Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Δεν ισχύουν αυτά που λες. Η κοπέλα που δουλεύει στο σουπερμάρκετ και είναι 28-30 ετών δεν ψάχνει τον πλούσιο πρίγκηπα. Απλά δεν είναι μουνάρα. Είναι μια απλή φυσιολογική γλυκιά κοπέλα που λογικά στο τέλος θα παντρευτεί κανα Αλβανό γιατι ο Ελληνας νομίζει οτι αξίζει την Σκλεναρίκοβα. Αν ίσχυαν όλα αυτά που λεγατε δεν θα παντρευόταν κανεις,γιατι οι πλούσιοι είναι λίγοι. Στα bars παντως μην περιμένετε να βρείτε το ταίρι σας. Εκει όντως πάνε οι ψωνισμένες που ψάχνουν επιβεβαίωση
Και οχι εγω που τα γράφω αυτα δεν είμαι γαμιάς και ουτε εχω 10 γκόμενες. Απλά παρατηρώ τι γίνεται γύρω μου και τα ξαδερφια μου που εχουν παντρευτεί ουτε πλούσιοι είναι ουτε μοιάζουν με Brad Pitt. Απλα οι γυναίκες τους δεν είναι υπερμουναρες που εχουν τα λιγούρια να τις παρακαλάνε.
Η 'φυσιολογική γλυκιά κοπέλα' του σουπερμαρκετ θα παντρευτεί Αλβανό γιατί στον Έλληνα θα το παίζει ακόμα κι αυτή ιστορία.
Εμένα αυτό που μ'ενοχλεί είναι η μουνοδουλεία και τα παρακάλια.Να βλέπω αντρείκελα με κουταβίσιο βλέμμα.Το καταλαβαίνω ως ένα βαθμό,οι γυναίκες κάνουν πλέον ότι θέλουν,μιλάνε με 500 τη μέρα,μπορούν να πηδηχτούν με όλους ενώ οι πιο πολλοί από τους άντρες ελέω αγαμίας κολλάνε στην οποιαδήποτε δείξει λίγο ενδιαφέρον.Αλλά νισάφι