Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.515
Πόντοι
506

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βρε ΜΠΑΖΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ, πώς κάνετε έτσι?? Έβαλα μια γεματούλα Ρωσίδα για να καλύψω και κάποια άλλα γούστα και πιαστήκατε να τη θάψετε. Τόσο είναι το κόμπλεξ σας. Για τις άλλες 150 ΜΟΥΝΑΡΕΣ που έχω ποστάρει γιατί κάνετε ΜΩΚΟ??
Τα εχεις παιξει εντελως λεμεεεεεεεε :headbang: :headbang:
Γλυκουλα ειναι,αλλα οχι και ΘΕΑ!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Βρε ΜΠΑΖΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ, πώς κάνετε έτσι?? Έβαλα μια γεματούλα Ρωσίδα για να καλύψω και κάποια άλλα γούστα και πιαστήκατε να τη θάψετε. Τόσο είναι το κόμπλεξ σας. Για τις άλλες 150 ΜΟΥΝΑΡΕΣ που έχω ποστάρει γιατί κάνετε ΜΩΚΟ??

αν θυμαμαι καλως ενα φεγγαρι σχολιαζαμε καποιες που ειχες βαλει
κ σε παραπεμω στη απαντηση μου στον ιπποτη τον πιστο για να καταλαβεις το γιατι
επισης γιατι βαριομαστε κ η πλακα επαναλαμβανομενη δεν ειναι πλεον πλακα... αρα 1 μας φτανει σε σχολιασμο *στο κανω λιανα να το καταλαβεις γιατι απο χιουμορ εσυ δεν...*

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα εχεις παιξει εντελως λεμεεεεεεεε :headbang: :headbang:
Γλυκουλα ειναι,αλλα οχι και ΘΕΑ!!!!

Συγγνώμη Κρίστυ μου αλλά για να είμαστε ειλικρινείς η κοπέλα είναι όμορφη.
Εντάξει, το μαλλί θέλει κούρεμα και βάψιμο, έπρεπε να την είχαν βάψει να τονίσουν καλύτερα τα μάτια της και πάνω απ'όλα να την ντύσουν καλύτερα (για το στήθος που χρειάζεται αν όχι ανόρθωση τουλάχιστον ένα καλύτερο σουτιέν δεν μιλάω!).

ΑΣΧΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ! Μια χαρά κοπέλα είναι και έχουν δίκιο, κάλιστα θα της την έπεφταν αρκετοί. Μπορεί να μην μου αρέσουν αρκετά στην φώτο, αλλά το κοριτσάκι είναι όμορφο όπως και η πλειοψηφία των γυναικών.

Ε, και στο κάτω κάτω σε όποιον αρέσει! Το ίδιο ισχύει και για τις Ελληνίδες, αν δεν τις θέλετε μείνετε με τα αλλοδαπά!  :-* :-* :-*

Επισκέπτης
μια χαρα ειναι η κοπελα,γλυκουλα.Ποσο παει η ωρα? :grin:

Αμα ερχόταν σιτιτουράκι θα γινόταν χαμός λέμε...που την βγάλαν και άσχημη.. αφρατούλα είναι και με γλυκό προσωπάκι, μου θυμίζει τη Ναταλύ απ το μασατζίδικο της Σολώμού  :rolleyes:

Επισκέπτης
Συγγνώμη Κρίστυ μου αλλά για να είμαστε ειλικρινείς η κοπέλα είναι όμορφη.
Εντάξει, το μαλλί θέλει κούρεμα και βάψιμο, έπρεπε να την είχαν βάψει να τονίσουν καλύτερα τα μάτια της και πάνω απ'όλα να την ντύσουν καλύτερα (για το στήθος που χρειάζεται αν όχι ανόρθωση τουλάχιστον ένα καλύτερο σουτιέν δεν μιλάω!).

ΑΣΧΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ! Μια χαρά κοπέλα είναι και έχουν δίκιο, κάλιστα θα της την έπεφταν αρκετοί. Μπορεί να μην μου αρέσουν αρκετά στην φώτο, αλλά το κοριτσάκι είναι όμορφο όπως και η πλειοψηφία των γυναικών.

Ε, και στο κάτω κάτω σε όποιον αρέσει! Το ίδιο ισχύει και για τις Ελληνίδες, αν δεν τις θέλετε μείνετε με τα αλλοδαπά!  :-* :-* :-*

Επιτέλους και κάποια που δεν είναι κομπλεξική με τις Ρωσίδες και κρίνει αντικειμενικά μπράβο άξιο κοσμογκερλ  :thumbsup:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.515
Πόντοι
506

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
κ συ πιρφορε?? κ συ???
να πας να βαλεις τον εαυτο σου στα ξεκατινιασματα
μπρος πηγαινε!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ετσι ειναι οι ελλεεινιδες.... μην δουν μια λιγο γεματουλα τις πιανει συνδρομο θαψιματος. Η κοπελα ειναι μια χαρα με πλουσια προσοντα και χαρες.  Οτι δεν φτανει η αλεπου... :birdman:  Κατινες ελλεεινιδες!!!!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ετσι ειναι οι ελλεεινιδες.... μην δουν μια λιγο γεματουλα τις πιανει συνδρομο θαψιματος. Η κοπελα ειναι μια χαρα με πλουσια προσοντα και χαρες.  Οτι δεν φτανει η αλεπου... :birdman:  Κατινες ελλεεινιδες!!!!

Χαχαχ..άμα σου λέγανε ότι είναι ελληνίδα,άλλα θα λεγες..
κ σιγά π την θάψανε
όλες παραδεχτήκαμε λίγο πολύ ότι βλέπεται..

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν χιούμορ όμως  :grin:
;) και είμαστε ντεφορμέ ακόμα!  :-* :-*

:o Κρίστυ, άρχισαν τα κοπλιμέντα!  :grin:  :P

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.515
Πόντοι
506
Χαχαχ..άμα σου λέγανε ότι είναι ελληνίδα,άλλα θα λεγες..
κ σιγά π την θάψανε
όλες παραδεχτήκαμε λίγο πολύ ότι βλέπεται..

Ναι βλέπεται. Ενώ εσάς δε μπορούμε να σας δούμε απ' την ομορφιά. Μη τυφλωθούμε κι όλας. Και οι άλλες 150 πουχω ποσταρει απλώς βλέπονται??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom