Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Φιλε γιατι λες "σαν Αλβανιδα"; Εχει Αλβανιδες που ειναι μια χαρα κοριτσια
Ποιος φταιει σε αυτο το σκηνικο; Οι κοπελες; Φυσικα και οχι.
Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που ασχολειται με τετοιες περιπτωσεις φταιει φιλε, κανεις αλλος.
Αυτος την επελεξε, καλα του κανει.
Καλα τους κανουν, ειναι αξιοι και υπευθυνοι για οτι τους συμβαινει.
Αυτες φταινε; Ποιος τους εδωσε σημασια-αξια;
Αυτή τότε έμοιαζε σαν αλβανίδα που δεν μετρούσε. Σαν χόμπιτ ήταν.
Τώρα μετά απο 10χρόνια κρίσης θα περίμενα να ακούσω πιο προσγειωμένα πράγματα. Αλλά ήταν σαν να άκουγα τις ηλίθιες και παράλογες απαιτήσεις που ειχαν  προ κρίσης. Τουλάχιστον ο τύπος που ήταν μαζί τους προσπαθούσε να τις επαναφέρει με τα λόγια στην πραγματικότητα.
Υγ. Ξέχασα να αναφέρω ότι σε μια φάση του είπε το πεκινουά, εγώ τι θα κερδίσω; Τότε ήθελα να απαντήσω απο το διπλα τραπέζι.. μια π@ύτσα!  :cool2:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν είσαι 20αρης και δεν γαμάς εν έτει 2020,με όλα αυτά τα καυλάκια που ψάχνονται κιόλας,ναι θέλεις ξύλο.Αλλά σε ηλικίες 30-35-40 που δεν παίζει πρόσβαση σε 20αρες και κρίνεσαι/απορρίπτεσαι μόνο απ'το πόσα βγάζεις (εκτός αν γαμάς μόνο χωρισμένες ή σάπιες 40-50) η κατάσταση είναι δύσκολη.

Αν είσαι 20ρης απόφοιτος ιδιωτικού, κάτοικος προαστείου μουράτου με μπαμπά που σου χώνει 500€ το μήνα χαρτζηλίκι και πας για σπουδές εξωτερικό .... ή είσαι σπουδαστής ιδιωτικού κολλεγίου ....

γαμάς και δέρνεις .......

Αν σπουδάζεις ιατρικη και θες να τελειώσεις με την αξία σου ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Αν δουλεύεις σαν σκυλί σε οικογενειακή επιχείρηση , δεν γαμάς.

Αν δουλεύεις σε παραλία στην πάρο , σε παρακαλάνε , αυτές που χυλοπιτιάζουν τα καλά παιδιά στην αττική.
Εκεί το δίνουν στο πιάτο .

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ότι η μία ήθελε λέει, ο άντρας να ... κάθεται σπίτι για να μεγαλώνει δυο παιδιά.
Αυτή την απαίτηση την έχουνε πολλές, εννοώ το έχω ακούσει τουλάχιστο από 4 γνωστές μου. Προφανώς κάποιο περιοδικό τύπου cosmopolitan τους την έβαλε στο κεφάλι. Τέτοια κελεπούρια ας τα γαμάνε οι αλβανοί και οι ντελιβεράδες, δεν τους ζηλεύω. Καταλαβαίνεις τι αρχιδοζάλισμα θα τραβάνε όλο το 24 ωρο για ένα γαμήσι. Άξια παιδιά, μπράβο τους.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ουτε ενα μηνυμα, ουτε ενα λαικ ουτε ενα κοιταγμα εξω τιποτα απολυτως

Είσαι και 41 έχεις πει γαμώ το φελέκι σου .... πριν 13 χρόνια δηλαδή που βγήκε η αρχιμαλακία το fb , ήσουν άνδρας 28 χρονών δηλαδή ..... ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ fb ;

Δεν νομίζω. Καλό έκανε.

Πριν ήθελε πιο πολύ καπετανάκη, ΣΚ στην αράχωβα και βραδιές στο πρίβιλετζ .......
και λιαστή ντομάτα στου ψυρρή και ψάρια στο τουρκολίμανο και τη γλυφάδα ..........

και μέτραγαν περισσότεροι οι πορτιέρηδες γιατί έστηναν λαό κάθε βράδυ
(ΤΩΡΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ο άγριος τριαντάφυλλος δεν έχει ούτε ένα μαγαζί στην αττική , κάβλα)
και οι dj και οι έτσι και οι μπασκεμπολίστες της 7ης ερασιτεχνικής,
γιατί από την ομάδα ήξεραν όλες τις πορτιέρισες και τις σερβιτόρες ........

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Αυτή την απαίτηση την έχουνε πολλές, εννοώ το έχω ακούσει τουλάχιστο από 4 γνωστές μου. Προφανώς κάποιο περιοδικό τύπου cosmopolitan τους την έβαλε στο κεφάλι. Τέτοια κελεπούρια ας τα γαμάνε οι αλβανοί και οι ντελιβεράδες, δεν τους ζηλεύω. Καταλαβαίνεις τι αρχιδοζάλισμα θα τραβάνε όλο το 24 ωρο για ένα γαμήσι. Άξια παιδιά, μπράβο τους.
Στο τέλος της άνοιξε και την πόρτα ο ψηλέας, σε ένα μαφιόζικο μερσεντικό. Σε ποιάν;;; Σε ένα μπάζο που οριακά θα έκανε για μετάξι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο τέλος της άνοιξε και την πόρτα ο ψηλέας, σε ένα μαφιόζικο μερσεντικό. Σε ποιάν;;; Σε ένα μπάζο που οριακά θα έκανε για μετάξι.

Αξίζει να ζει ο μαλάκας ;
Αλλά το μερσεντικό , είναι με μαύρο χρήμα ή με χρήμα από το δημόσιο ...
ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ 10 ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

1)δεν θα κοίταγε τέτοια μπάζα
2)δεν θα πήγαινε σε μαλακομαγαζα στη βάρκιζα
3)θα γάμαγε , δεν θα ήταν αεροσυνοδός

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
μία από τις 3 προαναφερθείσες παντρεύτηκε. Το παιδί το μεγαλώνουν οι γιαγιάδες :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Απο ότι κατάλαβα μπ@τσος ήταν.. και κάτω των 30. Μήπως το ενοικίασε για να κάνει την φιγούρα του στο πεκινουά;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506

Και που ξέρεις εσύ από μετάξι ρε τύπε, αφού πηγαίνεις να γαμήσεις και τρως πόρτα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506

Πες τα ρε Λάκη, με το μαλάκα το νιο εδώ μέσα που πάει σε μαλακομάγαζα στη Βάρκιζα και κάθεται και κρυφακούει τι λένε οι τύποι που κυκλοφορούν 2 γκόμενες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και που ξέρεις εσύ από μετάξι ρε τύπε, αφού πηγαίνεις να γαμήσεις και τρως πόρτα.

Εστιάζεις σε λάθος σημείο ....
ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ...

τα σημαντικά είναι μέχρι εκεί !!!!!!
Τα υπόλοιπα άνευ σημασίας !!!!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Απο ότι κατάλαβα μπ@τσος ήταν.. και κάτω των 30. Μήπως το ενοικίασε για να κάνει την φιγούρα του στο πεκινουά;

μπορεί να ήταν οδηγός και ήταν του αφεντικού ..........
δεν έχει σημασία ........

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το οτι οι γυναίκες πάνε μόνο με λεφτάδες τα λένε οι Έλληνες που δεν γαμάνε γιατί είναι φλώροι. Τα ίδια έλεγα και εγω μεχρι πριν λιγο καιρό, γιατί ήμουν κλεισμένος με τις ώρες στο δωμάτιο και έπαιζα ηλεκτρονικά παιχνίδια και περίμενα να μου έρθει η γκόμενα ουρανοκατεβατη και κατηγορούσα τους πάντες.

Σας πληροφορώ οτι γαμάνε Ελληνίδες και μάλιστα ωραίες κοπέλες Αλβανοί άνεργοι, deliverades απόφοιτοι δημοτικού. Στην δουλειά μου οι 20χρονες σερβιτόρες ΟΛΕΣ πηδιούνται με Αλβανούς κοντοπούτανους τηγανοκέφαλους και αν παρατηρήσετε πολλές παντρεύονται και Αλβανούς. Οι 20χρονοι Ελληνες παίζουν το πουλάκι τους και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Βλέπεις το Αλβανό να την πέφτει με αυτοπεποίθηση σε Ελληνίδες και μπορεί και να εχει και 2-3 γκόμενες να πηδάει και ο Ελληνας στην κλάψα.
Ελάχιστοι είναι λεφτάδες που αγοράζουν αμάξια στις γκόμενες. Αυτά είναι δικαιολογίες του Ελληνα επειδή δεν γαμάει.

Επίσης δείτε και κοπελίτσες που δουλεύουν σε σουπερμαρκετ, καφετέρειες που και αυτές τα έχουν με άτομα της δουλειάς(π.χ με σερβιτόρο κ.τ.λ). Δεν γίνεται 2εκ γυναίκες να περιμένουν να παντρευτούν τον πλούσιο πρίγκηπα γιατι οι πλούσιοι στην Ελλάδα είναι λίγοι. Δηλαδή πόσοι Σπανούληδες υπάρχουν που είναι αθλητές και παίρνουν 2εκ τον χρονο; Ποσοι Βαρδινογιάννηδες; Και αυτοί δεν θα παντρευτούν την σερβιτόρα ,αλλά συνήθως καμια θεατρίνα ή μοντέλα.

:hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτή τότε έμοιαζε σαν αλβανίδα που δεν μετρούσε. Σαν χόμπιτ ήταν.
Τώρα μετά απο 10χρόνια κρίσης θα περίμενα να ακούσω πιο προσγειωμένα πράγματα. Αλλά ήταν σαν να άκουγα τις ηλίθιες και παράλογες απαιτήσεις που ειχαν  προ κρίσης. Τουλάχιστον ο τύπος που ήταν μαζί τους προσπαθούσε να τις επαναφέρει με τα λόγια στην πραγματικότητα.
Υγ. Ξέχασα να αναφέρω ότι σε μια φάση του είπε το πεκινουά, εγώ τι θα κερδίσω; Τότε ήθελα να απαντήσω απο το διπλα τραπέζι.. μια π@ύτσα!  :cool2:

:2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Εσύ βλαχόμουνο κάτσε έκει στην εξορία, γιατί για να κατέβεις  βάρκιζα χρειάζεσαι βίζα.

Άσε καλύτερα, να θέλω να πάω να πω και δυο κουβέντες και να έχω κανένα μαλάκα σαν του λόγου σου δίπλα να κρυφακούει......

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Καλα του κανει τυπε, αυτο του αξιζει.

Δεν εχει καμια σχεση τι αμαξι εχεις και τι λεφτα κτλπ.

Ειναι θεμα συμπεριφορας και τροπου ζωης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom