Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Επισκέπτης
Εγω προσωπικα τιποτα....αλλοι εχουν τα υπαρξιακα τους με τις ελληνιδες  :P :grin: ;)
Αφου νομιζουν οτι ολες μας σε ενα καζανι βραζουμε!!!
Ερε κατι καταλοιπα που αφηνει ο στρατος..... :booty:
ΕΣΥ , μιά χαρά είσαι ! :rockon:
Γιά ρώτα και τις Ελλεηνίδες , όμως , πως φαντάζεις στα μάτια τους ??? :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Η πίπα είναι πολύ πιο απαιτητική σε τεχνική και πάθος σε σχέση με το απλό γαμήσι.
Μήπως τις κολακεύεις, άθελά σου πάντα?  :2funny: :2funny:
Ολα εχουν την τακτικη τουs.......ολεs οι στασειs.......δεν παραγνωριζω καμμια.....Δεν κολακευω κανεναν αλλα και δεν εχθρευομαι κανεναν...Γνωμη του/τηs  σεβαστη και γνωμη μου το ιδιο ελπιζω......Σαματιs , θα γινουμε συγγενειs??? η θα βρεθουμε απο κοντα???  αν δεν βαλουμε και λιγο γελιο στη ζωη μαs??? αν δεν βαλουμε λιγο νερακι στο κρασι μαs??? αρκετα δεν πινουμε φαρμακια απο αλλου???  γνωμη μου

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.517
Πόντοι
506
Άσπρες μούρες, μαύρες μούρες Ελεηνίδες ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ. ΕΛΑΑ!! ΔΩΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

Συνημμένα

• alina.jpg
    alina.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • ruslana.jpg
    ruslana.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 13
  • tatiana.jpg
    tatiana.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Valentina.jpg
    Valentina.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • valeria.jpg
    valeria.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 10

Επισκέπτης
Ολα εχουν την τακτικη τουs.......ολεs οι στασειs.......δεν παραγνωριζω καμμια.....Δεν κολακευω κανεναν αλλα και δεν εχθρευομαι κανεναν...Γνωμη του/τηs  σεβαστη και γνωμη μου το ιδιο ελπιζω......Σαματιs , θα γινουμε συγγενειs??? η θα βρεθουμε απο κοντα???  αν δεν βαλουμε και λιγο γελιο στη ζωη μαs??? αν δεν βαλουμε λιγο νερακι στο κρασι μαs??? αρκετα δεν πινουμε φαρμακια απο αλλου???  γνωμη μου
;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Christi

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup: :smitten: :grouphug:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ΩΧ  :new_shocked:
Γιαυτο λειπει μια τουφα απο τα μαλλακια μου?!?!?!?!?!?
Λεs στ αληθεια δλδ αν μου πουνε αρνητικη γνωμη να με επηρεασει κι εμενα???....δεν μπορω να επηρεασω την γνωμη τουs κι ουτε θα το κανω....η ωρα να περναει ...καμμια κουβεντα να λεμε κι εχει ο Θεοs ......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  νατην!!!!!!!!  μεσ στην καλη χαρα..Ετσι ετσι....Μεχρι και....ποιητεs βγαζει το site......Μμμμμμ  μηπωs να ζητησουμε κατοχυρωση πνευματικων δικαιωματων???

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα   νατην!!!!!!!!  μεσ στην καλη χαρα..Ετσι ετσι....Μεχρι και....ποιητεs βγαζει το site......Μμμμμμ  μηπωs να ζητησουμε κατοχυρωση πνευματικων δικαιωματων???

ε ναι πως
μπορει να παρει κ νομπελ ο ανατολακης μας
τι καλυτερος ητανε ο σεφερης???

Christi

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λεs στ αληθεια δλδ αν μου πουνε αρνητικη γνωμη να με επηρεασει κι εμενα???....δεν μπορω να επηρεασω την γνωμη τουs κι ουτε θα το κανω....η ωρα να περναει ...καμμια κουβεντα να λεμε κι εχει ο Θεοs ......
Οταν κανεις συζητηση καλε μου,ανταλλασεις αποψεις,δεν προσπαθεις να επιβαλλεις ποτε καμμια γνωμη!!!!
Ειτε αυτο γινεται εντος νετ η' εκτος αυτου του χωρου!!!
Οποιος-α θελει να ασπαστει καποια απο αυτες ,για οποιοδηποτε θεμα γενικα,ας το κανει!!!
Οπως εξαλλου κανω κ εγω!!!Οτι με ενδιαφερει το κραταω,αλλιως "ανακυκλωση"!!!
Αν ειναι να σερφαρω και να τσακωνομαι.....αστο καλυτερα!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ε ναι πως
μπορει να παρει κ νομπελ ο ανατολακης μας
τι καλυτερος ητανε ο σεφερης???
Ε  ειπαμε......ολα κι ολα.....Ο Σεφερηs σε αλλη κατηγορια.....εμειs σε αλλη...σε πιο ελαφρια....εκεινοs στο κλασσικο...εμειs στο πιο ζελεκοτον ...σε ελαφρολαικο...κατι μεταξυ καρσιλαμα και ντισκο....χεχε

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.517
Πόντοι
506
Οταν κανεις συζητηση καλε μου,ανταλλασεις αποψεις,δεν προσπαθεις να επιβαλλεις ποτε καμμια γνωμη!!!!
Οποιος-α θελει να ασπαστει καποια απο αυτες ,για οποιοδηποτε θεμα γενικα,ας το κανει!!!

Τι επίπεδο. Συγκινητικό για Ελεηνίδα....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Έχω πάρει ΝΟΜΠΕΛ, ανόητες. Στις Ρωσίδες.

μπραβο! οτι παρει κανεις καλο ειναι!

Ε  ειπαμε......ολα κι ολα.....Ο Σεφερηs σε αλλη κατηγορια.....εμειs σε αλλη...σε πιο ελαφρια....εκεινοs στο κλασσικο...εμειs στο πιο ζελεκοτον ...σε ελαφρολαικο...κατι μεταξυ καρσιλαμα και ντισκο....χεχε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το θεμα καλη μου ειναι ....ναχειs παντα γερο στομαχι και να δεχεσαι τον αλλο/η ετσι οπωs ειναι..Σιγουρα δεν θα τσακωνεσαι με οσουs / εs μπαινουν εδω μεσα......Αν τα βλεπουμε ολα στα σοβαρα τοτε κινδυνευουμε να ανεβασουμε χοληστερινη και πιεση...Κραταμε μονο οτι θελουμε....ο καθεναs για τον εαυτο του παντα.....

braziliana_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλεεεε γιατι τετοια λυσσα με τις ελληνιδες???θα μου εξηγησει κανεις γιατι βαριεμαι και να διαβαζω τις 831 προηγουμενες σελιδες...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.517
Πόντοι
506
καλεεεε γιατι τετοια λυσσα με τις ελληνιδες???θα μου εξηγησει κανεις γιατι βαριεμαι και να διαβαζω τις 831 προηγουμενες σελιδες...

Αν ήσουν άντρας και ζούσες σ' αυτή τη χώρα θα καταλάβαινες....άλλωστε δεν πρόκειται για λύσσα. Την αλήθεια τους λέμε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να σου πω....ουτε κι εγω καταλαβα....αν και μπηκα σχετικα αργα στην κουβεντα......Πεφτει πολυ παθοs απ οτι βλεπω.......Και για το μονο που θα συμφωνουσα ειναι.........να πεφτει το παθοs ναι....αλλα οταν ειναι δυο η και περισσοτεροι στην κρεβατοκαμαρα.....η και στο μπανιο δεν με χαλαει......Αλλα να πεφτει παθοs οσο ειμαστε ...ντυμενοι  λεει???  Δεν λεει χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom