Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλύτερα παλάμη και μπουρδέλα παρά μπαζογαμία.Έτσι παίρνουν αξία τα μπάζα και τη βλέπουν μετά σκλεναρίκοβες

O Sadman αρνείται να γίνει σαβουρογαμης παρα την κοινωνική πίεση ή έστω Mgtow φουλ ταιμ αυνανας ή αποκλειστικός μπορδελιαρης.
Εχει μια αντίσταση εκφράζει μία τάση.
Βέβαια δεν πάει την αντίσταση ενα βήμα μπροστά να πάρει μια πρωτοβουλία να ανατρέψει τη δυσμενή κατάσταση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
O Sadman αρνείται να γίνει σαβουρογαμης παρα την κοινωνική πίεση ή έστω Mgtow φουλ ταιμ αυνανας ή αποκλειστικός μπορδελιαρης.
Βέβαια δεν πάει την αντίσταση ενα βήμα μπροστά να πάρει μια πρωτοβουλία να ανατρέψει τη δυσμενή κατάσταση.
ναι είναι τεκμηριωμένος μαλακας όχι αεριτζης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ως 1,60 και 120 κιλά που είσαι δεν είναι δύσκολο να φανταστώ τι γαμάς...
δεν φαντάζεσαι πόσοι λεπτοί μαλακές υπάρχουν και πόσοι χοντροί με γκομεναρες, ζεις μάλλον στο 1985 που κορόιδευαν τον Στηβ Ντούζο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
κοντοπουτανα γεμάτο αν πας θάλασσα ή πισίνα καλοκαίρι και Λαδάδικα ή πανεπιστημιούπολη τον υπόλοιπο χρονο

Ρε φίλε χέστηκα για τα κοντοπούτανα,δεν είμαι 1.60 όπως εσύ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοι του λένε Σάντμαν είσαι για τον πούτσο πρέπει να μπαζώσεις και ο Σάντμαν λέει όχι ρε πούστηδες δε θα τον χώσω εγώ σε μπάζα.Δε θα επιτελέσω κοινωνικό έργο.
Είναι πολλοί που αξίζουν παραπάνω απλά είναι ανηλεής ο ανταγωνισμός και κακές οι σύγχρονες συνθήκες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
δεν φαντάζεσαι πόσοι λεπτοί μαλακές υπάρχουν και πόσοι χοντροί με γκομεναρες, ζεις μάλλον στο 1985 που κορόιδευαν τον Στηβ Ντούζο.

Εσύ όμως είσαι σαβουρογάμης!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
για να το λες εσύ που έχεις δει μηδέν γκόμενες μου

απο τα γραφομενα σου προκυπτει οτι
α) η καλυτερη γκομενα που εχεις γαμησει ειναι μια 25χρονη χοντρη 120 κιλων, με ροδελες λιπους σαν το ανθρωπακι της μισελεν και μουνι χαμπουργκερ που θες χαρτη για να μπεις
β) η χειροτερη γκομενα που εχεις γαμησει ειναι 60χρονη γρια δυσλεκτικη και παραπληγικη που σερνει το ενα ποδι και δεν βλεπει απο το ενα ματι, μελος της εταιρειας σπαστικων ελλαδος και θαμωνας του καπη καλλιθεας

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
κρατα τα μποσικα Σαντμαν και μην αναπαραγεις το αιδοιοδουλικο καθεστως τους :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βασικά στο σχολείο μετράει πολύ η δημοφιλία.Αν είσαι πχ στο 15μελες ή παίζεις σε ομάδα μπάσκετ,ποδοσφαίρου,βόλει,αυτό τραβάει τις συμμαθήτριες.Αν είσαι καλός μαθητής και ήσυχος,περνάς απαρατήρητος.

Το θέμα είναι ότι αν στο σχολείο δεν έχεις κάνει τίποτα με γκόμενες,μετά δυσκολεύεσαι.Περνάς σε μια σχολή και αυτή η έλλειψη επαφής με γυναίκες σε ακολουθεί κι εκεί.

