Οι γυναίκες δεν πληρώνουν όμως.Οι άντρες για να γαμάνε θέλουν 30 ευρώ τη μέρα αν δεν έχουν γκόμενα.
θελω αποψη παικταρα
Οι γυναίκες δεν πληρώνουν όμως.Οι άντρες για να γαμάνε θέλουν 30 ευρώ τη μέρα αν δεν έχουν γκόμενα.
θελω αποψη παικταρα
"Διχάζει η γυναίκα που ξυπνάει στις 4:30 το πρωί για να φτιάξει πρωινό στον άντρα της"
Μια άνεργη μητέρα από το Μπρίσμπαν αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα της… και έχει διχάσει τη χώρα!
Η Brooke Smith, μαμά τεσσάρων μικρών παιδιών, έγραψε στη σελίδα του Facebook ”Mums Who Cook, Clean and Organise” (ελληνιστί… μαμάδες που μαγειρεύουν, καθαρίζουν και τακτοποιούν) ότι ξυπνάει κάθε μέρα στις 4:30 το πρωί, προκειμένου να φτιάξει πρωινό και καφέ στον άντρα της. Και όχι μόνο αυτό.
«Δεν πέφτω ποτέ για ύπνο αν δεν ετοιμάσω το φαγητό και τα ρούχα των παιδιών μου και του άντρα μου για την επόμενη μέρα. Και φροντίζω πάντα το σπίτι να είναι καθαρό, τα πιάτα πλυμένα και το πλυντήριο γεμάτο ρούχα, έτοιμο για το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πέφτω για ύπνο στις 9 το βράδυ και άλλες φορές τα μεσάνυχτα. Σηκώνομαι κάθε μέρα, όμως, πολύ νωρίς, στις 4:30 το πρωί, για να φτιάξω πρωινό και καφέ στον σύζυγό μου, αλλά και για να έχω χρόνο να πιω και εγώ έναν ζεστό καφέ και να φτιάξω τα μαλλιά μου.
Χρειάζομαι λίγη ειρήνη, ησυχία και άσκηση, για να αντιμετωπίσω τη μέρα μου.
Μια ευτυχισμένη μαμά ισοδυναμεί με ένα ευτυχισμένο νοικοκυριό. Κάνε τις δουλειές σου, ακόμη και όταν δεν έχεις διάθεση, και έτσι θα είσαι χαρούμενη και για την επόμενη μέρα» αναφέρει το ποστάρισμα της Brooke."
Μετα απο αυτο της την επεσαν οι ελλεεινιδες της αυστραλιας να την βαλουν στον "σωστο δρομο" αφου ειμαστε στο 2020!
Ελα τώρα βάλε και το άλλο που τις γ@μαγα και στο σπίτι μου ντεκαποτέ.
Αυτό είναι γενικώς το πρόβλημα με τους άντρες.Ενας άντρας δε θα αντισταθεί στο Gloryhole να βέλις την πούτσα του σε ια τρύποα ακόμα και μα εβδομηντάχρονη ρ=γριά να είναι από την άλλη άκρη.Η μια σκύλα.Ψοφάει να γαμήσει.
Ενώ μια γκόμενα θέλει τα πάντα όλα.Θέλει να πάρει μπούκι σε εφοπλιστή και ζάπλουτο στα τυφλά,όχι στον κάθε τυχαίο Αράπη ή AFC.
Kμανούλη θα σου πω μια αλήθεια να την θυμάσαι.
Οι γυναίκες γουστάρουν να τις καυλώνει εμφανισιακά ο άλλος.
Οπότε ασε τις μαλακίες.
Σιγά,οι γκόμενες δεν κοπιτάνε την εμφάνιση αλλά ...το περιεχόμενο.
Οπτικά πολύ δύσκολο να γαμήσεις.
Να δει η άλλη τους κοιλιακούς ή τα μπράτσα του άλλου και να έρθει να του στήσει κώλο ή να του πει παιδαρά μου έλα να με γαμήσεις χλωμό.Ισως εφικτό σε φεμινιστική ουτοπία.
Μόνο οι μικρές μπορεί να ασχοληθούνε με μορφονιούς και αυτό περιστασιακά.Η εμφάνιση στον άντρα παίζει μηδενικό ρόλο σχεδόν.
Μόνο οι μικρές μπορεί να ασχοληθούνε με μορφονιούς και αυτό περιστασιακά.Η εμφάνιση στον άντρα παίζει μηδενικό ρόλο σχεδόν.
Για τις γυναίκες είναι τα πάντα όλα,το άλφα και το ωμέγα.
Αλλά να χάσεις χρόνο να βελτιώσεις εμφάνιση αντί να κονομήσεις γκαφρά είναι ηλίθιο για έναν άντρα.Οσο για μια γκόμενα να βελτιώνει την κουλτούρα και το χιούμορ της αντί να φροντίζει τη σιλουέτα,το μαλλί και τα νύχια της.
Κάποια πράγματα μένουν σταθερά.Κανένας άντρας δεν καυλώνει με το χιούμορ,τη μόρφωση και τον πνευματικό κόσμο της γκόμενας.Καυλώνει με βυζάρες,μπουτάρες,κωλάρες.
Το ίδιο και οι γκόμενες καυλώνουν με εισόδημα,πλούτο επιτυχία κτλ.Αλλο τι λένε.
Οταν λένε μου άρεσε ο τάδε για το χιούμορ του εννοούν μου άρεσε ο τάδε για τα γκαφρά,τον κύκλο του,το εισόδημά του,το κύρος,το αμάξι και επιπρόσθετα έχει και χιούμορ.
Δε θα πάνε με έναν άφραγκο,άσχημο,τρωγλοδύτη επειδή έχει χιούμορ.
Δεν θα'λεγα μηδενικό ρόλο.Μια καλή εμφάνιση (ας πούμε ψηλός,γυμνασμένος,κούρεμα,τριμαρισμένα γένια) σου δίνει πρόσβαση σε γκόμενες μέχρι 6αρια,ακόμα κι αν δεν έχεις φράγκα.Δηλαδή έχεις την δυνατότητα αν θες να γαμάς,αλλά μέχρι αυτό το επίπεδο.Επίσης,μπορείς να γαμήσεις κανα μιλφ ή καμιά τουρίστρια εαν βοηθήσουν οι περιστάσεις.Απλά για όσες θέλουν να παντρευτούν ή ψάχνουν μόνο χρήμα,δεν είσαι επιλογή.
Δεν θα'λεγα μηδενικό ρόλο.Μια καλή εμφάνιση (ας πούμε ψηλός,γυμνασμένος,κούρεμα,τριμαρισμένα γένια) σου δίνει πρόσβαση σε γκόμενες μέχρι 6αρια,ακόμα κι αν δεν έχεις φράγκα.Δηλαδή έχεις την δυνατότητα αν θες να γαμάς,αλλά μέχρι αυτό το επίπεδο.Επίσης,μπορείς να γαμήσεις κανα μιλφ ή καμιά τουρίστρια εαν βοηθήσουν οι περιστάσεις.Απλά για όσες θέλουν να παντρευτούν ή ψάχνουν μόνο χρήμα,δεν είσαι επιλογή.
Kμανούλη θα σου πω μια αλήθεια να την θυμάσαι.
Οι γυναίκες γουστάρουν να τις καυλώνει εμφανισιακά ο άλλος.
Οπότε ασε τις μαλακίες.