Χριστός Ανέστη φίλτατοι Συναγωνιστές. Χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι τρέχει με τις ελεηνιδες, τελικά μάλλον και με εμάς ίσως να τρέχει κάτι. Δείτε την πλειοψηφία του Νεοέλληνα σήμερα : μαλακός, υπερευαισθητος ή μαλακας από την άλλη, λιγουρης, πεφτουλας μέσω social και καληνυχτακιας. Πολλοί κάνουμε αυτά τα λάθη. Από την άλλη οι περισσότερες γκόμενές από τη μουναρα μέχρι την ασκημη μουστακαλου έχουν υπερεκτιμησει την αξία του μουνιου τους. Αποτέλεσμα να θέλουν και να γαμιουνται με τύπους που είτε απλά τις έχουν για φτύσιμο είτε τις καλύπτουν τα έξοδα είτε όλα τα παραπάνω, οι normies να κάνουν 1-2 σχέσεις στην ζωή τους και ίσως και να τρώνε κέρατο και τα "καλά παιδιά" να βαράνε μαλάκια μένοντας αγαμητοι για καιρό. Από την μεριά μου παρατηρώ ότι σχεδόν όσες μου αρέσουν είτε σαν εμφάνιση είτε σαν χαρακτήρα έχουν κάποια σοβαρή σχέση. Οπότε το κόβω εκεί. Μετά, οι διαθέσιμες που τυχαίνει να γνωρίζω και να δείξουν ενδιαφέρον, σκυλογαμιουνται με διάφορους, έχουν ψυχολογικά, κάνουν καταχρήσεις κλπ. Ε, μετά μένουν αυτές που δεν με ενδιαφέρουν καν. Κακώς; Ναι, σίγουρα κακώς γιατι αρκετες αξίζουν και για σχέση σοβαρή. Τέλος, πρέπει να σκεφτόμαστε αντικειμενικά ο καθενας την αξία μας. Μπορεί εγω να είμαι πχ ψηλός, ωραίος, έξυπνος κλπ, αλλά προσωπικα δεν είμαι ευκαταστατος, δεν "πουλάω μούρη" με μάρκες, αμάξια, κλαμπακια κλπ ούτε χαζολογαω με παρέες σε καφετέριες, ιν μαγαζιά κλπ κλπ λέγοντας βλακειες με τις ώρες. Ασχολούμαι με τη δουλειά μου, τα ενδιαφέροντα μου, τους κοντινούς μου ανθρώπους. Οπότε, τελείως αντικειμενικά η "αξία" μου πέφτει για μια γκόμενά εκεί έξω με το που γνωριστούμε. Όπως και η δικιά της αξία πέφτει στα μάτια μου αν είναι κότα ή φρικιό, δεν έχει τρόπους, δεν έχει ενδιαφέροντα κλπ. Οπότε, ναι, είναι και οι ελεηνιδες παράξενες, είμαστε κι εμείς. Π.χ δεν τις διεκδικούμε αντρίκια ή τους δίνουμε υπερβολική αξια
Σωστότατος μάγκα
Σαν να περιγράφεις τη ζωή μου
Οι καλές πιασμένες οι ελεύθερες...αστα
Να πω κι εγω κατι αλλο.
Η γυναικα θελει ασφαλεια για να κανει οικογενεια.
Αυτο ειναι το ενστικτο της.
Το ενστικτο του αντρα ειναι να γεμισει σπερμα οσο πιο πολλες μητρες μπορει.
Ελα μου ομως που υπαρχει ανταγωνισμος.
Μια μουναρα που θα βγει εξω βολτα θα εχει αρκετα καμακια καθε μερα.
Αν εχει ηδη βρει σταθερο γκομενο και ειναι καλα εκει που ειναι απλα θα ανεβει ο εγωισμος της.Θα νοιωθει μια σταρ.
Το να πας εσυ κι εγω και να της κανουμε καμακι δεν της κανει μεγαλη διαφορα.Μας ριχνει μια ευγενικη χυλοπιτα μαζι με λιγο δουλεμα κι ολα καλα.
Αν τωρα ειναι μονη της και εχει καιρο να γαμηθει τοτε εχουμε ελπιδες.Εκει καλουμαστε να παιξουμε σωστα.
Ωστε να χτυπησουμε τον ανταγωνισμο.
Το παιχνιδι του καμακιου εχει ορισμενιυς αγραφους κανονες.
Αν καποιος ειναι υπερευαισθητος με την απορριψη καλυτερα να μην παιξει αυτο το σπορ
Κι οταν λεω απορριψη δεν εννοω απλα να σου πει η δειξει οτι δε γουσταρει.
Μιλαμε να εισαι ολη νυχτα να ψηνεις καποια να σε κοιταει να σου γελαει και να σκαει μυτη καποιος αλλος και να στην γαμαει επιτοπου στις τουαλετες(ακραιο σεναριο αλλα πραγματικο)
Ηταν πιο ωραιος;Οχι απαραιτητα.
Ηταν πιο "αλητης";"κακο παιδι"? Ισως
Πιο μυωδης με τατουαζ;Ναι
Επισης μου χει τυχει να βγω με γκομενα δευτερο ραντεβου.Γκομενα απο καμακι.
Δηλωση της νο1:Δεν συνηθιζω να παιρνω τηλ αγνωστους
Δηλωση νο2:Δε φιλαω στο 1ο ραντεβου(οταν φιληθηκαμε)
Δηλωση νο3:Θελω χρονο οταν της προτεινα να παμε καπου πιο ιδιαιτερα.
Δηλωση νο4:Εχω κανει one night stand με καποιοβ τελειως αγνωστο
Ερωτηση δικη μου:Γιατι ολη αυτη η διαφημιση οτι δεν κανεις το ενα δεν κανεις το αλλο κτλ;
Απαντηση γκομενας:Δεν καταλαβα δεν εχω δικαιωμα στο one night stand?
Και μετα να θελω καποιον για σοβαρη γνωριμια;
Βγαλτε ακρη μαγκες.