ναι ενω εμεις που ουτε μυριζαμε μουνιλα δεν εχουμε ψυχολογικα τωρα

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Cypriot

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Εσυ ψαχνεις καμια να μοιραζεστε τις δουλειες του σπιτιου;
Μεγαλο θεμα το ποια ειναι τελικα η θεση της γυναικας προς στο σπιτι και την κοινωνια. Ομως αν κοιταξουμε Ιστορια θα δουμε και θα καταλαβουμε (οσοι τουλαχιστον εχουν λιγο IQ δεν χρειαζεται να εισαι διανοια) πως η γυναικα ναι η γυναικα - βρισκεται στην κατηγορια του αδικημενου ανθρωπου (ευτυχως αυτο αλλαζει) ποτε δεν της δοθηκε η ευκαιρια να δειξη της ικανοτητες που εχει ειτε σε πολιτικη,εργασια(αν και αυτο αλλαξε νομιζω τα τελευταια 15-20χρονια),θρησκεια κτλ..Γι αυτον το λογο οταν κοιταξεις Ιστορια θα δεις πως ο Αντρας ευθηνεται για ολα τα κακα που κυριαρχουν στον κοσμο και ΟΧΙ γυναικα για παραδειγμα ο πολεμος. Και νομιζω γιαυτο η γυναικα αρεσκεται στο να εξουσιαζει τον αντρα (επειδη δεν της δοθηκε η ευκαιρια σε αλλα θεματα)
(Συγνωμη που θα ειμαι τοσο επιφανειακος αλλα δεν εχω τον χρονο για να αναλυσω σε βαθος την σκεψη μου, σας παροτρυνω ομως να δειτε την Ιστορια και θα καταλαβετε και εσεις προς τα που θελω να καταληξω)

Σιγουρα δεν θελω να ειμαι με μια γυναικα που ΔΕΝ δουλευει και περιμενει απο ΕΜΕΝΑ να πληρωνω ρευμα , νερο, φαγητο , εξοδους , συντηρηση σπιτιου και διαφορες αναγκες των παιδιων (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ). ΔΕΝ θελω την γυναικα να μου ετοιμαζει το ΔΙΚΟ μου πρωινο επειδη προφανως δεν ειμαι μωρακι η αλλιως --> :babycry: και ναι ΘΕΛΩ να προσφερω και ΕΓΩ στις διαφορες δουλειες του σπιτιου οπως μαγειρεμα , πλυσιμο , καθαριοτητες επειδη ΔΕΝ θελω γυναικα ΔΟΥΛΟ, θελω να ειμαι με εναν ανθρωπο οπου θα ΘΕΛΩ και θα ΘΕΛΕΙ (εννοιειται) να τον βλεπω να πετυχαινει η να πραγματοποιει τα ονειρα του η στοχους που εχει ΔΕΝ θελω μια σχεση βασισμενη στο 50-50 αντιθετος θελω μια σχεση βασισμενη στην αγαπη και την κατανοηση. Δυστυχος σημερα σπανια ΒΛΕΠΩ κατι που να ειναι ΑΛΗΘΗΝΟ ειτε απο την πλευρα του αντρα η γυναικας. ΑΥΤΑ απο εμενα σε συντομια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βασικά στο σχολείο μετράει πολύ η δημοφιλία.Αν είσαι πχ στο 15μελες ή παίζεις σε ομάδα μπάσκετ,ποδοσφαίρου,βόλει,αυτό τραβάει τις συμμαθήτριες.Αν είσαι καλός μαθητής και ήσυχος,περνάς απαρατήρητος.

Το θέμα είναι ότι αν στο σχολείο δεν έχεις κάνει τίποτα με γκόμενες,μετά δυσκολεύεσαι.Περνάς σε μια σχολή και αυτή η έλλειψη επαφής με γυναίκες σε ακολουθεί κι εκεί.

Λες μαλακίες.
Και ο πιο γαμιάς , παπάρια έχει κάνει στο σχολείο.

Αλλωστε γιατί να περιμένεις να τελειώσεις το σχολείο ;;;
Πήγαινα σε μασατζίδικα μαθητής. Και σε κρυφομπουρδέλα.
Εποχή πριν βγουν τα κινητά και πριν έρθουν οι ανατολικές.
Τότε έπαιζαν σε όλα αυτά κάτι 35+ μπουζουκογκόμενες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
A τελικα εισαι φουλ γραφικος, σαν το ηλιοβασιλεμα στη Σαντορινη.
Ειπε ο αλλος μια βλακεια, οτι καλυτερα να τον παιζεις παρα να δινεις αξια στα μπαζα, κι αντι εσυ να του πεις οτι ειναι τουλαχιστον γελοιο να επικαλείσαι "αποψη" στην μαλακια, "ανακαλυπτεις" και κοινωνικο κινημα μεσα απο τους κομπλεξισμους αυτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom