Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Πάνω κάτω και οι τρεις στον ίδιο πολιτικό χώρο είστε εκ του αποτελέσματος!

συριζα-νδ-πασοκ-ανταρσυα τρωνε τα κονδυλια απο τους λαθραιους μαζι τυπε

απλα αλλαξε το κομμα που διακινει το χρημα αλλα τα αφεντικα παραμενουν τα ιδια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε τωρα που ειπες για φωτογραφιες

Οπως γνωριζουν αρκετοι, πριν καμια δεκαετια ειχα σχεση με μια χοντρουλα ανω των 100 κιλων

Πηγαινα συχνα σπιτι της και κοιμομουν κι εκει καμια φορα.
Ενα βραδυ λοιπον επεσε το κινητο μου κατω απο το κρεβατι και εσκυψα να το πιασω. Και βρηκα εκει μια κούτα. Την τραβαω εξω και βλεπω οτι ηταν γεματη φωτογραφίες και γραμματα απο αντρες, με αφιερωσεις και μηνυματα λατρειας για την χοντρουλα.
Κρατούσε αρχειο απο οσους ειχε ως τοτε. Και επαιρνε απο ολους φωτογραφιες και αφιερωσεις.
Και καποιοι ηταν και ωραιοι τυποι, οχι τιποτα κατεστραμμενοι.
Τροφη προς σκεψη.

Είχε και φωτογραφίες του Nick;  :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
εγω δεν πιστευω οτι ο σαντμαν τρολαρει,

ειναι μαλακας κυριολεκτικα γιατι προτιμα την μαλακια απο τις γκομενες

και ειναι πιο επιλεκτικος και απο γκομενα.

και τα 2 ειναι χαλια για  αυτον και κακο του κανουν οσοι τον επικροτουν σαν τον εμπερορ και τον κμαν.

μπορει να μην ταρακουνηθει με τα 1.000 κραξιματα που του κανουμε. να ταρακουνηθει με τα 2.000 και αφου καταλαβει οτι δεν λεει να τραβας μαλακια περιμενοντας την 1.75 καλλονη να του ριχτει

Δεν συμφωνώ με τις μαλακίες του Σαντ Μαν,αλλά είσαι ο πλέον ακατάλληλος να δώσεις συμβουλές,ελέω της σαβουρογαμίασης σου.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Tυπε γιατι τους γαμησες το στορυ τωρα;

Αν διαπιστωσουν αυτα που λες, τι θα εχουν μετα να λενε εδω μεσα για να ασχολουμαστε και να πεθαινουμε απο τα γελια;

Πας καλα;

Θες να ερημωσει το νημα που μας χαριζει αφθονο γελιο σε καθημερινη βαση;

:S :S :S

Αρχηγέ μου δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς και ποιους εννοείς. Δεν έχω διαβάσει πολλές σελίδες από το θέμα αυτό.

Δε λέω και καμιά μεγάλη σοφία όμως, αν κάποιος δεν έχει διαπιστώσει τα αυτονόητα μέχρι τα 20-25 μάλλον δε θα τα διαπιστώσει ποτέ. Και πολλά λέω 25.

Τεσπα χαβας να γίνεται, αλλά οκ με τις θεωρίες κάνεις σε γαμησε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αρχηγέ μου δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς και ποιους εννοείς. Δεν έχω διαβάσει πολλές σελίδες από το θέμα αυτό.

Οι πρώτες 1000 σελίδες είναι δύσκολες,μετά μπαίνεις στο νόημα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύποι τι κάθεστε και γράφετε θεωριες, κατεβατά και γεμίζετε σελίδες?

Κάθε βράδυ που βγαίνει κάποιος έξω, υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμες γυναίκες γύρω του.

Κάποιες αξίζουν πόνο για πουτσα, κάποιες λιγότερες για κάτι παραπάνω. Απ' όλα έχει ο μπαξές διαλέγεις και παίρνεις.

100αδες μουνιά κάθε βράδυ, όλα τα άλλα είναι θεωρίες.

Μάι του σεντς γουιθ ολ ρισπεκτ
Αυτό που βλέπεις κάθε βράδι έξω είναι ένα Matrix !Μια εικονική πραγματικότητα που δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει!
Οι πιο πολλές Ελλεινίδες φοράνε ειδικά κολάν και σουτιέν που συμμαζεύουν χοντρούς κώλους και πεσμένα ατσούμπαλα βιζιά!Σε συνδυασμό με το make up και τα φτηνά αξεσουάρ δίνουν ως φιγούρα μια καλή μακρινή εικόνα αλλά αν πλησιάσεις και τις δεις από το μισό μέτρο ή με μαγιό στη παραλία, οι περισσότερες είναι επιεικώς μετριότητες!
Αν βάλουμε τα ψυχολογικά που κουβαλάει η κάθε μια, τα συμπλέγματα , την φεμινοκουμουνιστική κατήχηση τότε μένουν πολύ λίγες που μπορεί να είναι αξιογάμητες και ακόμα λιγότερες αυτές που είναι για οτιδήποτε παραπάνω!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Δε λέω και καμιά μεγάλη σοφία όμως, αν κάποιος δεν έχει διαπιστώσει τα αυτονόητα μέχρι τα 20-25 μάλλον δε θα τα διαπιστώσει ποτέ. Και πολλά λέω 25.

Τεσπα χαβας να γίνεται, αλλά οκ με τις θεωρίες κάνεις σε γαμησε.

:hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
συριζα-νδ-πασοκ-ανταρσυα τρωνε τα κονδυλια απο τους λαθραιους μαζι τυπε

απλα αλλαξε το κομμα που διακινει το χρημα αλλα τα αφεντικα παραμενουν τα ιδια
Να και μια φορά που θα συμφωνήσω 100% μαζί σου!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτό που βλέπεις κάθε βράδι έξω είναι ένα Matrix !Μια εικονική πραγματικότητα που δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει!
Οι πιο πολλές Ελλεινίδες φοράνε ειδικά κολάν και σουτιέν που συμμαζεύουν χοντρούς κώλους και πεσμένα ατσούμπαλα βιζιά!Σε συνδυασμό με το make up και τα φτηνά αξεσουάρ δίνουν ως φιγούρα μια καλή μακρινή εικόνα αλλά αν πλησιάσεις και τις δεις από το μισό μέτρο ή με μαγιό στη παραλία, οι περισσότερες είναι επιεικώς μετριότητες!
Αν βάλουμε τα ψυχολογικά που κουβαλάει η κάθε μια, τα συμπλέγματα , την φεμινοκουμουνιστική κατήχηση τότε μένουν πολύ λίγες που μπορεί να είναι αξιογάμητες και ακόμα λιγότερες αυτές που είναι για οτιδήποτε παραπάνω!

Γιατι επιμενεις σε μαλακιες που δεν ισχυουν ρε φιλε;

1) Δεν ειναι ετσι ολες οι Ελληνιδες, εχει και αυτες που γαμιουνται αλλα μαλλον εχεις φαει τα λεμονια με τα τελαρα.

2) Γυρω μας καθημερινα, δεν εχει μονο Ελληνιδες, ολες οι φυλες του Φαραω ειναι στις μεγαλες πολεις αλλα και στο νησι σου οποτε γιατι κλαψομουνιαζεις και μιζεριαζεις συνεχως ρε τυπε;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ελλεεινίδα,κόρη φίλης της μάνας μου,κάπου 35 και με μόνιμη δουλειά στην Αθήνα,συζεί κι έκανε και παιδί μ'έναν ανεπάγγελτο που τον χαρτζηλικώνουν οι γονείς του.Η τύπισσα δουλεύει και ο άλλος κάνει βόλτες το μωρό με το καρότσι.Η πλάκα είναι ότι αυτή είναι κι εμφανίσιμη.

Τί να πεις ρε πούστη με τα γούστα τους.Τώρα αυτόν τον τύπο τί τον λες,τυχερό ή άτυχο;

Τυπε ακόμα και ο ανεπάγγελτος γαμεί.
Εσύ και οι όμοιοί σου να τα βλέπεις αυτά που μιλάτε για κύκλους, τετράγωνα και ρόμβους, για λεφτά, παλάτια και κασέρια καθώς και για κρατικοποίηση του μουνιού μπας και γαμήσετε καμιά στάλα.

Τα ξεφτιλίκια που κάνει κάθε φορά ο Μουνοκωλαράκης στον Σαδ Μαν,θυμίζουν τις ''καρπαζιές'' του Ζοτς στον Μεσίνα.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86

Δε συμφωνώ αρχηγέ μου.

Matrix και εικονική πραγματικότητα μπορεί να είναι τα social media, με τα φίλτρα και τις φωτογραφίες -5 χρόνια και -10 κιλά.

Από κοντά ένα στοιχειωδώς έμπειρο μάτι την καταλαβαίνει τη σάπια.

Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι οι 100αδες που είπα πριν είναι όλες 9αρια. Αλλά τα 7αρια και τα 8αρια μας χαλάνε δηλαδή?

Προσωπικά γαμαω και 6αρια αν έχουν ωραίο κωλο, κάπου εκεί είναι το όριο μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είχε και φωτογραφίες του Nick;  :2funny:
σε αλλη πολη ζουμε μαλακιο,
οταν εμενα εγω αθήνα για εναν χρονο, ειχα βγαλει 4 γκομενες απο 52 ως 57 κιλα.

η μοναδικη ανω των 100 κιλων που ειχα ηταν θεσσαλονικη

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δε συμφωνώ αρχηγέ μου.

Matrix και εικονική πραγματικότητα μπορεί να είναι τα social media, με τα φίλτρα και τις φωτογραφίες -5 χρόνια και -10 κιλά.

Από κοντά ένα στοιχειωδώς έμπειρο μάτι την καταλαβαίνει τη σάπια.

Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι οι 100αδες που είπα πριν είναι όλες 9αρια. Αλλά τα 7αρια και τα 8αρια μας χαλάνε δηλαδή?

Προσωπικά γαμαω και 6αρια αν έχουν ωραίο κωλο, κάπου εκεί είναι το όριο μου.

:hi: :hi: :hi:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ η Γαλλίδα που φώναζε ζ'αρε  :2funny:

IMG_1889.jpg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γιατι επιμενεις σε μαλακιες που δεν ισχυουν ρε φιλε;

1) Δεν ειναι ετσι ολες οι Ελληνιδες, εχει και αυτες που γαμιουνται αλλα μαλλον εχεις φαει τα λεμονια με τα τελαρα.

2) Γυρω μας καθημερινα, δεν εχει μονο Ελληνιδες, ολες οι φυλες του Φαραω ειναι στις μεγαλες πολεις αλλα και στο νησι σου οποτε γιατι κλαψομουνιαζεις και μιζεριαζεις συνεχως ρε τυπε;
Μα κι εσύ συνεχώς με Σλαβάκια παίζεις!Αν ήταν τόσο γαμήσιμες  και χύμα όσο λες οι Ελλεινίδες θα μιλούσες περισσότερο για σκηνικά μαζί τους!

Το ότι είμαι σε χαρισματικό μέρος από άποψη γυναικών από όλο το κόσμο είναι αλήθεια και το χαίρομαι στον μέγιστο βαθμό!
Αλλά δες  τώρα που έκατσε στραβή με το τουρισμό!Δεν θα ήταν ωραία να είχαμε μεγάλες ποσότητες ωραίων γυναικών?
Πραγματικά λυπάμαι τόσα χρόνια όλους όσους προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη με τις Ελλεινίδες...
Και στη τελική τι μιζέρια να βγάλω εδώ μεταξί μας σε ένα αντρικό φόρουμ που εκφράζουμε προβληματισμούς ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εδώ η Γαλλίδα που φώναζε ζ'αρε  :2funny:

IMG_1889.jpg
οχι καραγκιοζη , η γαλλιδα , ηταν η μοναδικη γυναικα που ειχα και ειχε ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ, γυμναζοταν συνεχεια,
ειχε και σιλικονη στηθος και μια τομη μαλλον απο αφαιρεση ογκου.

σιλικονη στηθος+κοιλιακοι, το καλυτερο κορμι που εχω γαμησει, ουτε πληρωμενη δεν εχω βρει τοσο σφικτη,

με 3 γαμους-διαζυγια , τρελοκομειο σκετο και 45ρα μιλφ με 20χρονο παιδι.

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

εσυ φυσικα δεν θα καταδεχοσουν να πας με μανα και 45 ετων και ας σου πεφταν τα σαλια βλεποντας τα βυζια και τον κωλο της.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Τηλεοραση δεν βλεπω ποτε.
Αλλα προχτες ημουν στο πατρικο, και επαιζε TV.

Και βλεπω ενα διαφημιστικο κλιπ,
για την ισοτητα των 2 φυλων!!!!!!!!!!!!
Τρελαθηκα...
Λεω, ποσο ακομη;;;;;
Διαλυθηκαν οι κοινωνιες μας, ποσο ακομη;
ΕΛΕΟΣ....

Ζουμε σε σκατοκοινωνιες...γυναικες με σκ@τ@ στο κεφαλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom