Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Επισκέπτης
Στο φεισμπουκ,σε κάποια άλλη σελίδα,σε κάποια πλατεία να ενοικιάσουμε ή να αγοράσουμε ένα μαγαζί για αυτή την δουλειά δεν έχει σημασία!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

θα κάνουμε και εκδηλώσεις; Διαμαρτυρίες με φειγβολάν
Ελληνα ξύπνα οι ελλεηνίδες σου πίνουν το αίμα.. :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Tραγική η κατάσταση δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς πάντως εγώ έχω απελπιστεί με δαύτες θα πέσω με τα μούτρα στις επαγγελματίες μου φαίνεται!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Ρε γαμώτο όλες όσες γνωρίζω από αιθέριες υπάρξεις μέχρι πατσαβούρες ψάχνουν έναν Μπράντ Πίτ(άντε να είναι καστανός και όχι ξανθός και λίγο πιο αγύμναστος)με λεφτά, θέλω να δω πόσες θα τον βρουν!!!! :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Καταραμένη tv και κυρίως τρισκατάρατο sex and the city!!!! :tickedoff:

Επισκέπτης
θα κάνουμε και εκδηλώσεις; Διαμαρτυρίες με φειγβολάν
Ελληνα ξύπνα οι ελλεηνίδες σου πίνουν το αίμα.. :grin:

Ταπεινή μου άποψη πως ό,τι κι αν έκαναν οι Έλληνες, ακόμη και κωλοτούμπες , καλό θα ήταν , αρκεί να άλλαζε κάτι από την τωρινή νοοτροπία ...

Δηλ. το "τη βγάζω στη μαλακία/κωλόμπαρα/μπουρδέλα/στριπτιτζάδικα μέχρι να μου κάτσουν 2-3 και να παντρευτώ την 4η και να λέω μαλάκες όσους διαμαρτύρονται"

Για να βελτιωθεί κάρτι , πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι είναι στραβό.
Όσο νομίζουν οι Έλληνες οτι είναι οι μεγαλύτεροι γαμιάδες παγκοσμίως , τόσο η κατάσταση θα παραμένει ίδια . Αν μέσα τους , όσοι έχουν δει κι άλλες καταστάσεις θεωρούν αυτή την κατάσταση "τέλεια" πάω πάσσο. Δεν συμφωνώ.

Επισκέπτης
Ταπεινή μου άποψη πως ό,τι κι αν έκαναν οι Έλληνες, ακόμη και κωλοτούμπες , καλό θα ήταν , αρκεί να άλλαζε κάτι από την τωρινή νοοτροπία ...

Δηλ. το "τη βγάζω στη μαλακία/κωλόμπαρα/μπουρδέλα/στριπτιτζάδικα μέχρι να μου κάτσουν 2-3 και να παντρευτώ την 4η και να λέω μαλάκες όσους διαμαρτύρονται"

Όσο νομίζουν οι Έλληνες οτι είναι οι μεγαλύτεροι γαμιάδες παγκοσμίως , τόσο η κατάσταση θα παραμένει ίδια . Αν μέσα τους , όσοι έχουν δει κι άλλες καταστάσεις θεωρούν αυτή την κατάσταση "τέλεια" πάω πάσσο. Δεν συμφωνώ.

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Tραγική η κατάσταση δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς πάντως εγώ έχω απελπιστεί με δαύτες θα πέσω με τα μούτρα στις επαγγελματίες μου φαίνεται!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Ρε γαμώτο όλες όσες γνωρίζω από αιθέριες υπάρξεις μέχρι πατσαβούρες ψάχνουν έναν Μπράντ Πίτ(άντε να είναι καστανός και όχι ξανθός και λίγο πιο αγύμναστος)με λεφτά, θέλω να δω πόσες θα τον βρουν!!!! :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Καταραμένη tv και κυρίως τρισκατάρατο sex and the city!!!! :tickedoff:

μαλλον τυφλες ειναι .. πρεπει να ερευνηθει αν οι ελληνιδες πασχουν απο μυπωπικα η προβληματα αστιγματισμου. Μπορει ρε παιδια να ειναι επιδημια. ενας που να κανει τον γιατρο ρε παιδια.. ενας αν ειναι δυνατον παιδαρας..χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Σύντροφε, τί γράφεται εδώ και τόση ώρα; Οι κύπριες, ελληνίδες δεν θεωρούνται (και είναι και στην ουσία) δηλαδή; Άν είναι τότε για τοπικιστικό ζουμ, τότε έχω να προσθέσω τις ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΣ πειραιώτισσες, τις αχαρακτήριστες από Βέροια, τις 50% / 50% από Καβάλα, και πάνω απ' όλα, τις Θεσσαλονικιές... :dancing:

Ε εντάξει της επικράτειας τις έχουμε εντάξει σε μια κατηγορία..ψιλοδιαφορές έχουν..θυμήθηκα το καλοκαίρι που έκανα διακοπές στη παραλία κατερίνης γεμάτο απο σλάβες...και σε ένα κλαμπάκι να διασκεδάζουν ξέφρενα έπιανες κουβέντα άνετα μαζί τους πολύ φιλικές.και σε μια φάση λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάω να μιλήσω σε δυο και ήταν ελλεηνίδες...και πριν προλάβω να ανοίξω καν το στόμα μου μου κούναγε η μια το δάχτυλο απαγορευτικά.. Ρε ουστ μωρή που θα μου κουνήσεις και το δάκτυλο... Επρεπε να το χα καταλάβει ήταν οι μόνες με ξυνισμένες φάτσες εκει μέσα και ενώ όλες οι ξένες διασκέδαζαν και χόρευαν αυτές ξύναν το νιμου τους.. Ελλεηνίδες παντού βόρεια νότια Ελλάδα..

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Αν σε πιάνω καλά τα ρίχνεις πρωτίστως σε εμάς τους Έλληνες επειδή έχουμε την νοοτροπία του super γαμιά του κόσμου όλου και μετά στις Ελληνίδες;;;; :think:

Aν ναι πιστεύω ότι έχεις μερικώς λάθος,υπάρχουν και οι καβαλιμένοι μειοψηφία αλλά αν έβλεπες τις σημερινές νέες θα έριχνες απόλυτα το φταίξιμο σε αυτές!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο Mr. Big ούτε ωραίος ήταν , ούτε φουσκωτός , ούτε τζόβενος.
45άρης με κοιλιά , αλλά καλοντυμένος και φραγκάτος ήταν.
λακι αρχοντα μου ιρθεσσσ???????
απιρα respecttt!!!!!τελοσσσ!!!καιροσ να βαλουμε σε ταξι τισ ατακτες ελεινιδεσ μιστι μου! :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
μαλλον τυφλες ειναι .. πρεπει να ερευνηθει αν οι ελληνιδες πασχουν απο μυπωπικα η προβληματα αστιγματισμου. Μπορει ρε παιδια να ειναι επιδημια. ενας που να κανει τον γιατρο ρε παιδια.. ενας αν ειναι δυνατον παιδαρας..χαχαχαχαχαχα
Eσύ ή έχεις μπει με γυναικείο nickname χωρίς να είσαι γυναίκα ή είσαι λεσβία ή δεν είσαι Ελληνίδα ή μας δουλεύεις και προσεχώς θα τα ακούσεις τα καντήλια σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Θα έλεγα ότι οι Βόρειες είναι λίγο καλύτερες ή μάλλον λιγότερο χάλια , με εξαίρεση Σαλονικιές που είναι ίδιες καργιόλες με τις Χανιόλες π.χ.
Kαλά κομμάτια υπάρχουν αλλά είναι συνήθως κλινικές περιπτώσεις!!!! :tickedoff:

Επισκέπτης
Αν σε πιάνω καλά τα ρίχνεις πρωτίστως σε εμάς τους Έλληνες επειδή έχουμε την νοοτροπία του super γαμιά του κόσμου όλου και μετά στις Ελληνίδες;;;;
Aν ναι πιστεύω ότι έχεις μερικώς λάθος,υπάρχουν και οι καβαλιμένοι μειοψηφία αλλά αν έβλεπες τις σημερινές νέες θα έριχνες απόλυτα το φταίξιμο σε αυτές!!!

Η αλήθεια είναι πως πιστεύω ότι για το χάλι της πιάτσας φταίει ο μαλάκας μεροκαματιάρης που πιστεύει ότι ΠΡΕΠΕΙ να γαμηθεί για να αγοράσει "καλό" αυτοκίνητο προκειμένου να πιπώσει μια μπάνικια υπάλληλο σούπερ μάρκετ/κομμώτρια/πωλήτρια.
Αν δεν υπήρχε αυτός ο τύπος , όλες αυτές θα τον έπαιρναν ευκολότερα.
Κάτι σαν προσφορά-ζήτηση ένα πράγμα.

Όταν υπάρχουν μαλάκες π.χ. που πληρώνουν 8000€/τμ ένα διαμέρισμα κουτί , θα συνεχίζει να πωλείται σε αυτή την τιμή. Αν πάψουν θα πέσει στο 1/4 ή 1/5.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Eσύ ή έχεις μπει με γυναικείο nickname χωρίς να είσαι γυναίκα ή είσαι λεσβία ή δεν είσαι Ελληνίδα ή μας δουλεύεις και προσεχώς θα τα ακούσεις τα καντήλια σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τα καντηλια στην εκκλησια.
αν παρεις αδεια απο τον παπα εγω μεσα.. να τα ακουσω..και ο θεος μαζι σου. γιατι ειναι να με βρεις στην ωρα μου.. χεχε
α θελω να σου πω οτι με χαρα μου θα ειμαι η νονα σου φετος. θα σε ονομασω "κλινικη περιπτωση" και ετσι θα σε αποκαλω.

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι πως πιστεύω ότι για το χάλι της πιάτσας φταίει ο μαλάκας μεροκαματιάρης που πιστεύει ότι ΠΡΕΠΕΙ να γαμηθεί για να αγοράσει "καλό" αυτοκίνητο προκειμένου να πιπώσει μια μπάνικια υπάλληλο σούπερ μάρκετ/κομμώτρια/πωλήτρια.

Όταν υπάρχουν μαλάκες π.χ. που πληρώνουν 8000€/τμ ένα διαμέρισμα κουτί , θα συνεχίζει να πωλείται σε αυτή την τιμή. Αν πάψουν θα πέσει στο 1/4 ή 1/5.

Σωστό εγώ το βλέπω απ τα ρώσικα σαιτ γνωριμιών..οι Ρωσίδες στη Ρωσία απαντούν έυκολα οι Ρωσίδες στην Ελλάδα πολύ δύσκολα...αφού έχουν ένα κάρο Ελληνες καταπονημένους και απογοητευμένους απ τις Ελλεηνίδες να τους την πέφτουν..νόμος προσφοράς ζήτησης..

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
τα καντηλια στην εκκλησια.
αν παρεις αδεια απο τον παπα εγω μεσα.. να τα ακουσω..και ο θεος μαζι σου. γιατι ειναι να με βρεις στην ωρα μου.. χεχε
α θελω να σου πω οτι με χαρα μου θα ειμαι η νονα σου φετος. θα σε ονομασω "κλινικη περιπτωση" και ετσι θα σε αποκαλω.
Αχ τώρα ηρέμησα!!!!Τελικά είσαι και εσύ Ελληνίδα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Βαριέμαι να γράφω τσάκω αυτή τη φατσούλα  :tickedoff: τα λέει όλα!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αχ τώρα ηρέμησα!!!!Τελικά είσαι και εσύ Ελληνίδα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Βαριέμαι να γράφω τσάκω αυτή τη φατσούλα  :tickedoff: τα λέει όλα!!!
και μην ξεχασεις ποτε.. πληρωνομαι πολυ καλα για να κανω αυτη την δουλεια... ;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Σωστό εγώ το βλέπω απ τα ρώσικα σαιτ γνωριμιών..οι Ρωσίδες στη Ρωσία απαντούν έυκολα οι Ρωσίδες στην Ελλάδα πολύ δύσκολα...αφού έχουν ένα κάρο Ελληνες καταπονημένους και απογοητευμένους απ τις Ελλεηνίδες να τους την πέφτουν..νόμος προσφοράς ζήτησης..
Δηλαδή να ρίξω τα ποσοστά: 40% μαλακιά αντρών για την σημερινή κατάσταση σχέσεων 60% υπεροψία γυναικών;;;; :think:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
Άντε βλέπω ότι έχετε αρχίσει να ξυπνάτε μερικοί. Γιατί μέχρι τώρα έβγαζα εγώ και 1-2 άλλοι το φίδι απ' την τρύπα. Και μου τη λέγανε 4-4 μαζί οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Να ζήσουν τα Ρωσάκια.

Επισκέπτης
Άντε βλέπω ότι έχετε αρχίσει να ξυπνάτε μερικοί. Γιατί μέχρι τώρα έβγαζα εγώ και 1-2 άλλοι το φίδι απ' την τρύπα. Και μου τη λέγανε 4-4 μαζί οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ. Να ζήσουν τα Ρωσάκια.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
γεια σου καυλεουρα μου!!!!πεσ τα αρχοντα μου!
να αγιασει το στομα σου!!! :rockon:
θανατοσ απο αγριο ξεκολιασμα στισ πονιρεσ και ξεδιαντροπεσ ελεινιδεσ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom