιχημα να παμε στο απο κοντα να γνωρισεις τη κοπελα να στο πει face to face;

Αφου χαρακτηριζεις κατι και πετας φιδια, στηριξε τα οσα λες και ελα να δουμε τελικα ποιος εχει δικιο.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Φαντασου τυπε, κατι φυσιολογικο, το βλεπεις απιστευτο και ακατορθωτο ωστε να το χαρακτηρισεις ως ψεμα. :S :S :S

Ποσα χωνεις στοιχημα να παμε στο απο κοντα να γνωρισεις τη κοπελα να στο πει face to face;

Αφου χαρακτηριζεις κατι και πετας φιδια, στηριξε τα οσα λες και ελα να δουμε τελικα ποιος εχει δικιο.
ρε φιλε φυσιολογικο ειναι οκ το θεμα ειναι οτι γραφεις 200 ποστ την ημερα σε ενα σαιτ για ιδιορυθμους οπως αυτο και μας αναλυεις την κανονικοτητα.πως σου περισσευει τοσος χρονος?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ρε φιλε φυσιολογικο ειναι οκ το θεμα ειναι οτι γραφεις 200 ποστ την ημερα σε ενα σαιτ για ιδιορυθμους οπως αυτο και μας αναλυεις την κανονικοτητα.πως σου περισσευει τοσος χρονος?

Τυπε δεν εχεις παρα να ερθεις και εσυ μαζι για ενα καφε ολοι μαζι και οι 4 μας και να λαβεις απαντηση απο την ιδια τη κοπελα. Εγραψα πριν παω, πηγα, επεστρεψα και ξαναγραφω απο το να βλεπω τηλεοραση και παπαριες.

Κατα τις 5 επιστρεφει μια αλλη σπιτι της. Εαν δεν εχω κοιμηθει και ειμαι ακομα εδω, θα διακοψω ξανα και θα παω και εκει. Προφανως αυριο οταν τελειωσω απο εκει εαν εχω παει, ειτε θα γραψω απο εκει ειτε θα ερθω σπιτι παλι.

Αρκετες φορες οταν γραφω ειναι μαζι μου η χ κοπελα.

Καποια παλια μελη απο εδω το γνωριζουν, τους εχω δωσει και εχουν μιλησει με τις χ κοπελες ζωντανα ή τους εχω στειλει φωτο.

Αλλο μελος απο εδω εχει γνωρισει και καποιες στο απο κοντα και εχει δει το τι παιζει και το πως παιζει.

Τι σου φαινεται περιεργο;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τυπε δεν εχεις παρα να ερθεις και εσυ μαζι για ενα καφε ολοι μαζι και οι 4 μας και να λαβεις απαντηση απο την ιδια τη κοπελα. Εγραψα πριν παω, πηγα, επεστρεψα και ξαναγραφω απο το να βλεπω τηλεοραση και παπαριες.

Κατα τις 5 επιστρεφει μια αλλη σπιτι της. Εαν δεν εχω κοιμηθει και ειμαι ακομα εδω, θα διακοψω ξανα και θα παω και εκει. Προφανως αυριο οταν τελειωσω απο εκει εαν εχω παει, ειτε θα γραψω απο εκει ειτε θα ερθω σπιτι παλι.

Αρκετες φορες οταν γραφω ειναι μαζι μου η χ κοπελα.

Καποια παλια μελη απο εδω το γνωριζουν, τους εχω δωσει και εχουν μιλησει με τις χ κοπελες ζωντανα ή τους εχω στειλει φωτο.

Αλλο μελος απο εδω εχει γνωρισει και καποιες στο απο κοντα και εχει δει το τι παιζει και το πως παιζει.

Τι σου φαινεται περιεργο;
οκ δε σε ξερω δεν σε αμφισβητω.απλα οταν εχεις τοσο γεματη προσωπικη ζωη απορω που βρισκεις ορεξη και χρονο τοσες ωρες εδω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
οκ δε σε ξερω δεν σε αμφισβητω.απλα οταν εχεις τοσο γεματη προσωπικη απορω που βρισκεις ορεξη και χρονο τοσες ωρες εδω

Περα απο τις γκομενες και τη καθημερινη προπονηση εξω για περπατημα και γυμναστικη στο παρκο, δεν ασχολουμαι με κατι αλλο τυπε.

Τη δουλεια μου τη κανω κατα 90% μεσω διαδικτυου και ειδικα μεσω mail και τηλεφωνου.

Το εδω σαιτ μου προσφερει παρεα, γελιο, ενημερωση και εχω γνωρισει και καποια μελη που ειναι αξιολογοι ανθρωποι.

Μπορει να μπω μεσα απο το δικο μου υπολογιστη, απο τον υπολογιστη στο σπιτι της χ κοπελας, απο το ταμπλετ οταν ειμαι οπουδηποτε. Το γελιο που ριχνεις μεσα εδω δεν υπαρχει πουθενα αλλου στο κοσμο, πουθενα.

Γιατι να μην ειμαι δηλαδη εδω μεσα; Να ειμαι που; Στα μαγαζια ανευ λογου; Στη τηλεοραση; Στους δρομους ασκοπα;

Γαμας, γυμναζεσαι, εργαζεσαι, τρως, μπου.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Περα απο τις γκομενες και τη καθημερινη προπονηση εξω για περπατημα και γυμναστικη στο παρκο, δεν ασχολουμαι με κατι αλλο τυπε.

Τη δουλεια μου τη κανω κατα 90% μεσω διαδικτυου και ειδικα μεσω mail και τηλεφωνου.

Το εδω σαιτ μου προσφερει παρεα, γελιο, ενημερωση και εχω γνωρισει και καποια μελη που ειναι αξιολογοι ανθρωποι.

Γιατι να μην ειμαι δηλαδη εδω μεσα; Να ειμαι που; Στα μαγαζια ανευ λογου; Στη τηλεοραση; Στους δρομους ασκοπα;

:rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Μπορει να μπω μεσα απο το δικο μου υπολογιστη, απο τον υπολογιστη στο σπιτι της χ κοπελας, απο το ταμπλετ οταν ειμαι οπουδηποτε. Το γελιο που ριχνεις μεσα εδω δεν υπαρχει πουθενα αλλου στο κοσμο, πουθενα.

εγω παντως τυπε θα στοιχηματιζα οτι εισαι ενας 45χρονος παρθενος 130+ κιλα που καθεσαι ολη μερα στο παιδικο σου δωματιο με εναν παλιο υπολογιστη φορωντας μια ιδρωμενη τρυπια φανελα με κετσαπ και μουσταρδες απο τις σουβλακοπαραγγελιες και μας εχεις ταραξει στον μυθο του αισωπου απο τη στομαχα σου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Καποιες φορες, οταν ειμαι απο ταμπλετ, το παιρνει η χ γκομενα και καθεται και διαβαζει.

Μια μαλιστα γουσταρε τον Αλεξ απο εδω μεσα τον προσκαλεσε να ερθει να μας βρει εκει που ειμασταν αλλα δεν μπορουσε ο Αλεξ για χ λογους και δεν εκατσε.

Εχουν παιχτει και αλλα σκηνικα που δεν μου επιτρεπουν οι οσοι τα βιωσαν να ανοιξω το στομα μου, ενα ειναι το σιγουρο, ειναι το καλυτερο σαι στην Ελλαδα και αν παιξεις σωστα και εισαι οκ, γνωριζεις και ενδιαφερον και αξιολογα ατομα μεσα εδω. Δεν ειναι ολοι ιδιοι ουτε ειναι ολα για ολους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
εγω παντως τυπε θα στοιχηματιζα οτι εισαι ενας 45χρονκς παρθενος 130+ κιλα που καθεσαι ολη μερα στο παιδικο σου δωματιο με εναν παλιο υπολογιστη φορωντας μια ιδρωμενη τρυπια φανελα με κετσαπ και μουσταρδες απο τις παραγγελιες και μας εχεις ταραξει στον μυθο του αισωπου απο τη στομαχα σου

Ελα, παμε τωρα αυτη τη στιγμη. Δωσε σημειο συναντησης να βρεθουμε.

Εαν ειμαι οπως λες, κερναω εγω τα οσα φαμε. Εαν εχεις αδικο, κερνας εσυ και επιστρεφοντας μεσα εδω γραφεις οτι εχεις αδικο και ζητας δημοσιως συγνωμη για τα οσα αδικα ειπες για εμενα.

Εφυγε; Παμε;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ελα, παμε τωρα αυτη τη στιγμη. Δωσε σημειο συναντησης να βρεθουμε.

Εαν ειμαι οπως λες, κερναω εγω τα οσα φαμε. Εαν εχεις αδικο, κερνας εσυ και επιστρεφοντας μεσα εδω γραφεις οτι εχεις αδικο και ζητας δημοσιως συγνωμη για τα οσα αδικα ειπες για εμενα.

Εφυγε; Παμε;
πιπινου και αχαρνων σε 25 λεπτα απο τωρα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
πιπινου και αχαρνων σε 25 λεπτα απο τωρα

Στειλε πμ τηλεφωνο, δεν μπορω να τρεχω καπου που απλα με τρολαρει καποιος που δεν γνωριζω ποιος ειναι. Στειλε και θα σε καλεσω να εχεις και εσυ το δικο μου.

Και οχι σε 25, ειμαι πολυ μακρυα για 25.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι Ελλεηνιδες ειναι τελειως αντισεξουαλικες γκομενες. Δε νομιζω οτι ειναι δυσκολες, ειδικα αν ειναι εκτος ελλαδας, αλλα αν εισαι εκτος Ελλαδας γιατι να πας με ελληνιδες? (διαβαζω αυτο το θρεντ εδω και 13 χρονια, και επιτελους γραφω σε αυτο)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω θα ειμαι εκει σε 25 και θα σε περιμενω
ελα οποτε θες
αν δεν εισαι ομως μεχρι τις 3:30 φευγω

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αφου θα πατε εκει δε ριχνετε και μια ματια στο τσαρδι της αλινας μηπως δειτε κατι?επειδη μου εχουν λειψει οι βυζαρες κ η κωλαρα της μιλφαρας :grin: :grin: :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
εγω θα ειμαι εκει σε 25 και θα σε περιμενω
ελα οποτε θες
αν δεν εισαι ομως μεχρι τις 3:30 φευγω

Χωρις τηλεφωνο δεν τρεχω πουθενα για καποιον που απλα με τρολαρει και με τρεχει μεσα στη νυχτα για να γελασει.

Στειλε σαν αντρας το τηλεφωνο σου να σε καλεσω να ξερω ποιος εισαι και να ξερεις ποιος ειμαι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αφου θα πατε εκει δε ριχνετε και μια ματια στο τσαρδι της αλινας μηπως δειτε κατι?επειδη μου εχουν λειψει οι βυζαρες κ η κωλαρα της μιλφαρας :grin: :grin: :grin:

Δεν τη ξερω αυτην φιλε, θα στην εκανα τη χαρη αλλα δεν τη ξερω τη κοπελα. Τι ειναι αυτη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom