Χριστός Ανέστη φίλτατοι Συναγωνιστές. Χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι τρέχει με τις ελεηνιδες, τελικά μάλλον και με εμάς ίσως να τρέχει κάτι. Δείτε την πλειοψηφία του Νεοέλληνα σήμερα : μαλακός, υπερευαισθητος ή μαλακας από την άλλη, λιγουρης, πεφτουλας μέσω social και καληνυχτακιας. Πολλοί κάνουμε αυτά τα λάθη. Από την άλλη οι περισσότερες γκόμενές από τη μουναρα μέχρι την ασκημη μουστακαλου έχουν υπερεκτιμησει την αξία του μουνιου τους. Αποτέλεσμα να θέλουν και να γαμιουνται με τύπους που είτε απλά τις έχουν για φτύσιμο είτε τις καλύπτουν τα έξοδα είτε όλα τα παραπάνω, οι normies να κάνουν 1-2 σχέσεις στην ζωή τους και ίσως και να τρώνε κέρατο και τα "καλά παιδιά" να βαράνε μαλάκια μένοντας αγαμητοι για καιρό. Από την μεριά μου παρατηρώ ότι σχεδόν όσες μου αρέσουν είτε σαν εμφάνιση είτε σαν χαρακτήρα έχουν κάποια σοβαρή σχέση. Οπότε το κόβω εκεί. Μετά, οι διαθέσιμες που τυχαίνει να γνωρίζω και να δείξουν ενδιαφέρον, σκυλογαμιουνται με διάφορους, έχουν ψυχολογικά, κάνουν καταχρήσεις κλπ. Ε, μετά μένουν αυτές που δεν με ενδιαφέρουν καν. Κακώς; Ναι, σίγουρα κακώς γιατι αρκετες αξίζουν και για σχέση σοβαρή. Τέλος, πρέπει να σκεφτόμαστε αντικειμενικά ο καθενας την αξία μας. Μπορεί εγω να είμαι πχ ψηλός, ωραίος, έξυπνος κλπ, αλλά προσωπικα δεν είμαι ευκαταστατος, δεν "πουλάω μούρη" με μάρκες, αμάξια, κλαμπακια κλπ ούτε χαζολογαω με παρέες σε καφετέριες, ιν μαγαζιά κλπ κλπ λέγοντας βλακειες με τις ώρες. Ασχολούμαι με τη δουλειά μου, τα ενδιαφέροντα μου, τους κοντινούς μου ανθρώπους. Οπότε, τελείως αντικειμενικά η "αξία" μου πέφτει για μια γκόμενά εκεί έξω με το που γνωριστούμε. Όπως και η δικιά της αξία πέφτει στα μάτια μου αν είναι κότα ή φρικιό, δεν έχει τρόπους, δεν έχει ενδιαφέροντα κλπ. Οπότε, ναι, είναι και οι ελεηνιδες παράξενες, είμαστε κι εμείς. Π.χ δεν τις διεκδικούμε αντρίκια ή τους δίνουμε υπερβολική αξια