Εσυ μπουμπου σερφαρεις και βλεπεις τον αγωνα ?!?!?!?! :-*καλεεεε γιατι τετοια λυσσα με τις ελληνιδες???θα μου εξηγησει κανεις γιατι βαριεμαι και να διαβαζω τις 831 προηγουμενες σελιδες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
braziliana_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αφου δεν μπορουσα να παω γηπεδο...τι να κανω!!θα μου φυγει η καρδια μεχρι να τελειωσει ο αγωνας!!Εσυ μπουμπου σερφαρεις και βλεπεις τον αγωνα ?!?!?!?! :-*
αφου δεν μπορουσα να παω γηπεδο...τι να κανω!!θα μου φυγει η καρδια μεχρι να τελειωσει ο αγωνας!!
Σωπα μωρε,οτι και να γινει βαλε κανα ποτακι και απολαυσε τον αγωνα!!!!
Ακομα και ισοπαλια να ερθετε παλι περνατε!!!
Εξαλλου εκανες και ευχη στον αη-βασιλη!!!!
braziliana_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με τετοια γυναικα φοβαμαι οτι ο αγιος βασιλης δεν ακουσε την ευχη μου....
Σωπα μωρε,οτι και να γινει βαλε κανα ποτακι και απολαυσε τον αγωνα!!!!
Ακομα και ισοπαλια να ερθετε παλι περνατε!!!
Εξαλλου εκανες και ευχη στον αη-βασιλη!!!!
Καλο βραδι και καλη ξεκουραση αγαπητε!!!!Τελοs και η δουλεια για σημερα Την κανω μ ελαφρα....Αυτα τα νεωτερα ....και αμα ειπα και καμμια στραβη κουβεντα, νερο κι αλατι.....Μην παρεξηγατε....Καλη σαs νυχτα κυριεs και κυριοι!!!!!!!!!
Nice talking to you!!!
Τελικά δίκιο έχει ο Ανατολάκος.Άσπρες μούρες, μαύρες μούρες Ελεηνίδες ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ. ΕΛΑΑ!! ΔΩΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!
Αφότου είδα ετούτη, θα αλλαξοπιστήσω... Εγκαταλείπω την Ελληνομουνοδουλιασή μου αρκεί να βρεθώ στην τροφαντή της αγκάλη.
Φινετσάτο πρόσωπο, γεροδεμένα μπρατσάκια, τι να λέμε τώρα...
Η γυναίκα των ονειρων μου...
Τέλος, μόνο
Άσε που μου θυμιζει και το τιμημένο IS-3 του κόκκινου στρατού που βοήθησε στην απελευθέρωση της Ευρώπης από το ναζιστικο ζυγό (σόρρυ Lakis1633, η Wehrmacht δεν ηττήθηκε ποτέ, θεώρησε πως χάθηκε μόνο μια μάχη και ουχί ο πόλεμος...)
Επισκέπτης
αντικειμενικα ντοκτορ υπερβαλεις...ξερεις πολλες κοπελες καλυτερες εμφανισιακα απο την γκομενα στη φωτο? σε οποιοδηποτε μαγαζι τσιφτετελαδικο(sic) κλπ αν εσκαγε θα ειχε υπερπροσφορα απο σαλιαρηδες με κερασματα κ τα σχετικα...
Πάσο, γούστα είναι αυτά.αντικειμενικα ντοκτορ υπερβαλεις...ξερεις πολλες κοπελες καλυτερες εμφανισιακα απο την γκομενα στη φωτο? σε οποιοδηποτε μαγαζι τσιφτετελαδικο(sic) κλπ αν εσκαγε θα ειχε υπερπροσφορα απο σαλιαρηδες με κερασματα κ τα σχετικα...
Προσωπικά θεωρώ πως κινείται πολυ κάτω του μέσου όρου μιας Ελληνίδας αυτής της ηλικίας...
Ε, όσο για τους λιγούρηδες, έχεις δίκιο...
Επισκέπτης
Σώπα καλό μου! Όλα θα φτιάξουν με τον καιρό...
(Αυτός είναι ο κύριος γκρίνιας στο φόρουμ σας? )
παντα ετσι περιεργος εισαι????
Ποιος σου μίλησε εσένα ΜΠΑΖΟΕΛΕΗΝΙΔΑ???
Ανατόλ έχεις πολύ δουλειά πλάκωσαν και ενισχύσεις τα κοσμογκερλς και δε τις προλαβαίνεις όλες πλέον
Εγω θα συμφωνησω με τον doctor!!!Προσωπικά θεωρώ πως κινείται πολυ κάτω του μέσου όρου μιας Ελληνίδας αυτής της ηλικίας...
Στην εποχη που ζουμε mr gandy υπαρχουν πλεον τοσα πολλα ΄΄μεσα΄΄ να καλυτερεψεις την εμφανιση σου
που εγω θα ελεγα οτι η ΄΄ασχημια΄΄ και η ΄΄μετριοτητα΄΄ειναι υποκειμενικη!!
;)
Επισκέπτης
Βite γλυκεια μου bite και ελεγα πως δεν θα δω το αβαταρ σου ποτε ξανα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γεια σου ρε Σταμπιτ χαθήκαμε..τι κάνει η Ewa; ;)
Επισκέπτης
Πάσο, γούστα είναι αυτά.
Προσωπικά θεωρώ πως κινείται πολυ κάτω του μέσου όρου μιας Ελληνίδας αυτής της ηλικίας...
Ε, όσο για τους λιγούρηδες, έχεις δίκιο...
Αμα φας όμως βυζ@σκάμπιλο απ τη νταρντάνοβα θα τα δεις όλα κωλυώμενα ντοκ ;)
Δεν αντιλέγω, αλλα και πάλι θέμα γούστου είναι. Προσωπικά δεν είμαι φαν του πληθωρισμού...Αμα φας όμως βυζ@σκάμπιλο απ τη νταρντάνοβα θα τα δεις όλα κωλυώμενα ντοκ ;)
Α, βρε Πιρφόρε, πόσο τρελαίνεσαι να αναβεις φωτιές...Ανατόλ έχεις πολύ δουλειά πλάκωσαν και ενισχύσεις τα κοσμογκερλς και δε τις προλαβαίνεις όλες πλέον
Επισκέπτης
Εγω θα συμφωνησω με τον doctor!!!
Στην εποχη που ζουμε mr gandy υπαρχουν πλεον τοσα πολλα ΄΄μεσα΄΄ να καλυτερεψεις την εμφανιση σου
που εγω θα ελεγα οτι η ΄΄ασχημια΄΄ και η ΄΄μετριοτητα΄΄ειναι υποκειμενικη!!
;)
τοτε εγω ζω σε αλλο πλανητη γιατι οι περισσοτερες ειναι αισχος.Συμφωνω οτι υπαρχουν μεσα αλλα οταν η αλλη χαλαει 2χιλιαρικα να παρει το πιο σικ παντελονι τσαντα λουρακι απο το Κολωνακι κ ειναι 100 κιλα τι να πεις??
Αίσχος...Συμφωνω οτι υπαρχουν μεσα αλλα οταν η αλλη χαλαει 2χιλιαρικα να παρει το πιο σικ παντελονι τσαντα λουρακι απο το Κολωνακι κ ειναι 100 κιλα τι να πεις??
Αλλά μια κοπέλλα με στοιχειώδες γουστο θα ντυθεί μια χαρά και στο Zara.