Μα κι εσύ συνεχώς με Σλαβάκια παίζεις!Αν ήταν τόσο γαμήσιμες και χύμα όσο λες οι Ελλεινίδες θα μιλούσες περισσότερο για σκηνικά μαζί τους!
Το ότι είμαι σε χαρισματικό μέρος από άποψη γυναικών από όλο το κόσμο είναι αλήθεια και το χαίρομαι στον μέγιστο βαθμό!
Αλλά δες τώρα που έκατσε στραβή με το τουρισμό!Δεν θα ήταν ωραία να είχαμε μεγάλες ποσότητες ωραίων γυναικών?
Πραγματικά λυπάμαι τόσα χρόνια όλους όσους προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη με τις Ελλεινίδες...
Και στη τελική τι μιζέρια να βγάλω εδώ μεταξί μας σε ένα αντρικό φόρουμ που εκφράζουμε προβληματισμούς ?
Κατα 70% ναι παιζω με σλαβες, σωστα μιλας μιας και γνωριζεις το τι παιζει.
Και οι Ελληνιδες που εχω κατα καιρους και παιζω μπαλα δεν μου δημιουργουν θεμα τυπε, απλα δεν μου αρεσει αυτη η τεμπελια που εχουν στα παντα και που λογω αυτης μενουν πισω σε πολλα ζητηματα.
Οι σλαβες μπορει να μην εργαζονται καποιες απο αυτες και να τα τρωνε απο τα χ θυματα αλλα ξεκωλιαζονται στις γυμναστικες και διαφορες φροντιδες του εαυτου τους καθημερινα, δεν καθονται ολη μερα.
Συν του οτι και ξερουν το πως να φερθουν σε εναν αντρα.
Δηλαδη, παραδειγμα.
Εισαι αλφα αρσενικο, οκ.
Η σλαβα θα το καταλαβει αμεσως και θα φερθει αναλογα, θα τιμησει την επιλογη σου που την επελεξες και θα φερθει ομορφα. Η ιδια σλαβα γυναικα εαν εισαι βητα, θα σου φερθει παλι εντελως διαφορετικα, οπως αλλωστε σου αξιζει.
Η Ελληνιδα, αν θα το καταλαβει το τι εισαι (ειναι γενονος οτι ειναι ηλιθιες πανω σε τετοια ζητηματα κοιμουνται ορθιες) παλι θα φερθει το ιδιο. Ειτε εισαι α ειτε β τις ιδιες μαλακιες θα κανει αργα ή γρηγορα, δεν εχει διαχωρισμο, διακριση. Τα παντα ολα παντου οτι να ναι...εκει χανουν σε σχεση με τις σλαβες.
Για αυτο και κανενας α αρσενικος δεν ασχολειται σοβαρα μαζι τους περα απο τη πουτσα.