Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τοτε εγω ζω σε αλλο πλανητη γιατι οι περισσοτερες ειναι αισχος.Συμφωνω οτι υπαρχουν μεσα αλλα οταν η αλλη χαλαει 2χιλιαρικα να παρει το πιο σικ παντελονι τσαντα λουρακι απο το Κολωνακι κ ειναι 100 κιλα τι να πεις??
Εκει απλα γελας ,οπως κανω κ εγω!!!!!  :2funny::boobies: :2funny:
Αααααααα μπορεις να τους κανεις δωρο και ενα καθρεπτη,αν και
δεν ξερω αν θα τον χρησιμοποιησουν σωστα!!!
Γιατι κατι τετοιες αποριες εχω κ εγω σαν εσενα!!!
Μαλλον για ντεκορ θα το εχουν,αν εχουν δλδ,στο σπιτι τους!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αντικειμενικα ντοκτορ υπερβαλεις...ξερεις πολλες κοπελες καλυτερες εμφανισιακα απο την γκομενα στη φωτο? σε οποιοδηποτε μαγαζι τσιφτετελαδικο(sic) κλπ αν εσκαγε θα ειχε υπερπροσφορα απο σαλιαρηδες με κερασματα κ τα σχετικα...

τιιι λεςς φιλαρακι?
η κοπελα στη φωτο ειναι κοντα στη λεξη... μπαζο
τι επειδη ειναι ρωσιδα???

Επισκέπτης
τιιι λεςς φιλαρακι?
η κοπελα στη φωτο ειναι μπαζο
τι επειδη ειναι ρωσιδα???

ελεος  μπαζο αυτη η κοπελα??

valtg5.jpg

ας ειναι κ καμερουνεζα εμφανισιακα την κρινω

εγω ΟΛΟΥΣ οσους ξερω αν ηταν γνωστη τους θα της την επεφταν κ οσοι δεν της την επεφταν επειδη φοβουνται η ειναι μαλακες θα ηθελαν να την πηδηξουν....δεν λεω οτι ειναι Η ΘΕΑ αλλα αν ηταν στη σχολη μου στη δουλεια μου κλπ θα ειχε πολλες πολλες προτασεις

εδω εχουν γκομενους ΤΕΡΑΤΑ της φυσης κ πιανονται χερακι χερακι κ πανε βολτα τι λεμε τωρα?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
λοιπον οκ να κοψω την υπερβολη κ να ειμαι αντικειμενικη (λεμε τωρα)

1ον  σωμα δεν εχει ωραιο ετσι οπως το βλεπουμε εκει (μας λετε για χονδρες ελληνιδες κ μας βαζετε αυτη τη ρωσιδα? ε οχι)

2ον απο προσωπο εμενα δεν μου λεει τπτ, οκ δεν ειναι ασχημη αλλα δεν ειναι κ ομορφη.. επειδη ειναι ξανθια με μπλε ματι κατα πως φαινεται? κ τι να λεει? αδιαφορο προσωπο

3ον ντυσιμο στυλ μπλιαξ

της βαζω 5 επειδη ειμαι στις καλες μου :tooth: (k δεν λαμβανω υποψην το γεγονος οτι η φωτο αυτη ειναι κ απο φωτοσοπ.. κ ειναι ετσι *P )

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ωωωωχ μια ασχημη βρήκαν και κοίτα πως κάνουν!! Για τις άλλες τις καλές μούγκα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Ωωωωχ μια ασχημη βρήκαν και κοίτα πως κάνουν!! Για τις άλλες τις καλές μούγκα!

αχ μη με βαλεις να τις κρινω μια μια :tooth:
θα με εκτελεσει στο μισο μετρο ο ανατολ κ μετα πως θα ζησετε χωρις εμενα ??? *P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποιος κερδιζει?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειιιιπααααααααααα
ποιος κερδιζει?

Επισκέπτης

1ον  σωμα δεν εχει ωραιο ετσι οπως το βλεπουμε εκει (μας λετε για χονδρες ελληνιδες κ μας βαζετε αυτη τη ρωσιδα? ε οχι)

2ον απο προσωπο εμενα δεν μου λεει τπτ, οκ δεν ειναι ασχημη αλλα δεν ειναι κ ομορφη.. επειδη ειναι ξανθια με μπλε ματι κατα πως φαινεται? κ τι να λεει? αδιαφορο προσωπο

3ον ντυσιμο στυλ μπλιαξ

της βαζω 5 επειδη ειμαι στις καλες μου :tooth: (k δεν λαμβανω υποψην το γεγονος οτι η φωτο αυτη ειναι κ απο φωτοσοπ.. κ ειναι ετσι *P )

μπαιτουλα ξερεις ποσοι απο αυτους που θα πουνε οτι ειναι ασχημη θα καναν σαν σαλιαρηδες μουνοδουλοι απλα για να τους δωσει το κινητο της?λες κ δεν τους ξερουμε.Οκ ζηστε στην εικωνικη πραγματικοτητα του ιντερνετ τοσο γαμιαδες που ειστε ολοι :2funny:
κ τωρα σας αφηνω γιατι εχω εδω την ατζελινα τζολι κ μου κανει κατι πιπες ασεεεεε μετα βιας μπορω κ ποσταρω στο θρεντ :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.511
Πόντοι
506
Πάσο, γούστα είναι αυτά.
Προσωπικά θεωρώ πως κινείται πολυ κάτω του μέσου όρου μιας Ελληνίδας αυτής της ηλικίας...
Ε, όσο για τους λιγούρηδες, έχεις δίκιο...

Ε, τότε πίσω στις Ελεηνίδες σου (αυτής της ηλικίας). Για τα άλλα 150 Ρωσάκια πουχω ποσταρει όμως δε βγάζεις άχνα. Μήπως είναι κι αυτά κάτω του μέσου Ελεηνικού όρου?? Πλάκα έχετε μερικοί.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
μπαιτουλα ξερεις ποσοι απο αυτους που θα πουνε οτι ειναι ασχημη θα καναν σαν σαλιαρηδες μουνοδουλοι απλα για να τους δωσει το κινητο της?λες κ δεν τους ξερουμε.Οκ ζηστε στην εικωνικη πραγματικοτητα του ιντερνετ τοσο γαμιαδες που ειστε ολοι :2funny:
κ τωρα σας αφηνω γιατι εχω εδω την ατζελινα τζολι κ μου κανει κατι πιπες ασεεεεε μετα βιας μπορω κ ποσταρω στο θρεντ :2funny:

ναι ξερω
αφου ανδρεες...

αλλα εγω δεν ειμαι ανδρας οποτε το πολυ πολυ απο κοντα να μου φαινοταν χαριτωμενη :P

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Δεν γινόταν να μην συμφωνήσω..
qfe λοιπόν..

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ε, τότε πίσω στις Ελεηνίδες σου (αυτής της ηλικίας). Για τα άλλα 150 Ρωσάκια πουχω ποσταρει όμως δε βγάζεις άχνα. Μήπως είναι κι αυτά κάτω του μέσου Ελεηνικού όρου?? Πλάκα έχετε μερικοί.
Αναλογα τα γουστα καλο μου....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο παντοσ νιοθο πολι χαρουμενοσ που πολι ορεα γινεκακι μου μιλανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φχαριστο τα κοσμοκοριτσα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.511
Πόντοι
506

3ον ντυσιμο στυλ μπλιαξ

Βρε ΜΠΑΖΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ, πώς κάνετε έτσι?? Έβαλα μια γεματούλα Ρωσίδα για να καλύψω και κάποια άλλα γούστα και πιαστήκατε να τη θάψετε. Τόσο είναι το κόμπλεξ σας. Για τις άλλες 150 ΜΟΥΝΑΡΕΣ που έχω ποστάρει γιατί κάνετε ΜΩΚΟ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom