Για να γίνει καμάκι,θα πρέπει και οι γυναίκες να θέλουν να καμακωθούν.Βλέπει κανεις στην Ελλάδα γυναίκες να θέλουν κάποιον να τις πλησιάσει έξω;Η συμπεριφορά τους,η γλώσσα του σώματός τους,το ύφος τους,δείχνει κάτι τέτοιο;
Έχω δει γκόμενες σε μαγαζιά να πιάνουν κουβέντα σε μπαρμεν,σερβιτόρους,πορτιέρηδες κλπ.Μόνο μ'αυτούς όμως,ουδέποτε με άλλους ή κόσμο πέραν της παρέας τους
Αυτό λέμε.Οτι ο Ελληναράς ψωλάς δε γουστάρει τον ελεύθερο ανταγωνισμό γιατί αλλιώς θα βγει ανεπαρκής.
Φαντάσου μια συστοιχία αντρών και να έρχεται η Ελληνίς να επιθεωρεί.Ο ένας διαθέτει 6-pack,ο άλλος κουστουμιά και Μερτσέντες ο άλλος γιωτ,ο άλλος ατσάλινο πούτσο ο άλλος είναι ωραίος σε στυλ Μπαντέρας ο άλλος σφίχτης με μπράτσα σαν πιστόνια και η Ελληνίς διαλέγει ελευθέρως τον καλύτερο.
Ελεύθερη αγορά κι έτσι.Παίζει αυτό Ελλάδα?
Οχι ρε πούστη μου σου λέει ο άλλος άμα γίνει η επιλογή βάσει προσόντων τον έχω πιει κλαρίνο.Κοννέ και πάλι κοννέ και κύκλος αμαλάχι.Κλειστό σύστημα.Ετσι γαμάμε και οι αόμματοι και οι μέτριοι κτλ.
Οι άντρες δηλαδή συντηρούν την κατάσταση με τους κλειστούς κύκλους σνομπαροντας και σκουπιδιάζοντας τις γκόμενες που ανοίγονται για να ανεβάσουν τις ευκαιρίες και το κασέ τους.
Ετσι κρατάνε χαμηλά την τιμή και τις απαιτήσεις από τις γκόμενες.
Είναι περίπλοκο το θέμα οθωμανική,βυζαντινή φάση.Πιο χαλαρά πιο ψωλαδόρικα πιο κισμέτ.
Δεν παίζει νεοφιλελέ ελεύθερος ανταγωνισμός αλλά βύσμα και αυτό βολεύει τους περισσότερους.
Ο κόσμος προωθεί τη φάση,είναι ingrained το θέμα στη λαική κουλτούρα.
Καλά τώρα με την κρίση κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν οι Ελληνίδες οτι αντί να ψάχνουν γκόμενο μέσω κύκλου και να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο ντιλιβερά των 600 ευρώ,το δημόσιο ψωλά μαμάκια των 1000 ευρώ και τον αλήτρα άνεργο τατουατζή ή κλεφτοκοτά και σκουλαρικά μηχανόβιο,καλύτερα να ανοίξουν το μουνί τους σε άλλες επιλογές μακράν κύκλου μήπως και πετύχουν το τζόκερ.
Θα το μάθουν αυτό εννοείται,οι γκόμενες προσαρμόζονται,έχουν ένστικτο επιβίωσης.
Οι επιλογές για τις Ελληνίδες είναι πλέον πολύ χαμηλού επιπέδου,αγγίζουν βαλκανικό στάτους.Θα καταλήξουν πολλές με γάτες,σκυλιά και ψυχοφάρμακα.Δεν έχουν ανατραφεί για αυτό το ρεαλιστικό επίπεδο γαμπρού,την έχουν δει πριγκιπέσσες.