Η κάθε χυσοντουλαπα την εχει δει πριγκηπεσσα....Δεν φταίει αυτή, έτσι την μεγαλώσανε.
Περίπτωση 1:
Πριν λιγο καιρο είχα γνωρίσει ένα μουνι καλό. Μιλάγαμε στο viber. (μεγάλο ψώνιο)
Κανονίζουμε βγάινουμε, στην αρχή μου το έπαιζε σοβαρή. Χμμμ λέω, μην ψαρώνεις, άσε να δουμε.....βγαίνουμε 2η φορά, με σαφή σκοπό απο εμένα να την φάω..την πάω Λυκαβητό. Ολη νυχτα μου τα έκανε τσουρέκια, να συζηταμε. Τελικά την αρχίζω στο μπαλαμούτιασμα, και κατάλαβα ότι ακόμα και εκει ειναι ψώνιο....Δεν έβαζε προσπάθεια....δεν ήξερε ούτε να φιλάει, ούτε να μπαλαμουτιάζεται. Τεσπα, φύγαμε.
Την επόμενη ημέρα, της λέω να βγουμε. Κανονίζουμε, πάω κάτω απο το σπίτι της, μου λέει έχω φύγει, έτυχε κάτι επείγον σε μια φίλη μου...Τσαντίστηκα αλλα δεν είπα τίποτε. Μετά απο 4-5 ημέρες, ξανα κανονίζουμε, λίγο πρωτου ξεκινήσω απο το σπίτι, μου στέλνει μήνυμα ότι κάτι άλλο της έτυχε, και δεν μπορεί να βγούμε..
Ε αει στο διαολο λέω, δεν ξανα ασχολήθηκα...μου στέλνει κάτι μηνύματα, στον πουτσο μου, δεν ασχολούμαι
Περίπτωση 2η:
O ξαδερφός μου έχει μπλέξει με μια. Την γνωρίζω μέσω ΦΒ.Αρχίζει να μου στέλνει μηνύματα στο ΦΒ περίεργα....χμμμμ....μου λέει να μιλήσουμε στο viber..Προσπαθώ να την αποφύγω, αλλά επιμένει.Μου λέει περίμενε λίγο να βάλω τον ξαδερφούλη σου για υπνο(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) .... Αρχίζει να μου μιλάει περίεργα, και προσπαθώ να την αποφύγω.....Μου λέει λεπτομέρειες για το πως ο ξαδερφός μου δδεν την πηδάει καλά, ότι την έχει μικρή, και οτι στην αρχή δεν του σηκωνότανε (!!!!!!!!!))))
Μου λέει να κανονίσουμε για καφε, της λέω θα βγούμε όλοι μαζί. Μου λέει οχι, θελω να σε κεράσω έναν καφέ.
Με τα πολλά αρχίζει να μου στέλνει φωτογραφίες σε καθημερινή βάση, μερικές ήταν ημίγυμνες. Λέω δεν γίνεται, πρέπει να μιλήσω με τον ξάδερφο.
Μέχρι που μαθαίνω οτι ο ξάδερφος λεει πολύ άσχημα λόγια για μένα.Φυσικά απο αυτήν το έμαθα.
Εκεί που ήμουνα έτοιμος να του πω με τι έχει μπλέξει, ξαφνικά είμαι σε φάση να του την πηδήξω , για να μάθει να λέει τόσο σκληρά και άσχημα λόγια για εμένα.
Δεν το έκανα. Τους μπλόκαρα και τους 2. Ακόμα ψάχνει για ποιο λογο έκοψα επαφή μαζί του.
Την κοπέλα την αραβωνιάστηκε, και πάνε για γάμο......
Πραγματικά τον λυπάμε....
Το έχω ξαναπεί, θα βρω μια κοπέλα του Ανατολικού Μπλοκ, θα την παντρευτώ για να πάρει την υπηκοοτητα,να τις ρίχνω και κανα καλό, θα κάνω μαζί της ένα παιδί, και μετα αν τα παμε καλα θα συνεχίσουμε...αν οχι, ένα καλό δδιαζύγιο, να δίνω μια διατροφή και να βλέπω το παιδί...Αυτο, είναι πολύ πιο τίμιο απο την κάθε μαλακισμένη Ελλεεινίδα.
Γιατί η Ελλεηνίδα έχει ΠΑΝΤΑ σκοπό!
Τι σκοπό? Θα βρω τον μαλάκα, θα του φορτωθώ, θα κάνω δυο παιδιά, και ταυτόχρονα κανα γκόμενο να με πηδάει καλα οταν έχω καύλες!
Οταν έχω δέσει τον γάιδαρό μου, κάνω ότι θέλω...χωρίζω, ή τον βρίζω όποτε θέλω, τον κάνω σκουπίδι....
Δυστυχώς, άπειρες οι περιπτώσεις!!!